kejtka1 02.11.05, 09:08 Mam zaszczyt jako pierwsza na tym forum złożyć Ci urodzinowe życzenia. Zadowolenia z dzieci, zdrowia, cierpliwości, wyrozumiałości, polepszenia układów z partnerem, spełniena wszystkich marzeń i wiele uśmiechu na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbb21 STO LAT 5aga5 02.11.05, 09:16 ja także życzę Ci spełnionych marzeń, siły i odwagi w zamaganiu się z codziennością, wielu wspaniałych chwil, uśmiechu i zdrowia dla dzieciaczków i dla Ciebie: szampańskiego nastroju, masy życzeń, pamięci najbliższych; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 09:44 Wszystkiego naj,naj,najlepszego!Zdrowia,uśmiechu i spełnienia nawet tych najskrytrzych marzeń! Pozdrawiam i życzę miłego,urodzinowego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 09:47 Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie. pozdrawiamy goraco Kasia i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 10:17 Zdrowia i szczęścia, spokoju i codziennych radości nieskończoną ilośc z ludźmi których kochasz i którzy kochają Ciebie))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 11:49 Wszystkiego najlepszego. Stoliczka zaczarowanego. Co spełni wszystkie: sny, marzenia i pragnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 12:12 Przede wszystkim pociechy i zadowolenia z syna, córci i męża. Żeby kolejny rok był dla was jeszcze szczęśliwszy. No i duuuużego tortu ze świeczkami i szampanem Ci życzę ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 13:59 Snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu... Życzę serdecznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 15:51 Takze zycze Ci wszystkiego najlepszego, samych szczesliwych chwil w zyciu, zeby wszystko ulozylo sie tak jak sobie wymarzysz i zebys zawsze byla szczesliwa. Niech zdrowie i dobry humor nie opuszczaja Ciebie i Twojej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_grzes Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 18:14 sto lat szczescia i samych miłych chwil w twym zyciu.pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: STO LAT 5aga5 02.11.05, 18:40 Dziewczyny w zasadzie już wszystko napisały,więc ja się porostu pod życzeniami podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: STO LAT 5aga5 03.11.05, 11:38 Bardzo, bardzo Wam dziękuję za życzenia. Mogłyby się wszystkie spełnić, oj tak. Jeszcze raz dziękuję. Kilka dni mnie tu nie było a tu proszę.... kiedy ja to przeczytam? Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: STO LAT 5aga5 04.11.05, 15:22 Hej, i ode mnie rowniez, Aga, wszystkiego naj, pociechy z dzieciakow i duzo sil w pokonywaniu trudnosci i rozwiazywaniu problemow w zwiazku partnerskim. Chyba spoznione, ale szczere. Odpowiedz Link Zgłoś