gkjustyna 20.09.05, 10:25 zbliża się zima..trzeba kupić corce buty bo zaczyna chodzic kombinezon... nie wspomne o nas ...jakies ciuszki cieplejsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_to_ja Re: a przed nami wydatek.. 20.09.05, 10:32 Może pomyśl o używanym kombinezonie? Butów może się nie powinno, ale jak ktoś ma ciężką syuację, to myślę, że też można. Nie piszę tego, aby sprzedac swoje ale jeśli chciałabyś, to mogę poszukać czegos w domu, na pewno mam. Kombinezony świetne na ten qwiek są w second handach, aż żałuję, że moje dzieci już większe pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: a przed nami wydatek.. 20.09.05, 10:47 Nie wiem czy cię to pocieszy ale ja muszę obkupić 2 córy aż mi się o tym nie chce myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: a przed nami wydatek.. 20.09.05, 11:05 a nas czeka wiele wydatków: dla mnie buty zimowe, dla meża buty jesienne bo te które ma są dziurawe od spodu (aż wstyd!), no i dzieciątko za niedługo sie urodzi i kombinezon i generalnie mnóstwo rzeczy dla dzidziusia ciężko będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gkjustyna Dziecko=wielka skarbonka... 20.09.05, 12:10 ale i tak warto je mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: a przed nami wydatek.. 20.09.05, 17:49 Ja już się zaopatrzyłam. Na allegro. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: a przed nami wydatek.. 21.09.05, 21:41 Nie tylko prezd Wsami taki wydatek. Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: a przed nami wydatek.. 21.09.05, 21:42 Jakoś tak debilnie mi się napisało,może temu że ledwo na oczy widzę. Miało być: Nie tylko przed Wami taki wydatek. Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: a przed nami wydatek.. 21.09.05, 21:52 Czajka, ja normalnie wymiekam z tymi Twoimi literowkami )) Ale i tak nabardziej ubawil mnie watek wyslany 5 razy )) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: a przed nami wydatek.. 21.09.05, 22:14 gagunia lae mi naprawdę jest szalenie przykro ze tak niechlijnie piszę Moze dlatego że mój potworek daje mi się mocno we znaki i prezmęczona jestem? To wszystko wina forum. To tutaj nauczyłam się pisać byle jak Dobrze ze ortów nie sadzę(chyba?) A ten post wysłany 5 razy zaprzecza teorii ze nie mozna wyslac powtórzonego postu) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: a przed nami wydatek.. 21.09.05, 22:16 Przepraszam,przepraszam,przepraszam. A tak się starałam. Naprawdę. Jestem niereformowalna i szkodzę innym,bo musicie się męczyć czytając moje niezrozumiałe posty. Bardzo mi przykro. Ale pociąć się z tego powodu nie mam zamiaru Chociaż jeżeli większość forumek będzie za,to obiecuję ze się zastanowię Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: a przed nami wydatek.. 21.09.05, 22:19 Glowa do gory czajko-te literowki wyrozniaja Cie z tlumu. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Musia 21.09.05, 22:21 Czy to oznacza że tylko ja walę az takie literówki ze się wyrózniam? Pisz prawdę. Nie zniosę tej niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: Musia 21.09.05, 22:27 czajkax2 napisała: > Czy to oznacza że tylko ja walę az takie literówki ze się wyrózniam? Pisz > prawdę. Nie zniosę tej niepewności. ___________________________________ Nie.Nie tylko Ty ale musze przyznac,ze jestes dobra w literowkach[mnie osobiscie to nie przeszkadza-tylko zawsze sobie mowie "czajka znow wpadla na minutke i bardzo szybko "cos" napisala"].Chcialabym jeszcze zobaczyc te 5 wyslanych watkow[moze ktos wrzuci link]. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Musia 21.09.05, 22:33 hehe Musia bo ja faktycznie od jakiegoś czasu wpadam jak burza. zerknę, czasem coś skasuję), coś skrobnę i lecę dalej. czasu mi ciągle brak. A ostatnio to i nerwów. Ten potwórek mnie wykończy i psychicznie i fizycznie. Pozdrawiam bardzo serdecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Musia 23.09.05, 19:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=28664861&a=28664861 Musia to ten link do wątku co chciałas. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: Musia 23.09.05, 19:41 Dobre!!!Napisz,ze zrobilas to celowo aby watek nie "umarl"po trzech wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Musia 23.09.05, 19:46 No jako moderator muszę dbać aby toczyła się tu dyskusja hehe. Dlatego tak cghętnie dyskutuję z nader czarowną i inteligentną czajką) Odpowiedz Link Zgłoś