mieszkowamama 07.09.05, 15:57 Dzisiaj mija 7 lat od śmierci mojej mamy, szmat czasu ( Muszę właśnie Wam się wyżalić. To chyba jakiś znak, bo właśnie łapie mnie jakieś choróbsko. Jestem w pracy w oczach mi się dwoi, łamie mnie w kościach, niedobrze mi. A buuuuu (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzunia Re: Smutny dzień :( 07.09.05, 16:24 /me mocno mocno przytula mieszkowąmame Odpowiedz Link Zgłoś
zibi62 Re: Smutny dzień :( 07.09.05, 17:16 współczuję, rozumiem doskonale ten ból. nie jesteś sama, ja też nie mam mamy . i taty. cięzko tak żyć. trzymaj się. jestem z Toba myślami. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.wis Re: Smutny dzień :( 07.09.05, 21:57 Współczuję ! Pamiętaj jednak, że nie jesteś sama !!! Ja starciłam RODZICóW bardzo wcześnie, za wcześnie mama zmarła ponad 10 lat temu tatę straciłam ponad rok temu Doskonale wiem jak ciężko jest żyć bez mamy, bez rodziców! Kiedy zmarła moja mama byłam wtedy bardzo młodą mężatką, miałam małą córeczkę - wiele, wiele obowiązków! Było mi baaardzo smutno, ale ciężko jest mi dopiero od kilku lat - kiedy dorosłam, dorosły moje problemy i radości, teraz jej utratę przeżywam NAJBARDZIEJ i NAJMOCNIEJ!!! Trzymaj się! Pamięć jest bardzo ważna i potrzebna! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Smutny dzień :( 07.09.05, 22:04 Wspólczuję. Wiem co znaczy stracić rodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Smutny dzień :( 07.09.05, 22:09 Bardzo Ci wspolczuje...Trzymaj sie dzielnie i nie choruj! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Smutny dzień :( 08.09.05, 09:56 Wiedziałam, że potraficie podnieść na duchu. Dziękuję Jestem chora. Nie wiem, co to za cholerstwo. Temperatura, migdały jak piłki pingpongowe (jeju, ja nie mam szyi), oczy bolą jakby mi ktoś w nie przywalił. Oby do 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś