Dodaj do ulubionych

Zimowo feriowo ⛄️ ❄️

21.01.24, 20:07
Odstawiliśmy dzieciaki do dziadków na ferie. Pogoda mocno śnieżna, podczas wczorajszej zamieci utknęliśmy na godzinę w polu na głębokiej wsi podlaskiej. I tak mieliśmy szczęście, bo auto przed nami wyładowało w rowie, a myśmy się tylko zakopali 😂

Dziś pogoda dużo lepsza, udało nam się dojechać, tam gdzie polegliśmy wczoraj. Jednak w rolnikach torujących drogę do kościoła jest moc!

Właśnie zaczyna się mój tydzień laby, oprócz tyrki ziobro obowiązków. Żarcie tylko i wyłącznie na mieście lub w dostawie, jak nie zechce nam się dudy ruszać. Następny taki czas dopiero w lipcu 🥹

Dzielę się szczęściem, jakby ktoś chciał się czepiać 🫶🏻
Obserwuj wątek
    • la_felicja Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:15
      Piękne zdjęcia, zwłaszcza to ostatnie
      • igge Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 23.01.24, 01:23
        Piękne faktyczniewink
    • johana7419 Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:19
      Moje ferie dobiegły końca w zeszłą środę. Było prawdziwie zimowo
    • piataziuta Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:19
      pięknie!
    • ekstereso Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:20
      Cudownie na zdjęciach i cudowną masz perspektywę
    • heca7 Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:24
      Ale śnieg! I jaka niczym nie tknieta biel 🤍 U nas też padało ale nie tyle. Przejechały pługi i już po śniegu... Zdążyłam z psem pójść na spacer
    • eliszka25 Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:38
      Piękne zdjęcia i super zima!

U nas do ferii jeszcze dwa tygodnie, ale zimę też mamy. Niestety, od jutra ma się zacząć odwilż i za tydzień zapowiadają + 11 stopni 😡

Póki co zimowo mamy tak:
    • anilorak174 Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 20:40
      Zazdroszczę. Moj tydzień laby zamienił się w konieczność leżenia przez kilka tygodni...
      A tyyle miałam planów na ten mój wolny czas kiedy mąż z dzieciakami pojechał...
      Piękne zdjęcia.
    • pepsi.only Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 21.01.24, 22:16
      Pięknie. I tak powinno być- ferie zimowe w śniegu. (jak za naszego dzieciństwa smile)
    • szarmszejk123 Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 22.01.24, 09:03
      Super 🙂 u mnie już po śniegu, dziś 10 stopni i mega wichura, śmietniki latają 😱
    • jkl13 Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 22.01.24, 09:12
      My wczoraj wróciliśmy z ferii. Trafiliśmy na fantastyczną pogodę i prawie cały tydzień słońca.
      • igge Re: Zimowo feriowo ⛄️ ❄️ 23.01.24, 01:32
        Góry.
        Super.

Zimowo feriowo to umnie już było, śniegu masa. Teraz topi się niestety.
        U nas ferie to cd tego, co wcześniej. Koncerty, opera, zwiedzanie miasta, kawa i gorąca czekolada w przemiłych 2 nowo odkrytych kawiarniach. Nowe księgarenki, wystawy, biblioteki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka