Dodaj do ulubionych

"Jestem piękna" - dowartosciowanie w intenecie

23.05.05, 12:28
Przeczytałam jakiś czas temu post Lipiec pt. "Jestem piękna". Teraz
przeczytalam w "Wysokich obcacsach" (nr.18/2005) wypowiedź psychoterapeutki
Tatiany Ostaszewskiej - Mosak. Pozwole sobie zacytowac:
(...) „Komputerowy świat daje poczucie bezpieczeństwa, bo w nim panujemy nad
wszystkim – ktoś zrani, coś nie wyjdzie, można to przerwać. A w życiu często
tracimy kontrole nad tym co nas spotyka. Internet pozwala się łatwo
dowartościować – można się kreować, być ideałem, czego nikt z wirtualnych
znajomych nie zweryfikuje. To daje krótkotrwałe, ale silne poczucie
satysfakcji. Uzależniony internauta czuje, że wreszcie żyje tak, jak zawsze
chciał. Tyle że to nie jest naprawdę"

Tak sobie pomyślałam, że może ktoś, kto pisze, ze jest piekny po prostu chce
siebie dowartościować, bo nikt w realnym życiu mu tego nie mówi. Dlatego nie
powinniśmy sie dziwić jak ktos pisze na forum "Jestem piekna"
Obserwuj wątek
    • andaba Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 12:33
      Ja popatrzylabym na to z drugiej strony... Jeżeli ktoś pisze coś takiego na
      forum, to znaczy, że tyle ray słyszał to w realu, iż jest pewien prawdziwości
      tego stwierdzenia. Jest pewny siebie i nie obawia się krytyki.
    • lila1974 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 12:35
      Zapewne duzo w tym racji, co pani psycholog mowi, ale z drugiej strony posty
      tego typu sa zle odbierane dlatego, ze mamy wpajane od dziecinstwa, ze nie
      wolno sie chwalic.

Mamy za zle ludziom, ktorzy o sobie dobrze mowia, upatrujemy w tym drugiego
      dna. Po co? Moze zwyczajnie Lipiec lubi siebie i nie ma oporow, by o tym mowic.

Owszem, internet daje nam mozliwosc kreowania siebie. I chyba kazdy po trosze z
      tego korzysta.
    • lola211 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 13:57
      Dla mnie wiekszosc postów Lipiec to czysta prowokacja, takze i ten o
      urodzie.Ciagle sie dziwie, ze tyle osób sie na to nabiera i jej watki ciagna
      sie tasiemcowo.Ona podpuszcza , a e-mamy daja sie w to wciagnac.
      Według mnie ona sie kreuje, a e-mamy bezkrytycznie biora te kreacje za
      rzeczywistosc.
      • e-rybka Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 14:12
        lola211 napisała:

> Dla mnie wiekszosc postów Lipiec to czysta prowokacja, takze i ten o
        > urodzie.Ciagle sie dziwie, ze tyle osób sie na to nabiera i jej watki ciagna
        > sie tasiemcowo.Ona podpuszcza , a e-mamy daja sie w to wciagnac.
        > Według mnie ona sie kreuje, a e-mamy bezkrytycznie biora te kreacje za
        > rzeczywistosc.
        Zgadzam się z Tobą smile))
        Pozdrawiam
    • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 14:29
      Ja tam bym pani psycholog do końca nie wierzyła.
      Nie próbuję się dowartościować, podbudować , poczuć się lepiej. Jestem na tyle
      pewna siebie i swojej wartości, urody że pisząc tutaj nie mam na celu
      dowartościowania się. Już prędzej przyznam się do prowokacji.

Nie szukam tutaj oparcia, raczej świetnej zabawy od czasu do czasu. I udaje mi
      się. A że jestem piękna to wiem. I na codzien o tym nie mówię. Jeden post w
      necie i od razu tyle szumu. Bo jakbym napisała jestem brzydka to byłoby ok,
      ktoś by mnie pocieszył, inny napisał że pewnie mam dobre strony a jak napisze
      się że się jest pięknym to zaraz gromy.
      • lola211 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 14:52
        > Nie szukam tutaj oparcia, raczej świetnej zabawy od czasu do czasu. I udaje
        mi
        > się.

Wlasnie temu nadziwic sie nie moge- az tyle osób nie potrafi przejrzec Twojej
        gry, ktora jest wrecz oczywista.
        Baw sie dalej, a ja razem z Toba, przy lekturze postów swięcie oburzonych e-
        mam.
        • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 15:02
          lola211 napisała:

> > Nie szukam tutaj oparcia, raczej świetnej zabawy od czasu do czasu. I uda
          > je
          > mi
          > > się.
          >
          > Wlasnie temu nadziwic sie nie moge- az tyle osób nie potrafi przejrzec Twojej
          > gry, ktora jest wrecz oczywista.
          > Baw sie dalej, a ja razem z Toba, przy lekturze postów swięcie oburzonych e-
          > mam.

Postaram się dostarczać jak najwięcej rozrywki. Im ja lepiej się bawię tym
          będzie weselej...
      • natiz Lipcowa 23.05.05, 14:56
        Dzięki za dostarczanie emocji na forum! Już Ci to kiedys pisałam - jak się robi
        nudno, to mam chęć na Twój pikantny post.
        A co do oburzonych mam - nie oburzam się, mam świetną zabawę razem z Lipcową!
        Nie lubie stagnacji...
        • 18lipcowa Re: Lipcowa 23.05.05, 15:02
          natiz napisała:

> Dzięki za dostarczanie emocji na forum! Już Ci to kiedys pisałam - jak się
          robi
          >
          > nudno, to mam chęć na Twój pikantny post.
          > A co do oburzonych mam - nie oburzam się, mam świetną zabawę razem z Lipcową!
          > Nie lubie stagnacji...

Ja też nie..,
    • blum5 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 20:33
      a mnie sie wcale lipiec nie podoba, przecietna dziewczyna i juz (gusta nie
      podlegaja dyskusji). a ze mowi o sobie piekna to tylko jej pozazdroscic, bo ma
      bdb samopoczucie, w depresje nie wpadnie, potrafi prowokowac, flirtowac,
      wciagac emamy w swoje gry slowne i postowe, i na pewno ma tupet nie z tej
      ziemi. i niech tak bedzie.
    • mik5 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 21:45
      Nie chcę się wypowiadac o urodzie lipiec (o gustach się nie dyskutuje), nie mam
      też zdania, czy ogłaszając się piękną dowartościowywała się czy nie. Chcialam
      krótko o jej postach: dla mnie te ciagłe prowokacje, ta przewidywalność, ze jak
      lipiec to bedzie coś "pod prąd" wcale nie są zabawne a stają się wręcz już
      nudne. O wiele trudniej napisac coś obiektywnego, szczerego, mądrego...
      • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 23.05.05, 22:11
        prowokacyjne to to było ale na początku... teraz jest nudne... lipiec stała sie
        do szpiku kości przewidywalna...
        kiedyś byla w stanie mnie poruszyć swoim chamstwem ale teraz nie rusza mnie w
        ogóle... jak dla mnie sie wypaliła...

nuda , nuda , nuda...
        • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 11:45
          sowa_hu_hu napisała:

> prowokacyjne to to było ale na początku... teraz jest nudne... lipiec stała
          sie
          > do szpiku kości przewidywalna...
          > kiedyś byla w stanie mnie poruszyć swoim chamstwem ale teraz nie rusza mnie w
          > ogóle... jak dla mnie sie wypaliła...
          >
          > nuda , nuda , nuda...

tjaa nuda,,,skoro Cię to tak nudzi nie odpowiadaj...
          >
          >
          • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 12:00
            przeciez to nie jest twój post więc moge pisac ile mi sie tylko podoba....
            • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 12:19
              sowa_hu_hu napisała:

> przeciez to nie jest twój post więc moge pisac ile mi sie tylko podoba....

ależ oczywiście że możesz...no jakże mogłabym Ci zabronić?
              >
              >
    • mkonkol Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 09:18
      Z tego co kojarzę to post lipcowej nie był w tonie dowartościowującym. Stanęła
      sobie dziewczyna przed lutrem i stwierdziła, że jest piękna. To tyle. Nie
      przypominam sobie by opowiadała ze szczegółami co takiego jest w niej
      cudownego. Każda z nas czasami wstaje i jakoś tak ładnie z samego rana wygląda.
      A do tego jak zaświeci słoneczko, jest ciepło... Co w tym niestosownego lub z
      dowartościowania?
    • redmiss A mnie opryszczyło! ;(( 24.05.05, 09:57
      stanęłam sobie z rana przed lustrem, patrzę, a tam... wieeelka opryszczka pod
      wargą! i co mam zrobić??? jestem wstrętna! posmarowałam jakąs maścią i jeszcze
      gorzej! bo tak jakoś mi to nabrzmiało...
      jestem wstrętna, wstrętna, wstrętna, buuuuuuuu, mam zły humor przez to
      badziewie na twarzy.
    • j_e_s_z Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 10:43
      Z tego, co pamiętam, burzę wywołały nie tyle zachwyty Lipiec nad sobą (a niech
      się zachwyca, co mnie to obchodzi?), tylko jedno jedyne zdanie na końcu jej
      I tu już kończy się moja obojętność. I trudno mi nawet wyliczyć przyczyny, bo
      jest ich bez liku. A najbardziej chyba to, że ktoś poprawia sobie jeszcze
      bardziej humor, dokopując innym.
      • lola211 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 11:06
        Napisala to specjalnie, by sprowokowac, po co wdawac sie wowczas w dyskusje?
        • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 11:12
          zacznijmy od tego że ona nie jest piekna tylko przeciętna (ewentualnie ładna
          gdyby ją "zrobić") - ale jesli ona ma lepszy nastrój wmawiając sobie piękność to
          co mi tam...

jednak ona tyle pepla o tym ze to straszne jest być brzydkim , grubym... że
          można przypuszczać iż dla niej liczą sie tylko zewnętrzne walory...
          • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 11:44
            sowa_hu_hu napisała:

> zacznijmy od tego że ona nie jest piekna tylko przeciętna (ewentualnie ładna
            > gdyby ją "zrobić") - ale jesli ona ma lepszy nastrój wmawiając sobie piękność
            t
            > o
            > co mi tam...

No jak co? Drażni cie to.
            >
            > jednak ona tyle pepla o tym ze to straszne jest być brzydkim , grubym... że
            > można przypuszczać iż dla niej liczą sie tylko zewnętrzne walory...
            >
            >
            • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 12:01
              co ma mnie niby drażnić? że masz bujną wyobraźnie...? osobiście uwazam sie za
              atrakcyjniejsza od ciebie więc nie ma mnie co draznić...
            • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 12:03
              jeśli wg ciebie życie opiera sie tylko na tym co pisze sie w necie to
              zdecydowanie powinnas sie wybrać na terapie odwykową...

ale jesli chcesz sobie sądzić ze mam spaprane to sądź . mam twoją opinie głęboko
              w powazaniu...

wiem ze trudno ci z tym ale naprawde juz mnie nie ruszają te twoje teksty....

nuda moja droga , nuda....
              • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 12:10
                sowa_hu_hu napisała:

> jeśli wg ciebie życie opiera sie tylko na tym co pisze sie w necie to
                > zdecydowanie powinnas sie wybrać na terapie odwykową...
                >
                > ale jesli chcesz sobie sądzić ze mam spaprane to sądź . mam twoją opinie
                głębok
                > o
                > w powazaniu...

Ja wiem i dobrze. Najwazniejsze ze ty wierzysz ze nie jest spaprane to duzo
                daje.

>
                > wiem ze trudno ci z tym ale naprawde juz mnie nie ruszają te twoje teksty....
                >
                > nuda moja droga , nuda....
                >

to nie odpowiadaj...umiesz?
                >
                >
        • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 11:13
          ps. ja staram sie być obiektywna w stosunku do siebie dlatego nigdy nie powiem
          że jestem piękna - czasami moge jednak rzec że niezła ze mnie dupa smile ale na
          pewno nie w tym momencie - kucyk , dresik , skarpetki i bambosze wink
          • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 11:45
            sowa_hu_hu napisała:

kucyk , dresik , skarpetki i bambosze wink

i spartolone zycie...
            >
            >
            • j_e_s_z Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 12:16
              W gruncie rzeczy współczuję ludziom, którzy uważają, że wszystko im wolno. Znam
              osobiście przykłady takiej wolności. Są zgorzkniali, samotni i ranią innych
              ludzi. Pewnie w realu - Lipcu - bywasz inna. Ale podejrzewam, że oblicze, które
              pokazujesz tutaj jest prawdziwsze.
              No ale przynajmniej nie masz spartolonego życia, nie?

• izka34 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:11
                Lipiec żebyś Ty chociaż naprawdę piękna była. Ale pokazałaś swoje zdjęcia (te
                nowe, a nie ten czarnobiały retusz co już prawie dwa lata wysyłasz do emam),
                zobaczylismy duuuża babę o nalanej twarzy o wrednym wyrazie, czym tu się
                chwalić? Śmieszy mnie jak Ty komuś każesz się odchudzać, a Tobie by to się
                najbardziej przydało.
                I jesteś ostatnią osobą, żeby pisać komuś o spartolonym, życiu, bo bardziej
                żałosnej osoby od Ciebie nie ma na tym forum. Biedny uzależniony od komputera
                troll.
                • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:38
                  Ja jakos pojąć nie moge jak mozna miec taki tupet, zeby będąc panną, bez
                  dzieci, bez pracy, bez tzw. wlasnego gospodarstwa domowego, wiecznie robic
                  komus uwagi jak zyc. Poowiem Wam, ze na początku mnie to wkurzalo, teraz mnie
                  to bawi, no bo to jest smieszne. Ja rozumiem, ze Lipiec chyba zalezy, jak
                  pisze, na dobrej zabawie, prowokacji, ale ciekawe czy zdaje sobie sprawe z tego
                  ze sie osmiesza. Bo pewnie wiekszosc z nas byla taka "mądra" kilka lat temu.
                  Czas, zycie w swojej rodzinie weryfikuje takie zachowania, sprowadza nas na
                  ziemie. Pewnie kiedys panna Lipiec tez to zrozumie, ale pewnie bedzie jej w
                  głębi ducha strasznie wstyd, ze tak sie osmieszala na forum, tak sie mądrzyła.
                  A moze nie będzie jej wstyd? Niwazne, teraZ tego nie pojmuje, i poprostu trzeba
                  zrozumiec mlode dziewcze, ze chce byc uwazane za prowokatora, a niech sobie
                  bedzie.smile
                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:42
                    cocollino1 napisała:

> Ja jakos pojąć nie moge jak mozna miec taki tupet, zeby będąc panną, bez
                    > dzieci, bez pracy, bez tzw. wlasnego gospodarstwa domowego, wiecznie robic
                    > komus uwagi jak zyc.

Dziewczyno nie rozsmieszaj mnie. Nie wolno być panną bez dziecka i bez pracy?
                    Zakaz jakiś czy moze wstyd?Nie rozumiem tego że stan cywilny albo to czy mam
                    dzieci to powód to wyrzucania mi tego.

Poowiem Wam, ze na początku mnie to wkurzalo, teraz mnie
                    > to bawi, no bo to jest smieszne. Ja rozumiem, ze Lipiec chyba zalezy, jak
                    > pisze, na dobrej zabawie, prowokacji, ale ciekawe czy zdaje sobie sprawe z
                    tego
                    >
                    > ze sie osmiesza.

Nie, nie zdaję sobie sprawy ze się osmieszam.

Bo pewnie wiekszosc z nas byla taka "mądra" kilka lat temu.
                    > Czas, zycie w swojej rodzinie weryfikuje takie zachowania, sprowadza nas na
                    > ziemie. Pewnie kiedys panna Lipiec tez to zrozumie, ale pewnie bedzie jej w
                    > głębi ducha strasznie wstyd, ze tak sie osmieszala na forum, tak sie
                    mądrzyła.
                    > A moze nie będzie jej wstyd? Niwazne, teraZ tego nie pojmuje, i poprostu
                    trzeba
                    >
                    > zrozumiec mlode dziewcze, ze chce byc uwazane za prowokatora, a niech sobie
                    > bedzie.smile

Urzekła mnie twoja historia...
                    • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:47
                      no mowilam, ze nie zdajesz sobie sprawy ze sie osmieszasz, wlasnie nie zdajesz
                      sobie z tego sprawy i fajniesmile
                      a co to tego ze panna i bez dzieci, ja tez kiedys bylam panna bez dzieci i
                      myslalam troche podobnie czasem jak Ty w pewnych sprawach. Jak juz bedziesz
                      pania swojego domu, mama i zona to zrozumiesz i nie bedziesz tak sie
                      denerwowac, ze ktos Ci pisze, ze skoro nie masz na koncie swojego zycia pewnych
                      doswiadczen, to nieiwiele mozesz wiedziec i to jest zrozumiale. Tylko po co
                      kreowac sie na taka mądrą zyciwo, skoro z racji swojej sytuacji i wieku nie
                      mozesz taka byc? Ja tez nie jestem, bo mam przed soba jeszcze wiele
                      doswiadczen, przeciez to normalne.
                      • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:51
                        cocollino1 napisała:

> no mowilam, ze nie zdajesz sobie sprawy ze sie osmieszasz, wlasnie nie
                        zdajesz
                        > sobie z tego sprawy i fajniesmile
                        > a co to tego ze panna i bez dzieci, ja tez kiedys bylam panna bez dzieci i
                        > myslalam troche podobnie czasem jak Ty w pewnych sprawach.

No więc czemu masz do mnie pretensje? Ja jestem panna bez dzieci, Ty męzatka z
                        dziećmi i niech każdy żyje jak chce. Każdy sposób na zycie jest dobry, Ty
                        jestes szczesliwa, ja tez i wcale mi sie nie spieszy do męża i dzieci i
                        poznawania zycia.Nie wiem czemu to ma byc jakiś minus dla mnie w dyskusjach?

Jak juz bedziesz
                        > pania swojego domu, mama i zona to zrozumiesz i nie bedziesz tak sie
                        > denerwowac, ze ktos Ci pisze, ze skoro nie masz na koncie swojego zycia
                        pewnych
                        >
                        > doswiadczen, to nieiwiele mozesz wiedziec i to jest zrozumiale.

Co to znaczy jak już będę? A może nie będę. A jesli nawet to ani Ty ani ja nie
                        wiem co i jak wtedy bede myslala wiec mi nie prorokuj bo w tym momencie to tez
                        malo wiesz.

Tylko po co
                        > kreowac sie na taka mądrą zyciwo, skoro z racji swojej sytuacji i wieku nie
                        > mozesz taka byc? Ja tez nie jestem, bo mam przed soba jeszcze wiele
                        > doswiadczen, przeciez to normalne.
                        • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:58
                          ależ ja Cie do nieczego nie namawiam, absolutnie, jestem daleka tez od tego,
                          zeby pisac czy mowic, ze jestes gorsza, bynajmniej. Tylko skoro pewnych
                          doswiadczen nie masz, to moze pomysl, ze mozesz o pewnych sprawach nie wiedziec
                          i w niczym ci to nie umniejsza. Tylko po co "dobre rady", skoro nie masz w
                          czyms doswiadczenia??? To tak jakby mi osoba , ktora nie jest lekarzem diagnozy
                          stawiala i jeszcze miala pretensje, ze jakiegos leku nie biore, a powinnam, bo
                          ta osoba tak mysli, nie jest lekarzem? nie wazne, tak mysli i juz, ma prawo. No
                          prawo ma tylko kto bedzie jej sluchal? Nikt.
                          • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:03
                            cocollino1 napisała:

> ależ ja Cie do nieczego nie namawiam, absolutnie, jestem daleka tez od tego,
                            > zeby pisac czy mowic, ze jestes gorsza, bynajmniej. Tylko skoro pewnych
                            > doswiadczen nie masz, to moze pomysl, ze mozesz o pewnych sprawach nie
                            wiedziec
                            >
                            > i w niczym ci to nie umniejsza. Tylko po co "dobre rady", skoro nie masz w
                            > czyms doswiadczenia??? To tak jakby mi osoba , ktora nie jest lekarzem
                            diagnozy
                            >
                            > stawiala i jeszcze miala pretensje, ze jakiegos leku nie biore, a powinnam,
                            bo
                            > ta osoba tak mysli, nie jest lekarzem? nie wazne, tak mysli i juz, ma prawo.
                            No
                            >
                            > prawo ma tylko kto bedzie jej sluchal? Nikt.

I nikt nie musi z moich rad korzystać. A usłyszeć może.
                            • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:06
                              jasne,wysluchac mozna, tylko w jakim celu???? zeby sie gorzej poczuc???, bo
                              umowmy sie ty sporadycznie pocieszasz, raczej krytykujesz i nie jest to krytyka
                              konstruktywna, tylko krotkie walnięcie z grubej rury.
                              • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:09
                                cocollino1 napisała:

> jasne,wysluchac mozna, tylko w jakim celu???? zeby sie gorzej poczuc???, bo
                                > umowmy sie ty sporadycznie pocieszasz, raczej krytykujesz i nie jest to
                                krytyka
                                >
                                > konstruktywna, tylko krotkie walnięcie z grubej rury.

A to już nie mój problem, tylko tego co mu przykro.
                                Walę z grubej rury i będę to robiła bo inaczej nie umiem.
                                Jak Cię to boli, sorry, Twój problem, nie czytaj.
                                • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:18
                                  Nie boli, no moze czasem, zal mi autorek, ze uraczylas je swoim postem. Mnie to
                                  smieszy.
                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:21
                                    cocollino1 napisała:

> Nie boli, no moze czasem, zal mi autorek, ze uraczylas je swoim postem. Mnie
                                    to
                                    >
                                    > smieszy.

A mnie średnio to wszystko obchodzi.
                                • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:19
                                  18lipcowa napisała:
                                  >
                                  > A to już nie mój problem, tylko tego co mu przykro.
                                  > Walę z grubej rury i będę to robiła bo inaczej nie umiem.
                                  > Jak Cię to boli, sorry, Twój problem, nie czytaj.
                                  >

A moze bys tak czasem pomyslala ,ze komus Twoimi poradami "z grubej rury"
                                  ogromna przykrosc sprawiasz i zamiast pomoc jeszcze bardzie wpedzasz w smutek itp.
                                  Kaska
                                  Po Tobie to wszystko splywa jak po kaczce.Zero wyczucia!!
                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:22
                                    kaska99 napisała:

> 18lipcowa napisała:
                                    > >
                                    > > A to już nie mój problem, tylko tego co mu przykro.
                                    > > Walę z grubej rury i będę to robiła bo inaczej nie umiem.
                                    > > Jak Cię to boli, sorry, Twój problem, nie czytaj.
                                    > >
                                    >
                                    > A moze bys tak czasem pomyslala ,ze komus Twoimi poradami "z grubej rury"
                                    > ogromna przykrosc sprawiasz i zamiast pomoc jeszcze bardzie wpedzasz w smutek
                                    i
                                    > tp.

Nie mam czasu ani ochoty sprawdzać komu sprawiam przykrośc.
                                    Wisi mi to i powiewa.
                                    > Kaska
                                    > Po Tobie to wszystko splywa jak po kaczce.Zero wyczucia!!
                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:43
                    Aha jeszcze jedno. Czy bezdzietna panna nie może mówić jak żyć? Czyli rozumiem
                    ten kto jest bez dzieci pracy i męza NIE WIE jak zyc? Nie ma pojęcia o tym?
                    • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:51
                      ten kto, jest mloda panna, ma niewiele doswiadczen w zyciu, nie wie jak to jest
                      miec dzieci, meza, dom na glowie, nie wie, bo skad ma wiedziec. Ja nie moge
                      wiedziec jak to jest byc w zwiazku np. 20 lat, jak to jest wychowywac
                      dorastajace dziecko, przeciez to naturalne, ze nie bede kpiącym tonem
                      krytykowac mamy np. 14latka, bo g.. wiem na temat wychowywania nastolatka i
                      taka jest prawda. Moglabym wysluchac Twoich rad dotyczących pielegnacji urody,
                      ale nie wychowywania dzieci czy problemow malzenskich.
                • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:40
                  izka34 napisała:

> Lipiec żebyś Ty chociaż naprawdę piękna była. Ale pokazałaś swoje zdjęcia (te
                  > nowe, a nie ten czarnobiały retusz co już prawie dwa lata wysyłasz do emam),]

Jestem piękna a zdjęcia nie są retuszowane.Nie jestem na forum 2 lata tylko
                  niecały rok.

> zobaczylismy duuuża babę o nalanej twarzy o wrednym wyrazie,

taaaaaaaaak straaaaaaaaaasznie duuuużą 172/65/39 -stopa taaaaaak dużaaaa
                  jesteeeeem

czym tu się
                  > chwalić? Śmieszy mnie jak Ty komuś każesz się odchudzać, a Tobie by to się
                  > najbardziej przydało.

śmiem twierdzić ze mi się przydało. odchudziłam się, dlatego wszystkim polecam.

> I jesteś ostatnią osobą, żeby pisać komuś o spartolonym, życiu, bo bardziej
                  > żałosnej osoby od Ciebie nie ma na tym forum. Biedny uzależniony od
                  komputera
                  > troll.

Jezusie a to kto? IZKA 34 ? Zmieniłaś nicka? Kim byłaś w poprzednim forumowym
                  wcieleniu?
                  • kaska99 Lipcowa 24.05.05, 13:49
                    Lipcowa musze przyznac ,ze jestes ladna(przynajmniej z tego co mozna ze zdjec
                    zobaczyc),inteligentna i blyskotliwa,ale niesamowicie niesympatyczna.Nie wiem
                    czy jestes taka sama w rzeczywistosci ,ale ta cecha odejmuje Ci urody.Ty nie
                    dowartosciowujesz sie pokazujac twoje zdjecia na forum,ty robisz to dyskutujac a
                    nawet dokuczajac ludziom i z tego czerpiesz najwieksza przyjemnosc.
                    Kaska
                  • margosia.kr Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:54
                    Pewnie, że panna z dzieckiem, czy też bez ma prawo pisać na forum, dawać rady,
                    polemizować itp. Tylko myślę, że taka osoba nie jest w stanie tak do końca
                    zrozumieć problemu żony czy matki.
                    Punkt widzenia jest niestety troszkę inny.
                    Przekonasz się Lipcowa, gdy Ciebie dopadnie bycie żoną, czy też mamą.
                    Ja też byłam kiedyś panną smile
                    Pozdrawiam - Małgosia
                    • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 13:58
                      margosia.kr napisała:

> Pewnie, że panna z dzieckiem, czy też bez ma prawo pisać na forum, dawać
                      rady,
                      > polemizować itp. Tylko myślę, że taka osoba nie jest w stanie tak do końca
                      > zrozumieć problemu żony czy matki.
                      > Punkt widzenia jest niestety troszkę inny.
                      > Przekonasz się Lipcowa, gdy Ciebie dopadnie bycie żoną, czy też mamą.
                      > Ja też byłam kiedyś panną smile
                      > Pozdrawiam - Małgosia

Tak ale czemu ma być to jakiś punkt mniej dla mnie " nie odzywaj się bo co Ty
                      wiesz o życiu , nie masz dzieci i męza, jestes be"
                      • cocollino1 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:01
                        Odzywaj sie jasne, tylko niech to beda dobre rady, a nie "ja to bym w zyciu do
                        czegos takiego nie dopuscila" lub "masz spartolone zycie bo cos tam", no to nie
                        sa chyba konstruktywne rady, ktore maja komus pomoc. I po takiej wypowiedzi
                        pozostaje tylko niesmak, ze oto wypowiedziala sie osoba, ktora malo wie o
                        problemie, ale za to wie jak komus dowalic.
                        • margosia.kr Re: Lipcowa 24.05.05, 14:22
                          To nie chodzi o punkt mniej, czy punkt więcej, tylko nie zawsze Twoje rady, czy
                          opinie są trafne dla borykającej się z problemami żony i matki.
                          Będąc panną nie jesteś w stanie wczuć się w sytuację tych drugich. Tak jak
                          żony, matki nie zawsze potrafią zrozumieć i zaakceptować Twój punkt widzenia.
                          Wraz z zamążpójściem, rodzicielstwem kończy się pewien etap życia, a zaczyna
                          nowy. Jest on w 100 % zrozumiały tylko dla osób, które w niego weszły.
                          Mając rodzinę nie myśli się tylko o sobie. Już nie jestem Ja, są też Oni.
                          Zapewne dlatego dla wielu forumowiczek Twoje posty są drażniące.
                          Co do piękności, pewności siebie itp., to jesteśmy narodem, który nie lubi osób
                          wychylających się ponad przyjęte normy. Myślę jednak, że to błąd.
                          Zazdroszczę Ci tej pewności siebie we własne Ja.
                          Chociaż jestem uważana za atrakcyjną kobietę, to nie miałabym odwagi o tym
                          trąbić smile
                          Zawsze mnie to krępuje.
                          Pozdrawiam - Małgosia
                      • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:03
                        Lipcowa ty nie udzielasz rad tylko odrazu kamieniami walisz!!!!
                        Popracuj nad tonem twoich wypowiedzi!
                        Kaska
                        • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:21
                          mnie tez sie kiedyś wydawało że lipcowa jest inteligentna... ale zminiłam
                          zdanie... w momencie kiedy potrafiła mi napisac że skoro mam firme to powiinam
                          miec tez kase , ze skoro nie mam zyskółw to to nie jest firma... tak mniej
                          więcej rozumuje 10 letni syn mojej kolezanki... człowiek który ma tyle lat co
                          lipic powinien miec troche pojęcia o świecie - a dla niej jest wszystko albo
                          czarne albo białe... każda inteligentna osoba rozumie że aby do czegoś dojśc to
                          trzeba w to włozyc duzo pracy i niejednokrotnie swoich pieniędzy... człowiek
                          inteligentny rozumie że zycie nie jest proste jak drut...
                          • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:23
                            sowa_hu_hu napisała:

> mnie tez sie kiedyś wydawało że lipcowa jest inteligentna... ale zminiłam
                            > zdanie... w momencie kiedy potrafiła mi napisac że skoro mam firme to powiinam
                            > miec tez kase , ze skoro nie mam zyskółw to to nie jest firma... tak mniej
                            > więcej rozumuje 10 letni syn mojej kolezanki... człowiek który ma tyle lat co
                            > lipic powinien miec troche pojęcia o świecie - a dla niej jest wszystko albo
                            > czarne albo białe... każda inteligentna osoba rozumie że aby do czegoś dojśc
                            to
                            > trzeba w to włozyc duzo pracy i niejednokrotnie swoich pieniędzy... człowiek
                            > inteligentny rozumie że zycie nie jest proste jak drut...
                            >
                            >

A Ty taka jesteś mądra, a ja głupia, ale mnie chociaż facet i koleżanki nie
                            olewają jak Ciebie.
                            • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:27
                              18lipcowa napisała:

> A Ty taka jesteś mądra, a ja głupia, ale mnie chociaż facet i koleżanki nie
                              > olewają jak Ciebie.

To Ty masz kolezanki????????Nie uwierze!
                              A Tojemu facetowi to szczerze wspolczuje,ale i on kiedys zdejmie te rozowe okolary!!
                              • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:29
                                kaska99 napisała:

> 18lipcowa napisała:
                                >
                                > > A Ty taka jesteś mądra, a ja głupia, ale mnie chociaż facet i koleżanki n
                                > ie
                                > > olewają jak Ciebie.
                                >
                                > To Ty masz kolezanki????????Nie uwierze!

Nooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajnie co ?

> A Tojemu facetowi to szczerze wspolczuje,ale i on kiedys zdejmie te rozowe
                                okol
                                > ary!!

Jak narazie nie narzeka.
                                • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:35
                                  Takiej kolezanki jak Ty to ja nawet najgorszemu wrogowi nie zycze,chociaz.......

Chyba nie wiesz co to jest przyjazn!
                                  Kaska
                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:40
                                    kaska99 napisała:

> Takiej kolezanki jak Ty to ja nawet najgorszemu wrogowi nie
                                    zycze,chociaz......
                                    > .
                                    >
                                    > Chyba nie wiesz co to jest przyjazn!

Nie? A skąd masz takie informacje?

> Kaska
                                    • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:09
                                      18lipcowa napisała:

> kaska99 napisała:
                                      >
                                      > > Takiej kolezanki jak Ty to ja nawet najgorszemu wrogowi nie
                                      > zycze,chociaz......
                                      > > .
                                      > >
                                      > > Chyba nie wiesz co to jest przyjazn!
                                      >
                                      > Nie? A skąd masz takie informacje?
                                      >
                                      >
                                      > > Kaska
                                      >
                                      >

Mam oczy i umiem czytac!
                                      Kaska
                                      • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:11
                                        kaska99 napisała:

> 18lipcowa napisała:
                                        >
                                        > > kaska99 napisała:
                                        > >
                                        > > > Takiej kolezanki jak Ty to ja nawet najgorszemu wrogowi nie
                                        > > zycze,chociaz......
                                        > > > .
                                        > > >
                                        > > > Chyba nie wiesz co to jest przyjazn!
                                        > >
                                        > > Nie? A skąd masz takie informacje?
                                        > >
                                        > >
                                        > > > Kaska
                                        > >
                                        > >
                                        >
                                        > Mam oczy i umiem czytac!

Łał ! Serio ? A wyczytałaś gdzieś że nie mam koleżanek? Czy wymyśliłaś to sobie?

> Kaska
                                        • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:12
                                          Nie nie wyczytalam tylko wywnioskowalam.Ktos taki zadufany w sobie jak Ty i taki
                                          bezczelny nie ma przyjaciol i basta.To moga byc conajwyzej znajome!
                                          Kaska
                                          • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:14
                                            kaska99 napisała:

> Nie nie wyczytalam tylko wywnioskowalam.Ktos taki zadufany w sobie jak Ty i
                                            tak
                                            > i
                                            > bezczelny nie ma przyjaciol i basta.To moga byc conajwyzej znajome!

hmmm?Serio?????? I co ja biedna zrobię teraz. Co ja powiem moim koleżankom? Ze
                                            od dziś są tylko moimi znajomymi?

> Kaska
                                            • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:18
                                              18lipcowa napisała:
                                              > hmmm?Serio?????? I co ja biedna zrobię teraz. Co ja powiem moim koleżankom? Ze
                                              > od dziś są tylko moimi znajomymi?
                                              >

Przekonasz sie sama. Kiedys!
                                              Kaska
                                              • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:20
                                                kaska99 napisała:

> 18lipcowa napisała:
                                                > > hmmm?Serio?????? I co ja biedna zrobię teraz. Co ja powiem moim koleżanko
                                                > m? Ze
                                                > > od dziś są tylko moimi znajomymi?
                                                > >
                                                >
                                                > Przekonasz sie sama. Kiedys!

Jezu słońce nie strasz mnie tu takimi sloganami. Moze kiedyś się przekonam,
                                                póki co jest ok.

> Kaska
                                                • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:29
                                                  Ja Cie nie strasze ,ja Cie ostrzegam !!
                                                  Kaska

P.S.Nie musisz do mnie "Jezu" ,ani "slonce" mowic .Wystarczy "Kaska"!
                                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:37
                                                    kaska99 napisała:

> Ja Cie nie strasze ,ja Cie ostrzegam !!
                                                    > Kaska
                                                    >
                                                    > P.S.Nie musisz do mnie "Jezu" ,ani "slonce" mowic .Wystarczy "Kaska"!

yyyy serio ? dzięki ze mnie ostrzegłaś!
                                                  • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:39
                                                    18lipcowa napisała:
                                                    yyyy serio ? dzięki ze mnie ostrzegłaś!
                                                    >

Nie ma sprawy.
                                                    Kaska
                                                  • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:42
                                                    cos nudnawo sie zrobiło...

koleżanka lipiec sie wypala...
                                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:45
                                                    sowa_hu_hu napisała:

> cos nudnawo sie zrobiło...
                                                    >
                                                    > koleżanka lipiec sie wypala...
                                                    >
                                                    fakt wypalam się. dyskusja mi się znudziła. znikam.
                                                    >
                                                  • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:51
                                                    a ja podejrzewam jeszcze coś innego.... ale cicho sza...
                                            • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:18
                                              no własnie , użyłaś dobrego słowa - koleżanki... bo przyjaciół raczej nie
                                              masz... no chyba ze z takim samym charakterkiem jaki ty masz... a to dośc
                                              mozliwe bo nie jesteś niepowtarzalna...
                                              • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:21
                                                sowa_hu_hu napisała:

> no własnie , użyłaś dobrego słowa - koleżanki... bo przyjaciół raczej nie
                                                > masz... no chyba ze z takim samym charakterkiem jaki ty masz... a to dośc
                                                > mozliwe bo nie jesteś niepowtarzalna...

Zależy jak kto to rozumie? Ty twierdzisz że masz przyjaciółki, one Cię za
                                                przyjaciółkę uważać nie muszą. Mam wiele koleżanek, przyjaciół mało.I wcale nie
                                                narzekam.
                                                • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:27
                                                  przyjaźń polega też na tym że jest obupulna... jesli nazywam kogoś przyjacielem
                                                  to wiem że i ja nim jestem dla tejże osoby...

proste
                                                  • kaska99 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:33
                                                    Mowilam, ona nie wie co to jest przyjazn!

Pozdr. Kaska
                            • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:30
                              hehe teraz to mnie rozbawiłaś smile

tak sie składa że mnie mój facet nie olewa - nie wiem gdzie ty to wyczytałaś? a
                              to że mamy inne problemy to tak jak w większości związków - prócz twojego
                              oczywiście!
                              a to ze mój facet ma pewne wady to juz raczej odemnie zalezne nie jest - więc
                              twój argument jest bezsensowwny...

bardzo dobrych kolezanek mam wiele - liczba dobija do 10siątki - a to że jedna z
                              nich mnie olewa - cóz,jej strata... ja mam do kogo iśc i sie pożalić ,
                              pośmiać... ona natomiast nie ma nikogo bliskiego bo nikt jej nie lubi... więc to
                              raczej nie ja jestem tą BE...

tak ze pudło
                              • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:34
                                sowa_hu_hu napisała:

> hehe teraz to mnie rozbawiłaś smile
                                >
                                > tak sie składa że mnie mój facet nie olewa - nie wiem gdzie ty to wyczytałaś?
                                a
                                > to że mamy inne problemy to tak jak w większości związków - prócz twojego
                                > oczywiście!
                                > a to ze mój facet ma pewne wady to juz raczej odemnie zalezne nie jest - więc
                                > twój argument jest bezsensowwny...
                                >
                                > bardzo dobrych kolezanek mam wiele - liczba dobija do 10siątki - a to że
                                jedna
                                > z
                                > nich mnie olewa - cóz,jej strata... ja mam do kogo iśc i sie pożalić ,
                                > pośmiać... ona natomiast nie ma nikogo bliskiego bo nikt jej nie lubi... więc
                                t
                                > o
                                > raczej nie ja jestem tą BE...
                                >
                                > tak ze pudło

no pięknie próbujesz sie sama przekonać...
                                • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:37
                                  ja siebie nie przekonuje - ja to wiem - a to co ty myslisz na ten temat jest
                                  mało istotne...

może i moje zycie nie jest usłane różami ale przynajmniej jest prawdziwe... a to
                                  twoje to czysta fikcja... chocby z ta pięknością - czy ty widziałaś swój profil???
                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:42
                                    sowa_hu_hu napisała:

> ja siebie nie przekonuje - ja to wiem - a to co ty myslisz na ten temat jest
                                    > mało istotne...

Zabrzmialo jakby się sama przekonywała... Bo mnie nie przekonałaś.

>
                                    > może i moje zycie nie jest usłane różami ale przynajmniej jest prawdziwe... a
                                    t
                                    > o
                                    > twoje to czysta fikcja...

Moje życie to fikcja? Co ja w nim robię?

chocby z ta pięknością - czy ty widziałaś swój profil
                                    > ???

Widziałam i ciebie też widziałam. Mniej więcej takie masz życie jak wyglądasz
                                    czyli marne. Idż lepiej sobie popłacz bo mama coś powiedziała źle,albo Twój
                                    facet znowu bajki opowiada albo tata nie chce dac na studia, albo koleżanka Cię
                                    olała...albo coś tam.
                                    • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:48
                                      hiehie

ja cie nie chce złotko przekonywać... myslże sobie co chcesz... dla mnie twoje
                                      słowo jest g.... warte...

a co do wyglądu... hmmmm... nawet nie wiem co ci napisac bo tak mnie rozbawiłaś smile

skoro ja wyglądam marnie to ty do d..y smile

i znowu powiało nudą , znowu te same teksty... tak sie składa że nie mam zamiaru
                                      płkać... dobry mam humor... a czytając twoje wypociny jeszcze bardziej mi sie
                                      smiac chce...
                                      a tate to ja fajnego mam - i daje mi na studia - jak najbardziej - z chęcią...

a kolezanka zadna mnie nie olewa a ta co olała to juz nie jest moją kolezanką
                                      wiec zły przykład...

a .pl">HEYMAMA</a>
                                • zojla Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:51
                                  Miałam się nie odzywać, ale wybacz Lipiec nie mogęsmile) Oczywiście, że się
                                  dowartościowujesz w necie bo w świecie realnym pewnie wogóle nie istniejeszsmile
                                  No i co do bycia pięknym....droga koleżanko... piękna to Ty nie jesteśsmile) Ale
                                  skoro tak uważasz to gratuluje Ci samooceny. Jeszcze się nie zgłosiłaś do Elite
                                  Model Look? smile Masz szansę na Miss Polonia przecież. Pozdrawiam i życzę
                                  powodzenia w robieniach burdy na różnych forachsmile
                                  • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:55
                                    Nie dowartościowuję się. Nie muszę. Stwierdzam fakt i tyle. Niestety nie umiem
                                    na siebie narzekać. Przykro mi.
                                    • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:59
                                      czyli ty możesz stwierdzać fakt natomiast inni jak mówią o sobie cos pozytywnego
                                      to przekonują sami siebie...

dobre
                                      • kosheen4 Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:21
                                        sowa_hu_hu napisała:

> czyli ty możesz stwierdzać fakt natomiast inni jak mówią o sobie cos pozytywneg
                                        > o
                                        > to przekonują sami siebie...
                                        >
                                        > dobre

cicho sowa, bo znowu będzie że mamy haka suspicious
                                    • zojla Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:16
                                      Dowartościowujesz bo piszesz. I wogóle skromna nie umiesz być. A to taka piękna
                                      cecha. Dam Ci dobrą radę może umiałabyś się w końcu zacząć przyznawać do swoich
                                      błędów życiowych? To droga Lipiec nie jest wstyd. Emamy z forum napewno
                                      pomogłyby Ci. A tak to tkwisz przy tej klawiaturze jak mysz pod miotłą i
                                      próbujesz nam tu wszystkim wciskać kity jaka to jesteś piękna, jakie wiedziesz
                                      udane życie i takie tam brednie. Może czas na małą psychoterpię? smile A wogóle to
                                      zajmij się czyszczeniem klawiszy z klawiatury bo od tego ciągłego
                                      przesiadywania brud Ci zalega. I polecam świeże powietrze! Ale nie przez www smile
                                      Pozdrawiam.
                                      • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:19
                                        zojla napisała:

> Dowartościowujesz bo piszesz.

Na 100% mogę CI powiedzieć że się nie dowartościowuje.

wogóle skromna nie umiesz być. A to taka piękna
                                        >
                                        > cecha. Dam Ci dobrą radę może umiałabyś się w końcu zacząć przyznawać do
                                        swoich
                                        >
                                        > błędów życiowych? To droga Lipiec nie jest wstyd. Emamy z forum napewno
                                        > pomogłyby Ci. A tak to tkwisz przy tej klawiaturze jak mysz pod miotłą i
                                        > próbujesz nam tu wszystkim wciskać kity jaka to jesteś piękna, jakie
                                        wiedziesz
                                        > udane życie i takie tam brednie. Może czas na małą psychoterpię? smile A wogóle
                                        to
                                        >
                                        > zajmij się czyszczeniem klawiszy z klawiatury bo od tego ciągłego
                                        > przesiadywania brud Ci zalega. I polecam świeże powietrze! Ale nie przez
                                        www smile
                                        >
                                        > Pozdrawiam.
                                        • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:21
                                          coś mi sie wydaje że dla zojla twoje 100% znaczy tyle co 0%
                                          • 18lipcowa Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:22
                                            sowa_hu_hu napisała:

> coś mi sie wydaje że dla zojla twoje 100% znaczy tyle co 0%

pewnie tak samo jak twoje zapewnienia dla mnie...
                                            >
                                            >
                                            • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 15:30
                                              zrozum w końcu że ja cie o niczym nie zapewniam smile ja mówie swoje zdanie - to
                                              wszystko... i naprawde nie zalezy mi czy ty w to wierzysz czy nie...
                            • sowa_hu_hu Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:31
                              acha - ja nie powiedziałam ze jestem mądra - bo to wielkie słowo i do madrości
                              mi wiwle brakuje...
                              równiez ciebie nie nazwałam głupią - no ale skoro sama tak o sobie mówisz to coś
                              w tym pewnie jest - bo przeciez ty masz zawsze racje...
                              • niutaki Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:41
                                ja raczej się nie dopisuję do tych "prowokujących" wątków, bo mnie czasem
                                nudzą, a czasem śmieszą, powiem tylko jedno: Lipiec jest po prostu zwykłą
                                chamką, czy piękna czy paskudna i już.
    • kosheen4 sowa hu hu, sprawdź @ n/t 24.05.05, 14:48

• sowa_hu_hu Re: sowa hu hu, sprawdź @ n/t odpisałam :) 24.05.05, 14:53

• margosia.kr Re: Dziewczyny..... 24.05.05, 14:56
          czy koniecznie musimy wylewać na siebie pomyjki smile
          Ani to miłe, ani przyjemne.
          Pozdrawiam - Małgosia
          • sowa_hu_hu Re: Dziewczyny..... 24.05.05, 15:00
            ale jakie pomyjki?

prowadzimy dyskurs - ot co smile
        • kosheen4 ja też n/t 24.05.05, 15:07

• rabarbara "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 14:59
      Wszyscy są nienormalni, tylko je jestem Napoleonem.
      • zona_mi Re: "Jestem piękna" - dowartosciowanie w inteneci 24.05.05, 16:40
        Basiu, nie to, żebym się narzucała, ale czy czasem przeglądasz pocztę? smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka