brak.nazwy.00.99
28.05.24, 03:12
Czesc potrzebuje pomocy bo sama nie wiem juz co robic,moj chlopak znęca sie nademna psychicznie od dosc dawna i od niedawna fizycznie.Bardzo dlugo wytrzymywalam ciagle wyzwiska, krzyki,poniżanie,wymuszanie czegos bo inaczej klotnia,kontrolowanie nadmierne(potrafi mnie z domu nie wypuszczać) i na dodatek obsesyjna zazdrosc pod kazdym wzgledem(nawet o członków mojej rodziny) dodam ze mamy synka 3tygodniowwgo. Cala moja ciąża to byl jeden wielki stres przez ciagle awantury jak on sie rozkręci to jest jeden wielki szantaż emocjonalny popada on wtedy w taka zlosc ze nie da sie go uspokoić podam jedna sytuacje ktora miala miejsce ostatnio, jak mowilam mamy synka jestem mloda mama i to moje pierwsze dziecko ktore dopiero poznaje i moja glowa jest skupiona na tym praktycznie, po calym dniu bylam poprostu zmeczona a on nalegał zebym go zaspokoiła powiedzialam spokojnie ze jestem zmeczona i chce odpoczac i zaczelo sie juz ględzenie ze jak to ja moge tak i granie na emocjach, wkurzylam sie i wyszlam z pokoju bo nie mialam sily sie z nim nawet klocic polazł za mna i poleciały wyzwiska nagle jemu zyc sie nie chce przy 3tygodniowym dziecku z okna chcial skakac, wieszać sie krzyczec do mnie a to wszystko dlatego ze bylam zmeczona. Jest wiele sytuacji na jego absurdalne zachowania tak naprawde gdzie nie ma przyczyny ale nie bede sie rozpisywac na ten temat, co do przemocy fizycznej duzo bylo sytuacji ze złapał mnie za szyje, szarpnął czy rzucil czyms pierwszy raz mnie uderzył w glowe w 8miesiacu ciazy byla policja ale nic nie zrobili(zreszta kilkanaście razy bylo wezwanie na dodatek mial niebieska karte ktora juz zdjęto..) kilka dni temu pozwolił juz sobie na wiecej bił mnie po rekach i nogach z pieści gdzie obok spalo dziecko. Boje sie tego człowieka policja byla wielokrotnie i doslownie nic nie robia wiec czy pójście bez siniaków mialo by sens? Nie mam dokąd uciec czekam na mieszkanie ktore jest w remoncie i mieszkam z nim i z dnia na dzien czuje ze wysiadam obwiniam sie ze nie mam co zrobic mimo ze bardzo bym chciala nie wiem jak mam sie uwolnić..