Dodaj do ulubionych

Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch

19.10.24, 21:13
bo spodnie, które miesiąc temu były idealne, już idealnie nie leżą 😞 brzuch mi sterczy okrutnie a wyjście za cztery dni.
Są jakieś lajfhaki na brzuchol?
Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:15
      kefir, jablka i kasza gryczana
      i tak do dnia zero
      plus joga na brzuch - na pewno nie zaszkodzi wink
      • zaneta_z_neta Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:16
        Co to jest joga na brzuch? Ja też potrzebuję spłaszczyć! Mam trochę więcej czasu.
        • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:34
          www.youtube.com/watch?v=8p9Wv9Myu4E
          na przykład smile
          • marta.graca Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:57
            Można też spróbować tarzania:
            wink
            • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:10
              Kurczę opisów nie widzę, co tam piszą?
              • marta.graca Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 07:42
                Jednym ze sposobów na radzenie sobie z otyłością brzucha ma być tarzanie się, a oto wskazówki przedstawione w książce: „Najlepiej wykonujemy to na czystym dywanie mniej więcej dziesięć razy po sobie, przytem zważać trzeba, aby cały ciężar ciała spoczywał na obwisłej warstwie brzucha i aby przejścia na strony boczne jak najszybciej się odbywały”.
                • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 08:30
                  idę sprawdzić, czy mam czysty dywan - tu widzę największy problem w wykonaniu tego ćwiczeniasmile
                  • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 08:34
                    panna_lila napisała:

> idę sprawdzić, czy mam czysty dywan - tu widzę największy problem w wykonaniu t
                    > ego ćwiczeniasmile

Jakby się zastanowić to w sumie nie jest tak głupie 😅
                    Nic innego jak masaż czy rolowanie
                    Tylko w drugą stronę czyli nie ciebie ktoś, a ty siebie sam o dywan
                    Tkanka tłuszczowa jest miękka i pewnie da się ugnieść tu, czy tam
                  • marta.graca Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 08:56
                    Najwyżej okruszki później otrzepiesz wink
                    • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:13
                      Można na trawie, tylko trzeba uważać na psie kupy, bo potem trzeba będzie wydłubywać patykiem z pępka i polewac domestosem
          • ardzuna Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 15:31
            kotejka napisała:

> www.youtube.com/watch?v=8p9Wv9Myu4E
            > na przykład smile

To nie są w większości ćwiczenia jogi, a jeśli już są, to znaczna ich część jest źle zrobiona już przez panią na filmiku. Na mięśnie brzucha świetnie działa paripurna navasana bez tzw. pomocy i bez modyfikacji (wymaga rozciągnięcia takiego, żeby móc siedzieć z prostym kręgosłupem i wyprostowanymi nogami) i ardha navasana, reszty nie polecam, bo bez instruktażu nauczyciela można sobie zrobić krzywdę.
            • eilian Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 20:21
              A co ona robi źle?
              • ardzuna Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 12:44
                Np. virabhadrasana I - wygina się do tyłu, co nadwyręża lędźwiowy odcinek kręgosłupa. Tę pozycję robi się bez wygięcia, a jej podstawą jest stanie na całej stopie (zwłaszcza na pięcie i zewnętrznej krawędzi) nogi, która znajduje się z tyłu (ta kobieta stoi na palcach, co przesuwa punkt ciężkości pozycji do przodu). Dobra podstawa zapewnia to, o czym mowa w nazwie pozycji - moc wojownika.
      • snakelilith Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:20
        Kefir i jabłka? Serio? Jak dziewczyna nie jada zbyt dużo sfermentowanych produktów mlecznych i ma nie daj Boże problem z fruktozą, to brzuchol jeszcze bardziej jej wybije. wink
        • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:25
          a skad wiemy, ze ma? nie znam nikogo, komu szkodzą jablka ;D
          • snakelilith Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:54
            kotejka napisała:

> a skad wiemy, ze ma? nie znam nikogo, komu szkodzą jablka ;D

Przecież to zależy w jakich ilościach. Ty piszesz jabłka i masz na myśli jedno. Ktoś pomyśli kilogram i sorry, ale każde owoce w większych ilościach mogą powodować wzdęcia. A przeczyszczenie niekoniecznie wypłaszczy brzuch, jak od nadmiaru fruktozy zrobią się jej gazy.
          • kurt.wallander Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 00:18
            kotejka napisała:

Serio?

Mnie szkodzą. Może nie jakoś bardzo, ale właśnie miewam wzdęcia po jabłku, więc dla płaskiego brzucha na pewno nie jadłabym jabłek. Tym bardziej z kefirem.
            • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 05:22
              Ojej, to ty nie jedz jabłek wink
              Boże broń
          • kk345 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 06:26
            kotejka napisała:

Mój szwagier ma uczulenie na jabłka w każdej postaci. Brzmi śmiesznie ale objawy ma bardzo nieprzyjemne
          • brenda_bee Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 10:47
            kotejka napisała:

Niestety mi szkodzą..
        • towarzyszka_leila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:32
          Przecież chodzi o to, żeby się przeczyścić. Jabłka i kefir nie powodują wzdęć.
          • elinor.dashwood Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:38
            No jak nie. Jabłka zawsze powodują. Kefir , to zależy, jak ktoś toleruje produkty mleczne
          • konsta-is-me Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 23:08
            U mnie pół jabłka że skórką powoduje błyskawiczne wzdęcie ,jak mało co.
            • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 06:46
              konsta-is-me napisała:

> U mnie pół jabłka że skórką powoduje błyskawiczne wzdęcie ,jak mało co.

Poczułam się jak na f..niemowlę kiedyś
              Licytacja, któremu co bardziej szkodzi
              Kochana, ja to tylko popatrzę na pół jabłuszka i reklamę kefiru, a kolki będą aż do Wszystkich Świętych 😅
          • marta.graca Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 07:40
            U mnie nic tak nie wzdyma, jak surowe owoce i warzywa. Jak chce spłaszczyć brzuch, to wystarczy, że nie zjem kolacji raz czy dwa.
          • swiezynka77 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 10:42
            towarzyszka_leila napisała:

> Przecież chodzi o to, żeby się przeczyścić. Jabłka i kefir nie powodują wzdęć.

jabłko=wzdęcie u mnie i niestety u wielu osób
      • karyna-z-radzymina Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:28
        I śledzik!
        • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:41
          Śledzika bym zjadła 😀 mogę nawet popić kefirem
        • lilia-anna Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:41
          Śledzik z jabłuszkiem!
          • karyna-z-radzymina Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:59
            I z cebulką, omomomomomomom mniaaam
            • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:12
              Ale cebulka to też wzdęcia…i oddech mocniejszy
          • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:06
            big_grin
            jestem jakims termiinatorem - uwielbiam sledzika z jablkuszkiem big_grin
            • lilia-anna Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 23:19
              Ja tez! Z jabłuszkiem, majonezem, morelami suszonymi, rodzynkami i cebulką smile układane warstwowo. Między dodatkami - śledzik.
              • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 06:44
                lilia-anna napisała:

> Ja tez! Z jabłuszkiem, majonezem, morelami suszonymi, rodzynkami i cebulką smile u
                > kładane warstwowo. Między dodatkami - śledzik.

😅 Siostro
        • la_felicja Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:59
          I zasmażka!
      • net.sandra Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 05:48
        Wzdęcie murowane po takim zestawie
      • maszkaroni Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 15:09
        Kefir, jabłka, kasza gryczana i sr***ka murowana. No, ale brzuch rzeczywiście spłaszczy wink
        • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 16:45
          maszkaroni napisał:

> Kefir, jabłka, kasza gryczana i sr***ka murowana. No, ale brzuch rzeczywiście s
          > płaszczy wink

No a nie takie było pytanie? 😁
          • maszkaroni Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 17:30
            No takie. Cel uświęca środki wink
    • taki-sobie-nick Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:17
      Gacie spłaszczające.
    • 71tosia Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:19
      Wpisz w wyszukiwarkę „bielizna modelująca”
      • taki-sobie-nick Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:23
        Najbardziej fascynuje mnie bielizna wypychająca dupsko, pardon, unosząca pośladki.

Nie wiedziałam, że ludzie mają takie dziwne potrzeby jak uniesienie sobie pośladków.
        • homohominilupus Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:25
          Niektórzy nawet sobie implanty wstawiają by powiększyć żopę 😬
        • 35wcieniu Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 07:58
          To faktycznie musi być nowość w czasach, z których przybywasz. Przed tobą niesamowite odkrycia, jeszcze jakieś kilkadziesiąt lat i może nawet dowiesz się co ludzie robią z tą częścią ciała na siłowniach. Nie wiem czy w tym tempie dasz radę dotrzeć do istnienia implantów, ale trzymamy kciuki.
        • primula.alpicola Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:52
          taki-sobie-nick napisała:

>
          > Nie wiedziałam, że ludzie mają takie dziwne potrzeby jak uniesienie sobie pośla
          > dków.

🤣🤣🤣🤣🤣
          No faktycznie, to przedziwna potrzeba🤣
      • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:46
        Wpisalam…. i właśnie się dowiedziałam, że są stringi wyszczuplające 😀👍 bielizna do sprawdzenia , jak ktoś może polecić konkretną firmę poproszę
        • memphis90 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:32
          Brzmi jak coś, co ostatecznie (bo w stringach zawsze ma się wrażenie, że próbują przeciąć Ci tyłek) przetnie Cię na pół poprzez dupsko… Będą Cię dwie połówki, więc o połowę szczuplej…
        • adela-diplomacy Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 12:35
          Mam coś takiego, nie wiem co mnie skłoniło do zakupu, ale jeśli ktoś chce się przeciąć na pół równo między pośladkami powinien spróbować.
          Zwykłe stringi noszę bez tego efektu.
    • chatgris01 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:27
      Głodówka w przeddzień.
      • karyna-z-radzymina Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:29
        Zależy jak dużo do wywłaszczania, taka Maryla Rodowicz to powinna głodować z pół roku
        • karyna-z-radzymina Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:30
          *wypłaszczania
          • chatgris01 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:32
            big_grin

Skoro spodnie były idealne miesiąc temu, to z pewnością nie jest przypadek Maryli tongue_out
            • maszkaroni Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 17:28
              Przez miesiąc to można dowalić nawet 10 kg. A tyle się nie zwali w trzy dni. Lepiej kupić nowe.
              • chatgris01 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 19:02
                Przy 10 kg (a nawet 5-6) na plusie to by się w ogóle nie dopięła w tych spodniach.
    • elinor.dashwood Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:31
      Ulgix max, albo inny espumisan

no, i tradycyjnie "mniej żreć" , w sensie bez głodówek, tylko zwykły deficyt kaloryczny
    • znowu.to.samo Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 21:58
      Wypuśćić powietrze XD
    • wakacje_50 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:16
      Nie mam żadnych porad na temat spłaszczenia brzucha, ale tytuł wątku bardzo mi się podoba wink Ja potrzebuję na cito podnieść pośladki.
      • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:43
        wakacje_50 napisała:

> Nie mam żadnych porad na temat spłaszczenia brzucha, ale tytuł wątku bardzo mi
        > się podoba wink Ja potrzebuję na cito podnieść pośladki.

ooo ja też chcę big_grin
        • memphis90 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:33
          Haczyk, żyłka. Haczyk w pośladek, żyłka za ucho.
          • tania.dorada Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 14:57
            memphis90 napisała:

> Haczyk, żyłka. Haczyk w pośladek, żyłka za ucho.
            >
            Tylko na krzyż, czyli lewy za prawe a prawy za lewe, żeby bardziej zwarte były.
    • mama-ola Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:17
      Nie wolno jeść cebuli, kapustnych, czosnku, śliwek ani innych wzdymajacych rzeczy.
      Bielizna wyszczuplająca (czyli ściskająca brzuch).
      • danka88 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:41
        Zalać rano przed śniadaniem gorąca wodą 2 łyżki siemienia. Wypić . W ogóle powinno zaczynać się dzień od szklanki ciepłej wody
        • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 23:03
          mielone siemie ?
          • danka88 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 10:39
            Idealnie by było zmielić i na świeżo zalać. Ciepła woda pobudza jelita oczyszcza. Poczytaj o ciepłych śniadaniach wg ajurwedy
        • memphis90 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:34
          A kto powiedział, że „powinno”…? 🤔 I dlaczego cieplej? I dlaczego wyłącznie wody? I dlaczego nie można nią popić kanapki, tylko obowiązkowo na samym początku…?
          • snakelilith Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 13:54
            memphis90 napisała:

> A kto powiedział, że „powinno”…? 🤔 I dlaczego cieplej? I dlaczego wyłącznie wo
            > dy? I dlaczego nie można nią popić kanapki, tylko obowiązkowo na samym początku
            > …?

Zamień sobie "powinno" na "dobrze by było" i już nie musisz czepiać się jak pitbull słówek. Dobrze by było, bo chodzi w pierwszej kolejności o ranne uzupełnienie wody. Wszak nocą nic nie pijemy, a pocimy się i wydychamy sporo wilgoci. Ale to nie jest najważniejsze. Duża szklanka wody wypita na czczo aktywuje pracę jelit, wielu ludzi musi wtedy na dwójkę do toalety, zwyczaj, który wielu rano pasuje, bo mogą skorzystać z domowej i po tym wziąć prysznic/umyć się. Mi osobiści daje to też uczucie komfortu w (relatywnie pustych) jelitach i płaski brzuch przez cały dzień..
            A lekko ciepła woda jest przyjemniejsza i podobno działa w tym względzie lepiej. Nie wiem, ale ponieważ robię to od zawsze, wolę lekko ciepłą, taką w temperaturze ciała. Dodaję do kranówy ciut wody z czajnika, w którym gotuję wodę na kawę. A woda dlatego, bo to najprostszy płyn nie zawierający kalorii, choć ja dodaję soku z cytryny, bo tak mi lepiej smakuje.
            I można popić kanapkę, ale tu nie masz tego efektu stymulującego na układ trawienny, kiedy wodę wypijesz na początku i relatywnie szybko na raz, bo stałe jedzenie wiąże wodę w żołądku i opóźnia sygnał do jelita. A popić kanapkę można i tak, z szklanką wody przed ma się już większy bilans płynów, co może być ważne dla ludzi, którzy notorycznie zapominają pić w ciągu dnia i mają z tego powodu problemy trawienne. Ja do tego wolę popić kanapkę kawą.
            • memphis90 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 07:43
              >Zamień sobie "powinno" na "dobrze by >było
              „Powinno” to „powinno”….

>nocą nic nie pijemy, a pocimy się i >wydychamy sporo wilgoci
              Musiałabym sprawdzić, ale zdaje się wydychamy 300ml wody na dobę, z potem ok 500ml na dobę, więc w nocy „tracimy” max 1 szklankę. Więc nie budzimy się skrajnie odwodnieni, możemy spokojnie uzupełnić płyny ze śniadaniem. Nie będzie żadnej różnicy.

>Duża szklanka wody wypita na czczo >aktywuje pracę jelit
              Wszystko wrzucone po nocy do przewodu pokarmowego uruchamia falę perystaltyczną.

>wolę lekko ciepłą, taką w temperaturze >ciała.
              Rozumiem, że Ty akurat tak wolisz - ale to nie jest żadnym argumentem, że woda do picia obowiązkowo powinna być ciepla.

>można popić kanapkę, ale tu nie masz >tego efektu stymulującego na układ >trawienny,
              Ależ masz. Fala perystaltyczna nie jest uruchamiana wodą w jelicie.

>szklanką wody przed ma się już >większy bilans płynów, co może być >ważne dla ludzi, którzy notorycznie >zapominają pić
              „Może być ważne dla kogostam” nie oznacza „jest to zasada dla wszystkich” 🤷‍♀️ Jeslk ktoś zwraca się o poradę, ze chce przyjmować więcej płynów, bo notorycznie zapomina, to można mu doradzić - ale nie znaczy to, że każdy „powinien”.
              • snakelilith Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 12:58
                memphis90 napisała:

> Musiałabym sprawdzić, ale zdaje się wydychamy 300ml wody na dobę, z potem ok 50
                > 0ml na dobę, więc w nocy „tracimy” max 1 szklankę. Więc nie budzimy się skrajni
                > e odwodnieni, możemy spokojnie uzupełnić płyny ze śniadaniem. Nie będzie żadnej
                > różnicy.

Ja nie napisałam, że jesteśmy "skrajnie odwodnieni" i piję też tylko jedną szklankę, maksymalnie więc 0,3 litra a nie 3 litry, więc twoja argumentacja jest od czapy.
                I nawet jak wszystko wrzucone po nocy do przewodu pokarmowego uruchamia falę perystaltyczną, to woda ma czczo robi to lepiej. Sprawdź sobie, a potem się wymądrzaj.
                Nie napisałam też, że woda musi być ciepła, nie wiem, więc z czym polemizujesz. I dla wszystkich ta zasada nie jest, nic nie jest dla wszystkich, ale może dla tych, którzy chcieliby uregulować sobie trawienie i cały dzień mieć płaski brzuch, a nie ganiać po mało komfortowych biurowych toaletach, albo przytrzymywać przez cały dzień, zanim wrócą późnym popołudniem do domu.

• wapaha Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 17:24
                memphis90 napisała:

> Musiałabym sprawdzić, ale zdaje się wydychamy 300ml wody na dobę, z potem ok 50
                > 0ml na dobę, więc w nocy „tracimy” max 1 szklankę. Więc nie budzimy się skrajni
                > e odwodnieni, możemy spokojnie uzupełnić płyny ze śniadaniem. Nie będzie żadnej
                > różnicy.

> sprawdz sprawdz - albo wrzuć w wyszukiwarkę na forum bo snake kilka razy pisała, że w nocy pocąc się tracimy 0,5l wody suspicious

• sarah_black38 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:47
      Aby mieć płaski brzuch należy jeść płaskie rzeczy - pizzę, czekoloadę, naleśniki smile . Ja jem , ważę 56 kg i mam płaski brzuch big_grin big_grin big_grin

A tak na serio kup sobie nowe spodnie i ciesz się życiem smile
      • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 23:02
        Rozważałam zakup ale nie zdążę 😀 a poza tym te właśnie były wymarzone i wyszukane, idealne…w momencie kupna😞
    • 3-mamuska Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 22:50
      Zero weglowodanow ,duzo wody.
    • katiemorag Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 19.10.24, 23:55
      Bielizna wyszczuplająca. Mam w dwóch kolorach - czarna i cielista. Bezszwowa. Taka jak na zdjęciu. Nawet jak schudłam to sukienki dzianinowe, takie bardziej przylegające o wiele lepiej wyglądają jak mam na sobie tą bieliznę. Nie mam jakiejś mocno uciskowej ale suknie lepiej wyglądają. Może jak dużo ćwiczysz i masz mocno umięśnione i wyrobione ciało to nie ma różnicy ale u mnie jest duża. No i zakładam jak mam dużą okazję.
      • bei Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 00:01
        A nie jest Ci w niej zbyt ciepło?
        • katiemorag Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 00:08
          W lato nie ubiorę tego. Na początek wesela jak chcesz zrobić dobre pierwsze wrażenie to założę. Po godzinie - dwóch jak wszyscy są pijani i tańczą to zdejmuje to z siebie. Ale wtedy już nikt Ciebie nie ocenia. Pierwsze wrażenie jest tylko jedno.
          • swiezynka77 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 10:42
            raz na babskiej imprezie w łazience ostały się takie gacie. żadna się nie przyznała do nich big_grin
            • katiemorag Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 13:17
              Bo to duże jest i jak masz małą torebkę to nie ma gdzie schować. A chłopowi w rękę takich galot nie dasz aby do bagażnika auta je schował. A często taxi się wraca.
      • chatgris01 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:23
        https://www.pommpoire.fr/blog/wp-content/uploads/2016/08/Bridget-Jones-Panty.gif
        • kotejka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 09:34
          😁
    • shmu Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 10:03
      Szybki bieg, mogą być interwały, nie musi być długo - powiedzmy 8-10x po 1 minucie + 1 min odpoczynku (marsz lub trucht). Zrób co drugi dzień, a jak jesteś wysportowana to nawet codziennie. To spłaszcza brzuch.
      Jeśli jednak problemem jest, że przytyłas to w 4 dni będzie ciężko zrobić coś w granicach rozsądku.
    • anorektycznazdzira Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 10:43
      pół głodówka na żarciu niewzdymającym, espumisan
      ogólnie na głodnego trzeba być min. 2 dni przed, nie wiem czy to nie popsuje humoru na wyjście, ja na głodnego jestem wściekła a nie się bawię... wink
    • kozica111 Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 20.10.24, 16:44
      Białko i tłuszcz, czyli na śniadanie jajecznica, na obiad stek, zero kolacji.
      • panna_lila Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 17:11
        Ten stek na obiad mi się podoba 😀
    • mallard Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 17:54
      Nie ma za co!
    • agus-ka Re: Na cito potrzebuję spłaszczyć brzuch 21.10.24, 20:24
      Jeśli twój j brzuch zaczął sterczeć, to na szybko pomoże dobry fizjoterapeuta. Rozklei on, i tu proszę się nie czepiać, ale wydaje mi się że mięśnie od czegoś tam. Brzuch się wtedy bardzo spłaszcza.
      Mój fizjo mówi, że wszystkie kobiety lubia efekty tego zabiegu. Fakt, jest nieprzyjemnie w trakcie, ale trochę cierpienia, a brzuch dużo lepiej wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka