heksa4 17.04.05, 22:43 na siedzenie przed komputerem????? bo ja chociaż bym chciała częściej,to niemam jak(((( wciąż brakuje mi czasu.....na wszystko ech..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea.bea Re: Która z Was pracuje,ma dzieci i jeszcze ma cz 17.04.05, 22:45 najczęściej zaglądam tu późną nocą... w dzień pracuje "fizycznie"...domowo....a noca pracuje artystycznie biurowo...i mam włączony komp...i internet...i mnie ciągnie...)) Odpowiedz Link Zgłoś
heksa4 Re: Która z Was pracuje,ma dzieci i jeszcze ma cz 17.04.05, 22:53 Masz rację do neta ciągnie))ja też zaglądam tutaj póznym wieczorem,jak już odpalę komp,przysiądę to niemogę się oderwać,nadrabiam zaległości i siedzę kawał w nocy....a rano trzeba wstać.(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Która z Was pracuje,ma dzieci i jeszcze ma cz 18.04.05, 00:08 hihi paradoksalnie więcej czasu miałam jak pracowała. A odkąd nie pracuję to mi tego czasu strasnzie brakuje. Albo tak mi się wydaje,ze sie jakoś skurczył ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: Która z Was pracuje,ma dzieci i jeszcze ma cz 18.04.05, 22:58 pracuję, studiuję, sama wychowuję 2 dzieci, chodzę na plac zabaw... i siedzę przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 aniak04 :))) 18.04.05, 23:15 odezwij się do mnie na priv!! pliiiis, chyba też tak niedługo będę - samotna, z pracą i w ogóle... tylko z 1 dzieckiem, a nie 2... masz pomoc rodziny na miejscu? napisz do mnie jak możesz a odnośnie wątku to nie pracuję jeszcze co prawda, ale mam czas nie dość, że na neta to jeszcze na uczestnictwo w zajęciach Związku Strzleeckiego - na strzelnice różne na przykład biegam, kursy przeciwchemiczne, poligon niedługo prawdopodobnie, w sobotę na marszu byłam ponad 30-kilometrowym (jeszcze z tydzień w sandałach będę chodzić, bo butów nie mogę na nogi włożyć ). I czuję, że żyję wszystkim polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Która z Was pracuje,ma dzieci i jeszcze ma cz 19.04.05, 07:42 ja siedze w pracy w internecie..choc tez nie zawsze ale ogolnie szefostwo nie ma nic przeciwko Rowniez weekendy sa luzniejsze, kiedy synkiem zajmja sie moi rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
eewwa Re: Która z Was pracuje,ma dzieci i jeszcze ma cz 19.04.05, 09:32 a ja tu zaglądam w pracy ))) między obowiązkami w przerwie na kawe .... Odpowiedz Link Zgłoś