Dodaj do ulubionych

Uciekajcie ile sił w nogach.........

28.04.05, 12:17
albowiem z wiarygodnych źródeł wiadomo,że czajka to paskudny zoczeniec
grasujący po sieci.
Obserwuj wątek
    • natiz Re: Uciekajcie ile sił w nogach......... 28.04.05, 12:21
      No co Ty, Czajka - ja Cie lubię! Jaki zboczeniec??? Płeć męska może się bać,
      dla mnie jesteś niestraszna...
      • czajkax2 Re: Uciekajcie ile sił w nogach......... 28.04.05, 12:22
        zapytaj kubusali ona przecież zna definicję zboczenia. No niestety wg niej się
        kwalifikujęsad
        • maxim31 Re: Czajka, chyba nie zaczaiłas. 28.04.05, 12:24
          Chyba, że po raz kolejny żartujesz...smile
          • czajkax2 Re: Czajka, chyba nie zaczaiłas. 28.04.05, 12:27
            No nie wiem czy nie zaczaiłam, Kubusala wyraźnie napisała że jestem zboczencem
            w wątku o mojej podłości i przewrotnej naturze zwyrodnialca.sad(
            • escape5 Re: Czajka, chyba nie zaczaiłas. 28.04.05, 14:00
              Wez Ty olej takie teksty,napisałam Ci na pocztę gazetową maila.Pozdrawiamsmile
              • czajkax2 escape 28.04.05, 14:06
                Przeczytałam i dziękujesmile)) masz rację. Świetna babka z ciebie,jak swego psa
                kochamsmile))
      • czajkax2 Natiz 28.04.05, 13:35
        natiz napisała:

> No co Ty, Czajka - ja Cie lubię! Jaki zboczeniec???

Natiz....... ty moja cudna dziewczynosmile))))) Jak dobrze że taki podły robak ma
        chociaż jednego sprzymierzeńca w siecismile
        • natiz Re: Natiz 28.04.05, 13:47
          Czajko kochaniutka, jestem pewna, że nie tylko ja Cię lubię. I nie ma tu wrogów
          i sprzymierzeńców. Są tylko odmienne zdania...
    • nnika5 Re: Uciekajcie ile sił w nogach......... 28.04.05, 12:26
      czajka,
      rozumiem twoje rozgoryczenie i wscieklosc. czytalalam ta cala dyspute nt twojego zdjecia i...
      niektorzy naprawde zachowuja sie jakby musieli raz dziennie znalezc se jakis problem bo inaczej dzien stracony...nie rozumiem tych wszytskich obronczyn moralnosci i ludzi chorych. to co dzieje sie czasem na tym forum jet tez choresmile
      dziewczyny...naprawde, zastanowcie sie czy jest o co robic szum..
      po raz pierwszy zgadzam sie z lipcowa...
      czajka, nie przejmuj sie.
      • czajkax2 Nnika 28.04.05, 12:28
        twoje słowa to miód na moje ranysmile Dziękuję
    • m_o_k_o Re: Uciekajcie ile sił w nogach......... 28.04.05, 13:03
      hyhyhyhy strach się bać.......ja cię gwiżdzę........big_grinbig_grinbig_grin
    • janet3 co to za poruszenie???? 28.04.05, 13:42
      Nie wiem z czego robicie problem nagle wszystkie jakie moralne się
      zrobiły,,,,,,śmiechu warte.Lipcowa nabija się jak stara koza z cudzych
      dzieci,tuszy i oblesnej paszczy forumowiczki i wszystko dla niektórych z was
      jest ok. i nie potraficie się odezwać a według mnie to jest dopiero godne
      pożałowania, jedno wielkie zakłamanie ot co............a tu czajka zamieściła
      sobie smieszna fotkę i proszę jaki odzew
      • cocollino1 Re: co to za poruszenie???? 28.04.05, 13:56
        proponuje przemyslec swoja wypowiedz, czasem warto
        • janet3 cocollino 28.04.05, 21:07
          A co mam przemysleć???Myslisz że jak pisałam to byłam w nocnym letargu?
    • kalina_p czajka... 28.04.05, 19:56
      ja Ci powiem, że mnie sie jakos tak...dziwnie? przykro może? zrobilo po
      zobaczeniu tego zdjecia...
      I faktycznie nikt sie tam nie dopisywał, pewnie z tych samych powodów, co ja.
      czyli:
      1. siadl mi net na 2 dni, hehehe.A serio:
      2. zawsze pisalas innym, że takie ładne, więc Ty sie nie masz co pokazywac...
      3. zobaczylam zdjęcie osoby, brzydkiej, usmiechnietej i nie wiedziałam, że to
      przerobka, serio, zastanawiałam sie ale skoro pisałaś, że Ty nie możesz się
      uroda chwalic to pomyślałam...
      4. mężowi pokazałam, tez nie wiedział, czy to przeróbka.

I było mi smutno jakoś, że taka mila a teraz juz nikt sie do niej w tamtym
      watku nie odezwie...tak, jak ja. No bo co napisać? że ładne zdjęcie? Zebys się
      nie martwila?
      Po prostu oszukana sie poczułam, wydaje mi się, że żart nie na miejscu
      trochę...Może gdyby zdjęcie było mniej PRAWDOPODOBNE?
      Pozdrawiam
      • czajkax2 Kalina 28.04.05, 19:58
        przykro mi bardzo. Już przeprosiłam. Trudno. nie cofnę tego,zreszta nawet bym
        nie chciała. Własnie zapytałam na forum gdzie się podziałaś i prosze-jestes
        • kalina_p Re: Kalina 28.04.05, 20:13
          skasuje tamto pyt, jesli pozwolisz?
          Mielismy problem z komputerem, okazal sie malą głupota ale przz 2 dni nie
          moglismy na to wpaśc...no i juz ok, na szczęściewink
        • anulka.p Re: Czajka 28.04.05, 20:28
          Miałam się nie dopisywać do tego wątku, po prostu wiecej niż żenadnego, ale
          niestety musze dodać swoje trzy grosze. Wielka afera wywołana przez bzdurkę
          jakąś, żart może rzeczywiscie nie najwyższych lotów (Czajkosmile, ale żart.
          Najbardziej rozwalają mnie komentarze wszystkich oszukanych, zawiedzionych
          bidulek. Wy naprawdę myślałyście, ze tak może wyglądać Czajka??? Dziewczyna,
          ktorą znacie z sensownych wpisow, no może zbyt rubaszna czasem (Czajkosmile, o
          ktorej coś tam wiemy? Nawet, jakby nie daj Boże tak wyglądała, to myślicie, że
          Czajka jaką tu znamy, pochwaliła by się wtedy swoim zdjęciem??? Przeciez od
          pierwszego rzutu oka widac,że to zdjęcie to typowo internetowy wynalazek,
          jakich pełno w sieci. Ja go wcześniej nie widziałam, ale nie mialam CIENIA
          wątpliwości, ze to nie jest Czajka, na litość boską. Ja "wybryk" Czajki
          odczytałam jako ironię i pewien dystans do tego, co działo się w tym wątku
          (czyli wzajemne komplementowanie, ach jaka ty pięknasmile. PS. Janet - oczywiście
          masz racjęsmile
          • kalina_p Re: Czajka 28.04.05, 20:46
            A ja tego zdjecia nigdy przedtem nie widziałam, wyglądało dosyc prawdopodobnie
            i nie wiedziałam, ze to NAPEWNO żart. I o to chodzi. gdyby było całkowicie
            nieprawdopodobne - ok ale tak...nie wiedziałam.
            Wiesz, bardzo lubie czajke. Zawsze czytam jej posty a pisala, ze wszystkie
            taaaakie ladne to ona sie wstydzi pokazać czy cos w tym stylu...pomyślałam, że
            może jednak to faktyznie ona..?
            Taka głupia sytuacja...
            Nieważne, bylo, minęło.
          • marcelino1 Re: Czajka 28.04.05, 20:47
            anulka.p napisała:

> Miałam się nie dopisywać do tego wątku, po prostu wiecej niż żenadnego, ale
            > niestety musze dodać swoje trzy grosze. Wielka afera wywołana przez bzdurkę
            > jakąś, żart może rzeczywiscie nie najwyższych lotów (Czajkosmile, ale żart.
            > Najbardziej rozwalają mnie komentarze wszystkich oszukanych, zawiedzionych
            > bidulek. Wy naprawdę myślałyście, ze tak może wyglądać Czajka??? Dziewczyna,
            > ktorą znacie z sensownych wpisow, no może zbyt rubaszna czasem (Czajkosmile, o
            > ktorej coś tam wiemy? Nawet, jakby nie daj Boże tak wyglądała, to myślicie,
            że
            > Czajka jaką tu znamy, pochwaliła by się wtedy swoim zdjęciem???

Po pierwszw wygląd nie świadczy o inteligencji i dziewczyna ze zdjęcia też może
            rozsądnie pisać, nawet jak wygląda tak jak wygląda.
            A po drugie Czajka to jedno a Twoja wypowiedź to drugie. Dlaczego obrażasz te
            osoby, które uwierzyły, że zdjęcie jest prawdziwe? One wcale nie są "bidulkami"
            tylko może są albo naiwne albo bardziej wrażliwe od Ciebie. Ty nie uwierzyłaś i
            spoko ale zostaw w spokoju te co jednak uwierzyły.
          • maxim31 Re: Czajka 28.04.05, 20:47
            anulka.p napisała:
            Wielka afera wywołana przez bzdurkę
            > bidulek. Wy naprawdę myślałyście, ze tak może wyglądać Czajka???

Tak, tak mozna było pomyślec, niestety.

Dziewczyna,
            > ktorą znacie z sensownych wpisow, no może zbyt rubaszna czasem (Czajkosmile, o
            że
            > Czajka jaką tu znamy, pochwaliła by się wtedy swoim zdjęciem???

A dlaczego nie? Kazdy ma prawo się chwalic. No i? Wniosek wyciągnij sama. Skoro
            uważasz, że osoba o takim wyglądzie jest poszkodowana.

Przeciez od
            > pierwszego rzutu oka widac,że to zdjęcie to typowo internetowy wynalazek,
            > jakich pełno w sieci.

Nie, nieprawda.

Ja go wcześniej nie widziałam, ale nie mialam CIENIA
            > wątpliwości, ze to nie jest Czajka, na litość boską.

Mało w życiu widziałas w takim razie.

Ja "wybryk" Czajki
            > odczytałam jako ironię i pewien dystans do tego, co działo się w tym wątku
            > (czyli wzajemne komplementowanie, ach jaka ty pięknasmile. PS. Janet -
            oczywiście
            > masz racjęsmile

Też bym tak odebrała, gdybym nie była istota myślącą i czującą.
            • anulka.p Re: Czajka 28.04.05, 20:59
              O Maxim dzieki, za umieszczenie mnie w gronie niemyślacych i nieczujacych. A
              jeszcze niedawno w jednym z watków zostałam wrzucona do worka
              z "przewrażliwionymi, delikatnymi estetkami" Ach, pokrętne są forumowe losy. A
              poza tym, Twoje argumenty Maxim, w stylu "nie nieprawda"...no coż bardzo
              rzeczowe. A tak naprawdę to gł.chodzi mi o to, jak ktoś mogł pomyśleć, że
              Czajka (kórą przecież wszyscy tu raczej kojarzymy, bo wyróżnia się z tła
              forumowego)nawet tak wyglądając (???), zdecydowała by się na umieszczczenie
              swojego zdjęcia i to jeszcze z mężem. Dzieeczyny, zastanowcie się. Moze gdyby
              to był ktoś inny, to bym miałam jakieś wątpliwości, ale nie w przypadku Czajki.
              • kalina_p Re: Czajka 28.04.05, 21:01
                hehehe...
                a widzisz, ja wszystkich tak dobrze nie znam!
                I nie wiem, co czajka moglaby zrobic, a czego nie.
                • anulka.p Re: Czajka 28.04.05, 21:07
                  Kalino, czy ja naprawdę wyrażam się tak niejasno? Ja przecież też nie znam
                  wszystkich. I to pewnie znam mniej niż Ty. No ale parę osob kojarzę, w tym
                  Czajkę, no i jak się okazuję, że dobrze odczytałam jej intencje, ze to był
                  żart itd.itd.
                  • kalina_p Gratuluje! 28.04.05, 21:12
                    Ze dobrze odczytałaś!
                    ALE inni (w tym ja) nie byli pewni, czy to żart.
                  • umasumak Anulka 28.04.05, 21:58
                    anulka.p napisała:

> Kalino, czy ja naprawdę wyrażam się tak niejasno? Ja przecież też nie znam
                    > wszystkich. I to pewnie znam mniej niż Ty. No ale parę osob kojarzę, w tym
                    > Czajkę, no i jak się okazuję, że dobrze odczytałam jej intencje, ze to był
                    > żart itd.itd.

Ha! Ja też doszłam do wniosku jeszcze przed całą dzisiajszą aferą, że to był
                    żart, tyle, że mnie on po prostu nie rozbawił Anulko. Pzdr
                    • anulka.p Umasumak 28.04.05, 22:02
                      No ja też napisałam szczerze, że nie był najwyższych lotówsmile. Również
                      pozdrawiam.
                    • czajkax2 Re: Anulka 28.04.05, 22:07
                      umasumak napisała:

Ha! Ja też doszłam do wniosku jeszcze przed całą dzisiajszą aferą, że to był
                      > żart, tyle, że mnie on po prostu nie rozbawił Anulko. Pzdr

No z żartami to tak już jest,że niktórych bawią,a niektórych nie. jak ze
                      wszystkim. Przeprosiłam osoby,które poczuły się urazone moim poczuciem humoru.
                      Pozdr
                      • umasumak Re: Anulka 28.04.05, 22:15
                        czajkax2 napisała:

> umasumak napisała:
                        >
                        > Ha! Ja też doszłam do wniosku jeszcze przed całą dzisiajszą aferą, że to był
                        > > żart, tyle, że mnie on po prostu nie rozbawił Anulko. Pzdr
                        >
                        > No z żartami to tak już jest,że niktórych bawią,a niektórych nie. jak ze
                        > wszystkim. Przeprosiłam osoby,które poczuły się urazone moim poczuciem
                        humoru.
                        > Pozdr

Wiem i nie czuję urazy żadnej, odpisałam Anulce, bo zasugerowała, że oburzenie
                        było tylko ze strony osób, które się nie zorientowały. Pzdr
                        >
                • marcelino1 kalina 28.04.05, 21:12
                  kalina_p napisała:

> hehehe...
                  > a widzisz, ja wszystkich tak dobrze nie znam!
                  > I nie wiem, co czajka moglaby zrobic, a czego nie.
                  >

Ale teraz to już czajki nie zapomnimy długo, co nie , ha, ha ...
              • marcelino1 Re: Czajka 28.04.05, 21:05
                Mnie w tym wszystkim razi już teraz tylko jedno - tacy ludzie istnieja
                naprawdę. Może nawet czytaja to forum, może taki problem ma jakaś anakasiola 26
                i się z nim nie ujawnia. Ale czyta, czyta to co piszesz m.in. Ty.
                I musi jej być baaardzo przykro. Wygląd nie świadczy o inteligencji. Takie
                osoby też potrafią myśleć, a może nawet są inteligentniejsze od niejednej panny
                na forum.
                • marcelino1 Re: Czajka 28.04.05, 21:06
                  to było do anulki p
                • anulka.p Do Marcelino 28.04.05, 21:09
                  Jacy ludzie? Przerobieni w photoshopie?
                  • marcelino1 Re: Do Marcelino 28.04.05, 21:11
                    Nie przerobieni w photoshopie tylko przerobieni przez naturę.
                    A jak nie wierzysz to sobie włącz tv jak jest program z Anną Dymną.
                    • anulka.p Re: Do Marcelino 28.04.05, 21:15
                      Słuchaj Marcelino, bo jestem dzisiaj w bojowym nastroju. Wkładasz w moje usta,
                      a właściwie w moją klawiaturę słowa, których nie napisałam. Gdzie ja napisałam,
                      ze wyglad świadczy o inteligencji??? Napisałam tylko, że znając Czajkę, wiem,
                      ze nie zamieściłaby takich fot na poważnie, ani żeby kogoś urazić. Program Anny
                      Dymnej znam i jestem pełna podziwu dla niej i dla jej gości. A TO zdjęcie jest
                      przerobione w PhotoShopie.
                      • marcelino1 Re: Do Marcelino 28.04.05, 21:18
                        anulka.p napisała:

Program Anny
                        >
                        > Dymnej znam i jestem pełna podziwu dla niej i dla jej gości. A TO zdjęcie
                        jest
                        > przerobione w PhotoShopie.

A jednak kilka "tempaczek" takich jak ja na to nie wpadło.
                        A jak jesteś w bojowym nastroju to poczytaj kilka wątków wcześniej czym można w
                        domu rzucać i wybierz jakąś miseczkę albo talerek i pie..ij w ściane to Ci
                        przejdzie smile
                        • anulka.p Re: Do Marcelino 28.04.05, 21:24
                          Bez komentarza. Może tylko co to jest "tEMpaczka"? Od tępoty czu od tempa?
                          • marcelino1 Re: Do Marcelino 28.04.05, 21:25
                            no właśnie bez komentarza, bo ja "tempaczka" jestem.
                      • kalina_p anulka 28.04.05, 21:21
                        anulka, nie każdy jest taki genialny, żeby wiedziec, że to przeróbka. Ja wiele
                        takich osób PRAWDZIWYCH, zdeformowanych, widzialam na zywo.
                        Dlatego nie wiedzialam, czy to aby na pewno żart.
                        A jeszcz po wpisach czajki, że inne takie ładne..nie wiedzialam, bylo mi jej
                        szkodam chcialam cos milego napisac, nie wiedziałam, co? Potem, jak sie
                        okazalo, że to żart to poczulam sie troche oszukana. Może dlatego, że
                        niepotrzbnie wczoraj duuuuzo myślałam o czajce przez to zdjęcie (że pewnie jej
                        ciężko w zyciu z takim wyglądem, a taka fajna) zamiast myslec o innych,
                        przyjemniejszych rzeczach...
                        Pozdrawiam
                        • marcelino1 Re: anulka 28.04.05, 21:24
                          no ja się właśnie tak poczułam jak kalina.
                        • anulka.p Re: anulka 28.04.05, 21:31
                          Kalino, po pierwsze wcale nie uważam się za genialną, po prostu znam ten rodzaj
                          zdjęc krążących po sieci. Po drugie, no dobrze, uwierzyłaś, ze to jest Czajka i
                          było ci przykro. OK, jestem w stanie to zrozumieć. Nie rozumiem jednak tej
                          całej ogromnej afery jaka wybuchła z tego powodu i wieszaniu strasznych psow na
                          biednej Czajce.
                          • kalina_p Re: anulka 28.04.05, 21:33
                            afery i wiszania psow tez nie rozmiem, ja napisalam czajce, co mialam do
                            apisania - ze mi przykro, że czułam sie nabita w butelke czy jakos tak...I
                            koniec, afery robic nie zamierzam.
                            a afera pewie stad, że dawno afer nie bylo żadnejwink
                        • janet3 kalino 28.04.05, 21:42
                          kalina_p napisała:

> anulka, nie każdy jest taki genialny, żeby wiedziec, że to przeróbka. Ja
                          wiele
                          > takich osób PRAWDZIWYCH, zdeformowanych, widzialam na zywo.
                          > Dlatego nie wiedzialam, czy to aby na pewno żart.
                          > A jeszcz po wpisach czajki, że inne takie ładne..nie wiedzialam, bylo mi jej
                          > szkodam chcialam cos milego napisac, nie wiedziałam, co? Potem, jak sie
                          > okazalo, że to żart to poczulam sie troche oszukana. Może dlatego, że
                          > niepotrzbnie wczoraj duuuuzo myślałam o czajce przez to zdjęcie (że pewnie
                          jej
                          > ciężko w zyciu z takim wyglądem, a taka fajna) zamiast myslec o innych,
                          > przyjemniejszych rzeczach...
                          > Pozdrawiam

Rozumiem że dużo osób mogło tego zartu nie zrozumieć ale na litość kobity na
                          tym forum jest dużo więcej gorszego chamstwa i nikt nie reaguje a czajka nie
                          zrobiła tego specjalnie więc po co ta dyskusja, żeby wam tyle chciało się pisać
                          w innych przypadkach..........
                        • czajkax2 kalina 28.04.05, 21:55
                          kalina_p napisała:

A jeszcz po wpisach czajki, że inne takie ładne..nie wiedzialam, bylo mi jej
                          > szkodam chcialam cos milego napisac, nie wiedziałam, co? Potem, jak sie
                          > okazalo, że to żart to poczulam sie troche oszukana. Może dlatego, że
                          > niepotrzbnie wczoraj duuuuzo myślałam o czajce przez to zdjęcie (że pewnie
                          jej
                          > ciężko w zyciu z takim wyglądem, a taka fajna) zamiast myslec o innych,
                          > przyjemniejszych rzeczach...

kalino! Zobaczywszy tamto zdjęcie od razu pomyślałaś,Boże jak mi jej żal,jak ma
                          ciężko z takim wyglądem... I to wg ciebie jest poprawne? Mnóstwo dziewczyn
                          pisało że pokazało to zdjęcie mężom. Już to sobie wyobrażam:Kochanie
                          zobacz,jacy biedni ludzie,tacy nieladni. I to jest ok?? Ja zamieściłam
                          zdjęcie,ale to wy (nie wszystkie) napiętnowałyście tych ludzi swoim myśleniem o
                          nich. A może "tacy ludzie"(jak piszecie) wcale nie potrzebują waszej litości.
                          Może wcale nie czują się gorsi od tych wyglądających "ładnie". Wszak ładne jest
                          to,co się podoba...

Pisałam że inne mamy sa ładne, aj nie bo tak myślę. Nie jest to rzadne
                          krygowanie się czy coś. Nie uważam siebie za ładną(a cóż dopiero piękną), ale
                          przewrotnie bardzo lubię popatrzeć na urodę innych.

I jeszcze stara zasada:Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Jakoś
                          trudno mi uwierzyć zę wszystkie mamy,które na mój temat negatywnie się
                          wypowiedziały sa ZAWSZE takie poprawne i NIGDY nie zdażyło im się popełnić
                          błędu, czy zrobić cos niepoprawnego politycznie.

A już za szczyt chamstwa uważam wypowiedź Kubusali. Jak można po jednym
                          zdarzeniu wyciągać tak daleko posunięte wnioski( chodzi o ot że nazwała mnie
                          ZBOCZENIEC). Już nie mówię o natyczmiastowym skreśleniu człowieka.
                          • czajkax2 Re: kalina 28.04.05, 22:05
                            czajkax2 napisała
                            Pisałam że inne mamy sa ładne, aj nie bo tak myślę.

Miało być:
                            Pisałam że inne mamy sa ładne, a ja nie bo tak myślę.
              • czajkax2 Re: Czajka 28.04.05, 21:43
                anulka.p napisała:
                A tak naprawdę to gł.chodzi mi o to, jak ktoś mogł pomyśleć, że
                > Czajka (kórą przecież wszyscy tu raczej kojarzymy, bo wyróżnia się z tła
                > forumowego)nawet tak wyglądając (???), zdecydowała by się na umieszczczenie
                > swojego zdjęcia i to jeszcze z mężem. Dzieeczyny, zastanowcie się. Moze gdyby
                > to był ktoś inny, to bym miałam jakieś wątpliwości, ale nie w przypadku
                Czajki.

Coi autor maiła na myśli?? Po za tym nie wiedziałam ze większość mnie kojarzy i
                nie sądziłam że się wyrózniam z tła. Nie pisze jakiś mądrych rzeczy (chyba że
                chodzi ci o to,że wypisuję głupoty), radzenie komuś też marnie mi idzie(zresztą
                rzadko czuję się upoważniona do radzenia). To dlaczego uważasz ze wyrózniam się
                z tła?
                • anulka.p Re: Czajka 28.04.05, 21:46
                  A na to, to ja już nie umiem odpowiediećsmile Może dlatego, że masz b.
                  charakterystyczną sygnaturkęsmile)?
                  • czajkax2 Re: Czajka 28.04.05, 22:03
                    No tak. szczerze mówiąc zapomniałam że taka sygnaturka może się
                    wydawać.......hmmmm......inna ,czy chamska(prawda Umasumak?)
                    Ja przede wszytskim staram się mieć złoty środek do wszystkiego, tzn żmozna byc
                    i mądrym i głupim, że czasem jest się wesołym,czasem smutnym, miłym i
                    wrednym...... Charakter człowieka,jego emocje mają przecież tyle odcieni. Nie
                    wierzę w rzeczy białe i czarne. Owszem jestem czasem rubaszna(a czasem
                    wrażliwa) i niektóre rubaszne żarty mnie śmieszą. I jest mi z tym dobrze.
                    • umasumak Droga Czajax :-) 28.04.05, 22:13
                      nie napisałam, że chamska, tylko wulgarna, a to bardzo, bardzo duża różnica.
                      Nie uważam Cię za osobę chamską. Uwierz. Pzdr
                      • czajkax2 Re: Droga Czajax :-) 28.04.05, 22:38
                        Umasumak zwracam honor. Chociaz określeniem wulgarna też nie bardzo jest się co
                        szczycicsmile
                    • anulka.p Re: Czajka 28.04.05, 22:13
                      I bardzo dobrze, że Ci dobrzesmile A tak na poważnie, to bardzo mi się spodobał
                      np. Twój wpis w wątku o najmądrzejszych mamach. I dlatego m.in. Cię kojarzę i
                      wyróżniasz się dla mnie z ogólnego tłasmile
          • janet3 anulka 28.04.05, 21:15
            anulka.p napisała:

> Miałam się nie dopisywać do tego wątku, po prostu wiecej niż żenadnego, ale
            > niestety musze dodać swoje trzy grosze. Wielka afera wywołana przez bzdurkę
            > bidulek. Wy naprawdę myślałyście, ze tak może wyglądać Czajka??? Dziewczyna,
            że
            > Czajka jaką tu znamy, pochwaliła by się wtedy swoim zdjęciem??? Przeciez od
            > pierwszego rzutu oka widac,że to zdjęcie to typowo internetowy wynalazek,
            > jakich pełno w sieci. Ja go wcześniej nie widziałam, ale nie mialam CIENIA
            > wątpliwości, ze to nie jest Czajka, na litość boską. Ja "wybryk" Czajki
            > odczytałam jako ironię i pewien dystans do tego, co działo się w tym wątku
            > (czyli wzajemne komplementowanie, ach jaka ty pięknasmile. PS. Janet -
            oczywiście
            > masz racjęsmile

Wiesz anulka mi to ręce opadaja jak podczytuje to forum dlatego robie to coraz
            rzadziej,pozdrawiam Cię serdecznie a z czajką na stos!!!!smile))))))
            • anulka.p Re: anulka 28.04.05, 21:17
              Tak jest, na stossmile) Nas teżsmile
      • musia2002 Re: do czajkax2. 28.04.05, 20:16
        Dopisuje sie do kaliny-p.Te same odczucia ale teraz ciesze sie,ze to tylko zart
        bo zawsze gdy czytalabym wypowiedzi czajkax2 to widzialabym ta twarz.Przykro mi
        bylo,ze taka fajna dziewczyna i taka poszkodowana przez los.Lubie czytac Twoje
        wypowiedzi[widzialam nawet Twoje prawdziwe oblicze]i stwierdzam,ze chcialas aby
        bylo smiesznie tylko wiekszosc z nas tak tego nie odebrala ale bylo minelo[nie
        udalo Ci sie].Moj maz tez byl przekonnany,ze to prawdziwe zdjecie.Ja nadal bede
        czytac Twoje wypowiedzi a o gafie juz zapomnialam[wymazane z pamieci].A do
        wszystkich pisze:dajcie juz spokoj!!!!!!!!!!.Pozdrowionka.
        P.S.Ja ostatnio tutaj na forum tez "narozrabialam"ale mysle,ze edytkus juz mi
        wybaczyla chociaz jeszcze jej wszystkiego nie wyjasnilam.Nikt nie jest
        doskonaly.
    • musia2002 Re: Jeszcze cos 28.04.05, 20:29
      Pomyslcie nad tym:jak sie ma zart[zdjecie]czajkax2 do tego co narobila
      agnieszka262.I dlatego pisze drugi raz dajcie spokoj czajkax2.
      • czajkax2 Re: Jeszcze cos 28.04.05, 21:39
        A kto to agnieszka262? I co narobiła?
        • musia2002 Re: Jeszcze cos 28.04.05, 21:42
          Na chore dziecko strata dziecko-moze jeszcze cos o niej znajdziesz bo wszystkie
          jej posty zostaly wykasowane.Wiesz,ze jestes teraz slawna!!![A dziewczyny widze
          nie popuszcza-glupota!!!].
          • czajkax2 Re: Jeszcze cos 28.04.05, 21:58
            Dzięki za wyjasnienie, poszukam jej postów może coś mi rozjaśnią w głowie. To
            dobrze chociaż że nie zakwalifikowali mnie do jednej kategorii razem z tą
            Agnieszką.
            Gdzie tam ja sławna? Chyba raczej znienawidzona. Szybko o mnie zapomnicie. No
            chyba że znów "uda" mi sie zroboić coś niepoprawnego politycznie. A może tak
            się zdarzyć,bo juz sie zorientowałam,że czasem jednak mam inne podejście do
            tematu niż niektóre z was.
            • kalina_p a ja Wam powiem... 28.04.05, 22:11
              że ja tego zdjęcia po nazwie szukalam w google. Nie bylo. I to mi dalo do
              myslenia, że skoro nie sciagniete z sieci (albo mi google zle dziala) to może
              prawdziwe?
              Robilismy z mezem wczoraj dochodzenie...
              czajka, fajnie, ze nie jest prawdziwewink
              Pozdrawiam!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka