Dodaj do ulubionych

Myjka parowa

14.02.24, 12:07
Witajcie ematki.
Czy macie w domu myjkę parową? Przydaje wam się? Myslę nad zakupem, bo czyszczenie kabiny prysznicowej i płytek w łazience ręcznie jest dla mnie mocno uciązliwe.
Możecie podzielić się doświadczeniami z użytkowania?

A jeśli jesteście zadowolone napiszcie proszę jakiej firmy sprzęt używacie i co polecacie.
Obserwuj wątek
    • tilijka123 Re: Myjka parowa 14.02.24, 12:20
      Mam Karchera i jestem zadowolona. Czyszczę głównie podłogi (panele) ale raz zrobiłam gruntowne czyszczenie małej łazienki i było ok. Nie czyściłam kabiny prysznicowej tylko płytki, umywalkę.
      Dokupiłam na allegro nakładki do spray mopa i sprawdzają się równie dobrze jak oryginalne.
      Moja myjka wygląda jak mały odkurzacz. Używam wody destylowanej bo kilka osób mnie ostrzegało przed zapychaniem przez kamień z wody kranowej.
    • berdebul Re: Myjka parowa 14.02.24, 15:52
      Mam, ale do płytek i innych kabin, wolę użyć szczotki elektrycznej. Coś jak wielka szczoteczka do zębów.
      • memphis90 Re: Myjka parowa 14.02.24, 16:01
        A którą masz? Bo bosh podobno staje, a ryobi drogie jak cholera…
        • berdebul Re: Myjka parowa 14.02.24, 18:12
          www.amazon.pl/OSDUE-Elektryczna-czyszczenia-teleskopowy-wymiennymi/dp/B0BCFYL1GL
          Mam ją od grudnia 2022, tylko była sporo tańsza. Działa bez zarzutu.
          • princesswhitewolf Re: Myjka parowa 14.02.24, 18:25
            mi sie to po roku popsulo. i moim zdaniem za wolno sie obraca.
    • princesswhitewolf Re: Myjka parowa 14.02.24, 18:24
      czy myjka parowa to po polsku takie ustrojstwo ktore wydziela punktowa pare? jesli tak to takie cos mam. Dobre do czyszczenia rogow wszystkiego gdzie sie nie wjedzie szmata. Sprawdza sie w kazdym rogu
      • summerland Re: Myjka parowa 23.03.26, 22:21
        A jaka moc/cisnienie ma twoja myjka parowa? Bo nie wiem jaka kupić
        • mysiulek08 Re: Myjka parowa 23.03.26, 22:28
          kup karchera z serii sc, zwroc uwage, zeby mozna bylo dolewac wody bez czekania az sprzet przestygnie - mam stary model sc1 chyba i blokowanie zaworu jest wkurzajace

np taka
    • princesswhitewolf Re: Myjka parowa 23.03.26, 22:22
      Tak. W rogach tam gdzie zmordowac sie mozna czyms innym. Kacher. Dlaczego? A bo nie chcialo mi sie myslec nad tym ktore kupic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka