brenda_bee 22.01.24, 19:00 Najlepiej na ścianie wschodniej, może też być mierzeja wiślana. Ważne, żeby było na wsi i żeby były zwierzęta. Polecicie coś? Siedzę na bookingu ale jakoś nic mi nie wpadło w oko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: agroturystyka fajna poszukiwana 22.01.24, 19:07 Zajrzyj na Slowhop.pl ostatnio mi się wyświetliło, przejrzałam i widziałam ciekawe agroturystyki. Ja niezainteresowana bo dzieci już duże ale może coś dla siebie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: agroturystyka fajna poszukiwana 23.01.24, 12:04 Przejrzałam ja, ciekawe oferty, może skorzystam 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: agroturystyka fajna poszukiwana 22.01.24, 22:43 Dom na Wschodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: agroturystyka fajna poszukiwana 22.01.24, 22:52 Kiedyś takie było Ritowisko, głusza, zwierzęta itp. ale dawno tam nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: agroturystyka fajna poszukiwana 22.01.24, 22:59 Na ścianie wschodniej totalne za...upie ale pięknie, wiejsko, w lesie, są zwierzeta, jest bania z bąbelkami i gospodyni oferuje dobre jedzonko...Zacisze Markowszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: agroturystyka fajna poszukiwana 22.01.24, 23:56 Agroturystyka U Ani przy Biebrzańskim Parku Narodowym. Cudne, klimatyczne miejsce, bardzo dobre jedzenie. Słaby lub brak zasięgu komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: agroturystyka fajna poszukiwana 23.01.24, 09:16 Bardzo dziękuję😘. Świetne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
k.messi Re: agroturystyka fajna poszukiwana 23.01.24, 15:43 Kozia Farma Złotna, wyświetla mi się czasem na instagramie Pojechałabym! Odpowiedz Link Zgłoś