Dodaj do ulubionych

co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj?

01.06.05, 13:46
no co tam dziewczynki? troche nam sie pogoda popsula... co prawda miałam dośc
tych upałów ale teraz znowu jest za zimno... ja dzisiaj robie zdjęcia mojej
nowej kolekcji - boje sie o ta moją modelke że mi zmarznie... dzisiaj na pewno
wkleje link na forum i sie pochwale smile
co prawda wzorów nie ma dużo ale sa fajne materiały i mam zamiar wzbogacić
kolekcje o coś nowego jak tylko kieszeń pozwoli smile

a wy co dziś będziecie robić? obiadki ,spacerki , zakupy?

pozdrawiam ciepło smile
Obserwuj wątek
    • gagunia Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 13:51
      Ja wlasnie siedze, opycham sie michalkami i sie zastanawiam... Obiadu nie
      gotuje, bo mam zupe wczorajsza.
      Na pewno zakupy, bo mam totalna pustke w lodowce. Mozliwe, ze wczesniej
      wyskoczymy na Arke Noego z Kacprem, bo graja z okazji Dnia Dziecka. Niech sobie
      chlopak poskacze wink
      • sowa_hu_hu Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 13:53
        o! to super!

uja tez nic dzisiaj nie ugotowałam ale wczoraj był kurczak w sosie słodko
        kwasnym i ryz z warzywami - pychaaaaaaaaaaaaaaa smile

michałka to tez bym zjadła - kurde smile
        • tennessee Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 15:19
          Dziewczynki.... ja tez chce michalka.. kocham te czekoladki, a tymczasem siedze
          w Anglii, pogoda wcale nie taka, jak na festynach na stadionach, kiedy
          zaczynalam liceum ;-/
          Rodzina do nas za miesiac przyjezdza, to im powiem, co by mi tu michalkow
          nakladli do podrecznego!!
    • cocollino1 Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 14:04
      Ja wlasnie nie wiem co na obiad, bo wczoraj maly pozno zasnal, sasiad kawaler
      remont robi w pokoju, ale wytrzymalam tylko do 23.30 i poszl;am grzecznie
      zwrocic uwage, ze juz poznawo a to slychac, na co on "mam radio sciszyc?", a ja
      mowie, nie, slychac jak pan sciany skrobie, w sumie chloak chyba siobie sprawy
      nie zdawal ze to slychac, pewnie chce skonczyc remont szybko, a moj synek spac
      nie chcial tylko sie smial na to skrobanie caly czas, tak wiec obiadu nie ma, a
      moze jakis pomysl na szybko ktos mi podpowie? Ale naprawde na szybki, bo
      pozniej przychodza znajomi z dziecmi i juz bede miala co inego na glowiesmile
      • sowa_hu_hu coco 01.06.05, 14:10
        to co ja wczoraj robiłam jest szybkie - gotujesz ryż - podsmażasz na patelni 2
        kolory papryki , por , groszek zielony - mieszasz z ugotowanym ryzem , dodajesz
        przyprawy curry zeby ryz żołty był ( a i ten ryz niech bedzie dobry gatunkowo-
        musi byc sypki)
        filet z kurczka w kostek podsmażasz , dodajesz soso slodko kwasny np pudliszki i
        obiad gotowy w pół godziny!

a mega szybkie sa racuchy z jabłkami - to jakies 15 min smile
        • cocollino1 Re: coco 01.06.05, 14:14
          dzieki sowko, jestes niezawodna, ten kurczek brzmi ciekawie, wybrobuje chyba, a
          racuchy to tez fakt, ze swzybko idasmile
        • sweet.joan Sowo! 01.06.05, 15:10
          Zamęczę Cię. Najpierw o tych ziemniakach z babki pisałaś, napisz no mi jeszcze,
          jak się te racuchy robi, co? Bo ja do ciasta to niekumata jestem, nawet
          naleśnika porządnego zrobić nie umiem sad
          • sowa_hu_hu Re: Sowo! 01.06.05, 15:15
            ciasto do racuchów tak samo jak do naleśników tylko gęste! czyli maka , jajko ,
            mleko , cukier waniliowy - ja daje zawsze tak "na oko" - byleby gęste bylo!!! do
            tego jabłka obrane kroisz w plasterki - tłusz rozpuszczasz na patelni i
            chochelką nakładasz - nie za duzy ogień co by sie nie spaliły - potem posypujesz
            koniecznie cukrem pudrem - mniam!!!

ps dużo tych jabłek smile

nie zamęczasz - pytaj o co chcesz smile
            • sweet.joan Re: Sowo! 01.06.05, 15:19
              Dzięki! Pozdaję egzaminy i będę pichcić. A propos, jak Twój egzamin? Poszło jakoś?
              • sowa_hu_hu sweet joan 01.06.05, 17:59
                zdałam egzamin - dziękuje smile poszło dobrze - sama siebie zadzwiłam smile

ale teraz znowu sesja - 4 egzaminy...
    • 18lipcowa Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 14:15
      U mnie zimno. Teraz robię zupę, potem drzemka, potem ostatnie poprawki do
      pracy, potem coś obejrzę w TV a na koniec gimnastyka, brzuszki itp...
    • cocosek1 Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 14:43
      no właśnie nudno! nie dość że net mi wolno chodzi to jeszcze nie ma nic
      ciekawego. Mój mały co żadko sypia śpi od trzech godzin a ja obiad ugotowałam,
      zrobiła prace domową, odkurzyłam i chyba pójdziemy na basen bo co tu innego
      robić..
      • sowa_hu_hu Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 14:56
        u mnie sie troche rozpogodziło - czekam na modelkę smile i będe pstrykac fotki...

wieczorem pewnie wyskocze na jakiegos redsika do koleżanek...
        • tennessee Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 15:28
          Kurde, ze tez ja sie nie zakrecilam, zeby pomodelkowac, jak bylam w ciazy wink
          Taki piekny brzuszek mialam i wszytskiego 11 kg na koncu ciazy.. Ale jest
          nadzieja - zawsze moge znow byc w ciazy, hihhi wink
          • musia2002 Re:Do tennessee 03.06.05, 22:07
            Jak Ty to zrobilas,ze w ciazy przytylas tylko 11 kg.Ja przed ciaza wazylam 46kg
            a w ciazy przytylam 30kg.Wygladalam jak orka lub wieloryb i az sie boje
            pomyslec o drugim dziecku-a tak bardzo chce to drugie.
            • tennessee Re:Do tennessee 03.06.05, 22:51
              Ach.. przy moim wzroscie (183) to pewnie dopiero z blizniakami bym dobila do
              czolowki.. Taka konstrukcja wink I nie mam ani jednego rozstepu.. Przepraszam
              wszytskie Dziewczyny, co maja rozstepy po ciazy...
              • musia2002 Re:Do tennessee 03.06.05, 23:09
                Ja na szczescie tez nie mam ani jednego rozstepu ale ta waga to koszmar.Fakt,ze
                po 8 miesiacach schudlam wiecej niz przytylam ale nie chce drugi raz wygladac
                jak orka.Rozstepy to raczej dziedziczna sprawa-moja mama urodzila 4 dzieci,
                ostatnie majac 40 lat i tez nie ma rozstepow.Ale wzrostu to Ci zazdroszcze.
    • ma.dzia Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 01.06.05, 16:41
      Ja wlasnie wrocilam z festynu z okazji Dnia Dziecka, ktory odbywal sie w szkole
      u moich siostrzencow. Jestem wykonczonasmile A moja kochana mamusia zaprosila
      swoje dzieci na pozny obiad, wiec czeka mnie jeszcze dzis mala imprezkasmile
    • cocosek1 do sowy 03.06.05, 21:36
      Sowo, pierwszy raz w życiu zrobiłam racuchy, natchniona twoim postem. Zrobiłam
      jak przykazałaś na oko i wyszły wyśmienite!
      podrzuć jeszcze jakieś przepisy na coś szybkiego i smacznego
      pozdr
      • sowa_hu_hu cocosek 03.06.05, 23:35
        bardzo sie ciesze ze ci smakowały racuszki smile hihi

pomyśle nad jakims przepisem i na pewno podesle smile
    • musia2002 Re: Do sowa-hu-hu 03.06.05, 22:10
      Ja tez mam pytanie:Ty sama szyjesz te ciuszki bo jak narazie to tylko
      wyczytalam,ze je projektujesz.Na marginesie-ladne ale pod jednym warunkiem,ze w
      ciazy wyglada sie tak jak ta modelka.
      • sowa_hu_hu Re: Do sowa-hu-hu 03.06.05, 23:33
        hej

ciuszki szyją krawcowe - ja wymyślam mniej więcej jak to ma wyglądac , wybieram
        materiały...

co do modelki - to jest to zwyczajna dziewczyna (bez obrazy aniu smile żadna
        profesjonalna modelka , przytyła w ciązy tyle ile kazda z nas , nosiła rozmiar
        38 i 40ści... tak więc nie tylko ona dobrze w tym wygląda... kupują te rzeczy
        kobiety które nosza 42 i 44 smile
        • musia2002 Re: Do sowa-hu-hu 04.06.05, 00:39
          Zle mnie zrozumialas-ja nie wyobrazam sobie SIEBIE z brzuchem na wierzchu w
          ciazy.Widzialam dziewczyne,ktora na moje oko byla "wieksza"niz ja w ciazy ale
          super wygladala z tym brzuszkiem na zewnatrz.Co do kolekcji to bardzo mi sie
          podoba.Szkoda,ze jak ja byla w ciazy to nie bylo zadnego sklepu z
          takimi "szmatkami".Teraz tu gdzie jestem na szczescie jest ogromny wybor tego
          typu "szmatek" ale jak narazie omijam ten typ sklepow z daleka-
          narazie!!!.Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz.A!I zycze Ci powodzenia!!
          • sowa_hu_hu Re: Do sowa-hu-hu 04.06.05, 09:01
            ale nasze spodnie nie są szyte pod brzuch tylko do połowy brzucha - nie mamy tez
            bluzek odsłaniających brzuch - a te uzyte w sesji nie naleza do kolekcji (chyba
            byy 3 takie) tak ze brzuszek naprawde nie wystaje jak ubierze sie odpowiedniej
            dł bluzke... zauwaz to na niektórych zdjęciach smile

ale fajnie ze sie podoba

ciesze sie

pozdrawim
    • pantera80 Re: co tu tak nudno? :) jakie plany na dzisiaj? 04.06.05, 10:41
      Ja musze odpoczac po wczorajszej klotni z mezem.Mimo ze go bardzo kocham i bede
      to byla zadyma.sadPrzeze mnie.Dzidzius w brzuchu wiec musze uwazac na
      siebie.Pogram w literaki z komputerem, porozwiazuje krzyzowki,popisze na
      forum.Pozdrawiam wszystkie emamy.

sowa_hu_hu napisała:

> no co tam dziewczynki? troche nam sie pogoda popsula... co prawda miałam dośc
      > tych upałów ale teraz znowu jest za zimno... ja dzisiaj robie zdjęcia mojej
      > nowej kolekcji - boje sie o ta moją modelke że mi zmarznie... dzisiaj na pewno
      > wkleje link na forum i sie pochwale smile
      > co prawda wzorów nie ma dużo ale sa fajne materiały i mam zamiar wzbogacić
      > kolekcje o coś nowego jak tylko kieszeń pozwoli smile
      >
      > a wy co dziś będziecie robić? obiadki ,spacerki , zakupy?
      >
      > pozdrawiam ciepło smile
      >
      >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka