kochamruskieileniwe 18.05.24, 19:27 Konia z rzędem, kto widząc taką tablicę informacyjną zapamięta ten objazd 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamruskieileniwe Re: Objazdy 🤣 18.05.24, 19:34 No właśnie, w końcu, udało mi się zrobić to zdjęcie. Bo był lekki korek. A co tydzień mijam tę tablicę. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Objazdy 🤣 18.05.24, 20:36 A gdzie ta tablica stoi? Będę niedługo jechała w te okolice, już po zamknięciu drogi jechałam i dramatu nie było, jakoś wszystko z nawigacją i intuicyjnie łatwo szło, ale może teraz jest gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Objazdy 🤣 18.05.24, 20:52 Droga Zegrze/Nieporęt - Warszawa chyba, z podkreśleniem chyba, 631. W Zielonce przed mostkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Objazdy 🤣 18.05.24, 21:33 Dzięki, niby dobrze kojarzę okolicę, bywam całkiem często, ale nadal nie wiem o jakie miejsce chodzi. Jedyne mostki, które kojarzę w Zielonce i okolicach to raczej rowerowe😀 Odpowiedz Link Zgłoś
madlam Re: Objazdy 🤣 19.05.24, 17:29 To tam ruch lewostronny obowiązuje? 4 ronda z lewoskrętem🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Objazdy 🤣 21.05.24, 08:16 W podstawowce nie wytlumaczyli co to jest strzalka? Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Objazdy 🤣 19.05.24, 17:45 Pewnie są oznaczena dalej. Ale ja zapamiętuje zjazdy, tylko muszę policzyć najpierw co zajmuje 15 sek. 3,2,1,1,1,1 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Objazdy 🤣 21.05.24, 06:42 To wygląda jak porady mojej matki, która ma w zwyczaju mówić: "pojedziesz prosto tą główną drogą, potem przy kościele skręcisz w lewo i zaraz w prawo i potem prosto cały czas do tych dużych drzew, przy siódmym skręcisz w lewo, potem w prawo, potem dotrzesz do ronda i pojedziesz prosto, a potem trzecia albo czwarta w prawo i jeszcze tylko w lewo i dwa razy w lewo i dotrzesz. Na co ci ta nawigacja!? " Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Objazdy 🤣 21.05.24, 07:47 Myślałam, że to samokomentujący się mem. Odpowiedz Link Zgłoś