silwe_iwo 25.04.05, 08:28 Witam wszystkich. Wpisujcie mamusie swój ideał urody, jestem bardzo ciekawa, bo przecież każdy ma inny gust. Najlepiej aby były to osoby znane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p nie mam:( 25.04.05, 09:42 a na najpiękniejsze kobiety trafiam przewaznie w autobusie czy slepie. Czasem az mi dech zapiera. I zawsze się zastanawiam, czemu nie sa modlkami, nie grają w filmach..? Może im to nieptrzebne? Nic nie musza sobie i innym udowadniać? Ze znanych osob: jedna taka aktorka z ciemnymi włosami ale nie mam pamięci do nazwisk... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 09:57 Nie mam. Uroda to rzecz względna i ulotna. I naprawdę mało ważna! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 10:02 rozne typy mi sie podobaja, nie mam okreslonego, np. nicole kidman i catherine zeta-jones. uwazam za najpiekniejsze, a popatrz jakie sa rozne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 10:49 podobaja mi sie kobiety o oryginalnej urodzie, bardzie blondynki niz brunetki. nie lubie urody idealnej typu lalka, bo szybko staje sie nudna. lubie kobiety- kameleony, ktore nigdy nie wygladaja tak samo. ze znanych osob lubie ogladac np gwen stefani, kozuchowska.... Odpowiedz Link Zgłoś
sheenaz Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 11:13 margarettka napisała: > angelina jolie DOKLADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edytaon Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 20:13 ja tez jakos nie lubie klasycznych pieknosci podoba mi sie Kate Winslet i wiele innych kobiet ktore maja cos w sobie , podobaja mi sie madre kobiety to zawsze widac na twarzy pozdrowienia Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 10:55 panie, które podobają mi się: Kayah Kasia Cichopek (M jam Miłość) Paulina Holtz i jej ciotka, siostra Joanny Żółkowskiej, nie pamiętam imienia, ale grała w serialu "Dom" Basię Lawinównę a z tych nieznanych: kobiety w mojej rodzinie, żeńska linia ze strony mamy (babcia, prababcia, mama - najpiękniejsza kobieta na świecie, Mama Chrzestna) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 10:57 silwe_iwo napisała: > Witam wszystkich. Wpisujcie mamusie swój ideał urody, jestem bardzo ciekawa, > bo przecież każdy ma inny gust. Najlepiej aby były to osoby znane. Pozdrawiam. Zeta, Lopez, Kidman - jak widać rózne ale kazda mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 10:58 ooo, tak. zapomnialam o J.Lopez.. mi tez sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 11:04 kkatie napisała: > ooo, tak. zapomnialam o J.Lopez.. mi tez sie podoba. > No niezła jest, choć bez makijażu fatalnie wygląda, ale co tam. > Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 11:09 Najbardziej pododbają mi sie kobiety o oryginalnej urodzie , które nie uchodzą za piękności np. taka polska aktorka , chyba ma na nazwisko Cieślak - teraz w średnim wieku lub modelka Alek Wek ( nie wiem , czy dobrze napisałam jej nazwisko ). Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 11:07 a mnie Bullock (chyba tak się pisze), Madonna (na pewno jest jak kameleon), Lopez, Zeta, Roberts, Kidman, i pewnie kogoś pominęłam...... a z naszych Cichopek, Kukulska, Steczkowska (w końcu imienniczka), Naruszewicz, Rusin, Przybylska itd. ...... wiekszość brunetek ..... ale i tak każda inna ..... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa tylko że większość tych ideałów jest po operacjach 25.04.05, 11:35 plastycznych. Lopez i Zeta napewno. Nicole Kidman chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: tylko że większość tych ideałów jest po opera 25.04.05, 12:22 Kidmann też ... operacja nosa i podobno biustu ... Moje ideały piękności ??? No to tak jak założycielka wątku Brigite Bardott - uważam ją za najpięknięjszą kobietę wszechczasów - piękny zgrabny maleńki nosek, wydatne usta, wieeelachne oczy. Takie ciepłe spojżenie. Figura mniam mniam .... cudooo. Jest jeszcze kolka kobietek, które mi się podobają ... Sandra Bullock - kobitka ma 41 lat - a wygląda jak nastolatka )) No i Kasia Cichopopek - za jej śliczne oczka, ładne kędziorki i fajny biust Jest troszkę przy kości ale to w jej przypadku zaleta Taka fajna kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: tylko że większość tych ideałów jest po opera 25.04.05, 12:26 aari napisała: > No i Kasia Cichopopek - za jej śliczne oczka, ładne kędziorki i fajny biust > Jest troszkę przy kości ale to w jej przypadku zaleta Taka fajna kobietka. przy kości? a gdzie tam! buźkę ma tylko okrągłą, moim zdaniem taką "sercowatą" twarz. i może to wina tv, spory biust eksponowany jest najczęściej w ujęciach do pasa, moze stad wrazenie ze reszta większa. sliczna jest po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: tylko że większość tych ideałów jest po opera 25.04.05, 12:47 aari napisała: > Kidmann też ... operacja nosa i podobno biustu ... > > Moje ideały piękności ??? > No to tak jak założycielka wątku Brigite Bardott - uważam ją za najpięknięjszą > kobietę wszechczasów - piękny zgrabny maleńki nosek, wydatne usta, wieeelachne > oczy. Takie ciepłe spojżenie. Figura mniam mniam .... cudooo. A JA nie lubię kobiet-dzieci, czyli własnie o takiej dziecinnej zdziwonej twarzyczce.Zadarty nosek, zdziwione oczka..nieeee > > Jest jeszcze kolka kobietek, które mi się podobają ... Sandra Bullock - kobitka > > ma 41 lat - a wygląda jak nastolatka )) > No i Kasia Cichopopek - za jej śliczne oczka, ładne kędziorki i fajny biust > Jest troszkę przy kości ale to w jej przypadku zaleta Taka fajna kobietka. Jezu kobieto co Ty piszesz? Cichopek przy kości? Przecież ona jest normalna, szczupła! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: tylko że większość tych ideałów jest po opera 25.04.05, 14:01 No to mnie obie wyprowadziłyście z błędu - widzicie Fakt moja mam mówi, że w naszym TV to wszyscy są jacyś grubsi ( może dlatego,zę panowramiczny ?? ) Nie mniej jednak Kasia Cichopopek baaardzo mi się podoba ... Lipiec ... ale BB nie ma urody dziewczynki - ma właśnie bardzo zmysłową kobiecą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: tylko że większość tych ideałów jest po opera 25.04.05, 14:05 aari napisała: > No to mnie obie wyprowadziłyście z błędu - widzicie > Fakt moja mam mówi, że w naszym TV to wszyscy są jacyś grubsi ( może dlatego,zę > > panowramiczny ?? ) > > Nie mniej jednak Kasia Cichopopek baaardzo mi się podoba ... > > Lipiec ... ale BB nie ma urody dziewczynki - ma właśnie bardzo zmysłową kobiecą > > twarz. wg mnie ma. nie lubię takich nosków, usteczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:05 Audrey Hepburn, Lauren Bacall- nie wiem, czy je pamiętacie, szczególnie tę drugą?. Były piękne jako młode kobiety, a przy okazji pięknie się starzały, co jest rzadkie. A z "młodszych"- jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:08 Ingrid Bergman. Piękność. Ponadczasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:16 Ania Mucha dla mnie delikatna, naturalna i kusząca uroda Podobają mi się kobiety te które nie mają tony podkładu i oczu bez wyrazu Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:22 Monica Belucci, Catherine Deneuve. Kobiety przepięne i ponadczasowe, posiadaja klasę o której ja moge tylko marzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:22 Lopez, Zeta-Jones, Jolie i taka polska aktorka...nie pamietam nazwiska...grala w wiedzminie. Niech mi ktos podpowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:48 juz mi sie przypomnialo. Wolszczak. Grazyna bodajze. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:41 Anna Samusionek, Sophie Marceau - to są kobiety ładne Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:48 no tak zapomniałam dopisać Sophie Marceau Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 13:56 Proszę, nie śmiejcie się - Ricky Martin!!! Uwielbiam takie typy. Co do kobiet - Letitia Casta. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 18:25 natiz napisała: > Proszę, nie śmiejcie się - Ricky Martin!!! Uwielbiam takie typy. o, a tak z ciekawości - podoba ci się Conrado Moreno? ten z Europa da się lubić, mam nadzieję że nie pomykiłam nazwiska, z rodziny polsko-hiszpanskiej, też do niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: kosheen4 26.04.05, 08:10 A ten mi sie akurat nie podoba - za ostre południowe rysy... Odpowiedz Link Zgłoś
b_marta26 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 15:20 A. Przybylska, K. Cichopek, J. Brodzik- ale jak ma rozjaśniane włosy. Te dwie piersze sia takie cukierkowe- poprostu śliczne. Z życia tak naprawdę to nie widziałam pięknej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: natiz :) 25.04.05, 15:33 natiz, nie obraz sie, samo to jak napisalas "prosze nie smiejcie sie" to juz mi sie geba usmiechnela )) ale tez uwazam ze jest przystojny choc nie w moim typie. co do pieknosci z "tamtych lat" to najbardziej zawsze podobala mi sie Rita Hayworth. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 17:22 Anna Mucha bardzo mi się podoba, natomiast Katarzyna Cichopek jak dla mnie: bardzo dobra aktorka, uwielbiam ją, natoiast co do urody, to zupełnie nie podoba mnie się i niestety mojemu męzowi też się nie podoba: za niska, za gruba, za wielki tyłek, nie podobają mi się jej zęby. Jedynie uważam, że ma ładne oczy i włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat i Aud 25.04.05, 17:38 Catherine i Audrey. Mają takie same nazwiska, ale czy były rodziną w jakiś sposób. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam , a jak zaczełam myśleć o tych dawnych pięknościach to zaczęlam myśleć. Oto ich fotki: Catherine napewno była starsza, ale chyba nie była jej matką? insidecostarica.com/entertainment/images/030629_hepburn_katherine_25.jpg Audrey ur 4 maja 1929, zmarła 20 stycznia 1993 r. www.starstore.com/acatalog/AudreyHEPBURNSMALL.jpg Pogubiłam się, czy może to tylko zbieżnośc nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 18:20 A ja tak nie na temat i konkretnie do Lipcowej w kwestii technicznej- mam prosbe- czy moglabys prawie za kazdym razem, prawie w kazdym watku nie odpowiadac cytujac cale dlugasne teksty innych. Bo to okropnie utrudnia, nie wiem gdzie jest Twoj tekst i musze czytac powtornie juz przeczytane wypowiedzi. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 18:25 postaram się, choć przyznam że wiele osób tak pisze i łatwo znaleźć wypowiedz, bo zazwyczaj jest na koncu, ale ja tez tego nie lubie, wiec sie postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 19:13 ja tez sie kiedys nad tym zastanawialam. i wyszukalam nawet taka ang. strone (nie pamietam nazwy). i tam byla odpowiedz. biografie obu pan. jedna z nich, tylko nie pamietam ktora miala hepbourne od urodzenia, a druga przyjela jako pseudo. i bylo napisane ze nie sa spokrewnione pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 19:14 oj cos chyba nazwisko przekrecilam. nadodawalam sobie tych literek ) ale chodzilo mi oczywiscie o Catherine i Audrey )) Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 19:15 Z tego co wiem tylko zbieżność nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 19:34 Sandra Bullock, , Sharon Stone, Odpowiedz Link Zgłoś
m_a_r_u_d_a Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 19:56 były siostrami Odpowiedz Link Zgłoś
m_a_r_u_d_a Re: Dziewczyny a co mają wspólnego Hepburn - Cat 25.04.05, 20:01 miało być tak: były siostrami? Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: IDEAŁ URODY! 25.04.05, 20:25 Zazwyczaj zachwyca mnie uroda kobiet, których nie można nazwać klasycznymi pięknościami: Juliette Binoche, Irene Jacob i żeby nie było, że tylko Europejki - Scarlett Johansson, Julianne Moore... Wszystkie z wymienionych to aktorki, więc pewnie patrzy się na nie przez pryzmat ról, jakie zagrały... Odpowiedz Link Zgłoś
edytaon Re: IDEAŁ URODY! 26.04.05, 02:46 dolaczam sie uwielbiam Juliette Binoche i Julianne Moore ( ogladalas Pani Dalloway) Edyta Odpowiedz Link Zgłoś