Dodaj do ulubionych

Atakują Igę Świątek

30.07.24, 19:19
Za to, że nie podpisała się pod obroną Babiarza i o zgrozo podobała jej się ceremonią otwarcia IO. To jest już tak chore, że brak słów. Kto nie z nami ten przeciw nam 🤢
Obserwuj wątek
    • lella_two Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:39
      Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się jakiś nowy Bralczyk lub romantyczny himalaista i odpuszczą dziewczynie. Być gwiazdą w tym kraju to przekleństwo.
      • demono2004 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:58
        Nie musi żyć w tym kraju. Granice sa otwarte.
        • paskudek1 [...] 30.07.24, 20:42
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:36
            Wysłać demono walizkę?
        • lella_two Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:02
          Jakby ci tu... Ty pewnie masz inną ojczyznę, ale Iga jest u siebie.
        • buldog2 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:44
          My Polacy mówimy w naszym kraju. A jaki jest twój kraj, jaka jest twoja tożsamość kulturowa, affirmative gender identity? Słyszałaś że jest coś takiego, ale wolisz podróżować w świecie eksperymentu. Ja was znam...
        • j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 07:46
          Czy jest jakiś poziom skurwysyństwa/podłości której wyznawcy jedynie słusznej partii by nie przekroczyli ?
          • hrasier_2 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:09
            j_malec napisał:

> Czy jest jakiś poziom skurwysyństwa/podłości której wyznawcy jedynie słusznej p
            > artii by nie przekroczyli ?
            A wyznawcy tej drugiej co przekraczają i jak łamią prawo obywatelu. Następny nawiedzony na tym forum się pojawił. Wątek typowo o sporcie. Ideolodzy ukochanej koalicji.
            • iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:12
              hrasier_2 napisał:

> Wątek typowo o sporcie.

Serio????
              Hejtowanie, obrażanie i wyzywanie Igi to sport?
              Widocznie jakas nową dyscyplina, znana tylko wyznawcom pis i Jezusa.

• hrasier_2 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:17
                Nie mogę nic znaleźć by ją hejtowali. Wrzuć linka. Następny wątek co tyle krzyku o wszystkim i i niczym. Nikt nie napisze, że wygrała i dzisiaj walczy o półfinał. Szkoda zdrowia i Tobie też polecam.
                • j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:26
                  Pomogę ci bystrzaku. Wystarczy zjechać na dół tego wątku. Są zrzuty z wypowiedzi zwolenników jedynie słusznej partii. Mam nadzieję że przynajmniej w tym pomogłem.
                • iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:55
                  hrasier_2 napisał:

> Nie mogę nic znaleźć by ją hejtowali. Wrzuć linka.

Jakiś ty biedny. Jak bardzo nie chcesz, to nie znajdziesz.
                  Naści

forum.gazeta.pl/forum/w,567,177943639,177943639,Atakuja_Ige_Swiatek.html?p=177944538

• j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:24
              Jak nie potrafisz zauważyć zwykłej podłości, to ja już ci nie pomogę. Chociaż biorąc pod uwagę jakim jest hipokrytą i kim podobno jesteś z zawodu, jestem w stanie zrozumieć twój punkt widzenia, czy sposób w jaki postrzegasz świat.

I jeszcze jedno. Nawet nie zauważyłeś bystrzaku, że nigdy nie pisałem że jestem zwolennikiem obecnej koalicji, a nawet nigdzie jej nie broniłem. Po prostu mam alergię na hipokrytów.
    • kozica111 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:43
      Wyluzuj, dziewczyna ma więcej dojrzałości niż przeciętna e -matka, nie będzie się tak ekscytować, ma swoje zdanie podoba się czy nie nie nasz problem.Atakują, matko...
      • dekoderka Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:49
        ",,,,jak ustalił Kacper Sosnowski ze Sport.pl, telefon odnośnie pozbawienia pracy komentatora TVP przy igrzyskach przyszedł z samej góry. Wyżej niż obecny dyrektor generalny będącej w likwidacji spółki Telewizja Polska Tomasz Sygut."

Czyli jedna ekipa rządząca wskoczyła gładko w buty poprzedniej. A miało być tak wspaniale.

www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,31183418,kompromitacja-tvp-to-byl-pic-na-wode-fotomontaz-oto-prawda.html#s=BoxMMtImg3
        • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:56
          A ktoś myślał że będzie inaczej ? 🤣
          • jasnoklarowna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:19
            Ja trochę myślałam że będzie nie aż tak. Wiem, staram a głupiam.
            I też uważam że Babiarza niesłusznie zbanowali.
            • bistian Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:33
              jasnoklarowna napisała:

> Ja trochę myślałam że będzie nie aż tak. Wiem, staram a głupiam.
              > I też uważam że Babiarza niesłusznie zbanowali.

Uważam, że nie ma krzywdy, został odsunięty od komentowania Igrzysk w Paryżu. Nikt go nie wyrzucił, ani nie skazał na zesłanie. To nie są jego Igrzyska, nie jego telewizja, miał komentować wydarzenia sportowe, a nie nauczać.
              Ta komuna mogła zaboleć, bo od lat niektóre siły związane z Rosją sugerują, że UE jest nowym wcieleniem komuny ze wszystkimi błędami. Babiarz mógł to sobie darować, bo mimowolnie się dołączył do tamtego chóru.
              • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:00
                Ta komuna mogła zaboleć, bo od lat niektóre siły związane z Rosją sugerują, że UE jest nowym wcieleniem komuny ze wszystkimi błędami. Babiarz mógł to sobie darować, bo mimowolnie się dołączył do tamtego chóru.
                X
                Nie przesadzasz? Wiele zwykłych jednostek niezrzeszony w żadne ugrupowania polityczne, ani też nie będących prorosyjskimi, ma dość dyktatu unii w kwestii chociażby tego czym mamy jeździć po drodze czy pod kątem wolności wyboru metody ogrzewania swojego domu !!!
                X
                Z drugiej strony uważam że są większe problemy niz Babiarz, np. jakoś polskiej żywności:

agronews.com.pl/artykul/nik-polska-zywnosc-jest-najniebezpieczniejsza-w-calej-unii-europejskiej/
                • bistian Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:14
                  chocolate_dog123 napisała:

> Ta komuna mogła zaboleć, bo od lat niektóre siły związane z Rosją sugerują,
                  > że UE jest nowym wcieleniem komuny ze wszystkimi błędami. Babiarz mógł to sobie
                  > darować, bo mimowolnie się dołączył do tamtego chóru.

> X
                  > Nie przesadzasz? Wiele zwykłych jednostek niezrzeszony w żadne ugrupowania poli
                  > tyczne, ani też nie będących prorosyjskimi, ma dość dyktatu unii w kwestii choc
                  > iażby tego czym mamy jeździć po drodze czy pod kątem wolności wyboru metody ogr
                  > zewania swojego domu !!!

I ten czas, podczas relacjonowanie wydarzeń z igrzysk jest najlepszym momentem na takie myśli pana Babiarza? wink Program ma swoją linię programową, w TVP mają relacjonować dla wszystkich, nie filozofować, z kolei w TV Republika, gdyby ktoś tylko relacjonował, nie politykował, raczej by się nie utrzymał, ale to telewizja prywatna, niech sobie robią, co chcą.
                  • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:25
                    Każdemu się zdarzy. Kto choć raz nie popełnił gafy, niech pier.wszy pierdolnie kamieniem.

Jakie tam igrzyska, to była zaledwie ceremonia otwarcia - część artystyczna - wg mnie do luźniejszego komentowania niż rozgrywka sportowa. Mogli dać mu kogoś od historii sztuki/ historyka/ kulturoznawce plus Babiarz do samego komentowania osób - sportowców. W 4 osoby by to ograneli.
          • buldog2 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:46
            ty w ogóle nie myślisz, to nie mogłeś/aś pomyśleć. Nie inaczej.
        • balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:07
          Jest wspaniale. Dziennikarzom się we łbach przewróciło, wydaje im się, że są od prezentowania własnych poglądów na antenie. Nie są.
          • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:35
            Za PO robili to samo. Choćby Tomasz Lis z jego autorskim programem na TVP2. Tam to się działo. On i Karolak z jego insynuacjami na temat młodej Dudowej plus inne smaczki, jak chociażby sto lat odśpiewanie Herr Tuskowi który został właśnie wybrany euro-cysorzem

youtu.be/O0UruCpWUgw?si=72iJNqxyoa1PQCGoX
            youtu.be/n9QR61syewU?si=3C4QP0U62ww2BDQqXx
            A tu casus Lisa
            youtu.be/52UkeytzjnE?si=SFpsA6Z30FqeirwH
            • balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:49
              гражданка chocolate_dog123 :nie odróżniasz autorskiego programu dziennikarza zajmującego się publicystyką od komentowania imprezy sportowej? I od kiedy Karolak jest dziennikarzem?
              • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:53
                Prawda! Niech jeszcze raz wybrzmią te wulgarne, podłe i uwłaczajace ludzkosci slowa Babiarza "To jest wizja komunizmu, niestety"
                • balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:10
                  Ależ niech sobie brzmią, każdy ma prawo mieć swoje poglądy - ale nie w czasie pracy w telewizji publicznej.
                  • bistian Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:16
                    balladyna napisała:

> Ależ niech sobie brzmią, każdy ma prawo mieć swoje poglądy - ale nie w czasie p
                    > racy w telewizji publicznej.

Babiarzowi coś się pomyliło, bo zaczyna nauczać, a to jest telewizja sportowa, a nie jego prywatny kościół. big_grin
                    Dziwi mnie to poparcie i brak refleksji wśród widzów.
                    Pani Iga ma swoje zdanie i z niego nie zrezygnuje, więc telewidzowie dziwią mnie jeszcze raz, myśląc, że coś zwojują.
                  • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:27
                    Ale jakie pogląd wyraża tamto zdanie?
              • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:27
                balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:10
                Ależ niech sobie brzmią, każdy ma prawo mieć swoje poglądy - ale nie w czasie pracy w telewizji publicznej
                X

Autorski program, owszem, ale niech będzie rzetelny bez przekłamanych bzdur - bez włazi.dupostwa którejkolwiek opcji politycznej oraz w myśl zasady - każdemu po równo jeśli chodzi o czas antenowy i prezentacje poglądów swojej partii.
                TVP2 która emitowała jego program to dalej była telewizja publiczna - ze swoją misją...
                • balladyna Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:41
                  "Autorski program, owszem, ale niech będzie rzetelny bez przekłamanych bzdur - bez włazi.dupostwa którejkolwiek opcji politycznej oraz w myśl zasady - każdemu po równo jeśli chodzi o czas antenowy i prezentacje poglądów swojej partii."

Popieram z całego serca. Na pewno za rządów pisu postulowałaś to samo, tylko ja przeoczyłam twoje wpisy.
                  • buldog2 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:50
                    Nie mógł, żeby nie wejść w konflikt interesów funkcjonariusza TVPIS z przyzwoitością. Interes prezesa ponad wszystko.
                  • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:10
                    Za rządów PIS-u nie było mnie tu jeszcze. Ale tak, PIS sobie strzelił w stopę metoda prowadzenia mediów publicznych: paski grozy, ściągnięcie z anteny świetnych programów publicystycznych nadawanych w TVP Kultura, przegięcia w stylu prowadzenia debat na tvp info, plus trzeba było olać matactwo Niedźwieckiego przy głosowaniu na LP3 (właśnie po to żeby nie zarzucono im specjalnie fanatyzmu i cenzury). Naprawdę nie wiem kto był ich doradca w sprawie mediów, ale popełnili błędy na poziomie przedszkolaka. Wiadomo, że nigdy media nie były wolne od polityki - każda władza kładła na nich łapę, ale udawać bezstronność też trzeba umieć..
                    • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:14
                      Plus za dużo pokazywania Kurskiego. Typowe błędy szkolniaka.
                      • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:00
                        Generalnie: naziści nie lubili Żydów ależ na boga, przecież Żydzi nie lubili również nazistów!
                      • hrasier_2 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:14
                        chocolate_dog123 napisała:

> Plus za dużo pokazywania Kurskiego. Typowe błędy szkolniaka.
                        Znowu burza na forum, która nic nie znaczy. A ludzie się podniecają czyimi wypowiedziami, jakby miało to coś zmienić. Tylko wykrzykiwanie swojej racji.
        • hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:33
          Pana Babiarza to trzeba było sie pozbyć juz dawno temu. Bredził od dawna, komentator z niego był słaby...
      • moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:36
        kozica111 napisała:

> Wyluzuj, dziewczyna ma więcej dojrzałości niż przeciętna e -matka, nie będzie s
        > ię tak ekscytować, ma swoje zdanie podoba się czy nie nie nasz problem.Atakują,
        > matko...

Niech się wypowie na temat olimpijskiego boksu. Wielka dojrzałość mówić to co jest politycznie poprawne.
    • demono2004 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 19:57
      No i dobrze.
    • ariathedevil Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:00
      Chore. Fajnie, że Iga ma swoje zdanie na takie tematy i nie boi się tego zdania wyrażać. Dobrze,że tego pisiego czopa wreszcie zwolnili.
    • karyna-z-tarchomina [...] 30.07.24, 20:02
      • johana7419 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:32
        Iga to ogarnięta, odważna i samodzielnie myśląca dziewczyna. Tego typu niskich lotów ataki są śmieszne wobec jej osobowości
        • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:37
          Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pileczje odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem
          • johana7419 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:43
            karyna-z-tarchomina napisał(a):

> Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pilecz
            > je odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem

Lecz się
            • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:51
              Dlaczego? To będzie piękny mecz!
            • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:53
              To Ty nie słyszałaś o walce bokserskiej na IO kobiety z chłopem który czuje się kobietą?

forum.gazeta.pl/forum/w,567,177943623,177943623,Olimpijski_boks.html#p177943790X

sportowefakty.wp.pl/boks-amatorski/1136707/ich-wystep-wzbudza-ogromne-kontrowersje-kobiety-zostana-zabite
          • iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:29

> Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pilecz
            > je odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem

Przeciez Iga gra w mikstach.
            Myślałaś, że napiszesz jakąś kontrowersję?

• hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:34
              NO chyba..jak widać znowu kulą w płot. Taka "znafczyni" ...
              • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:36
                hanusinamama napisała:

> NO chyba..jak widać znowu kulą w płot. Taka "znafczyni" ...
                >

Zwiecznie odchudzajace sie znawcznie sportu z kanap. Oczywiście partnerskie mixty mieszane to to samo co dostać do gry chłopa 1na1
                • iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:54

> Zwiecznie odchudzajace sie znawcznie sportu z kanap. Oczywiście partnerskie mix
                  > ty mieszane to to samo co dostać do gry chłopa 1na1

Nie umiesz pisać po polsku? Czy nie rozumiesz tego, co piszesz?
                  "Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w pileczje odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem"

Jak najbardziej w mikstach będzie walić rakietą w pileczke odbijana przez "rosłego chłopa", tylko nie wiem, czy z kucykiem.

• homohominilupus Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:18
                    Na mózg jej frustracja pada.
                    Wygasic albo chociaż nie cytować tego hejterskiego wielonickowca.
                  • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:18
                    Ten kot, którego odwracacie ogonem, już ledwie żyje
                • moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:24

> hanusinamama napisała:
                  >
                  > > NO chyba..jak widać znowu kulą w płot. Taka "znafczyni" ...
                  > >
                  >
                  >
                  > Zwiecznie odchudzajace sie znawcznie sportu z kanap. Oczywiście partnerskie mix
                  > ty mieszane to to samo co dostać do gry chłopa 1na1

Ciekawe czy one nie potrafią czytać ze zrozumieniem czy udają. Ale patrząc na towarzystwo stawiam na to pierwsze.
                  • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:02
                    Karyno, padalec, pisowski czopek, się z tobą zgadza! Czyż to nie wspaniałe?
                    • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:30
                      livia.kalina napisała:

> Karyno, padalec, pisowski czopek, się z tobą zgadza! Czyż to nie wspaniałe?
                      >

Tak, to przerażające że nawet on ma więcej rozumu od was
                      • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:55
                        Tak, ona na pewno ma! wink
                  • iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:28

Oooo czesc monia.
                    Brakowało tylko ciebie. Jak zwykle: "nie wiem, nie znam się, ale wtrącę swoje 3 grosze, bo lubię napierdalanki" 🤣
            • karyna-z-tarchomina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:35
              iwles napisała:

> karyna-z-tarchomina napisał(a):
              >
              > > Życzę jej z całego serduszka aby mocą swojej osobowości waliła rakietą w
              > pilecz
              > > je odbijana przez rosłego chłopa z kucykiem
              >
              >
              > Przeciez Iga gra w mikstach.
              > Myślałaś, że napiszesz jakąś kontrowersję?
              >
              >
              >

1 na 1. Jak ta pobita bokserka
          • hanusinamama Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:34
            Brawo, wybijasz się na czoło najgłupszych troli na tym forum. Idziesz po złoto...wygaszam
        • asia.sthm Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 20:59
          Iga sobie poradzi i wszystkimi pozamiata.
          Chyba nie bardzo się przejmie jakimiś pretensjami, ma ważniejsze rzeczy na uwadze.
          Super kobieta.
          • karyna-z-tarchomina [...] 30.07.24, 21:28
    • damartyn Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 21:04
      A kto atakuje? Skąd to info?
    • moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:22
      To jest młoda dziewczyna bez życiowego doświadczenia, zależna od sponsorów i ich wielkich pieniędzy. Nie ma się czym ekscytować.
    • moni_485 Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 22:37
      borsuczyca.klusek napisała:

> Za to, że nie podpisała się pod obroną Babiarza i o zgrozo podobała jej się cer
      > emonią otwarcia IO. To jest już tak chore, że brak słów. Kto nie z nami ten prz
      > eciw nam 🤢
      >

Straszne. I co teraz?
      • homohominilupus Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:36
        Padalec, bo cię borsuk po pleckach podrapie i będzie szczypało
    • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:12
      Zorganizowana pisowska akcja, mnóstwo płatnie promowanych na mecie kont, z wpisami pełnymi nienawiści. Jadą po niej, jadą po jej całej rodzinie, wysyłają na śmierć w Ukrainie. Co ciekawe, to dokładnie te same konta, które powielają fejk niusa o wsparciu srebrnej medalistki z igrzysk, Klaudii Zwolińskiej dla babiarza. Plus oczywiście seans nienawiści pisowskich "dziennikarzy" typu Sumliński.
      • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:13
        cd
        • homohominilupus Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:38
          Ojp co za rynsztok 🤢
        • jowita771 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:27
          Miłość bliźniego się wylewa z katolików.
          • ariathedevil Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:34
            Typowe. Ruskie, konfederuskie, pisie i katolskie miłosierdzie chrześcijańskie.
      • dracaria Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 15:04
        Konto "jack_sparrow5", zajęte głównie wklejaniem śmiesznych zdjęć ludzi w maseczkach i obrzydliwych teksów kowidian, jest "pisowskie"? A od kiedy pisowcy są sceptycznie nastawieni do kowida? big_grin
    • engine8t Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:37
      Nie przsadzasz?
      Kto to jest ta Iga poza tym ze potrafi grac w tenisa i jest znana tylko z tego?
      Icon jakis czy wzor do nasladowania?
      Z jakiego to niby powodu?
      A na tematy kontrowersyjne wypowiadac sie oficjalnie nie powinna bo jak widac dostanie to na co zasluguje - a tu akurat slusznie.
      • iwles Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:46

Skoro "ta" Iga jest takim nikim, to na xuj komuś zależy na jej poparciu?
        Wez ty tłuku się zastanów.
        A za ostatnie zdanie powinieneś dostać porządny oklep od jakiegoś karka - bo na to zasługujesz, a to akurat słusznie.
        • engine8t Re: Atakują Igę Świątek 30.07.24, 23:53
          iwles napisała:

>
          > Skoro "ta" Iga jest takim nikim, to na xuj komuś zależy na jej poparciu?
          > Wez ty tłuku się zastanów.
          > A za ostatnie zdanie powinieneś dostać porządny oklep od jakiegoś karka - bo na
          > to zasługujesz, a to akurat słusznie.
          >

No wlasnie i tu jes dobre pytanie
          "to na xuj komuś zależy na jej poparciu?"
          Na pewno moze zalezec tym co graja w tenisa i on wie ze dobrze graja ale dla wszytkich nie grajacych to Iga jest jedynie znane z tego ze jest znana i wartosc jej opinii gdzikowiek indzije jest - a przynajmnije powinna byc podobna do mojej?
          A nawet moja - chocby ze wzgledu na wiek, powinna miec wiecej wagi?

• iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:00

To po co sie brandzlujesz w wątku o Idze? Tzn "o kimś mniej ważnym dla ciebie od ciebie samego"?
            Lepiej pornosa se puść. Tam grają bohaterowie na twoim poziomie.
            • engine8t Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:09
              iwles napisała:

>
              > To po co sie brandzlujesz w wątku o Idze? Tzn "o kimś mniej ważnym dla ciebie o
              > d ciebie samego"?
              > Lepiej pornosa se puść. Tam grają bohaterowie na twoim poziomie.
              >

A na Twoim tez?
              • iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:17
                engine8t napisał:

> A na Twoim tez?

Nie, ja diceniam grę Igi.

• engine8t Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:38
                  iwles napisała:

> engine8t napisał:
                  >
                  >
                  > > A na Twoim tez?
                  >
                  > Nie, ja diceniam grę Igi.
                  >

Ja rowniez ale tylko gre.
          • chocolate_dog123 [...] 31.07.24, 00:09
            • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:15
              Jakie znowu siano w głowie? naprawdę już nie można nawet powiedzieć, ze się podobała ceremonia otwarcia igrzysk bo zostaje się przez miłujących Chrystusa i bliźniego katolików wdeptanym w ziemię? Czy wy sami katolicy nie widzicie jakich idiotów z siebie robicie, zaprzeczając całkowicie fundamentom swej wiary a skupiając się jedynie na tym, kogo by to nienawidzić i jak go jeszcze skrzywdzić?
              • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:44
                Źle ujęte + na tle współczesnej młodzieży ona coś w życiu osiągnęła, na pewno nie można powiedzieć że ma siano w głowie. Młodość ma swoje prawa. Nie można powiedzieć że cała ceremonia była ujowa. Ujowe były momenty + np. gole jądra poza jeansowymi spodenkami, transy na wybiegu. Celine Dion była diamencikiem.
                • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:46
                  Promowanie klinicznej otyłości jest niezdrowe i obleśne.
                • livia.kalina Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:07
                  „ gołe jadra” to tylko mokre fantazje strażników moralności. W rzeczywistości bez problemu można zobaczyć na zdjęciach, że to dziury w rajstopach. „Transy na wybiegach” to nawiązanie do starożytnej Grecji. Kto niby w greckich tragediach na scenach odtwarzał rolę kobiece? Byli to mężczyźni, na koturnach, w perukach i w makijażu.

Widzę, że próbujesz znależć cokolwiek więc ja ci podpowiem, w czym rzecz. Pamiętasz „olimpiadę” w Rosji zorganizowaną kilka tygodni temu? Te sceny, które można odnależc w necie, z których śmiał się cały świat- złoty medal dla jedynego uczestnika zawodów? Rosja została wykluczona z Olimpiady w Paryżu. Chyba oczywiste za co? I mamy teraz festiwal nienawiści z wymyślonymi zarzutami. Co ciekawe rozpowszechniany jest hejt przez te same kanały w mediach społecznościowych, które rozpowszechiały fake newsy o wojnie w Ukrainie a wcześniejsi covid19.
                  • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 12:13
                    W sumie mogłoby to faktycznie być oczko w rajstopach. Pech chciał, że tak mu akurat poszło..
            • iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 00:21

Oho.siano w głowie.
              Tak wygląda wasza "wolność wypowiedzi". Teraz wiadomo o wolnosc JAKICH wypowiedzi wam chodzi. Inne na wolność nie zasługują.
            • j_malec Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:28
              A zwolennicy jedynej słusznej ideologii/partii, którzy wypowiadają się na podobne tematy, też mają siano w głowie, czy to już zaangażowana młodzież, który powinna mieć swoje zdanie ?
      • kot.z.kosmosu Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 11:04
        "Dostaje na to, na co zasługuje"?

Serio, ktoś komu podobała się ceremonia otwarcia zasługuje, żeby nazwać go z tego powodu k...wą?
        Gdzie takie standardy obowiązują oprócz chorych prawackich łbów?
        • chocolate_dog123 Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 11:24
          Ta ma dopiero przechlapane

przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/byla-gwiazda-ceremonii-otwarcia-io-teraz-prokuratura-wszczela-sledztwo/bk2tw91

"Jestem grubą, żydowską, queerową lesbijką i jestem naprawdę dumna ze wszystkich moich tożsamości, ponieważ dzięki nim jestem teraz tym, kim jestem jako człowiek" — mówi o sobie kobieta, która nieraz doświadczyła przemocy ze względu na to, jak wygląda i co robi. Tym razem nie wytrzymała i po ceremonii otwarcia IO złożyła skargę na cybernękanie.

Barbara Butch zgłosiła skargę. Trwa śledztwo
          "Grożono jej śmiercią, torturami i gwałtami, były także liczne obelgi o charakterze antysemickim, homofobicznym, seksistowskim i fatfobicznym" — czytamy w oświadczeniu prawnika Butch, które opublikowała na swoim profilu na Instagramie.
          • ariathedevil Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 11:44
            Ano ma. Kolejny przykład chrześcijańskiej miłości bliźniego.Marzenia o torturach i stosikach ciągle żywe: "Grożono jej śmiercią, torturami i gwałtami"
    • malgosiagosia Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 01:22
      Zostawcie sportowcow w spokoju, polityczne gnojki.
      • iwles Re: Atakują Igę Świątek 31.07.24, 08:05

Liste adresatów twojego apelu podała wyżej livia.kalina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka