nik1 29.04.05, 12:49 No właśnie jakie są Wasze pomysły. Ja spędzam w mieście ale myślę, ze będzie miło. Bo to piękne miasto. Już dziś wieczorem robimy małą imprezkę u nas w domu a potem się tojakoś rozwinie. Życzę Wam zaje-fajnego wypoczynku, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvega Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 12:55 my mamy w planach wyjazd do zoo safari do Świerkocina z weronką (1,5 roku), a poza tym chyba w domciu, może jakis jeszcze wypadzik za miasto... dołączam się do życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
juska2 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:00 Byczymy sie. Mam zamiar: wyspać sie, (mało realne-dzieci śpia najwyżej do 6.00), chodzić na dłuuuugie spacery, pojechać na działkei i nadrobic oglądanie filmów i czytanie ksiażki. J Odpowiedz Link Zgłoś
xxx62 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 12:57 dzięki i nawzajem , ja niestety muszę zaliczyć grila u teściów , no a poza tym chcem zabrać córkę w pon nad morze podobno ma być ładna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
nik1 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:04 No to skoro tak ich nie lubisz to sobie daruj tego grilla Odpowiedz Link Zgłoś
xxx62 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:06 nie mogę zaprosili też moich rodziców poprostu nie wypda , a do tego mieszkam od nich 100matrów, więc głupio udać że nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 12:57 A jaki ten weekend jest długi? Przecież 1 maja to niedziela jest i na tym koniec weekendu, a potem juz jest zwykły poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
nik1 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:01 No niezupełnie zwykły bo dla mnie wolny od pracy a wtorek 3. maja wolny ustawowo. Współczyję jeśli musisz pracować Odpowiedz Link Zgłoś
vvega Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:02 a ja ma mwolny poniedzoalek "odgórnie" - wioęc dłuuuugi! a nad morze też może skoczymy, ostatnio jak byliśmy to strzasznie wiało i na plaży 10 min byliśmy reszta czasu w lesie ale i tak fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:04 miałam plany - wyjazd do zoo, rodzinne spacery, jazda rowerami... wczoraj wylądowaliśmy z synkiem na izbie przyjęc - zapalenie krtani i gardła - muszę zweryfikować swój grafik ((( buuu - a pogoda coraz ładniejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
nik1 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:05 jej przykro mi odbijecie w maju jest jeszcze jeden długi weekend z bożym ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:04 zapieprzamy niestety może zdarzy się jakaś wyprawa za miasto, ale raczej jednodniowa. szkoda, że pogoda dała ciała. kostium kapielowy w szafie się kurzy, kilka lat temu to były majowe weekendy, panie... ciepło, gorąco wręcz a teraz jakimś chłodkiem podwiewa. i z kąpieli nici. kilka lat temu wypuściłyśmy się z przyjaciółką nad morze. ostatniego dnia kwietnia moczyłyśmy zadki w Bałtyku! teraz by nie przeszo, chyba że byłabym morsem Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:13 Odrobimy zaległości towarzyskie. Na szczęście mamy znajomych z małymi dziećmi w okolicznych wioskach, więc szykuje sie spotkanie z naturą. Wpadniemy też na parapetówkę do przyjaciół (jak uda nam sie "sprzedać" dzieci). Telewizor nam sie w domu zepsuł, więc na pewno nie spędzimy tych dni wolnych przed TV. Opuszczę na kilka dni forum, buuuuu. Ale Wam kochaniutkie, życzę przyjemnego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Dłuuuuugi weekend - co robicie? 29.04.05, 13:24 W sobotę i niedzielę niestety kwitnę w szkole. Ale za to w poniedziałek lub we wtorek wyjeżdżam w góry na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś