olciac1 25.05.05, 14:15 A może założyć osobny wątek(forum)tylko o grach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelino1 Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 14:19 Dlaczego? Ja staram się zawsze wpisywać w temacie słowo "gra" żeby niezainteresowani nie klikali i się nie wściekali. Ale jeśli to Wam przeszkadza to możemy się przenieść. Chyba nawet takie forum o grach juz ktoś założył. Poczekam co na to inne dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 14:38 byloby to dobre,ale z drugiej strony mam wszystkie watki na miejscu i kolezanki tez bardziej takie znajome.zawsze mozna na podpowiedz liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 14:43 a cop ci gry przeszkadzaja? ja sie nie zgadzam na żadne nowe fora... dawać tu gry i już )) Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 15:28 mnie tu dobrze, nigdzie nie ide. Mysle, ze jak w tytule jest gra - to nikomu nie przeszkadza i nie wlazi, jak nie chce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 16:27 ja tam tez wole emame niz wloczenie sie po obcych forach a gdy sa fajne i juz...marcelino - dawaj nowe Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 16:39 nie przeszkadza absolutnie, jak mnie najdzie to wlaze i gram, jak nie to nie wlaze i juz, tez by mi sie nie chcialo lazic po innych forach)) Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 forum o grach już jest 25.05.05, 16:52 tu macie linkę forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29229 Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 17:57 Ja to sobie zerkam na forum, nic się nie dzieje to sobie w gierkę popykam. Na innych forach nie ma tak zwartej drużyny jak nasza i na podpowiedzi czeka się długo aż się grać odechciewa. Myślę, że takie wątki nikomu nie przeszkadzają, bo jak ktoś nie chce to nie zagląda. A to takie pokojowe wątki, nikt się nie kłóci tylko wzajemna solidarność w dochodzeniu do rozwiązania. I odstresować się można od tych poważnych tematów teściowa, mąż, dieta. Mi się wcale nie chce przenosić. A napisz proszę Olciu dlaczego to zaproponowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: Do marcelino i innych 25.05.05, 21:42 Ja w gry nie gram i jak widze watek o grach to omijam ale nie widze powodu aby przenosic.Dla mnie zostancie moze kiedys zechce zagrac a tu nie bedzie w co bo Was nie bedzie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś