skumbrie 05.06.24, 18:39 Tolerancja szybko się skończyła i zadziała tylko w jedną stronę. Ciekawe dlaczego 😉 Kandydat się identyfikował przecież. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:17 Ośmieszył zarówno "identyfikujących się jako", a przy okazji wydobył z pani wachlarz gestów pasywno-agresywnych 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:30 Zajrzalam i wyszłam, szkoda mojego czasu na tak prześmieszny kontent. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:35 angazetka napisała: > Zajrzalam i wyszłam, szkoda mojego czasu na tak prześmieszny kontent. Lepszy ubaw będzie kiedy twoje dziecko, bo zdaje się, że masz dziecko, natknie się w aquaparkowej czy innej basenowej szatni na takiego, co się identyfikuje na serio. Ze wszystkich historii które nigdy się nie wydarzą, ta będzie najśmieszniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiaczzz Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:10 torontosun.com/news/local-news/warmington-transgender-female-swimmer-50-changes-with-young-girls-at-barrie-event W lewackiej kanadzie jakis zwyrol 50cio lstni jest grupie plywackiej dziewczat od lat 8 do 16, oczywiscie jest z nimi w szatni , ridzice nie maja wstepu bo go to peszy Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:23 Kanada od czasu plandemii głupieje coraz szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 22:21 Kanada to prowincjonalny kraj, w którym żyje się coraz gorzej i z którego coraz wiecej ludzi wyjeżdża do USA. Zwłaszcza odkąd stery w nim przejął syn Fidela Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiaczzz Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 23:06 Serio? Stany to taki sam syf , chyba jedynie floryda zostala Wybrali to maja , chba jeszcze ponad rok sie beda z patusem meczyc, biszkopt sie zaplacze Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 09:33 Nie. W Kanadzie ceny nieruchomości w stosunku do zarobków są dużo wyższe, m.in. orzez sprowadzaniu setek tysięcy imigrantów i napływowi "studentów" z Indii i okolic. Stany są prężne, a Kanada to taki dość sprawnie zorganizowany i nowoczesny PGR, który w dodatku zatraca swoją tożsamość (25% ludnosci to.imigranci, w Toronto ok 50%). Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 05:41 Świat się kończy, a raczej cywilzacja ludzka jaką znamy. Wojny za długo nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:20 Zdecydowanie szkoda. Pochyl się nad kolejnymi pokrzywdzonymi, bo "czują się" Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:42 Tak się kończy bzdurzenie. Szkoda, że dziecko wylane z kąpielą. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 23:22 Nie rozumiem tego filmu, czy te kobiety to osoby popierające identyfikowanie się mężczyzn jako kobiety, maja swoją organizację i ostro demonstruja swoje poglady za udziałem ww. w turniejach sportowych? Jesli nie, to ten film jest żenujacy, bo pokazuje, że znowu jakis kolo z penisem wbija się na grupę dla kobiet. A reakcja tej prowadzacej jest właściwa, czyli spadaj pan. Ciekawe, ze kobietki nie maja aż takich zapędów. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 05:43 Ten film pokazuje absurd "identyfikowania się jako" Min modne ostatnio identyfikowanie sie jako osoba innej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
nieeznaajoomaa Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 06:34 dwa_kubki_herbaty napisała: > Nie rozumiem tego filmu, czy te kobiety to osoby popierające identyfikowanie si > ę mężczyzn jako kobiety, maja swoją organizację i ostro demonstruja swoje pogla > dy za udziałem ww. w turniejach sportowych? > Jesli nie, to ten film jest żenujacy, bo pokazuje, że znowu jakis kolo z penise > m wbija się na grupę dla kobiet. > A reakcja tej prowadzacej jest właściwa, czyli spadaj pan. > Ciekawe, ze kobietki nie maja aż takich zapędów. > To nie grupa dla kobiet, tylko osób otyłych, a ten koleś identyfikuje się jako osoba otyła Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 08:19 To jest grupa osob queerowych i otylych. Ze sa otyle to widac, chociaz ostatnio srodowisko body positive twierdzi ze otylosci nie mozna ocenic na oko, a jakiej sa plci to nie wiadomo wiec nie ma co pisac ze to kobiety. Zapewne maja tez "zdiagnozowane" ADHD ktore dumnie obnosza, bo jeszcze nie zakumali ze ich problemy z koncentracja wynikaja z tego ze calymi dniami ogladaja tik toki i inne socjal media. Doprawdy smutno mi jak patrze co sie z tym srodowiskiem zrobilo i wstyd mi ze kiedys sama do niego nalezalam. Banda szkodliwych oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 10:46 anka_one_and_only napisał(a): > To jest grupa osob queerowych i otylych. Ze sa otyle to widac, chociaz ostatnio > srodowisko body positive twierdzi ze otylosci nie mozna ocenic na oko, a jakie > j sa plci to nie wiadomo wiec nie ma co pisac ze to kobiety. > Zapewne maja tez "zdiagnozowane" ADHD ktore dumnie obnosza, bo jeszcze nie zaku > mali ze ich problemy z koncentracja wynikaja z tego ze calymi dniami ogladaja t > ik toki i inne socjal media. > Doprawdy smutno mi jak patrze co sie z tym srodowiskiem zrobilo i wstyd mi ze k > iedys sama do niego nalezalam. Banda szkodliwych oszolomow. spora ich reprezentacja to ludzie skrzywdzeni, często przez świat, jeszcze częściej przez samych siebie. z jakiegoś powodu najpopularniejsze twarze polskiego bopo miały lub mają za sobą zrywy odchudzeniowe podczas których drastycznie ograniczały kcal i stosowały wynalazki typu: jedzenie tygodniami wyłącznie warzywek, co najpierw dawało -30kg a potem megajojo - zapis tych zmagań łatwo znaleźć w historii instagrama. w przeciwieństwie do jakichkolwiek przejawów aktywności fizycznej, o której mówią, że jest to wymóg przemysłu fitness. swoją drogą, stwierdzenia o przemyśle fitness nastawionym na dojenie energii i kasy z biednych ofiar przymusu bycia szczupłym pięknie rezonują z platnymi ciałopozytywnymi warsztatami samorozwojowymi (na które wprawdzie musisz wybulić kilka stówek, ale za to przynajmniej się najesz, bo będzie przyjemny katering 😂) czy sesjami z intuicyjnym psychodietetykiem (który też nie będzie tłumaczył ci tego, że możesz jeść co chcesz, za darmo, oraz jakoś przedziwnie często sam jest szczupły i miał ED z drugiego, anorektycznego bieguna). Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 08:25 Pewnie o słówko queer się tu rozchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 07:12 Bo innych identyfikujących się nie można zweryfikować (co prowadzi do chorych nadużyć) a otyłych naocznie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1010 Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 08:07 oglądałam tylko początek. okrutny żart, bardzo przykre dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 09:22 To zapewne miało wyśmiać identyfikowanie się z inna płcią niż biologiczna bądź też z żadnaą. Ale biorąc pod uwagę, że otyłość i nadwaga od jakiegoś czasu tez sa względne i rozmyte, tak jak ich przyczyny (jakiś peptyd czy inne hormony) to w sumie też trafne. Pytanie tylko, czy akurat uczestniczki tej grupy też mają takie oderwane od reala podejście, bo jeśli nie, to niesłusznie oberwały. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 10:21 Ale mówcie co chcecie, młody był bardzo przekonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 11:06 dni_minione napisała: > Ale mówcie co chcecie, młody był bardzo przekonujący. był! Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 11:21 I dlatego za skandal uważam postawę rozmówczyni, że o naśmiewanie się z niego nie wspomnę! Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 11:08 bełkot cała ta gadanina robija się o to co jest komu wygodne Odpowiedz Link Zgłoś