sandy_cheeks Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 16:37 Zachód słońca u nas jak wschód u was. Druga fota to wczorajsza katedra praska z księżycem prawie w pełni 🌕 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 18:10 Jakie ładne te warszawske pejzaże. Tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 16:54 Remont w biurze, spotkanie ze stolarze od biurek, z panem od oświetlenia i z informatykiem. Remonty są trudne...stolarz się spóźnił, lamp jeszcze nie ma, a kable okazały się o 30 cm za krótkie. Bajkowej jesieni ciąg dalszy, pogoda jak marzenie, słonecznie, ciepło, ale nie za ciepło. Poszłam po psa i na spacer, nauczyłam go jakiś czas temu komendy siad i wreszcie można zdjęcia mu zrobić bo nie wychodzi z kadru. Nikomu nie chciało się dzisiaj gotować, więc poszliśmy na obiad w kolorach jesieni, komponowało się zwłaszcza puree z dyni. No i wróciły jesienne herbatki, pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:23 Jaki piękny pieseł😍 obiad tez spoko wyglada😁 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:33 Obiad i pies❤️napiszesz mi na gazetową, gdzie takie pyszności? Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:02 Dziś u nas piękna pogoda była i cieplo nawet. Na działce kończyliśmy porządki. A potem jeszcze korzystając z pogody zaległą wizyta na montażu miejskim. Trafiliśmy tam na dziwną figurę siedząca na grobie....co to jest? Dzis na obiad udka z kurczaka na kiszonej kapuscie. A na noc do pracy....biorąc pod uwagę ze dzis pełnia to może być ciekawie 😆🤪 Pozdro😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:11 jako zagorzala fanka Supernatural mowie, ze to zdecydowanie duch ! Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:08 inez21 napisała: > A potem jeszcze korzystając z pogody zaległą wizyta na montażu miejskim. Trafi > liśmy tam na dziwną figurę siedząca na grobie....co to jest? może być duch Skojarzyło mi się z pomnikiem ducha jaki widziałam w Kłajpedzie. Nie chce mi się szukać teraz własnego zdjęcia, więc "pożyczam" z netu dla ilustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:11 Noo to właśnie wyglądało na cos w rodzaju ducha ale po co to komu? Ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać🤪🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:16 inez21 napisała: > Noo to właśnie wyglądało na cos w rodzaju ducha pewnie to miał być tani duch Coś jak tu Odpowiedz Link Zgłoś
gunila7 Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 17:21 Do pięknego wschodu dodam mój piękny zachód. Na obiad kasza gryczana ze skwarkami z boczku i brukselka. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Fotowątek na środę 05.11.25, 18:13 Na wschód nie zdążyłam, a zachodu jeszcze nie było, ale miałam dzisiaj szczęście na ciuchach. Polskie talerze😎 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Fotowątek na środę 06.11.25, 07:31 Dzieńdoberek! Dziś tak Łeb mi pęka, więc podejrzewam, że tak będzie tylko przez chwilę a później będzie padać ;p Odpowiedz Link Zgłoś