borsuczyca.klusek 30.07.24, 19:19 Za to, że nie podpisała się pod obroną Babiarza i o zgrozo podobała jej się ceremonią otwarcia IO. To jest już tak chore, że brak słów. Kto nie z nami ten przeciw nam 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lella_two Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:39 Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się jakiś nowy Bralczyk lub romantyczny himalaista i odpuszczą dziewczynie. Być gwiazdą w tym kraju to przekleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:58 Nie musi żyć w tym kraju. Granice sa otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 [...] 30.07.24, 20:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:02 Jakby ci tu... Ty pewnie masz inną ojczyznę, ale Iga jest u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:44 My Polacy mówimy w naszym kraju. A jaki jest twój kraj, jaka jest twoja tożsamość kulturowa, affirmative gender identity? Słyszałaś że jest coś takiego, ale wolisz podróżować w świecie eksperymentu. Ja was znam... Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 07:46 Czy jest jakiś poziom skurwysyństwa/podłości której wyznawcy jedynie słusznej partii by nie przekroczyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:09 j_malec napisał: > Czy jest jakiś poziom skurwysyństwa/podłości której wyznawcy jedynie słusznej p > artii by nie przekroczyli ? A wyznawcy tej drugiej co przekraczają i jak łamią prawo obywatelu. Następny nawiedzony na tym forum się pojawił. Wątek typowo o sporcie. Ideolodzy ukochanej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:12 hrasier_2 napisał: > Wątek typowo o sporcie. Serio???? Hejtowanie, obrażanie i wyzywanie Igi to sport? Widocznie jakas nową dyscyplina, znana tylko wyznawcom pis i Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:17 Nie mogę nic znaleźć by ją hejtowali. Wrzuć linka. Następny wątek co tyle krzyku o wszystkim i i niczym. Nikt nie napisze, że wygrała i dzisiaj walczy o półfinał. Szkoda zdrowia i Tobie też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:26 Pomogę ci bystrzaku. Wystarczy zjechać na dół tego wątku. Są zrzuty z wypowiedzi zwolenników jedynie słusznej partii. Mam nadzieję że przynajmniej w tym pomogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:55 hrasier_2 napisał: > Nie mogę nic znaleźć by ją hejtowali. Wrzuć linka. Jakiś ty biedny. Jak bardzo nie chcesz, to nie znajdziesz. Naści forum.gazeta.pl/forum/w,567,177943639,177943639,Atakuja_Ige_Swiatek.html?p=177944538 Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:24 Jak nie potrafisz zauważyć zwykłej podłości, to ja już ci nie pomogę. Chociaż biorąc pod uwagę jakim jest hipokrytą i kim podobno jesteś z zawodu, jestem w stanie zrozumieć twój punkt widzenia, czy sposób w jaki postrzegasz świat. I jeszcze jedno. Nawet nie zauważyłeś bystrzaku, że nigdy nie pisałem że jestem zwolennikiem obecnej koalicji, a nawet nigdzie jej nie broniłem. Po prostu mam alergię na hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:43 Wyluzuj, dziewczyna ma więcej dojrzałości niż przeciętna e -matka, nie będzie się tak ekscytować, ma swoje zdanie podoba się czy nie nie nasz problem.Atakują, matko... Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:49 ",,,,jak ustalił Kacper Sosnowski ze Sport.pl, telefon odnośnie pozbawienia pracy komentatora TVP przy igrzyskach przyszedł z samej góry. Wyżej niż obecny dyrektor generalny będącej w likwidacji spółki Telewizja Polska Tomasz Sygut." Czyli jedna ekipa rządząca wskoczyła gładko w buty poprzedniej. A miało być tak wspaniale. www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,31183418,kompromitacja-tvp-to-byl-pic-na-wode-fotomontaz-oto-prawda.html#s=BoxMMtImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:56 A ktoś myślał że będzie inaczej ? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:19 Ja trochę myślałam że będzie nie aż tak. Wiem, staram a głupiam. I też uważam że Babiarza niesłusznie zbanowali. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:33 jasnoklarowna napisała: > Ja trochę myślałam że będzie nie aż tak. Wiem, staram a głupiam. > I też uważam że Babiarza niesłusznie zbanowali. Uważam, że nie ma krzywdy, został odsunięty od komentowania Igrzysk w Paryżu. Nikt go nie wyrzucił, ani nie skazał na zesłanie. To nie są jego Igrzyska, nie jego telewizja, miał komentować wydarzenia sportowe, a nie nauczać. Ta komuna mogła zaboleć, bo od lat niektóre siły związane z Rosją sugerują, że UE jest nowym wcieleniem komuny ze wszystkimi błędami. Babiarz mógł to sobie darować, bo mimowolnie się dołączył do tamtego chóru. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:00 Ta komuna mogła zaboleć, bo od lat niektóre siły związane z Rosją sugerują, że UE jest nowym wcieleniem komuny ze wszystkimi błędami. Babiarz mógł to sobie darować, bo mimowolnie się dołączył do tamtego chóru. X Nie przesadzasz? Wiele zwykłych jednostek niezrzeszony w żadne ugrupowania polityczne, ani też nie będących prorosyjskimi, ma dość dyktatu unii w kwestii chociażby tego czym mamy jeździć po drodze czy pod kątem wolności wyboru metody ogrzewania swojego domu !!! X Z drugiej strony uważam że są większe problemy niz Babiarz, np. jakoś polskiej żywności: agronews.com.pl/artykul/nik-polska-zywnosc-jest-najniebezpieczniejsza-w-calej-unii-europejskiej/ Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:14 chocolate_dog123 napisała: > Ta komuna mogła zaboleć, bo od lat niektóre siły związane z Rosją sugerują, > że UE jest nowym wcieleniem komuny ze wszystkimi błędami. Babiarz mógł to sobie > darować, bo mimowolnie się dołączył do tamtego chóru. > X > Nie przesadzasz? Wiele zwykłych jednostek niezrzeszony w żadne ugrupowania poli > tyczne, ani też nie będących prorosyjskimi, ma dość dyktatu unii w kwestii choc > iażby tego czym mamy jeździć po drodze czy pod kątem wolności wyboru metody ogr > zewania swojego domu !!! I ten czas, podczas relacjonowanie wydarzeń z igrzysk jest najlepszym momentem na takie myśli pana Babiarza? Program ma swoją linię programową, w TVP mają relacjonować dla wszystkich, nie filozofować, z kolei w TV Republika, gdyby ktoś tylko relacjonował, nie politykował, raczej by się nie utrzymał, ale to telewizja prywatna, niech sobie robią, co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:25 Każdemu się zdarzy. Kto choć raz nie popełnił gafy, niech pier.wszy pierdolnie kamieniem. Jakie tam igrzyska, to była zaledwie ceremonia otwarcia - część artystyczna - wg mnie do luźniejszego komentowania niż rozgrywka sportowa. Mogli dać mu kogoś od historii sztuki/ historyka/ kulturoznawce plus Babiarz do samego komentowania osób - sportowców. W 4 osoby by to ograneli. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:46 ty w ogóle nie myślisz, to nie mogłeś/aś pomyśleć. Nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:07 Jest wspaniale. Dziennikarzom się we łbach przewróciło, wydaje im się, że są od prezentowania własnych poglądów na antenie. Nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:35 Za PO robili to samo. Choćby Tomasz Lis z jego autorskim programem na TVP2. Tam to się działo. On i Karolak z jego insynuacjami na temat młodej Dudowej plus inne smaczki, jak chociażby sto lat odśpiewanie Herr Tuskowi który został właśnie wybrany euro-cysorzem youtu.be/O0UruCpWUgw?si=72iJNqxyoa1PQCGoX youtu.be/n9QR61syewU?si=3C4QP0U62ww2BDQqXx A tu casus Lisa youtu.be/52UkeytzjnE?si=SFpsA6Z30FqeirwH Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:49 гражданка chocolate_dog123 :nie odróżniasz autorskiego programu dziennikarza zajmującego się publicystyką od komentowania imprezy sportowej? I od kiedy Karolak jest dziennikarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:53 Prawda! Niech jeszcze raz wybrzmią te wulgarne, podłe i uwłaczajace ludzkosci slowa Babiarza "To jest wizja komunizmu, niestety" Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:10 Ależ niech sobie brzmią, każdy ma prawo mieć swoje poglądy - ale nie w czasie pracy w telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:16 balladyna napisała: > Ależ niech sobie brzmią, każdy ma prawo mieć swoje poglądy - ale nie w czasie p > racy w telewizji publicznej. Babiarzowi coś się pomyliło, bo zaczyna nauczać, a to jest telewizja sportowa, a nie jego prywatny kościół. Dziwi mnie to poparcie i brak refleksji wśród widzów. Pani Iga ma swoje zdanie i z niego nie zrezygnuje, więc telewidzowie dziwią mnie jeszcze raz, myśląc, że coś zwojują. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:27 Ale jakie pogląd wyraża tamto zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:27 balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:10 Ależ niech sobie brzmią, każdy ma prawo mieć swoje poglądy - ale nie w czasie pracy w telewizji publicznej X Autorski program, owszem, ale niech będzie rzetelny bez przekłamanych bzdur - bez włazi.dupostwa którejkolwiek opcji politycznej oraz w myśl zasady - każdemu po równo jeśli chodzi o czas antenowy i prezentacje poglądów swojej partii. TVP2 która emitowała jego program to dalej była telewizja publiczna - ze swoją misją... Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:41 "Autorski program, owszem, ale niech będzie rzetelny bez przekłamanych bzdur - bez włazi.dupostwa którejkolwiek opcji politycznej oraz w myśl zasady - każdemu po równo jeśli chodzi o czas antenowy i prezentacje poglądów swojej partii." Popieram z całego serca. Na pewno za rządów pisu postulowałaś to samo, tylko ja przeoczyłam twoje wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:50 Nie mógł, żeby nie wejść w konflikt interesów funkcjonariusza TVPIS z przyzwoitością. Interes prezesa ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:10 Za rządów PIS-u nie było mnie tu jeszcze. Ale tak, PIS sobie strzelił w stopę metoda prowadzenia mediów publicznych: paski grozy, ściągnięcie z anteny świetnych programów publicystycznych nadawanych w TVP Kultura, przegięcia w stylu prowadzenia debat na tvp info, plus trzeba było olać matactwo Niedźwieckiego przy głosowaniu na LP3 (właśnie po to żeby nie zarzucono im specjalnie fanatyzmu i cenzury). Naprawdę nie wiem kto był ich doradca w sprawie mediów, ale popełnili błędy na poziomie przedszkolaka. Wiadomo, że nigdy media nie były wolne od polityki - każda władza kładła na nich łapę, ale udawać bezstronność też trzeba umieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:14 Plus za dużo pokazywania Kurskiego. Typowe błędy szkolniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:00 Generalnie: naziści nie lubili Żydów ależ na boga, przecież Żydzi nie lubili również nazistów! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:14 chocolate_dog123 napisała: > Plus za dużo pokazywania Kurskiego. Typowe błędy szkolniaka. Znowu burza na forum, która nic nie znaczy. A ludzie się podniecają czyimi wypowiedziami, jakby miało to coś zmienić. Tylko wykrzykiwanie swojej racji. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:33 Pana Babiarza to trzeba było sie pozbyć juz dawno temu. Bredził od dawna, komentator z niego był słaby... Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:36 kozica111 napisała: > Wyluzuj, dziewczyna ma więcej dojrzałości niż przeciętna e -matka, nie będzie s > ię tak ekscytować, ma swoje zdanie podoba się czy nie nie nasz problem.Atakują, > matko... Niech się wypowie na temat olimpijskiego boksu. Wielka dojrzałość mówić to co jest politycznie poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:00 Chore. Fajnie, że Iga ma swoje zdanie na takie tematy i nie boi się tego zdania wyrażać. Dobrze,że tego pisiego czopa wreszcie zwolnili. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina [...] 30.07.24, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
johana7419 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:32 Iga to ogarnięta, odważna i samodzielnie myśląca dziewczyna. Tego typu niskich lotów ataki są śmieszne wobec jej osobowości Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:37 Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pileczje odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem Odpowiedz Link Zgłoś
johana7419 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:43 karyna-z-tarchomina napisał(a): > Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pilecz > je odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem Lecz się Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:51 Dlaczego? To będzie piękny mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:53 To Ty nie słyszałaś o walce bokserskiej na IO kobiety z chłopem który czuje się kobietą? forum.gazeta.pl/forum/w,567,177943623,177943623,Olimpijski_boks.html#p177943790X sportowefakty.wp.pl/boks-amatorski/1136707/ich-wystep-wzbudza-ogromne-kontrowersje-kobiety-zostana-zabite Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:29 karyna-z-tarchomina napisał(a): > Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pilecz > je odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem Przeciez Iga gra w mikstach. Myślałaś, że napiszesz jakąś kontrowersję? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:34 NO chyba..jak widać znowu kulą w płot. Taka "znafczyni" ... Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:36 hanusinamama napisała: > NO chyba..jak widać znowu kulą w płot. Taka "znafczyni" ... > Zwiecznie odchudzajace sie znawcznie sportu z kanap. Oczywiście partnerskie mixty mieszane to to samo co dostać do gry chłopa 1na1 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:54 karyna-z-tarchomina napisał(a): > Zwiecznie odchudzajace sie znawcznie sportu z kanap. Oczywiście partnerskie mix > ty mieszane to to samo co dostać do gry chłopa 1na1 Nie umiesz pisać po polsku? Czy nie rozumiesz tego, co piszesz? "Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pileczje odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem" Jak najbardziej w mikstach będzie walić rakietą w pileczke odbijana przez "rosłego chłopa", tylko nie wiem, czy z kucykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:18 Na mózg jej frustracja pada. Wygasic albo chociaż nie cytować tego hejterskiego wielonickowca. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:18 Ten kot, którego odwracacie ogonem, już ledwie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:24 karyna-z-tarchomina napisał(a): > hanusinamama napisała: > > > NO chyba..jak widać znowu kulą w płot. Taka "znafczyni" ... > > > > > Zwiecznie odchudzajace sie znawcznie sportu z kanap. Oczywiście partnerskie mix > ty mieszane to to samo co dostać do gry chłopa 1na1 Ciekawe czy one nie potrafią czytać ze zrozumieniem czy udają. Ale patrząc na towarzystwo stawiam na to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:02 Karyno, padalec, pisowski czopek, się z tobą zgadza! Czyż to nie wspaniałe? Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:30 livia.kalina napisała: > Karyno, padalec, pisowski czopek, się z tobą zgadza! Czyż to nie wspaniałe? > Tak, to przerażające że nawet on ma więcej rozumu od was Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:28 Oooo czesc monia. Brakowało tylko ciebie. Jak zwykle: "nie wiem, nie znam się, ale wtrącę swoje 3 grosze, bo lubię napierdalanki" 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:35 iwles napisała: > karyna-z-tarchomina napisał(a): > > > Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w > pilecz > > je odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem > > > Przeciez Iga gra w mikstach. > Myślałaś, że napiszesz jakąś kontrowersję? > > > 1 na 1. Jak ta pobita bokserka Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:34 Brawo, wybijasz się na czoło najgłupszych troli na tym forum. Idziesz po złoto...wygaszam Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:59 Iga sobie poradzi i wszystkimi pozamiata. Chyba nie bardzo się przejmie jakimiś pretensjami, ma ważniejsze rzeczy na uwadze. Super kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina [...] 30.07.24, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:22 To jest młoda dziewczyna bez życiowego doświadczenia, zależna od sponsorów i ich wielkich pieniędzy. Nie ma się czym ekscytować. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:37 borsuczyca.klusek napisała: > Za to, że nie podpisała się pod obroną Babiarza i o zgrozo podobała jej się cer > emonią otwarcia IO. To jest już tak chore, że brak słów. Kto nie z nami ten prz > eciw nam 🤢 > Straszne. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:36 Padalec, bo cię borsuk po pleckach podrapie i będzie szczypało Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:12 Zorganizowana pisowska akcja, mnóstwo płatnie promowanych na mecie kont, z wpisami pełnymi nienawiści. Jadą po niej, jadą po jej całej rodzinie, wysyłają na śmierć w Ukrainie. Co ciekawe, to dokładnie te same konta, które powielają fejk niusa o wsparciu srebrnej medalistki z igrzysk, Klaudii Zwolińskiej dla babiarza. Plus oczywiście seans nienawiści pisowskich "dziennikarzy" typu Sumliński. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:27 Miłość bliźniego się wylewa z katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:34 Typowe. Ruskie, konfederuskie, pisie i katolskie miłosierdzie chrześcijańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 15:04 Konto "jack_sparrow5", zajęte głównie wklejaniem śmiesznych zdjęć ludzi w maseczkach i obrzydliwych teksów kowidian, jest "pisowskie"? A od kiedy pisowcy są sceptycznie nastawieni do kowida? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:37 Nie przsadzasz? Kto to jest ta Iga poza tym ze potrafi grac w tenisa i jest znana tylko z tego? Icon jakis czy wzor do nasladowania? Z jakiego to niby powodu? A na tematy kontrowersyjne wypowiadac sie oficjalnie nie powinna bo jak widac dostanie to na co zasluguje - a tu akurat slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:46 Skoro "ta" Iga jest takim nikim, to na xuj komuś zależy na jej poparciu? Wez ty tłuku się zastanów. A za ostatnie zdanie powinieneś dostać porządny oklep od jakiegoś karka - bo na to zasługujesz, a to akurat słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:53 iwles napisała: > > Skoro "ta" Iga jest takim nikim, to na xuj komuś zależy na jej poparciu? > Wez ty tłuku się zastanów. > A za ostatnie zdanie powinieneś dostać porządny oklep od jakiegoś karka - bo na > to zasługujesz, a to akurat słusznie. > No wlasnie i tu jes dobre pytanie "to na xuj komuś zależy na jej poparciu?" Na pewno moze zalezec tym co graja w tenisa i on wie ze dobrze graja ale dla wszytkich nie grajacych to Iga jest jedynie znane z tego ze jest znana i wartosc jej opinii gdzikowiek indzije jest - a przynajmnije powinna byc podobna do mojej? A nawet moja - chocby ze wzgledu na wiek, powinna miec wiecej wagi? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:00 To po co sie brandzlujesz w wątku o Idze? Tzn "o kimś mniej ważnym dla ciebie od ciebie samego"? Lepiej pornosa se puść. Tam grają bohaterowie na twoim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:09 iwles napisała: > > To po co sie brandzlujesz w wątku o Idze? Tzn "o kimś mniej ważnym dla ciebie o > d ciebie samego"? > Lepiej pornosa se puść. Tam grają bohaterowie na twoim poziomie. > A na Twoim tez? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:17 engine8t napisał: > A na Twoim tez? Nie, ja diceniam grę Igi. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:38 iwles napisała: > engine8t napisał: > > > > A na Twoim tez? > > Nie, ja diceniam grę Igi. > Ja rowniez ale tylko gre. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 [...] 31.07.24, 00:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:15 Jakie znowu siano w głowie? naprawdę już nie można nawet powiedzieć, ze się podobała ceremonia otwarcia igrzysk bo zostaje się przez miłujących Chrystusa i bliźniego katolików wdeptanym w ziemię? Czy wy sami katolicy nie widzicie jakich idiotów z siebie robicie, zaprzeczając całkowicie fundamentom swej wiary a skupiając się jedynie na tym, kogo by to nienawidzić i jak go jeszcze skrzywdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:44 Źle ujęte + na tle współczesnej młodzieży ona coś w życiu osiągnęła, na pewno nie można powiedzieć że ma siano w głowie. Młodość ma swoje prawa. Nie można powiedzieć że cała ceremonia była ujowa. Ujowe były momenty + np. gole jądra poza jeansowymi spodenkami, transy na wybiegu. Celine Dion była diamencikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:46 Promowanie klinicznej otyłości jest niezdrowe i obleśne. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:07 „ gołe jadra” to tylko mokre fantazje strażników moralności. W rzeczywistości bez problemu można zobaczyć na zdjęciach, że to dziury w rajstopach. „Transy na wybiegach” to nawiązanie do starożytnej Grecji. Kto niby w greckich tragediach na scenach odtwarzał rolę kobiece? Byli to mężczyźni, na koturnach, w perukach i w makijażu. Widzę, że próbujesz znależć cokolwiek więc ja ci podpowiem, w czym rzecz. Pamiętasz „olimpiadę” w Rosji zorganizowaną kilka tygodni temu? Te sceny, które można odnależc w necie, z których śmiał się cały świat- złoty medal dla jedynego uczestnika zawodów? Rosja została wykluczona z Olimpiady w Paryżu. Chyba oczywiste za co? I mamy teraz festiwal nienawiści z wymyślonymi zarzutami. Co ciekawe rozpowszechniany jest hejt przez te same kanały w mediach społecznościowych, które rozpowszechiały fake newsy o wojnie w Ukrainie a wcześniejsi covid19. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:13 W sumie mogłoby to faktycznie być oczko w rajstopach. Pech chciał, że tak mu akurat poszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:21 Oho.siano w głowie. Tak wygląda wasza "wolność wypowiedzi". Teraz wiadomo o wolnosc JAKICH wypowiedzi wam chodzi. Inne na wolność nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:28 A zwolennicy jedynej słusznej ideologii/partii, którzy wypowiadają się na podobne tematy, też mają siano w głowie, czy to już zaangażowana młodzież, który powinna mieć swoje zdanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 11:04 "Dostaje na to, na co zasługuje"? Serio, ktoś komu podobała się ceremonia otwarcia zasługuje, żeby nazwać go z tego powodu k...wą? Gdzie takie standardy obowiązują oprócz chorych prawackich łbów? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 11:24 Ta ma dopiero przechlapane przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/byla-gwiazda-ceremonii-otwarcia-io-teraz-prokuratura-wszczela-sledztwo/bk2tw91 "Jestem grubą, żydowską, queerową lesbijką i jestem naprawdę dumna ze wszystkich moich tożsamości, ponieważ dzięki nim jestem teraz tym, kim jestem jako człowiek" — mówi o sobie kobieta, która nieraz doświadczyła przemocy ze względu na to, jak wygląda i co robi. Tym razem nie wytrzymała i po ceremonii otwarcia IO złożyła skargę na cybernękanie. Barbara Butch zgłosiła skargę. Trwa śledztwo "Grożono jej śmiercią, torturami i gwałtami, były także liczne obelgi o charakterze antysemickim, homofobicznym, seksistowskim i fatfobicznym" — czytamy w oświadczeniu prawnika Butch, które opublikowała na swoim profilu na Instagramie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 11:44 Ano ma. Kolejny przykład chrześcijańskiej miłości bliźniego.Marzenia o torturach i stosikach ciągle żywe: "Grożono jej śmiercią, torturami i gwałtami" Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 01:22 Zostawcie sportowcow w spokoju, polityczne gnojki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:05 Liste adresatów twojego apelu podała wyżej livia.kalina Odpowiedz Link Zgłoś