jammer1974 05.03.24, 20:35 Nie zyje. Ta co go niby leczyla. Znaczy zwolnienia mu wystawiala. Nagla smierc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 20:45 Tam u nich jak tylko goraco sie robi to odrazu przytrafia sie nagla smierc. I kto to teraz bedzie sprawdzal czy wydala lewe zwolnienie czy nie. Nikt juz nie wyjasni czy leki byly wylewane do wc zamiast w zyle pana Zero. Koniec. Sprawa zamknieta. Jakze sie wszystko sklada po mysli pana Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 20:51 Gdyby człowiek nie wiedział, jaką przeszłość ma Pati Koti, to by nie chciał uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 20:54 Pati wie u kogo sie zakrecic zeby smierc przyszla nagle. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 17:25 No dokładnie, ja tam zupełnie nie wierzę w jego chorobę. Teraz pewnie wyjedzie na "leczenie" do Albani - terapia eksperymentalna u handlarza bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 21:59 Tego naturalnie co go juz skremowali Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 16:57 jammer1974 napisała: > Tego naturalnie co go juz skremowali Naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 21:02 Pani Doktor w Polsce byla. To nasz smiertelbie chory paleta sie po calej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 21:16 ooo no prosze jaki zbieg okolicznosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 21:23 Bardzo wygodne. Miała zarzuty za łapówkarstwo i ustawianie przetargów. Prokuratura Ziobry sprawę umorzyła. Teraz śledztwo mogłoby zostać wznowione. Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 13:35 livia.kalina napisała: > Bardzo wygodne. Miała zarzuty za łapówkarstwo i ustawianie przetargów. Prokurat > ura Ziobry sprawę umorzyła. Teraz śledztwo mogłoby zostać wznowione. > Może wyciągnęli zakurzone akta prokuratorskie z tego słynnego lubelskiego garażu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 21:29 Babka miała 71 lat. Nie mówię, że to wiek na umieranie, ale jednak w tym wieku się puka do drzwi pana. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 23:31 bedąc jednocześnie cały czas czynnym lekarzem, pacjenta, któremu sie zawdzięcza, że się nie siedzi w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 23:53 kropkaa napisała: > Babka miała 71 lat. Nie mówię, że to wiek na umieranie, ale jednak w tym wieku > się puka do drzwi pana. U niej akurat inne czynniki niz wiek odegraly glowna role. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 17:55 jammer1974 napisała: > U niej akurat inne czynniki niz wiek odegraly glowna role. tyle o tym wiesz, co zjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 21:58 alicia033 napisała: > tyle o tym wiesz, co zjesz. Tyle wiem co pisza a pisza ze zmarla nagle. Ze starosci nie umiera sie nagle. Zwlaszcza jak sie jest czynna zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 06:54 Nigdy nie spotkałaś osoby czynnej zawodowo, która umarła nagle? Nawet mając połowę tego wieku co ta lekarka? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 08:23 andaba napisała: > Nigdy nie spotkałaś osoby czynnej zawodowo, która umarła nagle? Nawet mając poł > owę tego wieku co ta lekarka? Przypomnę, chodzi o rzucony tu argument "umarła ze starości" Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 08.03.24, 00:13 "> Nigdy nie spotkałaś osoby czynnej zawodowo, która umarła nagle? Nawet mając poł > owę tego wieku co ta lekarka" Spotkalam. Tylko jakos nie mialy wokol siebie calej tej kombinacji ciekawych prepared jak rzeczona pani doktor. Powiem inaczej. Wszystkie takie nagle smierci mnie szokowaly, a smierc tej pani jakos nie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 08:10 jammer1974 napisała: > Tyle wiem co pisza a pisza ze zmarla nagle. nagle to zmarł prof. Dębski. > Ze starosci nie umiera sie nagle. powtórzę: tyle o tym wiesz, co zjesz. > Zwlaszcza jak sie jest czynna zawodowo. a to praca zawodowa chroni przed śmiercią? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 14:02 Jak się jest czynnym zawodowo, szczególnie w takim zawodzie, to chyba jest się w niezłej formie? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 16:15 livia.kalina napisała: > Jak się jest czynnym zawodowo, szczególnie w takim zawodzie, to chyba jest się > w niezłej formie? > kwestia definicji "niezłej formy". Lekarze chorują dokładnie tak samo jak nie-lekarze. I tak samo, jak nie-lekarze potrafią zaniedbywać własne zdrowie (sztandarowy przykład: Religa). Więc na pewno jest mnóstwo pracujących lekarzy z cukrzycą, nadciśnieniem, astmą, odwlekających własne operacje itpitd. Niby z racji zawodu powinni mieć większą świadomość w temacie zdrowia/chorób ale w realu ich dbanie o własne zdrowie nie odbiega od przeciętnej. Więc ta "niezła forma" w tym zawodzie jest bardzo podobna do przeciętnej niezłej formy, czyli taka se. O ile umysł im nie szwankuje (a specjalizacja nie wymaga wysokiej precyzji ruchów), to pracują tak, jak wszyscy (bo pieniądze zawsze się przydadzą...), mimo niedomagania na to czy owo. Do tego mają dużo większą niż w innych zawodach możliwość pracy na część etatu, więc jeśli zaczynają się gorzej czuć to niekoniecznie od razu rezygnują całkowicie z pracy a ograniczają jej czas. Moi rodzice, po siedemdziesiątce, nadal pracują (nie-lekarze, natomiast praca wymagająca umysłowo), mają choroby typu nadciśnienie i gdyby (odpukać!) któreś z nich zeszło na udar, to też uznałabym, że "odeszło nagle". Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 23:02 "specjalizacja nie wymaga wysokiej precyzji ruchów" Onkologia nie wymaga precyzji ruchów??? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 23:52 iwles napisała: > Onkologia nie wymaga precyzji ruchów??? jaki masz dziś problem, iwles? Jak chcesz się czegoś czepić, to idź się czep tramwaja, bo do rozmowy o zakresie onkologii jesteś za cienka w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pani doktor od Ziobry 08.03.24, 06:21 Prostuje twoje idiotyzmy. Udajesz mądrą, a wychodzi jak zwykle, tylko przemadrzałość. W życiu nie chciałabym poddać się operacji onkologicznej, zrobionej przez nieprecyzyjnego w ruchach lekarza (musi mieć specjalizację chirurgiczno-onkologiczną). Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 08.03.24, 00:15 livia.kalina napisała: > Jak się jest czynnym zawodowo, szczególnie w takim zawodzie, to chyba jest się > w niezłej formie? W tym wieku zwlaszcza. Jak sie jest czynnym zawodowo choc nie musi to zwykle sie sie w dobrej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Pani doktor od Ziobry 05.03.24, 23:47 "Śmierć rozwiązuje wszystkie problemy – nie ma człowieka, nie ma problemu." To stara wschodnia tradycja, jeszcze z początków lotnictwa, ekstradycja! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 20:16 Niestety mam z nią bardzo złe wspomnienia. Chorych w zaawansowanych stadiach raka miała za nic, jeżeli tylko przyszedł ktoś z kasą i/lub w sutannie, wszystkoinne przestawało się liczyć. Ot, przesuwała chorych jak meble, bo na przykład do księdza przyszli goście.Prawie 20 lat temu mój tata leżał u niej na oddziale, to się napatrzyłam i nasluchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodyniedowziecia Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 20:55 Lekarz dobry, człowiek bezwzględny. Karma to suka, profesor zmarła na to, co leczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 20:22 Że też jeszcze jacyś lekarze zbliżają się do tego człowieka. Jak tylko przeczytałam peany prawicy na jej cześć wiedziałam, że coś ma za uszami i kryształową postacią nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 06.03.24, 21:55 Zaden normalny lekarz by sie do Ziobry nie zblizyl. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 06:58 Każdy normalny lekarz by się zbliżył. Do tego jest zobowiązany, żeby leczyć tak samo mordercę jak innych. Ja rozumiem że nie pałasz sympatią do pana ministra, ale nienawiść zalewa ci oczy i piszesz w tym wątku głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 07:11 To nie nienawiść, tylko znajomość faktów. Nie wiesz, co z lekarzami robi pan Zero? To poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 07:16 Wiem. Ale też wiem, że lekarz odmówić pomocy nie może. A pani Z nawet jakby mogł to pewnie mało który miałby śmiałość odmowić. Łatwo jest szczekać zza ogrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 09:17 andaba napisała: > Wiem. Ale też wiem, że lekarz odmówić pomocy nie może. Chyba, że ciężarnej, wtedy jak najbardziej może. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 14:00 O właśnie, wtedy już relikwie jp2 muszą wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 16:54 lella_two napisała: > andaba napisała: > > > Wiem. Ale też wiem, że lekarz odmówić pomocy nie może. > > Chyba, że ciężarnej, wtedy jak najbardziej może. > Ale wtedy to wyjątkowa sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 20:27 andaba napisała: > Wiem. Ale też wiem, że lekarz odmówić pomocy nie może. "w szczególnie uzasadnionych wypadkach lekarz może nie podjąć się lub odstąpić od leczenia chorego, z wyjątkiem przypadków nie cierpiących zwłoki. Nie podejmując albo odstępując od leczenia lekarz winien wskazać choremu inną możliwość uzyskania pomocy lekarskiej." Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 23:04 semihora napisała: > To nie nienawiść, tylko znajomość faktów. Nie wiesz, co z lekarzami robi pan Ze > ro? To poczytaj. Nawet tej ktora mu faktycznie pomagala...zacierac slady sie nagle a niespodziewanie zmarlo. Nie ma takich co sa przy nim bezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 08:48 Morderca ma dużo mniejsze szanse zniszczyć życie leczącemu go lekarzowi niż pan Z. Pracę wolałabym zmienić niż zbliżyć się do niego, on nie ma skrupułów. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 08:29 Myślę, że perspektywa wieloletniej odsiadki może być dla człowieka bardzo stresująca. Szczególnie jeśli to człowiek 70+, który w tym wieku z pewnością ma jakieś choroby przewlekłe. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 23:07 Tez racja. Ale sama wybrala zycie na krawedzi. Nagla smierc w srodowisku przestepczym jest duuuzo bardziej prawdopodobna niz smierc ze starosci i zniedoleznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 13:44 Im wszystkim teraz z każdej strony wiatr w oczy . " Łapówki w TVP. Jedną z osób, która ją wzięła mogła być Joanna Kurska. Była żona prezesa TVP zaprzecza i oskarża Chociaż były polityk Prawa i Sprawiedliwości, który zaprowadził tzw. dobrą zmianę w Telewizji Polskiej, unika publicznych wypowiedzi, to jego żona nieustannie komentuje każdą wzmiankę na swój temat. Tak było i tym razem. W poście w mediach społecznościowych odniosła się do artykułu tygodnika i oskarżyła Krajewskiego o kłamstwo. Ponadto stwierdziła również, że to obecne władze TVP go zaszantażowały. Oświadczam, że nigdy nie wzięłam od nikogo żadnej łapówki. Nie znam Krajewskiego, nie wiem, jak wygląda (przekonam się dopiero w sądzie), ale wiem, że to nie Krajewski zawiadomił prokuraturę teraz, tylko mój mąż zrobił to wobec Krajewskiego już 3 lata temu – napisała była pracownica TVP. - Teraz uzurpatorzy z TVP, którzy za wszelką cenę próbują zdyskredytować poprzednie kierownictwo, najwyraźniej targują się z szantażystą, że jeśli chce produkować dla TVP, to musi fałszywie zeznawać w prokuraturze przeciw nim – insynuuje Kurska." Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: Pani doktor od Ziobry 07.03.24, 18:35 To właśnie w Lublinie były ukryte dokumenty prokuratorskie w garażu . Może odblokowane teraz niektóre sprawy ukrywane dotychczas w garażu i wtedy ... wydarzenia.interia.pl/lubelskie/news-prokurator-mial-blokowac-sprawy-dotyczace-pis-akta-trzymal-w,nId,7291196#google_vignette Odpowiedz Link Zgłoś