Mam do wykonania jedną większą pracę na działce, do której potrzebny jest chłop. Dałam ogłoszenie na portalu na F.odezwal się Pan, całkiem konkretny, w rozmowie telefonicznej wydawał się naprawdę ogarnięty, ale umówiliśmy się, że przyjedzie, bo teren trzeba obejrzeć na żywo.
No i przyszedł, pieszo, niezbyt świeży,wydawał mi się być nieco pod wpływem jakichś substancji, bo bardzo się trząsł, no nie czułam się bezpiecznie w jego obecności.
Trzeba dokupić do pracy parę rzeczy, powiedział mi co, i uznał, że on ze mną pojedzie, że pojedziemy teraz, zobaczył że auto stoi na podjezdzie więc uznał że będzie to normalne że baba wiezie obcego chłopa.
Nie widziałam jak się wykręcić, więc skłamałam, że dziś nie mogę, ale ze się odezwe to się umówimy.
Zdążyłam wrócić do domu, a tu już kilka połączeń i wiadomości " kiedy jedziemy po ten towar".
Nie planuje korzystać z usług owego Pana, bo co tu dużo mówić, bałam się gościa, ale nie wiem jak to załatwić. Wkręciłam sobie teraz do głowy, że się już go nie pozbędę
Korzystam już z portalu długo, ale jeszcze nigdy nie trafił mi się ktoś taki