Dodaj do ulubionych

Facebook problem

05.04.25, 21:05
NIe mam duzego doswiadczenia z facebookiem, ale mam pare ulubionych grup, korzystam z facebooka od czasu do czasu zeby zasiegnac porady wpewnych kwestiach. I dzisiaj pojawil sie problem, probiwalam szukac odpowiedzi na necie, ale nigdzie nie moge znalezc. NIe moge odpisac na wlasnego posta. Moge wyslac posta, moge ospisywac na posty innych, na roznych grupach, ale jak ja napisze posta to nie mam mozliwosci odpisac nikomu. Co moge z tym zrobic? Google nie pomaga.
Obserwuj wątek
    • blahblah2 Re: Facebook problem 05.04.25, 22:05
      Usuń historię, cookies wyloguj się i zaloguj
    • plain-vanilla Re: Facebook problem 05.04.25, 22:06
      Czyli nie możesz zamieszczać komentarzy pod własnym postem na jakiejś grupie?
      • wiwi1 Re: Facebook problem 05.04.25, 23:41
        tak, moge komentowac czyjes posty, ale nie moge odpowiadac na komentarze pod moim wlasnym postem
    • kachaa17 Re: Facebook problem 05.04.25, 22:44
      Ja dziś miałam ten sam problem. Może to jakiś ogólny problem?
      • wiwi1 Re: Facebook problem 05.04.25, 23:43
        A, to moze rzeczywiscie jakis problem Facebooka. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Tymczasem wyczyszcze historie, cookies jak radzi blahblah2 i zobaczymy
        • kachaa17 Re: Facebook problem 06.04.25, 12:06
          Nic się nie zmieniło ale sprawdziłam pod starym postem nie publikowałam nowego. Coś musiało się zepsuć bo wcześniej tak nie było.
          • wiwi1 Re: Facebook problem 06.04.25, 15:54
            kurcze, u mnie to samo, nie pomoglo wylogowanie sie ani czyszczenie cookies.Tez sprawdzalam pod starym postem. Dziwne bo jak by to byl jakis wiekszy blad w sysytemie to by wiecej osob zglaszalo. Goodle wogole mi nie wyrzuca zadnych informacji odnosnie co zrobic jak nie moge odpisywac pod swoim postem, wiec raczej nie jest to jakis czesty przypadek. Moge ospowiadac na posty innych a do swojego sie nie moge dopisac. No i co z tym zrobic teraz?
            • kachaa17 Re: Facebook problem 06.04.25, 16:26
              Ale zdarzyło się i Tobie i mi. Ja miałam tylko jeden post z takim błędem, trudno.
              • wiwi1 Re: Facebook problem 07.04.25, 15:21
                dodalam do mojego profilu nowy profil, bez zadnych zmian w ustawieniach i z tego nowego profilu moge normalnie pisac komentarze w moich postach. Z mojego normalnego profilu dalej nie moge.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka