Dodaj do ulubionych

Rosa nie żyje

• szybki-lisek Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:13
      Strasznie mi przykro 😧
    • asia_i_p Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:14
      Przekaż kondolencje rodzinie. Bardzo szkoda dziewczynek.
    • wkswks Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:17
      Bardzo mi przykro…. Jeszcze niedawno, chyba w zeszłym tygodniu widziałam jej wpis
    • la_mujer75 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:20
      Kondolencje dla Rodziny, i dla Ciebie.
      Bardzo szokująca i smutna wiadomość.
      Lubiłam Rosę. I z tego, co pisala, miała cięzkie życie. I gdy wszystko wychodziło na prosta, to Ona odeszła...
      Bardzo smutne, bardzo.
    • disco-ball Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:26
      O rany, strasznie mi przykro, wyrazy współczucia dla bliskich
    • aguar Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:44
      Bardzo smutne. Kojarzę ją właśnie jako autentyczną, od zawsze na forum z tym samym nickiem, z niektórymi miała na pieńku, ale mi nigdy nie podpadła. Zdecydowanie za wcześnie!!!
    • ariathedevil Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:44
      Bardzo mi przykro. Kondolencje dla bliskich. Trudno w to uwierzyć, czytam to forum od 15 lat, Rosa zawsze była. Wiele razy razy było wstyd za forumki które wyzywały ją od hipochodryczek i atencujszek, a ona po prostu bardzo cierpiała Była sympatycznym człowiekiem, przyzwoitym, dużo w życiu przeszła i bardzo cieszyła się swoją rodziną, córkami, wnuczką, tak ładnie o nich pisała. Smutno mi.
    • 1matka-polka Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:44
      Skończyły się jej męki, kondolencje składam.
    • marta.graca Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:47
      Bardzo mi przykro, nawet nie wiedziałam, że była taka młoda. To była legenda forum. Teraz już nic jej nie boli.
    • philippa_p Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:48
      Straszne.

Wyrazy wspolczucia dla Jej rodziny i Ciebie, Lilio.
    • miss_fahrenheit Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 08:49
      Wyrazy współczucia dla bliskich.
    • mamamisi2005 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:06
      Za wcześnie. Miała plany i nadzieję na lepsze.
      Kondolencje dla rodziny i przyjaciół 🖤
    • kaskaz1 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:34
      Mloda kobieta. W jakim wieku corki ? Moja mama zmarła w wieku 52 lat , do dziś we mnie to osamotnienie siedzi
    • yenna_m Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:36
      Kondolencje dla Rodziny i Przyjaciół.
    • bergamotka77 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:39
      Jezu, nie wierzę!!!
    • anbete Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:41
      Smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla bliskich.

Nie wiem jakim była człowiekiem. Jako forumowa postać nie kojarzyła mi się dobrze, nie czytałam jej postów, omijałam je - przyczyną tego były wieczne bitwy z innymi forumkami, które po prostu zarzucały jej kłamstwa i wymyślanie chorób, na które faktycznie chorowała.
      • aqua48 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 12:13
        Agata była bardzo wyrazista i zadziorna. Z zamieszczonych kiedyś i szybko usuniętych zdjęć pamiętam śliczną osóbkę. A jednocześnie po ciężkich przejściach, chorobach i licznych pobytach w szpitalach oraz długoletniej opiece nad demencyjną teściową, która jej często robiła piekło w domu. Radziła sobie z wieloma trudnymi sytuacjami rodzinnymi. Nie gryzła się też w język i pisała to co chciała. Była dumna z córek. Pamiętam jej obawy i rozterki że z powodu pobytu w szpitalu, rekonwalescencji i stanu zdrowia nie da rady pojechać na ślub jednej z nich. Była na nim. I poznała wnuczkę z której pojawienia się na świecie tak bardzo się cieszyła. Na pewno będziemy tu o Niej pamiętać.
        • melisananosferatu Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:17
          Bardzo ladnie napisane. To dziwne uczucie gdy kogos nie znalas a jest ci po nim przykro.
    • zona_glusia Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:49
      Szok. Bardzo mi przykro.
    • jo_wu Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:51
      [*] 💔🌹
    • le.fay Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:54
      Składam kondolencje. Dziwnie pusto się robi na forum. Cześć forumek chyba odeszła z forum? A cześć dopada życie. Dziękuje, Lilio za informację.
    • simply_z Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 09:58
      Szoksad. Nie przepadalam za nia,ale byla tutaj od zawsze, nie tylko tu zreszta, kojarze ja z forum Kobieta...
    • ichi51e Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 10:18
      Ciągle nie mogę uwierzyć - od dwóch dni patrzę i nie wierzę. Ile Rosa zakładała wątków dotyczących zdrowia wypadków różnych… autorka najdłuższego wątku w historii forumiarstwa “Która godzina?” Ostatnio było jej dużo mniej. Kondolencje dla rodziny ale nie mogę się oprzeć wrażeniu że patrząc z forumowej historii - wyszła na prostą. Wydaje mi się że ostatnie lata była bardziej szczęśliwa - bardzo się cieszyła z wnuczki była bardzo dumna z córek i chyba bardziej zadowolona z życia. Szkoda że los nie dał jej i jej rodzinie więcej czasu.
    • klaramara33 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 10:34
      Kojarzę tą Rosę, wierzę ,że jest teraz szczęśliwa. Natomiast rodzinie współczuję.
    • topcia78 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 10:37
      Każdy kto jest na forum od lat kojarzy Rose, Bardzo przykra wiadomość, wyrazy współczucia dla rodziny!
    • agatha.trixie Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 10:38
      Trudno uwierzyć. Oby w końcu odnalazła spokój.
    • geez_louise Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 10:42
      Bardzo przykra wiadomość. Będzie mi jej brakowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka