Dodaj do ulubionych

sama buuu:((

13.08.05, 10:40
Wlasnie zaczal sie dlugi weekend a ja znowu sama, pogoda pod psem, dzidzia
marudna, M. do 30 na wyjazdach. Macie tak, pocieszcie, ze to nie tylko ja
siedze samotna w domu. W takie dni chyba mi najsmutniej, niedziele w parku
tez sa smutne bo pelno rodzinek a ja jak zwykle sama z wozkiem.
Buuuuu
Obserwuj wątek
    • czarna_mewa Re: sama buuu:(( 13.08.05, 10:53
      Nie przesadzaj, ja też sama. Zawsze coś tam do roboty znajdziemy sobie.
      Ale pomysl sobie tak: "lepiej długo siedzący mąz w pracy niż siedzący w domu
      bezrobotny" to s dopiero tragedie. Główka do góry. smile
      • oluncia Re: sama buuu:(( 13.08.05, 11:00
        Pewnie Mewa, ze znajdziemy, ale jakos tak mnie naszlo, ze bym do kogos gebe
        otworzyla, do kawiarni polazla, "poczlowieczyla sie weekendowo" a tu buuuuu.
        Nawt piwka nie ma z kim wypic tyciego, pewnie chlapne sobie z wami wieczorkiem
        przed kompemsmile
        • kalina_p Re: sama buuu:(( 13.08.05, 11:18
          najgorsze sa takie weekendy, niedziele, kiedy rodzinki w komplecie na spacrach,
          a ja "samotna matka". Bo tez się zdarza, że w takie dni jestem sama...ale ma to
          swoje plusy- nikt mnie nie przegania od komputerawink))
          Uszy do góry!
          • goniag33 Re: sama buuu:(( 13.08.05, 11:46
            No to i ja do Was dolacze szanowne slomiane wdowy.Na brak zajec nie narzekam -
            wszak dom i dwojka dzieci na mojej glowie,ale "poczlowieczyc" tez by sie
            chcialo.Rozumiem Was dziewczyny,oj rozumiem.
            Trzymajcie sie dzielnie!
            • oluncia Re: sama buuu:(( 13.08.05, 11:51
              Dziekuje kobitki, jakos tak razniej jak sie wie, ze czlowiek nie sam w tej
              niedoli. Szkoda, ze wy nie z Wroclawia bo bysmy zorganizowaly cosiksmile
              • nemezis9 Re: sama buuu:(( 13.08.05, 14:35
                i ja tez sama...moze jutro bedziemy w komplecie ale w poniedzialek znow to
                samo, najgorsze ze znajomi powyjezdzali...jeszcze zaczelo lac i nici ze
                spaceru...chociaz zakupilam malej pelerynke to moze poskacze po kaluzachwink
                • oluncia Re: sama buuu:(( 13.08.05, 14:40
                  Tak, wiem pogoda pod psem. Wyszlismy na chwilke i zmoczylo nam nosysad((
                  Najnormalniej na swiecie smutnosad
    • mradford Re: sama buuu:(( 13.08.05, 14:43
      Nic sie nie lam,ja juz od prawie 4 miesiecy jestem sama z mniejszymi lub
      wiekszymi przerwami bo maz ma taka prace ze jest wiecznie w rozjazdach i
      tyle.Do tego ja pracuje ponad 40 godzin tygodniowo a dziecko dwulateksmilei mam
      pelne rece roboty.Jak wracam po weekendzie do pracy z podkrazonymi oczami to
      szefowa mi kupuje kawke i sie tylko usmiecha bo wie,ze wydajnosc w poniedzialki
      bywa znikomasmile
      ale dam dobra rade:postaraj sie spotykac ze znajomymi w ciagu dnia,moze
      wyskoczcie na jakis orzezwiajacy spacer,niech popchaja troche wozek a sami sie
      przy okazji dotlenia.Potem jak juz dzidzia spi,mozna niesmialo zboczyc na piwko
      a zanim sie obudzi to po imprezie nie bedzie ani sladu......smile
      • oluncia Re: sama buuu:(( 13.08.05, 14:51
        Taaaaaaa wlasnie w tym sek, ze znajomi w weekendy sie "rodzinnia" i nawet nie
        mam smialosci ich nagabywac, znajomych zreszta malo bo Wroclaw przygarnal mnie
        dopiero jakis czas temu. Dzidzia ma juz 10 miesiecy i raczej na spacerkach bywa
        aktywna nad wyraz - niestetysmile Nic to byle do "szarosci" dnia codziennego
        przetrwam i bedzie oksmile
    • przedszkolak2 Re: sama buuu:(( 14.08.05, 01:31
      No to ja Cię też pocieszę: takie samotne niedziele to dla mnie chleb powszedni,
      i Boże Narodzenie, i Sylwester....
      • ala67 Re: sama buuu:(( 14.08.05, 01:49
        A ja mam gości w ten długi weekend: brat z siostrą + współmałżonkowie, oraz
        szwagierki brat z kobietą. Oraz dzieciaki. W sumie 6 osób z dziećmi, z czego 4
        z noclegami. Muszę tej gromadce zapewnić żarcie, co oznacza parę godzinek przy
        garach.
        W sumie to lubię gości, ale coś tak czuję, że jak we wtorek wreszcie zostanę
        sama (mąż tez wyjeżdża - służbowo na jakieś szkolenie), to głęboko odetchnę.

Choć z drugiej strony - jutro córcia wyjeżdża na pierwszy obóz w życiu. Zatem -
        luzu nie będzie, jeno stres...
        Ech, życie, życie...smile
    • monmor Re: sama buuu:(( 14.08.05, 06:52
      Do czasu gdy syn skończył 1,5 roku mąż był ciągle w pracy - czułam się jak
      samotna matka, teraz jest trochę lepiej, ale samotne spacery w parku to też moja
      codzienność. A dziś - bez męża wyjeżdżam na wakacje sad
    • wieczna-gosia ja tez sama 14.08.05, 08:04
      maz wyjechany, dzieci chwilowo u tesciowej wyjechane beda jutro, a ja z
      najmlodszym sie bycze wink cudnie winknikt na mnie nie krzyczy zebym wylaczyla te
      cholerne szanty ;D
    • sylvia2005 Re: sama buuu:(( 14.08.05, 13:47
      Ja też zostałam sama na całą dobę, mężuś w pracy. Ogólnie to lubię od czasu do
      czasu, ale masz rację, jak ta samotność przypadnie w niedzielę to też mi
      smutno. Czekam tylko do wieczora, przyjeżdża do mnie siostra z córcią. Jak
      dzieci pójdą spać to mamy w planie "Dirty dancing" i pizze czymś zakrapianą...
      • oluncia Re: sama buuu:(( 14.08.05, 14:32
        A ja wlasnie postanowilam, ze juz dosc tego marudzenia, umartwiania sie, jade do
        mamusi, wlasnie sie pakuje, bernardynicy opieke zalatwilam, kwiatki podlane. Ale
        sie babcia ucieszy, ze wnuka zobaczy - mieszkamy 300 km., od siebiesmile
        Pozdrawiam i w droge smile!
    • mamazuzika Re: sama buuu:(( 14.08.05, 14:30
      taaa , ja tez sie podpisuje sad maz od miesiaca za granica a ja sama z dzieckiem,niestety.pocieszam sie tym,ze za 2tyg wpadnie na kilka dni, a pod koniec wrzesnia dolaczamy do niego na stale , jednak macie racje dziewczyny - najgorsze sa weekendy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka