Dodaj do ulubionych

Grupa dla queer-otylych

05.06.24, 18:39
Tolerancja szybko się skończyła i zadziała tylko w jedną stronę.
Ciekawe dlaczego 😉
Kandydat się identyfikował przecież. Skandal!
Obserwuj wątek
    • suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:17
      Ośmieszył zarówno "identyfikujących się jako", a przy okazji wydobył z pani wachlarz gestów pasywno-agresywnych 🤡
    • majenkirr Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:25
      Nie przekonasz…
    • angazetka Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:30
      Zajrzalam i wyszłam, szkoda mojego czasu na tak prześmieszny kontent.
      • suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:35
        angazetka napisała:

> Zajrzalam i wyszłam, szkoda mojego czasu na tak prześmieszny kontent.

Lepszy ubaw będzie kiedy twoje dziecko, bo zdaje się, że masz dziecko, natknie się w aquaparkowej czy innej basenowej szatni na takiego, co się identyfikuje na serio. Ze wszystkich historii które nigdy się nie wydarzą, ta będzie najśmieszniejsza.
        • bigzaganiaczzz Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:10
          torontosun.com/news/local-news/warmington-transgender-female-swimmer-50-changes-with-young-girls-at-barrie-event

W lewackiej kanadzie jakis zwyrol 50cio lstni jest grupie plywackiej dziewczat od lat 8 do 16, oczywiscie jest z nimi w szatni , ridzice nie maja wstepu bo go to peszy
          • skumbrie Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:23
            Kanada od czasu plandemii głupieje coraz szybciej.
          • szorstkawelna Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 22:21
            Kanada to prowincjonalny kraj, w którym żyje się coraz gorzej i z którego coraz wiecej ludzi wyjeżdża do USA. Zwłaszcza odkąd stery w nim przejął syn Fidela Castro.

• bigzaganiaczzz Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 23:06
              Serio? Stany to taki sam syf , chyba jedynie floryda zostala
              Wybrali to maja , chba jeszcze ponad rok sie beda z patusem meczyc, biszkopt sie zaplacze
              • szorstkawelna Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 09:33
                Nie. W Kanadzie ceny nieruchomości w stosunku do zarobków są dużo wyższe, m.in. orzez sprowadzaniu setek tysięcy imigrantów i napływowi "studentów" z Indii i okolic.
                Stany są prężne, a Kanada to taki dość sprawnie zorganizowany i nowoczesny PGR, który w dodatku zatraca swoją tożsamość (25% ludnosci to.imigranci, w Toronto ok 50%).
          • nutella_fan Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 05:41
            Świat się kończy, a raczej cywilzacja ludzka jaką znamy. Wojny za długo nie było.
      • skumbrie Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:20
        Zdecydowanie szkoda. Pochyl się nad kolejnymi pokrzywdzonymi, bo "czują się" tongue_out
    • beneficia Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:42
      Tak się kończy bzdurzenie.
      Szkoda, że dziecko wylane z kąpielą.
    • taje Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 19:53
      Udana interwencja.
    • brenya78 Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 20:31
      Płacze 😀
    • dwa_kubki_herbaty Re: Grupa dla queer-otylych 05.06.24, 23:22
      Nie rozumiem tego filmu, czy te kobiety to osoby popierające identyfikowanie się mężczyzn jako kobiety, maja swoją organizację i ostro demonstruja swoje poglady za udziałem ww. w turniejach sportowych?
      Jesli nie, to ten film jest żenujacy, bo pokazuje, że znowu jakis kolo z penisem wbija się na grupę dla kobiet.
      A reakcja tej prowadzacej jest właściwa, czyli spadaj pan.
      Ciekawe, ze kobietki nie maja aż takich zapędów.

• nutella_fan Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 05:43
        Ten film pokazuje absurd "identyfikowania się jako" Min modne ostatnio identyfikowanie sie jako osoba innej płci.
      • nieeznaajoomaa Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 06:34
        dwa_kubki_herbaty napisała:

> Nie rozumiem tego filmu, czy te kobiety to osoby popierające identyfikowanie si
        > ę mężczyzn jako kobiety, maja swoją organizację i ostro demonstruja swoje pogla
        > dy za udziałem ww. w turniejach sportowych?
        > Jesli nie, to ten film jest żenujacy, bo pokazuje, że znowu jakis kolo z penise
        > m wbija się na grupę dla kobiet.
        > A reakcja tej prowadzacej jest właściwa, czyli spadaj pan.
        > Ciekawe, ze kobietki nie maja aż takich zapędów.
        >

To nie grupa dla kobiet, tylko osób otyłych, a ten koleś identyfikuje się jako osoba otyła
        • anka_one_and_only Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 08:19
          To jest grupa osob queerowych i otylych. Ze sa otyle to widac, chociaz ostatnio srodowisko body positive twierdzi ze otylosci nie mozna ocenic na oko, a jakiej sa plci to nie wiadomo wiec nie ma co pisac ze to kobiety.
          Zapewne maja tez "zdiagnozowane" ADHD ktore dumnie obnosza, bo jeszcze nie zakumali ze ich problemy z koncentracja wynikaja z tego ze calymi dniami ogladaja tik toki i inne socjal media.
          Doprawdy smutno mi jak patrze co sie z tym srodowiskiem zrobilo i wstyd mi ze kiedys sama do niego nalezalam. Banda szkodliwych oszolomow.
          • suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 10:46
            anka_one_and_only napisał(a):

> To jest grupa osob queerowych i otylych. Ze sa otyle to widac, chociaz ostatnio
            > srodowisko body positive twierdzi ze otylosci nie mozna ocenic na oko, a jakie
            > j sa plci to nie wiadomo wiec nie ma co pisac ze to kobiety.
            > Zapewne maja tez "zdiagnozowane" ADHD ktore dumnie obnosza, bo jeszcze nie zaku
            > mali ze ich problemy z koncentracja wynikaja z tego ze calymi dniami ogladaja t
            > ik toki i inne socjal media.
            > Doprawdy smutno mi jak patrze co sie z tym srodowiskiem zrobilo i wstyd mi ze k
            > iedys sama do niego nalezalam. Banda szkodliwych oszolomow.

spora ich reprezentacja to ludzie skrzywdzeni, często przez świat, jeszcze częściej przez samych siebie.

z jakiegoś powodu najpopularniejsze twarze polskiego bopo miały lub mają za sobą zrywy odchudzeniowe podczas których drastycznie ograniczały kcal i stosowały wynalazki typu: jedzenie tygodniami wyłącznie warzywek, co najpierw dawało -30kg a potem megajojo - zapis tych zmagań łatwo znaleźć w historii instagrama. w przeciwieństwie do jakichkolwiek przejawów aktywności fizycznej, o której mówią, że jest to wymóg przemysłu fitness.
            swoją drogą, stwierdzenia o przemyśle fitness nastawionym na dojenie energii i kasy z biednych ofiar przymusu bycia szczupłym pięknie rezonują z platnymi ciałopozytywnymi warsztatami samorozwojowymi (na które wprawdzie musisz wybulić kilka stówek, ale za to przynajmniej się najesz, bo będzie przyjemny katering 😂) czy sesjami z intuicyjnym psychodietetykiem (który też nie będzie tłumaczył ci tego, że możesz jeść co chcesz, za darmo, oraz jakoś przedziwnie często sam jest szczupły i miał ED z drugiego, anorektycznego bieguna).
      • borsuczyca.klusek Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 08:25
        Pewnie o słówko queer się tu rozchodzi
    • vessss Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 07:12
      Bo innych identyfikujących się nie można zweryfikować (co prowadzi do chorych nadużyć) a otyłych naocznie tak?
    • samanta1010 Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 08:07
      oglądałam tylko początek. okrutny żart, bardzo przykre dla mnie.
    • 4sycje Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 09:22
      To zapewne miało wyśmiać identyfikowanie się z inna płcią niż biologiczna bądź też z żadnaą. Ale biorąc pod uwagę, że otyłość i nadwaga od jakiegoś czasu tez sa względne i rozmyte, tak jak ich przyczyny (jakiś peptyd czy inne hormony) to w sumie też trafne. Pytanie tylko, czy akurat uczestniczki tej grupy też mają takie oderwane od reala podejście, bo jeśli nie, to niesłusznie oberwały.
    • dni_minione Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 10:21
      Ale mówcie co chcecie, młody był bardzo przekonujący. smile
      • suki-z-godzin Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 11:06
        dni_minione napisała:

> Ale mówcie co chcecie, młody był bardzo przekonujący. smile

był!
      • skumbrie Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 11:21
        I dlatego za skandal uważam postawę rozmówczyni, że o naśmiewanie się z niego nie wspomnę!
    • cranberries1983 Re: Grupa dla queer-otylych 06.06.24, 11:08
      bełkot wink cała ta gadanina robija się o to co jest komu wygodne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka