Dodaj do ulubionych

Rzym noclegi

03.03.25, 20:14
Czy ma etmatka cos do polecenia?
Która część miasta brac? Gdzieś czytalam, że Zatybrze jest ciekawe.
Wieki temu bykam na chwilę w Rzymie, więc nic nie wiem smile
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: Rzym noclegi 03.03.25, 20:28
      arabelax napisał:

> Czy ma etmatka cos do polecenia?
      > Która część miasta brac? Gdzieś czytalam, że Zatybrze jest ciekawe.
      > Wieki temu bykam na chwilę w Rzymie, więc nic nie wiem smile

Pucie zmienilos?
      Lozko w Watykanie wolne.
      • arabelax Re: Rzym noclegi 03.03.25, 20:36
        co?
    • mayaalex Re: Rzym noclegi 03.03.25, 20:43
      Zatybrze kiedys bylo takie troche boho, teraz jest bardzo turystyczne, ale fajne. Troche alternatywna, mniej turystyczna ale bezpieczna i z bardzo dobrym jedzeniem (czyli taka jakie kiedys bylo Trastevere) jest Garbatella.
      W sumie wszystko zalezy od tego, ile masz czasu na Rzym - im mniej, tym lepiej byc w scislym centrum.
      Z bombelkiem spalam niedawno w Albergo del Senato, w samym centrum, z widokiem na Panteon - hotel jest genialny, miejsce tez (zobacz opinie na booking i tripadvisor, naprawde jest swietny).
    • heca007 Re: Rzym noclegi 03.03.25, 21:35
      Syn z dziadkiem tydzień temu byli w Rzymie. Spali w hotelu Milton. Oni tam ciągle mają promocje na pokoje. Lokalizacja bardzo im odpowiadała. Pokoje czyste, obsługa miła, śniadania smaczne. I blisko komunikacji, właściwie pod nosem. Co było ważne kiedy podróżuje się z 87 letnim dziadkiem wink
    • mikams75 Re: Rzym noclegi 05.03.25, 17:31
      Az tak przez te wieki Rzym sie nie zmienil wink

Ja mialam noceg niedaleko przystanku Via Torre Argentina, wszedzie bylo blisko. Ale polecajki niewiele Ci tu dadza. Szukaj co jest dostepne w twoim terminie za kwote jaka chcesz przeznaczyc i w warunkach jakie Tobie pasuja i patrz od historycznego centrum coraz dalej az znajdziesz cos, co spelni twoje kryteria.
      A wiadomo, ze kryteria moga byc bardzo rozne i rozne priorytety.
    • koko8 Re: Rzym noclegi 05.03.25, 17:57
      Wg mnie najwygodniej mieszka się na Prati, stamtąd można się przemieszczać spacerem albo metrem.
      Zatybrze jest ładne, ale słabo skomunikowane. Niemniej warto tam się stołować.
      • trina45 Re: Rzym noclegi 05.03.25, 19:08
        Polecam hotele kolo stacji Piramide ,spod Colloseum dojedziesz tam tramwajem w 15 minut ,obok metro Piramide st ,pociag na lotnisko.Spokojna piekna okolica jest tez kolo FAO zaraz obok stacji Circo Maximo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka