Dodaj do ulubionych

Mail donosicielski

20.05.24, 14:49
W poprzednim wątku opisywałam, że zamieszkał pode mną Arab, z Polką która na chwilę obecną chodzi z hidżabie. Oboje są przed 30, oficjalnie na oczy ich nie widziałam, jedynie z okna i wiem jak wyglądają tyły ich głów.

Na chwilę obecną większe hałasy, które wywoływał on się uspokoiły. Teraz jak jest ciepło, to w weekendy hałasuje w ogrodzie, ale mój sąsiad inny już go opierdzielił.
Natomiast ja mam taką zagwozdkę. Wcześniej napisałam maila ze skargą, który miałam wysłać do zarządcy z prośbą o przekazanie treści właścicielom. Wtedy kiedy hałasowali. Maila nie wysłałam, ale jest w szkicach. I teraz ten sąsiad kompletnie przerobił ogród, który był już kompletny. Były rośliny, które tylko trzeba było przyciąć i podlewać. On je wszystkie wykopał, jest tam czarna ziemia i jakieś małe rośliny, które zamierza chyba posadzić. A w drugiej części widzę, że będzie robił jakiś mini taras z deskami. Kompletna samowolka.

Czy dodać to do maila?

Nie jestem typem donosicielki, ale wkurzyło mnie zniszczenie pięknych krzewów i hortensji. Podejrzewam że właściciele nic nie wiedzą, byli tu tylko raz na krótko zanim ten typ się wprowadził.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka