11.06.25, 23:09
Mam do wykonania jedną większą pracę na działce, do której potrzebny jest chłop. Dałam ogłoszenie na portalu na F.odezwal się Pan, całkiem konkretny, w rozmowie telefonicznej wydawał się naprawdę ogarnięty, ale umówiliśmy się, że przyjedzie, bo teren trzeba obejrzeć na żywo.
No i przyszedł, pieszo, niezbyt świeży,wydawał mi się być nieco pod wpływem jakichś substancji, bo bardzo się trząsł, no nie czułam się bezpiecznie w jego obecności.
Trzeba dokupić do pracy parę rzeczy, powiedział mi co, i uznał, że on ze mną pojedzie, że pojedziemy teraz, zobaczył że auto stoi na podjezdzie więc uznał że będzie to normalne że baba wiezie obcego chłopa.
Nie widziałam jak się wykręcić, więc skłamałam, że dziś nie mogę, ale ze się odezwe to się umówimy.
Zdążyłam wrócić do domu, a tu już kilka połączeń i wiadomości " kiedy jedziemy po ten towar".
Nie planuje korzystać z usług owego Pana, bo co tu dużo mówić, bałam się gościa, ale nie wiem jak to załatwić. Wkręciłam sobie teraz do głowy, że się już go nie pozbędę sad
Korzystam już z portalu długo, ale jeszcze nigdy nie trafił mi się ktoś taki sad
Obserwuj wątek
    • bigimax44 Re: Remontowo 11.06.25, 23:15
      Mam do wykonania jedną większą pracę na działce, do której potrzebny jest chłop

Wyjatkowo obrzydliwa seksistoska dyskryminujaca uwlaczajaca wypowiedz w kierunku wszystkich trzystu pulci , ktore sa tak samo zdolne silne i zdolne do wykonania tej roboty, KOSZ
      • homohominilupus Re: Remontowo 11.06.25, 23:26
        O, cześć Seba!
      • puciapucia92 Re: Remontowo 11.06.25, 23:41
        Ok.
    • lajtova Re: Remontowo 11.06.25, 23:21
      smile))))))
    • kachaa17 Re: Remontowo 12.06.25, 07:18
      Miałam podobną sytuację. Facet przyszedł obejrzeć prysznic i już od jutra mógł przyjść go robić. Raczej nie był podpity ale widac było, że pije. Nie bałam się go ale nie wzbudził też mego zaufania jako fachowiec. Ja musiałam kupić jeszcze silikon więc powiedziałam, że dam znać jak kupię choć też naciskał na szybkie przyjście. Na drugi dzień mu napisałam, że na razie nie skorzystam z jego usług czy coś w tym stylu.
    • ichi51e Re: Remontowo 12.06.25, 08:24
      „Dziekuje, juz nie potrzeba”
    • ritual2019 Re: Remontowo 12.06.25, 08:30
      puciapucia92 napisał(a):

> No i przyszedł, pieszo, niezbyt świeży,wydawał mi się być nieco pod wpływem jak ichś substancji, bo bardzo się trząsł, no nie czułam się bezpiecznie w jego obe
      > cności.

Nie wiem co to znaczy '"niezbyt świeży" ale chyba nie spodziewalas sie ze pojawi sie w garniturze? Wydawal ci sie tez byc pod wplywem czegos ale nie masz pewnosci ze byl ani czego.

> Trzeba dokupić do pracy parę rzeczy, powiedział mi co, i uznał, że on ze mną po
      > jedzie, że pojedziemy teraz, zobaczył że auto stoi na podjezdzie więc uznał że będzie to normalne że baba wiezie obcego chłopa.

A co jest nienormalnego w tym ze kobieta zawiezie gdzies autem mezczyzne ktorego nie zna?
      Oczywiscie nie musisz tego robic, masz prawo czuc dystans ale jednak spotkalas sie z tym obcym mezczyzna na dzialce bez innych osob. Gdyby chcial zrobic ci cos zlego to mial uz okazje.
      Nagomiast zawsze mozesz powiedziec ze sama kupisz potrzebne materialy.

>
      > Nie planuje korzystać z usług owego Pana, bo co tu dużo mówić, bałam się gościa
      > , ale nie wiem jak to załatwić. Wkręciłam sobie teraz do głowy, że się już go n
      > ie pozbędę sad

Sporo sobie wkrecasz do glowy...
      Napisz ze nie bedziesz korzystac z jego uslug I tyle. Albo nie pisz nic i zablokuj numer.
      • rb_111222333 Re: Remontowo 12.06.25, 08:40
        Uczciwej byłoby odpisać, że nie będzie korzystała z usług, facet będzie wiedział na czym stoi
        • ritual2019 Re: Remontowo 12.06.25, 08:43
          Oczywiscie, ale ona sobie wkrecila do glowy ze on sie nie odczepi. Z drugiej strony jednak skoro powiedziala ze sie odezwie on nie powinien jej nagabywac.
          • raczek47 Re: Remontowo 12.06.25, 08:46
            To zablokuj go i tyle
    • rb_111222333 Re: Remontowo 12.06.25, 08:50
      Myślę, że ten pan potrzebuje pieniędzy, stąd jego szybkie działanie. Jeśli nie chcesz z nim współpracować, to mu to napisz. Gdyby po takim komunikacie dalej cię nagabywał, to wtedy możesz zacząć się martwić. Myślę, że na razie nie ma ku temu powodu.
      • furiatka_wariatka Re: Remontowo 12.06.25, 09:01
        Dokładnie tak, odpisałabym coś w stylu, że jednak nastąpiła zmiana planów i nie będę jednak... "i tu wstawić co to była za praca"...w związku z tym dziękuję za zainteresowanie ofertą i pozdrawiam, do widzenia. I tyle.
    • bywalec.hoteli Re: Remontowo 14.06.25, 10:06
      Odpisać że przepraszasz, ale nieaktualne może?
    • bmtm Re: Remontowo 14.06.25, 10:54
      Mam pewną nieruchomość w górach i sporo podobnych problemów przez lata.
      Jeżeli zamawiam jakąś usługę dzwonię z innego, nieaktywnego na codzień numeru telefonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka