dunhila Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 22.04.05, 23:07 Osobiście nie oglądałam, ale ponoć straaaaaaszna hała to "Gulczas a jak myślisz" Filmy które mi się nie podobały i których nie polecam to: "Śmiertelna Wyliczanka" z bodajże Sandrą Bullock w roli głównej "Troja" taki piękny epos a ekranizacja dno totalne, lubię Brada Pitta, ale w roli Ahillesa w ogóle się nie sprawdził hmmmmm.... więcej tego było, ale teraz nie pamiętam Pozdrawiam filmomanki Dun Odpowiedz Link Zgłoś
mamakevina1 Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 22.04.05, 23:57 czipers kripers czy coś takiego... jadą samochodem cały film a na końcu im ucina wariat głowy! nieziemsko głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 23.04.05, 09:10 "Angielski pacjent" " Tanczacy z wilkami" Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 23.04.05, 11:26 a mnie sie tanczacy z wilkami bardzo podobal)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 23.04.05, 20:48 Zdecydowanie "Krzyk" Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Lea! 23.04.05, 23:40 Jestem zaskoczona! Przy takiej zbieżności gustów filmowo - muzycznych, jaka występuje u mnie i u Ciebie, Ty nie lubisz "Angielskiego pacjanta"? Zgrzyt kochana, pierwszy zgrzyt , Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 23.04.05, 22:14 Dla mnie zdecydowanie *Ocean strachu (jeśli nie najgorszy, to na pewno najnudniejszy, kto oglądał to wie o czym mówię) *Krzyk *Troja Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 23.04.05, 23:42 Najgorszych nie pamiętam, bo po prostu nigdy nie oglądam ich do końca. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka ZMOWA MILCZENIA 24.04.05, 00:44 To film z Depardieu, ostatnio leciał na hbo. Wiekszego dna dawno nie widziałam. Nie jestem znawcą, ale musieli mu duuuuuzo zapłacić za tą rolę, bo innej motywacji nie widzę. Dno, dno, dno.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasc Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 24.04.05, 12:15 gluczas, a jak myslisz? i show z pazura... bez kometarza Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Re: najgorszy film jaki ogladalyscie 24.04.05, 19:39 Po raz trzeci (hi, hi, kto czytał wątek powyżej, ten wie) - "Kill Bill" Kasia Odpowiedz Link Zgłoś