Dodaj do ulubionych

Coś mi się nie zgadza... joasiiik27?

25.02.05, 15:26
W jednym z wątków wypowiada się joasiiik27 (sygnaturki jak u joasiiik25). Ale
ja kojarzę nick joasiiik25! To co jest qdczę? Tylko zmiana nicku, czy
podszywka i chamstwo?
Zamotana Art
Obserwuj wątek
    • art_of_classics Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:31
      Sprawdźcie sobie w wyszukiwarce. Joasiiik27 ma tylko kilka postów i to co
      najmiej dziewnych.
      Jeśli ktoś tak się bawi, że nawet sygnaturkę podrabia... to brak mi słów.
      • jagienkaa Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:34
        ha, kiedyś ktoś podrabiał joasiiik25 zmieniając liczbę 'i'...joasiiik25 jest
        jedna i nie sądzę żeby pisała pod innym nickiem, natomiast ciekawe kiedy ma
        urodziny i się zrobi joasiiik26?wink
        • art_of_classics Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:36
          To nie o to chodzi. Jeśli ktoś zadał sobie dodatkowy trud, że tak powiem i
          jeszcze sygnaturkę podrobił to już jazda.
          Wieczna, sprawdź, plisss wink.
          • jagienkaa Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:47
            kiedyś było podobnie, ktoś naprawdę się zawziął na joasik, powymyślał kilka
            nicków na nią (i na inne forumowiczki), podrobił sygnaturki i nic się nie dało
            zrobić. Tamten trol to w ogóle był naprawdę nieprzyjemny. Ale potem się na
            szczęście uciszyło.
      • umasumak Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:36
        art_of_classics napisała:

> Jeśli ktoś tak się bawi, że nawet sygnaturkę podrabia... to brak mi słów.

No niestety ktoś soę bawi
    • 18lipiec Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:40
      Joasiiik jest osobą nielubianą. Stąd wiele jej wcieleń i trolli.Joasik 27 to
      troll.
      • marzena75 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:45
        Ciiiii,
        dzieci śpią wink))
    • milarka Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 15:54
      oczywiście, że joasiiik27 to troll - wystarczy przeczytać posty, które
      napisał(a) ten osobnik - od razu można się domyśleć
    • nchyb Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 16:16
      Albo joasik się starzeje, albo aj-kiu jej wzrosło smile))
      • seala Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 16:37
        Uważam, że jeżeli ktoś się podszywa, dajac jednocześnie link do zdjęć dziecka
        Joasik, to jest to grubsza sprawa i powinna zając się tym adminka. Chociaż z
        drugiej strony ta osoba mogła skorzystać z innego kompa i ma inne IP, ale
        pewnie można sprawdzić chociaż miasto, a to już wiele wyjaśni.
      • art_of_classics Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 17:24
        nchyb napisała:

> Albo joasik się starzeje, albo aj-kiu jej wzrosło smile))

Daruj sobie. Nie na temat i w złym guście.
        • joasiiik25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 17:29
          Niestety ktos posunal sie az do tego,ze nawet wkleil moja sygnaturke (zdjecia
          mojego synka)
          nic na to nie poradze, ze ktos lubi bawic sie moim kosztem. Ja mam 26 lat a nie
          27, pisze pod swoim nickiem i nie mam zamiaru go zmieniac.
          Jak ktos czerpie w ten sposb satysfakcje to juz jego sprawa i to tylko o nim
          swiadczy a nie o mnie. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie

pozdr
          • inia25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 17:55
            myślę, że sprawą powinna zająć się adminka.

ja niestety mam przypuszczenia kto to może być - sądząc z charakteru
            wypowiedzi.....
            • janet3 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 18:01
              inia25 napisała:

> myślę, że sprawą powinna zająć się adminka.
              >
              > ja niestety mam przypuszczenia kto to może być - sądząc z charakteru
              > wypowiedzi.....

Ja też się domyslam ,zresztą kto może mieć czas na takie bzdury,,,,,
              • joasiiik25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 18:02
                wiecie?
                szkoda,ze ja sie nie domyslamsad
                • kaja5 do tych co wiedzą... 25.02.05, 20:54
                  To jak wiecie to napiszcie , po co kryć trola?
                  • inia25 Re: do tych co wiedzą... 25.02.05, 21:24
                    ja nie jestem pewna, to sa tylko moje przypuszczenia. Nie chce nikogo
                    oczerniac, bo nie mam na to dowodow. ale z tonu wypowiedzi mozna latwo sie
                    domyslic kto to moze byc....
          • armina Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 21:39
            joasiiik25 napisała:

> Niestety ktos posunal sie az do tego,ze nawet wkleil moja sygnaturke (zdjecia
            > mojego synka)
            > nic na to nie poradze, ze ktos lubi bawic sie moim kosztem. Ja mam 26 lat a
            nie
            >
            > 27, pisze pod swoim nickiem i nie mam zamiaru go zmieniac.

To dobrze, bo musiałabym cię na nowo wygaszać. A tak, mam wygaszoną
            joasiiiiiiiiik 25 i święty spokój.

• anulka.p Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 21:41
              No chyba nie do końca masz wygaszoną, skoro przeczytałaś te post.
              • umasumak Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 22:17
                A gdzie tam ma wygaszoną wink). Gryzie paluchy z nerwów, gdy Joasiiik nie ma
                badaj dzień wink)
                • kaja5 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 22:27
                  umasumak napisała:

> A gdzie tam ma wygaszoną wink). Gryzie paluchy z nerwów, gdy Joasiiik nie ma
                  > badaj dzień wink)

.....i z zapałem czyta jej posty, kąbinuje i myśli "co by tu jej dogadac"
                  • armina Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 27.02.05, 18:43
                    Ależ wy wszystkie "dowcipne"! Pogratulować zjadliwego poczucia humoru......
                    Zwłaszcza ty, umasuma, jesteś wyjątkowo złośliwa. I poza tym zauważyłam ,że
                    przeważnie nie masz nic mądrego do powiedzenia i jak już się odzywasz, to tylko
                    po to ,żeby komuś dogryźć. Potrafisz tylko złośliwie komentować cudze
                    wypowiedzi a sama od siebie nie umiesz nic powiedzieć. Takaś "mądra"......
                    • umasumak armina 27.02.05, 21:57
                      Przyganiał kocioł garnkowi wink. Miłego wieczoru życzę. Pa
    • mama1974 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 22:34
      Jakoś dziwnie panna Lipiec zamilkła...hmm.....
      • sakada Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 22:56
        No jasne. Koziołka ofiarnego sobie panny znalazły... Jakbyście trochę uważniej
        czytały posty Marty nie umknęłyby waszej uwadze pewne zasadnicze kwestie
        odróżniające Lipiec od pospolitych trolli. Lipiec pisze co myśli - nie kryje
        się za fałszywymi nickami. No, ale w sumie po co ja to piszę? Snujcie dalej
        swoje przypuszczenia. Nie będę wam przecież psuć zabawy...
        • kubusala Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 23:06
          Lipiec pod swoim nickiem potrafi nieraz tak dopiec,że troll przy niej ma hasła
          łagodnesmile))
          No ale tak powaznie, to najbardziej przykre jest to,że pod trollem kryje sie
          jakaś emama, która na codzień wystepuje pod zwykłym nickiem i uczestniczy w
          naszych problemach, radzi, sama prosi o rade itd. Tak myślę, bo kto inny by
          znał tak dokładnie forumowiczki i tyle na ich temat wiedział, jak nie jedna z
          nas?przykre to i dziecinne, proponuje pełna ignorancję, jak na razie to tylko
          to na trolli działało.
          • sakada Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 23:09
            Kubus, też tak sądzę. Ta osoba jest przede wszystkim żałosna - bo tchórzliwa.
            Jeździć po kimś anonimowo - to żadna sztuka...
          • bebepep Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 13:39
            Moze lipiec pisze pod nikiem trola, zeby nie poprawic czasem zlej opinii, ktora
            tu o niej panuje. wink)))

A`propos lubianych i nielubianych: skad lipiec wie, ze joasik jest nielubiana?
            Lepiej pisalaby o sobie, jesli ona kogos nie lubi, to nie powinna tego
            uogolniac. Mysle, ze gdyby joasik w stylu lipca postawila pytanie "kto mnie tu
            nie lubi" to zglosiloby sie wcale nie tak wiele mam, jak u lipca.
      • umasumak Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 25.02.05, 22:59
        mama1974 napisała:

> Jakoś dziwnie panna Lipiec zamilkła...hmm.....

A ja nie sądzę, żeby to była Lipiec.
        • mama1974 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 09:39
          Ja nie napisałam że to Lipiec podszywa się pod joasik.
          Jedynie, że zamilkła....a zwykle ma na temat tej akurat uczestniczki forum wiele do powiedzenia.

Pozdrawiam mama
          • mama1974 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 09:40
            Zresztą wczoraj były imieniny Marty - -może Lipiec obchodziła ??

• joasiiik25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 12:15
              Wiecie co? nie ma sensu sie zastanawiac, kto "podszywa" sie pod moja osobe.
              Jak mu to sprawia przyjemnosc - to niech sie swietnie bawi.
              nie bede prowadzic sledztwa, bo dla mnie jest to nieistotne

pozdr
              • seala Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 14:14
                I tu Cię dziewczyno nie rozumiem, ktoś się pod Ciebie podszywa ,dając link do
                zdjęcia Twojego dziecka, używajac sygnaturki, a dla Ciebie to niestotne? Gdyby
                mnie spotkało coś takiego, zlożylabym oficjalny protest do adminów.
                • joasiiik25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 14:17
                  Wiesz admini to maja w d****
                  wysluchaja i odpisza, ze nic nie moga zrobic itp.
                  nie chce mi sie "walczyc z wiatrakami" bo walka z trolami wlasnie taka jest.
                  Skopiowac sygnaturke, to zadnen problem- nie moge sobie jej zastrzec.
                  Protesy, awanturowanie nic nie pomoze- uwierz mi.
                  • seala Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 14:21
                    Z pewnością mogą sprawdzić IP, a nawet je zablokować. Sygnaturka- no dobrze,
                    ale link do zdjęc mnie oburzył. To już przegięcie.
                    • joasiiik25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 14:26
                      admini forum emama moga sprawdzic IP jednak nie moga go blokowac
                      sadze,ze sprawa umrze smiercia naturalna- mam nadzieje

pozdr
                      • olga50 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 14:55
                        Joasiiik masz racje, najlepiej ignorować taką osobę.Może biedna ma jakies
                        problemy i zazdrości , że tobie sie układa, że masz cudnego synka, męża
                        itd...Wiesz różne są osoby.Należy jej jedynie współczuc , bo to co robi to nie
                        jest normalne, a już na pewno nie zabawne.
                        Pozdrawiam i "olewaj" troli!!!
    • mamuska28 Re: troll i tyle 26.02.05, 15:34
      Joasiiik nie robi w tym kierunku bo wie ze to ona jest ta druga joasiiik ,
      przeciez nie mozna podrobic sygnaturki a druga sprawa to taka ze nikt by sie
      nie podszywal w ten sposob uzywajac sygnaturki dziecka bo to jest karalne wiem
      ze strony prawniczej IP mozna sprawdzic . Podszywac sie o.k. ale mieszac w to
      niewinne dziecko? No pomyslcie troche czy troll by mial na tyle odwagi na to ,
      czy poprostu joasiiik sobie robi zarty .
      Joasiiik ty juz tyle tu namieszalas np. ze "skiba" i inne ze ciezko uwierzyc w
      to , ze poprostu sie godzisz na ponizanie twojego malego .
      • joasiiik25 Re: troll i tyle 26.02.05, 17:01
        mamuska28 napisała:

> Joasiiik nie robi w tym kierunku bo wie ze to ona jest ta druga joasiiik ,
        > przeciez nie mozna podrobic sygnaturki a druga sprawa to taka ze nikt by sie
        > nie podszywal w ten sposob uzywajac sygnaturki dziecka bo to jest karalne
        wiem
        > ze strony prawniczej IP mozna sprawdzic . Podszywac sie o.k. ale mieszac w to
        > niewinne dziecko? No pomyslcie troche czy troll by mial na tyle odwagi na
        to ,
        > czy poprostu joasiiik sobie robi zarty .
        > Joasiiik ty juz tyle tu namieszalas np. ze "skiba" i inne ze ciezko uwierzyc
        w
        > to , ze poprostu sie godzisz na ponizanie twojego malego .

chyba sobie zartujesz?
        sygnaturke jest b.latwo podrobic, wystarczy wkleic odpowiedni link (w tym
        przypadku do zdjec Kacpera) i napisac moje wielkie szczescie!!!!!!
        wiec daruj sobie takie teksty, ze to niby ja bawie sie bedac joasiiik27.
        jak na razie nie zauwazylam zeby joasiiik27 nasmiewala sie z mojego syna!!!!
        zreszta wierz w co tylko chcesz, ja nie bede ci tlumaczyc,ze to nie ja- bo i
        tak nie uwierzysz.
        Wieczna-gosia moze tylko sprawdzic IP i bardzo bym chciala,zeby to wlasnie ona
        wypowiedziala sie w tej sprawie
      • umasumak do mamuska28 26.02.05, 17:54
        Ojejej, co Ty powiesz? Nie można podrobić sygnaturki? A co to za problem,
        możesz nam wyjaśnić? Bo na pewno nie techniczny. Dla mnie byłby to moralny
        problem, żeby zrobić coś takiego, ale nie sądzę, żeby troll zastanawiał się nad
        takim aspeketem w tej sprawie. I co z tego, że IP można sprawdzić? Nie
        słyszałaś o kawiarenkach internetowych?
    • kawka74 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 18:16
      Troll, nic więcej. Dajmy sobie spokój, nie dokarmiajmy go. Nie spekulujmy, co kto po co i dlaczego, bo to doprowadzi do kolejnej ostrej i zupełnie zbędnej wymiany zdań. Moim zdaniem decyzja, co z tym począć, należy do Joasiiik25, jako że to ją ktoś krzywdzi w tym niecnym procederze podszywania się. Niech ona zadecyduje, czy zgłosić to do admina czy zostawić, czy może jeszcze coś innego.
      • seala Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 19:14
        Ale przecież nie chodzi o karmienie trola, ale namierzenie go. Owszem można iść
        do kawiarenki, ale ona też jest w jakimś mieście, ktore już może coś
        powiedziec. Ale masz rację - decyzja należy do Joasik.
        • kaja5 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 26.02.05, 20:09
          A co joasiiik może zrobic jak ją admin olewaja.Przeciez oni wiedzą o całej
          sprawie już od dawna i jakoś nie pomagają jej rozwiazac problemu.
          • inia25 nie wiem czy zauważyłyście 26.02.05, 20:27
            ale wszystkie posty osobnika joasiiik27 juz szostały wywalone. Admini
            działają...
            • art_of_classics No huraaa... 26.02.05, 21:27
    • miriam_b Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 27.02.05, 21:50
      no i znów się zaczyna...koiety,matki i kochanki!!!!!!!!!opanujcie się!! aco to
      kogo obchodzi czy to joasik 25 czy tam 27 czy może 50????nie chce nie czyta
      postów...ja bym nawet nie zauważyła 25 czy 27...bo jak coś mnie interesi to
      odpisuję komuś a nie sprawdzam co to za jeden a tu widzę co niektórzy
      dochodzenia robią normalnie agent 007 jest w tyle.....wam się nudzi w
      domciach..poprasowac może cosik trzeba???smilebo ja już mam wszystko zrobione....smile
      jak będzie to joasik przeszkadzało to się tym zajmie,,,no chyba że ta 27 albo
      25 komuś dziecko zabiła no to fakt też bym afere robiła....jejciu
      drogi...baby!!!
      • art_of_classics Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 28.02.05, 08:45
        Rzecz w tym, że tu sie trochę ludzie znają. I jak się nagle ktoś podszywa pod
        kogoś, kogo kojarzysz, to nie dosć, że jemu szkodzi, to jeszcze Ciebie
        oszukuje. Jeśli Ci to nie przeszkadza - szczerze współczuję. Więc może zamiast
        pouczać nas, jak reagować na świństwa, idź poodkurzaj skoro masz poprasowane.
        • joasiiik25 Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 28.02.05, 10:05
          sprawa wydaje sie byc juz nieaktualna, troll podkulil ogon (dzieki bogu!!!)

wiec nie ma co roztrzasac tego tematu- bo jeszcze sie rozmysli i wrocisad

pozdr
        • miriam_b Re: Coś mi się nie zgadza... joasiiik27? 28.02.05, 21:15
          no jak się znaja to sie rozpoznają...nie???a poprasować ci też???bo widzę ty
          czasu nie masz????bo nos w kompie trzymasz.....a współczuc możesz odbiciu
          swojemu....ja tu normalnie mówię że nie ma sensu jakieś obrażanie a tu mi jakaś
          urażona paniena wsykakuje...no proszę proszę...
          • dr_martens Co za idiota chciałby.... 28.02.05, 21:34
            PODSZYWAĆ SIĘ pod joasiiik25????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka