Dodaj do ulubionych

A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.11.05, 15:26
jakbym była facetem to miałabym obrzydzenie do tej pani na zdjęciu...

www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=79026&scroll_article_id=79026&layout=1&p
age=text&list_position=1

Swoja drogą okropność, na szczęscie ja tego na codzien nie widuje ...
Obserwuj wątek
    • l.e.a Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:38
      dlaczego obrzydzenie ?
      • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:43
        no jak dlaczego? niesamowicie dłuuuuuuuuuuuuuuuugi cyc wystający spod swetra, z
        wielkim jak kołpak od Tira sutkiem....
        • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:23
          18_lipcowa napisała:

> no jak dlaczego? niesamowicie dłuuuuuuuuuuuuuuuugi cyc wystający spod swetra,

to prawda, to prawda. zgadzam sie w calej ROZCIAGLOSCI tego cycka.
          i ubrana tak jakos glupio. no i uczesac by sie mogla.
    • babka71 dlaczego fujjj.... 05.11.05, 15:41
      cycek jak każdy inny widziałam gorsze
    • babka71 i akurat ta pierś jest niczego sobie 05.11.05, 15:43
      • karawara Re: i akurat ta pierś jest niczego sobie 05.11.05, 15:48
        tia... najgorsze cycki są dopiero jak się zakończy karmienie, wklęsła trójkasmile
    • tynia3 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:47
      Nie no, umówmy się, biust matki karmiącej jest bardzo atrakcyjny, ale dla
      oseska wink. Co innego karmić, nawet w miejscu publicznym, a co innego wystawiać
      się centralnie i bez skrępowania. Po prostu można karmić dyskretnie i wtedy
      nikt nie czuje się zniesmaczony (a jak się czuje to ma problem). Jakbym
      zobaczyła taką matkę jak ta, na zdjęciu, też bym się chyba nie zgorszyła, ale
      daleka jestem od zachwytu wink)).

pzdr
      • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:48
        No własnie. Co innego dyskretnie co innego wystawiac ludziom pod oczy,,,
        • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:28
          to moze nawet niepotrzebnie pokazalas niektorym to zdjecie. jest rzeczywiscie
          niesmaczne.
          kobieta nowoczesna powinna jednak karmic proteza piersi. pisalam juz o tym na
          forum.
          prawda?
    • e_r_i_n Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:48
      Ale co okropnosc? To zdjecie? Karmienie piersia?

Okropnosc to piesek wystawiajacy sie na trawniku w celu zrobienia kupy...
      • umasumak Czyli... 05.11.05, 15:50
        ... kolejny wątek o tym samym wink. Dawno już tego tematu na emamie nie było
        prawda?
        Mleczny cycek kontra kupa psia wink
        • l.e.a uma :) 05.11.05, 15:53
          dziekuję big_grin
        • e_r_i_n Re: Czyli... 05.11.05, 15:53
          Nie cycek, tylko cyca smile
          No i ja pisze o okropnosci, nie tych pakudztwach wink
        • anulka.p Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:06
          Lipcowa przynudza już strasznie, w kóło wałkowanie tych samych tematów, na
          dodatek ubogim slownictwem - fuj, , obrzydliwe, zaraz się porzygam, itd. Nuda,
          panie nuda.
          • 18_lipcowa Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:16
            Jednak nie tak do konca skoro sie tak podniecasz tym co pisze.
            • anulka.p Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:19
              smile))) Od niepamiętnych czasów wypowiedziałam się w wątku założonym przez
              ciebie. I rzeczywiscie, starsznie się podniecilamsmile. Oj biedna ty, jak tak u
              Ciebie wygląda podniecenie.
              • 18_lipcowa Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:22
                Nie u mnie. U Ciebie.
                • anulka.p Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:23
                  Uhhmsmile)))
                  • 18_lipcowa Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:24
                    Bądz konsekwentna. Jak piszesz zeby mnie olac, nie odpowiadać, nie dac sie
                    prokwokowac to tego nie rób.
                    jak widac nie umiesz sie powstrzymac.
                    • anulka.p Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:28
                      Ależ Ty lubisz ze mną rozmawiać i wreszcie masz okazję. Ja za to lubię mieć
                      ostatnie słowo. I nie nazywaj tego prowokacją co robisz, bo prowokowac też
                      trzeba umieć. A tu się raczej wszyscy śmieją.
                      • 18_lipcowa Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:29
                        Czy lubię z Tobą rozmawiac????? Eee ciezko mi powiedzieć bo latasz mi tak
                        szczerze.
                        I lata mi to ile i jak bedziesz mi odpisywać.
                        • anulka.p Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:32
                          Poniewaz to jest naprawdę nudne, a twoje argumenty od zawsze takie same, to juz
                          przestaję odpisywać. Ale ty sobie jeszcze coś napiszsmile
                        • mruczek96 Re: Oj prawda Uma - NUUUUUDY 05.11.05, 16:40
                          zgadzam się, to prawda - czytalam w jednym watku ze ci lataja rozne rzeczy.
                      • mruczek96 anulka.p 05.11.05, 16:30
                        anulka mi sie wydaje ze ty troche docinasz zalozycielce watku i ja nie wiem czy
                        to jest dla niej mile. moze chyba miec inne zdanie a ty jak sie nie zgadzasz to
                        wyraz to z kultura. jesli laska.
                        • anulka.p Mruczku 05.11.05, 16:38
                          Staralam się z kulturą, no wiesz, a co Cię tak konkretnie urazilo?
                          • mruczek96 Re: Mruczku 05.11.05, 16:43
                            tak konkretnie to nie wiem takie raczej ogolne odczucie mam. a przeciez ta
                            biedna dziewczyna niczemu nie jest winna, ze sie ktos uwzial i jej dokucza.
                            ja na przyklad zapytalam o cos na innym forum i od razu sie mnie przyczepila
                            jakas pani ze maltretuje dziecko. a to nie prawda.
                            a wy sie czepiacie osiemnastego lupca ze nie lubi damskich cyckow. no chyba by
                            byla nienormalna gdyby lubila! jak ma lubic karmiace cycki jak sama nie karmila?
                            no pomysl sama anulko.
                            • anulka.p Re: Mruczusiu 05.11.05, 16:48
                              No taksmile
                              • mruczek96 Re: Mruczusiu 05.11.05, 16:51
                                bardzo sie ciesze ze sie ze mna zgadzasz bo wygladasz na osobe rozsadna.
                                dziekuje ci i pozdrawiam
                                • anulka.p Re: Mruczusiu 05.11.05, 16:55
                                  Dla Ciebie wszystko! To ja przecież walczylam, kiedy Twoją mamusię na Oślą
                                  Ławkę pognalismile
                                  • mruczek96 Re: Mruczusiu 05.11.05, 16:59
                                    ale tamto bylo zartobliwe a to jest watek o tym ze ktos moze nie miec pojecia o
                                    karmieniu oblesna piersia bo nie ma dzieci. a jakby mial to by wolal proteze
                                    piersi albo by sie chowal gdzie popadnie z oblesnymi swoimi cyckami a nie
                                    wystawial je na widok publiczny.
                                    bardzo sie ciesze ze sa ludzie ktorzy dobrze widza ze swoich cyckow nie powinni
                                    pokazywac jak sie ich wstydza bo sa na przyklad za male lub za wysoko!
                                    dlatego szkoda mi troche lipca i sie za nia ujmuje.
                            • mkolaczynska Re: Mruczku 05.11.05, 20:21
                              ja karmiłam i nie lubie jak ktoś mi swoje pokazuje.
                              Wogóle karmiacych wymion nie lubie-bo tak właśnie piersi wtedy wyglądają jak
                              krowie wymiona!
                              • moofka Re: Mruczku 05.11.05, 20:24
                                mkolaczynska napisała:

> ja karmiłam i nie lubie jak ktoś mi swoje pokazuje.
                                > Wogóle karmiacych wymion nie lubie-bo tak właśnie piersi wtedy wyglądają jak
                                > krowie wymiona!
                                a z tych czerwonych zaropialych cyców jak scisniesz to leci jak z wielkiego
                                wagra
                                ugh
                                fatalny wybryk natury
                                • mkolaczynska Re: Mruczku 05.11.05, 20:37

> absolutnie zgoda
                                  > jak krowie wymiona z łojotokiem i pryszczami i lupiezem
                                  > obrzygane przez lipca
                                  > a z tych czerwonych zaropialych cyców jak scisniesz to leci jak z wielkiego
                                  > wagra
                                  > ugh
                                  > fatalny wybryk natury
                                  Dla mnie jeszcze gorzej to wygląda, wagry zniose.
                                  Ale te baniaki z sutami wielkości tegoż blech!

Jestem jak najbardziej za wolnym wyborem każdego człowieka w każdej kwestii
                                  praktycznie, ale domaganie się ode mnie tolerancji na wywalone wymiona kobiet w
                                  restauracjach tramwajach autobusach i supermarketach! Temu mówie NIE. To
                                  upokaża manie jako kobiete która kiedyś karmiła zdiecko!!
                                  • moofka Re: Mruczku 05.11.05, 20:43
                                    mkolaczynska napisała:

>
                                    > Dla mnie jeszcze gorzej to wygląda, wagry zniose.
                                    > Ale te baniaki z sutami wielkości tegoż blech!
                                    na pełnym rzygów baniaku zaropiałe suty jak kołpaki od tirów
                                    a na tym zyły jak gazociąg z rosji do niemiec
                                    pełen rzygów
                                    blech blech blech

i upokarza i poniża kazda kobiete która karmiła
                                    nie karmiła
                                    ma cyce albo ich nie ma
                                    absolutnie zgoda

jak to dobrze czasem poczytać takie
                                    mądre i pełne ekspresji wypowiedzi
                                    czuje sie bogatsza
                                    dzieki mkolaczynska
                                    robie cie na zielono smile

>
                                    > Jestem jak najbardziej za wolnym wyborem każdego człowieka w każdej kwestii
                                    > praktycznie, ale domaganie się ode mnie tolerancji na wywalone wymiona kobiet
                                    w
                                    >
                                    > restauracjach tramwajach autobusach i supermarketach! Temu mówie NIE. To
                                    > upokaża manie jako kobiete która kiedyś karmiła zdiecko!!
                                    • mkolaczynska Re: Mruczku 05.11.05, 21:07

> gorzej to juz tylko wygląda baniak pełen rzygów lipca
                                      a co uważasz że żygi lipca są szczególnie oblesne? Dlaczego?
                                      Baniak z żygami to dla mnie pikuś-nie moge powiedzieć nic złego o elementach
                                      obrzydliwych nie będących przyległościami obnażającej się baby z wielkimi sutami
                                      (dla mnie nie muszą być zaropiałewink
                                      Niestety wymiona z tryskającym mlekiem wpychane w usta niemowlaka w miejscu
                                      publicznym -jako część kobiecego ciała -obrzydliwstwo, w dodatku niestety
                                      ekschibicjonizm i stwierdzenie a g..o mnie obchodzą inni niech się męczą
                                      ogladając itd. Czyli kompletny brak szacunku dla otoczenia.

zaropiałe suty jak kołpaki od tirów
                                      smile podoba mi sie twój opis wink
                                      >
                                      > i upokarza i poniża kazda kobiete która karmiła
                                      > nie karmiła
                                      > ma cyce albo ich nie ma
                                      > absolutnie zgoda
                                      Tak każdą kobiete
                                      >> czuje sie bogatsza
                                      > dzieki mkolaczynska
                                      > robie cie na zielono smile
                                      ciesze się ja już wydrukowłam twoją wypowiedź, reszty raczej nie warto wink
                                      • mkolaczynska Re: Mruczku 05.11.05, 21:16
                                        > ciesze się ja już wydrukowłam twoją wypowiedź, reszty raczej nie warto wink
                                        a nie przepraszam za jeden szczery ukłon.
                                      • anulka.p Moofka vs mkolaczynska 2:0! 05.11.05, 22:14
                                        Moofko Ty naprawdę jesteś niemożliwasmile)
                                    • czajkax2 Re: Moofka 05.11.05, 23:04
                                      jestes boska. czytając twoją bardzo plastyczna wypowiedź czułam coraz bardziej
                                      jak robi mi się blech blech blech. Do tego baniaku pełnego żygów dorzucam i
                                      swoje. az mnie ciary przeszły, tak bardzo ten opis był blech.
                                    • cocollino1 MOOFKA 07.11.05, 10:04
                                      jesteś boska, boska, boska, poprostu płaczę ze smiechu, cudowna
                                      jestessmile))))))))))))))))))))))))))))
                              • jktasp Re: Mruczku 06.11.05, 17:42
                                Akurat się nie zgodzę, moje w czasie karmienia były idealnie piękne, okrągłe,
                                sterczące, naprawdę byłam z nich dumna, jestem teraz drugi raz w ciąży i
                                fajnie będzie mieć taki biuścik znowu.
      • l.e.a Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:53
        też mnie to ciekawi, pierś jest ok, zresztą mało co widać big_grin a może ja ślepa
        jestem big_grin
      • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:13
        e_r_i_n napisała:

> Okropnosc to piesek wystawiajacy sie na trawniku w celu zrobienia kupy...

okropne to sa takie male pieski, ktore nie szczekaja normalnie tylko jazgocza.
        jeny jak ja nienawidze tych malych obrzydlistw!
    • ania.freszel Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 15:54
      Masz racje Lipiec. Oblesne i tyle. Osobiscie uwazam, ze nie nalezy sie z tym
      obnosic. Szkoda ze niektore mamusie tego nie rozumieja, bo dla nich wielki
      powod do dumy, gdzies to slyszalam...tez mi powód
      • l.e.a Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:00
        nie, to nie jest powód do dumy - dlaczego ?, ja tak nie uważam, ale nie widzę w
        tym nic obrzydliwego
      • e_r_i_n Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:02
        Znowu troche niejasna wypowiedz - co nie jest powodem do dumy? Karmienie
        piersia? Karmienie piersia w miejscu publicznym? Zdjecie w czasie karmienia
        piersia?
        Jak dla mnie karmienie piersia jest czynnoscia naturalna i ani powodem do dumy,
        ani do wstydu.
        • tynia3 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:09
          e_r_i_n napisała:

> Znowu troche niejasna wypowiedz - co nie jest powodem do dumy? Karmienie
          > piersia? Karmienie piersia w miejscu publicznym? Zdjecie w czasie karmienia
          > piersia?
          > Jak dla mnie karmienie piersia jest czynnoscia naturalna i ani powodem do
          dumy,
          >
          > ani do wstydu.

No naturalna jak najbardziej, ale przyznaj, niektóre panie robią to wręcz
          ostentacyjnie. Uwaga, ja karmię!!! Klękajcie narody wink.
          Sama karmiłam w przedziwnych miejscach, na żadanie zresztą, ale jakoś tak mi to
          wychodziło, że nie mam ani jednego wspomnienia zniesmaczonej miny przypadkowego
          widza. Da się wink - i w wielkim mieście i na łonie natury.

pzdr
          • e_r_i_n Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:15
            tynia3 napisała:

> No naturalna jak najbardziej, ale przyznaj, niektóre panie robią to wręcz
            > ostentacyjnie. Uwaga, ja karmię!!! Klękajcie narody wink.

No byc moze - chociaz ja osobiscie sie z czyms takim nie spotkalam smile

> Sama karmiłam w przedziwnych miejscach, na żadanie zresztą, ale jakoś tak mi
            > to wychodziło, że nie mam ani jednego wspomnienia zniesmaczonej miny
            > przypadkowego widza.

Ja tez karmiłam, tez na rzadanie i tez w roznych miejscach. I mimo ze bardzo
            starałam sie byc dyskretna (przede wszystkim ubrana tak, zeby było widac jak
            najmniej (a w praktyce - nic) - jakies tam głupawe spojrzenia sie zdarzały.
      • martadawa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:09
        Obnosic nie obnosić. Ale są takie sytuacje kiedy trzeba. Ja też byłam
        skrępowana karmiąc niuńkę pierwszy raz publicznie. Ale widziałam kiedyś w
        przychodni mamę skrępowaną tym, że karmi z butelki. A co do piersi, w ciąży
        zmienia się trochę ich wygląd, przy karmieniu jeszcze bardziej, później podobno
        wracają do normy i te które były w ciąży wiedzą o tym.
        Pozdrawiam.
        • ania.freszel Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:15
          później podobno
          >
          > wracają do normy i te które były w ciąży wiedzą o tym.
          > Pozdrawiam.

Wracają albo nie wracają... najczesciej nie. Zalezy od wielkosci i zasobnosci
          portfela....i te z mniejszymi albo malymi sa w tym wypadku wygrane ;P
        • driadea Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:17
          A ja bym nigdy się nie odważyla karmić w miejscu publicznym.
          Karmiłam parę razy w parku, ale zawsze zakrywałam się bardzo szczelnie.
          Wstydliwam, ot co.
          A też karmiłam na żądanie, a jakże.
          Cyca wink ze zdjęcia jak każda inna, nie widzę, żeby była długa.
          • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:33
            ty sie wstydzisz widocznie taka juz jestes a inne nie maja hamulcow sad
            widocznie kazdy jest inny na tym swiecie.
    • wegatka Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:16
      18_lipcowa napisała:

> jakbym była facetem to miałabym obrzydzenie do tej pani na zdjęciu...

Tiiiia, ale może nie wyobrażaj sobie siebie od razu w roli pedała wink
    • faceeet Mam to gdzies, tzn. nie przeszkadza mi dopoki 05.11.05, 16:18
      jakas matka nie wyjmie tego cyca i nie zacznie mnie z niego polewac mlekiem...
      Z drugiej strony, w ogole wielu ludzi nie powinno jesc w miejscach publicznych
      bo nie potrafia sie zachowac...
      • wegatka Re: Mam to gdzies, tzn. nie przeszkadza mi dopoki 05.11.05, 16:21
        Otóż to, myślę, że większość facetów myśli podobnie. Żaden ze znanych mi
        osobników płci męskiej nie patrzył z obrzydzeniem na swą karmiącą żonę.
      • mruczek96 Re: Mam to gdzies, tzn. nie przeszkadza mi dopoki 05.11.05, 16:22
        cycka masz gdzies facet? jak to sie stalo?
      • anulka.p Re: Mam to gdzies, tzn. nie przeszkadza mi dopoki 05.11.05, 16:22
        > jakas matka nie wyjmie tego cyca i nie zacznie mnie z niego polewac mlekiem...
        O rany, że w ogóle coś takiego Ci przyszło do głowy! Trzeba mieć wyobraźnię.
    • 18_lipcowa Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:23
      to chyba jesteście ślepe.

Sprawdzałam, właśnie. Moja pierś jest o wiele wyżej. Żeby ją tak wyjąć od dołu
      spod swetra jak ta pani na zdjęciu musialabym ją miec na wysokosci brzucha.
      • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:34
        Może masz małe cycki? Bo ta pani na zdjeciu ma duże.
        Ja też mam duże (na pewno nie są długie) i jakoś sobie wyobrażam, że się da. Bo
        się da. Chyba, że ma się mały biust, to nic z tego.
        • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:35
          No własnie małych nie mam.Raczej większe i nie wyjęłabym ich tak od dołu.
          • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:35
            Tp spróbuj, jak pani ze zdjecia, podnieśc sweterek...
            • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:38
              driadea napisała:

> Tp spróbuj, jak pani ze zdjecia, podnieśc sweterek...

w tym sęk że ta pani ledwo ledwo podniosła ten sweterek
              • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:41
                Tak? Może widzę inne zdjecie, ale na tym, które oglądam, sweterek jest
                uniesiony mniej więcej na wysokość splotu słonecznego czy pachy. Nie wiem,
                gdzie ty masz cycki, czyżby na szyi?

Mędrzec szuka mądrości, głupi ją znalazł.
                /G.Ch. Lichtenberg/
                • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:42
                  driadea napisała:

> Tak? Może widzę inne zdjecie, ale na tym, które oglądam, sweterek jest
                  > uniesiony mniej więcej na wysokość splotu słonecznego czy pachy. Nie wiem,
                  > gdzie ty masz cycki, czyżby na szyi?

No własnie ja mam na właściwym miejscu.
                  I nie dałabym rady ich tak wyciągnąc i na dodatek położyć na dłoni.
                  • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:44
                    Ona nie kładzie sobie na dłoni, a dłonią podtrzymuje.
                    Moim zdaniem przesadzasz, to, że masz cycki na szyi i małe otoczki sutkowe to
                    jeszcze nie znaczy, że wszystkie inne cycki są obleśne.
                    Pozdrawiam.
                    • edorka1 Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:45
                      Cycki na szyi - superek!!!!
                    • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:46
                      Kładzie na dłoni tak jakby ten cyc był dłuższy niż uszy jamnika,
                      nie mam cycków na szyi, przeciez zdajesz sobie z tego sprawę że nie mozna miec
                      biustu na szyi.
                      Po prostu ten cycek jest oblesny.
                      • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:48
                        To ty uważasz, że on taki jest, moim zdaniej jest zupełnie we porządku.
                        Pozdrawiam.
                        • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:07
                          Nie jest,
                          jest obwisły
                      • e_r_i_n Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 06.11.05, 11:04
                        18_lipcowa napisała:

> przeciez zdajesz sobie z tego sprawę że nie mozna miec biustu na szyi.

Eee, nie mozna? Faceci sie nie zmieniają, ale kobiety - kto wie wink
                    • mruczek96 Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:49
                      driadea napisała:

> to, że masz cycki na szyi i małe otoczki sutkowe to
                      > jeszcze nie znaczy, że wszystkie inne cycki są obleśne.

driadea a ja mysle ze jestes troche niesprawiedliwa bo jak ona ma male cycki
                      umiejscowione wysoko to nie musisz z niej szydzic. samej by ci bylo przykro
                      gdybys miala takie male cycki i wysoko!
                      przepraszam jesli cie urazilam, ale chyba przesadzasz po prostu.
                      • musia2002 Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:50
                        Lipcowa zazdrosci takich cyckow,ktore mozna na dloni trzymac.
                        • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:08
                          Jeszcze jakbym miala czego, bo mialabym maly biust to moze by zazdroscila ale
                          biust ma okej wiec to nie z zazdrosci to pisze
                      • mruczek96 Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:50
                        i jeszcze sie mylisz bo jamnik wcale nie ma takich dlugich uszu raczej baset
                        jak juz.
                      • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:51
                        Przecież Lipcowa, jak sama twoerdzi, ma duży biust.
                        I wcale zeń nie szydzę, po prostu się dziwię, bo pisze, że ma wyżej niż ta pani
                        ze zdjęcia. No a wyżej jest szyja, nie?
                        No dobra, przesadziłam, powinnam była napisać "cycki na dekoldzie".
                        • mruczek96 Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 16:53
                          a nie przepraszam, to nie ty pisalas o tym jamniku.
                        • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:09
                          Driadeo powyzej brzucha i ponizej szyi jest KLATKA PIERSIOWA.
                          • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:09
                            Serio?
                            A ta pani to gdzie niby ma biust?
                            • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:10
                              na brzuchu
                              • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:11
                                Ta jasne. Tym tokiem idąc zaraz wyjdzie, że ta pani ma kilka(naście) kręgów
                                więcej niżli my.
                                • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:12
                                  i jeszcze ten ogromny sut......błee
                                  • driadea Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:12
                                    wink
                                  • andaba Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:20
                                    Przeglądnij sobie parę pisemek o odpowiedniej tematyce. Gdyby się takie duże
                                    otoczki facetom nie podobały, to by nie zamieszczali modelek z takimi.
                                    • 18_lipcowa Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:27
                                      Przeglądałam i takich wielkich jeszcze nie widzialam.
                                    • mruczek96 Re: Jak nie widzicie nic obleśnego w tym cycku 05.11.05, 17:28
                                      myslisz ze taka wrazliwa osoba moglaby czytac TAKIE rzeczy? teraz to naprawde
                                      widac jakie niektore z was sa!
        • lila1974 Re: Driadea 05.11.05, 17:43
          Przy dużym biuście to nawet można karmić dziecko siedząc w wannie.
          W pierwszej chwili byłam oburzona, jak mi mąż zaproponował takie rozwiązanie,
          ale okazało się, ze jednak można.
          • driadea Re: Driadea 05.11.05, 17:49
            Oj tam w wannie.
            Przy dużym biuście można karmić dziecko z drugiego pokoju! wink
            • lila1974 Re: Driadea 05.11.05, 17:54
              Nie, no Ty sobie jaja robisz a ja serio mówię.
              • andaba Re: Driadea 05.11.05, 17:56
                No można w wannie, czemu nie. Ale w wannie można nawet przy wklęsłych. Chyba że
                dziecko obok stoi?
                • lila1974 Re: Andaba 06.11.05, 00:07
                  Oczywiście, że stala OBOK, jakbym ją wzięła do wanny, to żadna rewelacja.
              • driadea Re: Driadea 05.11.05, 18:44
                Rzeczywiscie, ja żartowałam.
                Nigdy mi się nie zdarzyło karmić w pozycji :z wanny", może przy nzastępnym
                dziecku, kto wie smile
    • edorka1 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:28
      E tam. Cyc ja cyc. Ja pobiłam pewnie rekord pod względem miejsca, bo zdarzyło mi się karmić na cmentarzu. Tak miałam, musiałam. Nie w cycu problem, tylko w ludzkiej głupocie szukającej problemu tam, gdzie go nie ma. Cyc jest sprawą odwieczną, naturalną jak trawa i deszcz, i owszem nie uważam żeby obnoszenie się było na miejscu, ale w sumie jak któraś lubi to jej problem. Dziecko zje, a to najważniejsze. Ogólnie ludzkość powinna być zadowolona z powrotu do natury a nie narzekać smile.
      A swoją drogą - Lipcowa - nie jesteś facetem... oni miewają dziwne gusta, czasem lubią takie mleczarenki - niektóre bywają całkiem jedrne i bez silikonu smile.
      • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:32
        no teraz to zasunelas jakbys chciala powiedzec ze ona ma silikon w biuscie. no
        wiesz!
        • edorka1 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:34
          Kurcze, fakt, jedną ręką gotuję obiadek hihi stąd ten szwank. No chdzi o to, że bywają bardzo fajne cyce u karmiącech mam. Mleczko sprawia że są pełniejsze i jędrniejsze.
          • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:35
            jezu przestan, schabowy mi sie cofa...
            • mruczek96 zbieg okolicznosci 05.11.05, 16:56
              czy ty wiesz za u nas akurat dzisiaj tez byl na obiad schabowy?
              nie uwazasz ze to mily zbieg okolicznosci? moze mamy cos wspolnego ze soba albo
              jakies wibracje.
              jakbys chciala to mozemy koresponowac na priv.

pozdrawiam
              papatki!
              • e_r_i_n Re: zbieg okolicznosci 06.11.05, 11:07
                Mruczku, a czy ja moge sie do tej korespondencji przyłączyć? Ja tez na obiad
                wczoraj schabowego miałam. A Lipcowa jestes kims, kogo bym blizej chciala
                poznac - w celach mi tylko wiadomych wink
          • ania.freszel Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:14
            Mleczko sprawia że są pełniejsze i
            > jędrniejsze.
            A ja mleczko znika zostaje....wiadomo co, szkoda gadac
            • edorka1 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 19:13
              No dlatego czasem lepsze te z mleczkiem hihi.
      • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:32
        Tak ale jesli przykładowo cos mi sie nie podoba np. uwazam za oblesne chodzenie
        na zapasy - gdzie spoceni , czesto otyli faceci pierdzą przy sciskaniu sie
        nawzajem to tak samo oblesne jest karmienie i nie chce by mnie ktos tym raczył
        w miejscu publicznym. Sama nie siorbię, nie pierdzę, nie mlaszcze i nie
        wystawiam mało reprezentacyjnych częsci ciała na ludzki widok i tez tego samego
        sobie nie zycze.
        A juz powód do dumy to w tym miejscu grrrrrrruba przesada.
        • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:33
          Aha nie dokonczylam z tymi zapasami. Jesli uwazam ze to oblesne to sie na
          turnieje zapasnicze nie pcham, tak samo nie chce by ktoś mi pchał pod oczy
          karmiace cycki.
          • wegatka Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:42
            18_lipcowa napisała:

> tak samo nie chce by ktoś mi pchał pod oczy
            > karmiace cycki.
            >

Lipcowa, ale to zdjęcie przecież sama sobie wyszukałaś smile
        • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:35
          18_lipcowa napisała:

> nie pierdzę,

jak to??? a jak pojesz kapustki albo czegos innego dobrego, to tez nie?
          • dzindzinka Re:Jesteś zboczona! 05.11.05, 16:38
            Podniecasz się zdjęciem z brukowca? I w dodatku zakłamana, nie tak dawno
            stwarzałaś wrażenie, że nie czytasz tego typu gazet. A jednak!
            • 18_lipcowa Re:Jesteś zboczona! 05.11.05, 16:40
              dzindzinka napisała:

> Podniecasz się zdjęciem z brukowca? I w dodatku zakłamana, nie tak dawno
              > stwarzałaś wrażenie, że nie czytasz tego typu gazet. A jednak!

Nie czytam Super Expressu.
              To ze dziś weszłam na ich stronę nie znaczy że go czytam
            • janet3 lipiec 05.11.05, 17:00
              Lipiec jak to z Tobą jest że ciągle piszesz o tym samym? Temat cycek przewija
              się u Ciebie chyba dość często.....czy to juz fobia? W zeszłym roku aż piałas z
              zachwytu bo starałaś się o dziecko dzis plujesz jadem na matki i dzieci.Ty
              zdaje się masz powazny problem, ale forum tu nic nie pomoże, panno szukaj
              pomocy u specjalisty.Przy twoich skłonnosciach do tycia szybciej ci cycek
              spadnie niz babie karmiącej,pamiętaj o tym!
              • mruczek96 Re: lipiec 05.11.05, 17:11
                podlosc i zlosliwosc.
                czytac nie umiesz?
                przeciez ona ma MALE cycki i WYSOKO, to sie nie martw.

• 18_lipcowa Re: lipiec 05.11.05, 17:11
                Oj z tym cyckiem to nie sądze, nie opadnie. A jak opadnie - to go se podniosę.

Co do piania z zachwytu i starania sie o dziecko to przeciez co innego starac
                sie i je miec a co innego wywalać paskudztwo gdzie popadnie
                • wegatka Re: lipiec 05.11.05, 17:18
                  18_lipcowa napisała:

> Oj z tym cyckiem to nie sądze, nie opadnie. A jak opadnie - to go se podniosę.

Oj, nie mów hop, bo dorodne cyce to po ciąży można nawet z podłogi podnosić.
                  • 18_lipcowa Re: lipiec 05.11.05, 17:29
                    nie o takim podnoszeniu mówiłam. wink))))))))
          • katarzyna.br Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 14:10
            Karmienie piersię to podstawowa biologia. Może się to komuś podobać lub nie,
            tak jak inne czyności fizjologiczne, które wykonujemy.
            Ten wątek to żalosna dyskusja o niczym, która pokazala totalny infantylizm i
            prostactwo paru osób, nie wspominając o zalożycielce wątku, która ma wielkiego
            kota.
            Momentami bylo to i zabawne, ale ja to odczytalam jako kolejny krzyk o
            pomoc.Pomóżmy w końcu zalożycielce wątku, może jakaś grupa wspracia.
        • edorka1 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:38

Takie masz niereprezentacyjne cyce??? Ja mam fajne a karmiłam prawie trzy latka. Też nie wystawiam, ale nie dlatego że obrzydliwe wink.
          • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 16:41
            Nie mam niereprezentacyjnych, nie o to chodzi.
            Chodzi o to że gdyby karmiła nie wystawiłabym ich na widok publiczny
            • socka2 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:01
              lipiec chyba nie wie, ze w ciazy i podczas karmienia cyca rosnie....moze jak
              jej piersi "podrosna",bo wzbierze w nich mleko, tez uda jej sie na dloni
              polozyc smile))
              • mruczek96 jeny!!!!!ale wy jestescie podle! 05.11.05, 17:03

a skad ma wiedziec jak nikt jej dzidzi nie zrobil? no skad?
                • socka2 Re: jeny!!!!!ale wy jestescie podle! 05.11.05, 17:04
                  zaraz tam podle smile)) to podly ten, kto nie chce zrobic wink
              • wegatka Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:04
                Lipiec też niestety nie wie, że nawet gdyby zaparła się i nie chciała w ogóle
                cycą karmić, to po urodzeniu dziecka otoczkę na cycy i tak będzie miała jak
                kołpak od tira.
                • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:08
                  przy okazji ciagle nawiazywanie do tego tira moze swiadczyc o jaka profesje ja
                  posadzacie a to juz chwyt ponizej piersi!
                  • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:09
                    ponizej pasa raczej.
            • majamel Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:06
              Dziewczyny! Wy to chyba się nudzicie!Nieźle się uśmiałam czytając to wszystko!
              Uwielbiacie sobie ubliżać czy co? Osobiście uważam że "obnażanie się" w
              miejscach publicznych jest nie na miejscu. przecież można karmić dyskretnie a
              nie wszystkim pokazywać swoje cycki Ale jak ktoś lubi... Byłam parę razy w
              takiej sytuacji i sama nie wiedziałam gdzie mam podziać wzrok i co ze sobą
              zrobić. Ale każdy jest indywidualistą i o gustach się nie dyskutuje.
              Przestańcie sobie dosrywać.Pozdrawiam!
              • driadea Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:08
                majamel napisała:
                > Przestańcie sobie dosrywać

Nie, bo wtedy musiałybyśmy dosr.. Tobie ;P
                • majamel Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:12
                  driadea! Ależ Ty zabawna jesteś!!!!
                  • driadea Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:13
                    Dziękuję, wzajemnie.
      • mkolaczynska Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 20:25
        Ogólnie ludzkość powinna być zadowolona z powrotu do natury a nie n
        > arzekać smile.
        naturalne to są włosy pod pachami wink
        i różne takie?
        Hodujesz może-bo tak to rozumiem ten twój powrót do natury wink
    • miss_jumbo Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 17:08
      18_lipcowa napisała:

> jakbym była facetem

Faceeetem chyba tongue_out
    • astomi25 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:07
      I ty siebie lipcowa uwazasz za osobe inteligentna? Boszszsz...

Moze zaloz sobie forum dla nie-matek, badz dla osob nie lubiacych dzieci i
      wszystkiego co sie z tym wiaze.
      Napisz postulaty typu:
      1 Precz z dziecmi
      2 precz z wiszacycmi cyckami
      3 precz w wypadajaca macica...
      etc etc...
      Ja nie wiem, co ty chcesz takim postem osiagnac...Cycek jak cycek, jesli facet
      kocha swoja zone i dziecko, to sie cieszy, ze zona je karmi , sprawa wygladu
      piersi nie jest wtedy na pierwszym planie.Jesli twoj facet taki jest, to moze
      faktycznie nie miej z nim ( badz w ogole ) dzieci, bo jak ci cycek po karmieniu
      obwisnie choc o centymetr, to ani sie obejrzysz a wylecisz z domu na zbity pysk.
      A w najlepszym razie, facet znajdzie sobie kochanke.

Jezu jak mozna byc tak ograniczonym? Czy dla ciebie istnieja jakies wartosci,
      po za wygladem zewnetrznym?
      • andaba Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:10
        astomi25 napisała:

> Jezu jak mozna byc tak ograniczonym? Czy dla ciebie istnieja jakies wartosci,
        > po za wygladem zewnetrznym?
        >

Istnieją. Np TOLERANCJA. Po prostu bije z jej wypowiedzi.
        • goniag33 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:13
          andaba napisała:

> astomi25 napisała:
          >
          >
          > > Jezu jak mozna byc tak ograniczonym? Czy dla ciebie istnieja jakies warto
          > sci,
          > > po za wygladem zewnetrznym?
          > >
          >
          >
          > Istnieją. Np TOLERANCJA. Po prostu bije z jej wypowiedzi.

No i nie zapominajmy o powalającej wiedzy na temat wielkości kołpaków od TIR-ów!
      • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:14
        astomi25 napisała:

> I ty siebie lipcowa uwazasz za osobe inteligentna? Boszszsz...
        >
        > Moze zaloz sobie forum dla nie-matek, badz dla osob nie lubiacych dzieci i
        > wszystkiego co sie z tym wiaze.
        > Napisz postulaty typu:
        > 1 Precz z dziecmi
        > 2 precz z wiszacycmi cyckami
        > 3 precz w wypadajaca macica...
        > etc etc...
        > Ja nie wiem, co ty chcesz takim postem osiagnac...Cycek jak cycek, jesli
        facet
        > kocha swoja zone i dziecko, to sie cieszy, ze zona je karmi , sprawa wygladu
        > piersi nie jest wtedy na pierwszym planie.Jesli twoj facet taki jest, to moze
        > faktycznie nie miej z nim ( badz w ogole ) dzieci, bo jak ci cycek po
        karmieniu
        >
        > obwisnie choc o centymetr, to ani sie obejrzysz a wylecisz z domu na zbity
        pysk
        > .
        > A w najlepszym razie, facet znajdzie sobie kochanke.
        >
        > Jezu jak mozna byc tak ograniczonym? Czy dla ciebie istnieja jakies wartosci,
        > po za wygladem zewnetrznym?
        >

Odp. NIE.
        wink)))))))))))
        • goniag33 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:21
          Biedna dziecinka,biedna...
      • mkolaczynska Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 20:29
        Cycek jak cycek, jesli facet
        > kocha swoja zone i dziecko, to sie cieszy, ze zona je karmi , sprawa wygladu
        > piersi nie jest wtedy na pierwszym planie.Jesli twoj facet taki jest, to moze
        > faktycznie nie miej z nim ( badz w ogole ) dzieci, bo jak ci cycek po
        karmieniu

A co jak w trakcie każesz go oglądać całemu tramwajowi? Gdzie nie ma jak się
        ruszyć!
        Powinniśmy sobie oczy wydłubać żeby tego nie oblądać wink?
      • come_back [...] 06.11.05, 23:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • mruczek96 Re: Astomi- racja :_) 07.11.05, 00:37
          mi to sie wydaje ze jak ktos zalozy sobie watek to sie cieszy ze mu rosnie i
          rosnie. zawsze mozna porownac z innym co nie rosnie i juz czlowiekowi
          przyjemniej. moja watek co go zalozylam nawet nawet urosl smile
          a to jest forum dyskusyjne to mozna dyskutowac, nie rozumiem o co ci chodzi
          szczerze powiedziawszy.
          • come_back Re: Astomi- racja :_) 07.11.05, 00:42
            To juz sobie pozostan w tej slodkiej niewiedzy- ale ja mysle, ze jednak wiesz
            sciemniaro wink
            Ale fakt- z czego jak z czego,ale z ilosci postow troll moze byc dumny- typowy
            przerost formy nad trescia, ale co mnie to obchodzi? Juz nie... Ja juz swoje
            powiedzialam i wiecej g... nie dotykam
            Zegnam
    • xymena.l Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:41
      18_lipcowa napisała:

> jakbym była facetem to miałabym obrzydzenie do tej pani na zdjęciu...

Ale nie jesteś (chyba???), więc powinno Ci to tradycyjnie latać...
      • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:43
        no to przeciez lata, pisala gdziec ze jej lataja cycki czy tylek.
        a nie, tylek to wisi. czy cos tam innego wisi - juz przestaly byscie jej
        dokuczac!
        • come_back Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 23:43
          smile))))))))) boszszszsz.............. bron swojej pani, bron, mruczku (... ty
          jej wielki kocie), potem cie podrapie po futerku i da miseczke mleczka
          • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 00:45
            ach nie, nie! ja jestem malym kotkiem jak juz!
            • come_back Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 00:46
              Osz ty kocie miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smile
      • come_back Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 23:39
        ON jest FACETEM i dlatego ma obrzydzenie smile)))
    • julia246 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:47
      Lipcowa, twój wątek obejrzałam właśnie na forum "nie nie jestem normalna".
      Ale sie nie dopisałam bo nie widzę w tym sensu, ty i tak byś nie zrozumiała,
      prawda????????
      • xymena.l Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 18:52
        Ktoś tu się chyba czepiał pisania tych samych wątków na różnych forach, albo
        mam halucynacje...
        Wisi czy lata, nie warto mieć dzieci, bo przy skłonnościach do tycia ciąża może
        być K.A.T.A.S.T.R.O.F.Ą. dla n_i_e_s_k_a_z_i_t_e_l_n_e_j figury...
    • moofka lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 19:14
      porownamy
      • xymena.l Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 19:35
        No, Moofka, czy to nie będzie... hardkorek wink))))???
        • l.e.a Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 19:38
          ooo taaak ja też chętna obrazu nieskazitelnej cycy big_grin
        • moofka Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 19:43
          xymena.l napisał(a):

> No, Moofka, czy to nie będzie... hardkorek wink))))???
          • anulka.p Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 20:00
            Moofko, błagam!!! Nie wywoluj wilka z lasu, tzn. cyca z Koszalinawink
            • karawara lipcowa, lipcowa, lipcowa!!!!! 05.11.05, 20:11

• moofka Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 20:16
              byly raz cyce w koszalinie
              co naiwnie wierzyly ze ich uroda nie minie
              choc obsysane nie bywaly, do ziemi sie wyciagaly
              jeden jest teraz w sopocie a drugi w wolominie

to o grawitacji wierszyk tongue_out
              • termio Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 20:31
                Urocze!!! gratuluję inwencji, czyżbyś miała wizję pięknej cycatej muzy, hihi
                wink, z Koszalina oczywiście. "Pezjaż zawiły jak poemat, a temat? Taki zwykły
                temat. Pejzaż, horyzontalny. Horyzont piękny, niebanalny, człowiek jak Stwórca
                nieobliczalny." Lipcowej daaaleko do Stwórcy, ale nieobliczalna, fakt.
                Przepraszam, Super Expres. A może jest gdzieś formu dla tych co to lubia pieski,
                małe, obleśne, i koty, wielkie? Moofka, szczere pozdro.
                • moofka Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 05.11.05, 20:49
                  termio,
                  z obwisłym cyckiem pejzaz raczej wertykalny jest smile))
                  • termio Re: lipcowa dawaj zdjęcia swojego cyca!!!!!! 06.11.05, 21:43
                    Moofka, ale niektórym obisa także jak leżą...???wink
    • aga55jaga 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i ... 05.11.05, 20:31
      strasznie zaczęłaś przynudzać!!! Powiem ci, że od dawna nie czytuję twoich
      odpowiedzi w postach jak i przez ciebie stworzonych wątków. Ten raz był
      ostatni. Poza tym mam nieodparte wrażenie, że świadomie prowokujesz do
      dyskusji na tak bezsensowne, w sumie, tematy jak ten. Kobieto, co ty robisz w
      ogóle na tym forum???? Ani z ciebie matka ani żona - tytuł tego forum brzmi -
      emama - to tak dla przypomnienia. Jak zauważyłam, notorycznie łamiesz
      regulamin, a niektóre twoje posty są wykasowywane przez moderatorów.
      Czerpiesz, jakąś niezrozumiałą dla mnie, przyjemność z dokopywania innym? W
      szczególności uwzięłaś się na kobiety zamężne no i matki (jak widać w tym
      wątku) że to niby są takie nudne, beznajdziejne i zakpciałe baby z długimi
      cyckami. Wobec tego pytam jeszcze raz - co tu robisz???? Poza tym, że ciągle
      kogoś obrażasz i "mieszasz z błotem" Niedowartościowana jakaś jesteś? A może ci
      tego zakapcenia i tych papilotów tak strasznie brakuje, iż koniecznie chcesz
      wszystkim udowodnic, a najbardzie sobie, jaka to ty jesteś niezależna. Tylko po
      co? W sumie mało to kogo obchodzi ...
      • driadea Re: 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i .. 05.11.05, 20:39
        Teraz to Ty się czepiasz.
        Nie chcesz, nie czytaj, ale po co od razu jakieś zarzekanie się (nota bene bez
        sensu), wytykanie, próby psychoanalityczne? Chcesz tolerancji? Bądź pierwsza.
        Każdy ma prawo do wasnego zdania, nawet jesli innym wydaje się ono głupie i
        nudne. Jeśli Lipcowa chce gadać o długich cyckach, niechaj gada, jak widać po
        liczbie odpowiedzi, chętnych nie brakuje.
        Więcej otwartości na inność życzę.
        Pozdrawiam, Aga
        • anulka.p Re: 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i .. 05.11.05, 20:43
          Tylko zdaje się droga Driadeo, że odpowiedzi wcale nie dotyczą długich cyckow,
          a - jak się im przyjrzec - czegoś zupełnie, zupełnie innego.
        • aga55jaga Re: 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i .. 05.11.05, 20:49

do psychoanalityka mi daleko - to jest wypowiedź a zdaje się, że mówiłaś coś o
          prawie do własnego zdania. Ja takie właśnie mam i kropka. A otwarta na inność
          jestem, staram się nie osądzać ludzi ,ale matko, ileż to można o takich, w
          sumie pierdołach?
          • driadea Re: 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i .. 05.11.05, 21:02
            No niestety, jak widać, można.
            • aga55jaga Re: 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i .. 05.11.05, 21:06
              masz rację niestety można - ble
      • 18_lipcowa Re: 18 lipcowa - myślę kobieto że przeginasz i .. 06.11.05, 11:37
        urzekła mnie twoja historia.'
    • beata132 Zupełnie nie na temat:-) Do mruczka96 05.11.05, 20:45
      Dawno się tak nie uśmiałamsmile
      Mruczku96 od dzisiaj masz we mnie wierną fakę. Uwielbiam czytać Twoje posty
      (np. o protezie piersi). Zawsze poprawiają mi humor. W końcu Lipcowa ma kogoś,
      kto ją w trudnej chwili wesprze i obroni. Podoba mi się Twój satyryczno-
      ironiczny dystans do wszystkiego. Tak trzymać.
      Pozdrawiam
      Beata
      • aga55jaga Re: Zupełnie nie na temat:-) Do mruczka96 05.11.05, 20:51
        też się pod tym podpisuję smile
        • galela Re: Dziewczyny 05.11.05, 21:26
          Macie zbyt mało tolerancji dla braku tolerancji (długich cyców).
        • mruczek96 aga55jaga i beata132 07.11.05, 00:39
          jest mi bardzo milo ze tu sa tez sympatyczne osoby a nie tylko zmijowate i
          jesli chcecie to mozemy do siebie pisac na priv bardzo chetnie!!!
    • magda.holdun Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 21:25
      cyce cycami..
      ale zeby super express czytac??? ciekawe co mozna w fakcie wyszperac!
      • magdalena1811 Olejmy ją!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 21:32
        Czemu tracimy czas i odpowiadamy na głupie posty tej prostaczki?
        Olejmy ja totalnie, to może jej sie znudzi.

A wogóle co ona tutaj robi? Co robi na forum e-mama?
        • anna-pia Re: Olejmy ją!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 22:06
          Nie zgadzam się! Lipcowa napisała, co napisała, jej prawo, ale wątek powstał
          rewelacyjny, dawno się tak nie uśmiałam!
          Pozdrowienia,
          Anka
        • 18_lipcowa Re: Olejmy ją!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 11:39
          No jak co?
          Leczę kompleksy
          • mruczek96 18lipcowa 07.11.05, 00:42
            nie przesadzaj. jak bedziesz wpadac w kompleksy z powodu internetu gdzie ci
            ktos dokucza to dobrze nie bedzie. raczej jestes madra, ja na przyklad bardzo
            lubie czytac to co piszesz i wszystko rozumiem. na pewno jstes mila tylko cie
            nie rozumieja. tak jak mnie kiedy zalozylam moj watek jak juz wspominalam chyba.
            pozdrawiam cie!
            • come_back Re: 18lipcowa 07.11.05, 00:45
              big_grin big_grin big_grin kon by kupe zrobil ze smiechu!!
    • aga2rk Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 23:29
      Dlaczego my kobiety jesteśmy wobec siebie takie nietolerancyjne? Czy któraś
      karmi w miejscu publicznym, czy nie - jej sprawa.Akurat na wygląd
      piersi,szczególnie podczas laktacji wpływu nie mamy. Zresztą wygląd to kwestia
      gustu. Dlaczego nie oburzamy się na widok pijaków pałętajacych sie po ulicach
      lub co gorsza leżących gdzieś pod bramą. Tolerujemy palaczy, którzy palą tam
      gdzie nie powinni a na kobietę, która w niczym nie zawiniła tak
      najechałyście.Zawsze zazdrościłam facetom, że są wobec siebie bardziej
      solidarni niż my. Dlaczego jesteśmy takie złośliwe i wredne?
      • czajkax2 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 23:32
        aga2rk napisała:
        Dlaczego jesteśmy takie złośliwe i wredne?

o nam się progesteron na móż rzucawink
        niby kruk krukowi oka nie wykole, ale kobieta koiecie jak najardziej-a w
        szczególności matka matce.
        Smutne to,ale jakze prawdziwe
        • czajkax2 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 23:32
          Miało byc ze na mózg się rzuca
          • mruczek96 czajka 07.11.05, 00:43
            dobrze ze poprawilas bo zrozumialam w pierwszej chwili ze ci sie na noz rzuca,
            ha ha ha!!!
      • driadea Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 23:55
        aga2rk napisała:
        >Zresztą wygląd to kwestia
        > gustu.

No nie wiem, ja mam gust wyśmienity, a wyglądam tak sobie wink
    • mamafilipcia Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.05, 23:44
      nie przeczytałam d okońca, bo jak jak zwykle prowokacja...
      szkoda gadać
    • czajkax2 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 00:11
      Oj Lipiec ze tez tak ci sie chce tropic te rzeczy których rzekomo nie lubisz?
      Ja mysle ze ty lubisz i to bardzo, te rozmemłane maumuski, wielgachne cyce na
      wierzchu, wypływające z rozciągnietych sutków strugi mleka. Oj luuuuuuuuuuubisz
      to malenkasmile przeciez ciągle o tym piszesz.
      To chyba jakas kompensacja (czy cus takiego) u ciebie nastąpila. Udajesz ze nie
      lubisz tego czego nie mozesz miec. Lepiej pisac ze sie nie chce,mimo ze się
      moze to miec, niz przyznac ze sie nie moze,mimo ze sie chcesmile
      Bardzo lubilam ciebie czytac,uwierz mi. Ale zrobilas sie taka przewidywalna w
      tematach, które poruszasz. Zaskocz mnie. Napisz jeszcze o czyms innym. Jak
      zwykle pozdrawiam.
      p.s. Sama wiesz ze bez ciebie na emamie byloby nudnawosmile

"-Co ma pan zamiar robić po odsiedzeniu trzech wyroków po 95 lat za rozmaite
      przestępstwa?
      -Hmm... Mam zamiar pracować z dziećmi! "
      • astomi25 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 09:20
        Czajka nieprawda.To z lipcem jest nudno, ciagle w kolko to samo, ciagle te same
        glupie tematy, obrazanie , wyzywanie wszystkich dziewczyn od glupich i
        brzydkich...Ciagle gadanie o cyckach, glupich zonach, a dobrych mezach jesli
        maja kochanki. Ciebie to bawi? No wybacz...
        Nie wiem ile jestes na forum, ja czytam je od 4 lat i kiedys atmosfera na
        emamie byla calkiem inna. Teraz nie zawsze chce sie czytac co niektore posty.
        Moge nie czytac jasne...ale forum jest po to, zeby je czytac, po to, zeby sie
        odprezyc po calym dniu, po to zeby sie poradzic.Niestety forum zatracilo swa
        pierwotna forme, teraz dowiaduje sie z forum glownie tego, ze maz sie powinien
        porzygac na moj widok, bo np karmie dluuuga piersia.wink
        Ja nie wiem co lipcowa tu robi, moze jakias liczba skasowanych postow z powodu
        zlamania regulaminu, uprawnialaby do wykopania jej z forum?
        Chyba sa jakies granice?

" Lebe jeden Tag, als wäre dein letzter..."
        • anulka.p Astomi - racja racja racja 06.11.05, 10:02
          Ja też się dziwię trochę tej Czajkowej sympatii do postow Lipca. Nie zgadzam
          się, ze byłoby bez niej nudno. Wręcz przeciwne, nudno jest z nią. A poza tym to
          trochę nie w porządku, że bardzo często poważne wątki z prośbami o radę
          zamienione są przez Lipcową w durne pyskówki, co naprawde skutecznie zniechęca
          do dzielenia się swoimi klopotami czy problemami. Dziewczyny się wpisują,
          czasem naprawdę z dramatycznymi sprawami, a otrzymują jakieś głupkowate i
          napastliwe komentarze Lipca. A w końcu nie każdy ją zna i wie, że nie ma się za
          bardzo kim przejmowaćsmile
          • czajkax2 Re: Astomi - racja racja racja 06.11.05, 10:14
            a ja nawet lubię czytywać Lipca. mnie nie szokują jej wypowiedzi bo sa
            baaaardzo przewidywalne. wchodzą na wątek,w którym sięwypwiada z góry wiem
            jakie jej odposiwedzi moghę zobaczyc. i to mnie bawi. Że nie musze czytac aby
            wiedziec co napisalasmile
            Faktem jest ze często jej wypowiedzi sa ponizej krytyki,ale czasem (rzadko,ale
            jednak) potrafi napisac cos z sensem.
            Piszecie ze z Lipiec jest nudnawo. no faktycznie jej obecność juz nie podgrzewa
            tak atmosfery jak kiedys,o jak pisalam wiadomo czego sie po niej spodziewac;
            brak tu elementu zaskoczenia.
            Ale musicie przyznac ze lipiec spełnia bardzo pozyteczną rolę na forum. jest
            swoistym 'chłopcem do bicia'. gdyby jej zatrakło to na kogo byście narzekały,na
            kim mógłby skupic się wasz jad/? Wtedy żarłysbyście się między sobą. A tak jest
            Lipiec, i jej mozna przypisac wszystko co złesmile To jest bardzo niewdzięczna,ale
            potrzena rola.
            • anulka.p Re: Astomi - racja racja racja 06.11.05, 10:20
              Nie, nie, nie Czajko. To nie to forum, Ty jesteś zabawowa dziewczyna i lubisz
              różne akcjesmile, ale jako uważny moderator zauważyłaś z pewnościa, że ludzie tu
              naprawdę przychodzą z powaznymi, często przejmujacymi sprawami. Nie może być
              tak, że każdy taki wątek jest torpedowany przez Lipca i jej mądrości. A nasz
              jad, nie martw się, zawsze sobie upuścimy go, ja tylko pojawi się potrzebawink.
              A Lipiec nam do tego nie jest nieodzowny.
              • moofka Re: Astomi - racja racja racja 06.11.05, 10:31
                ooo to to anulka
                Ty jak zawsze masz rację
                znam też fora gdzie lipiec nie bywa i uwierz, czajko, są rewelacyjne, nikomu
                ona do szczescia potrzebna nie jest
                smile

a skoro już korzystamy ze słownika internetowych troli
                to ja optowałabym za tym, ze ta wersja trola to jak mówisz chlopiec do bicia
                trolle.joemonster.org/?troll=chlopiec-do-bicia
                pomieszany z godzilą
                trolle.joemonster.org/?troll=godzilla
                pozdrawiam moofka-harcerzyk tongue_outPP

• czajkax2 Re: Astomi - racja racja racja 06.11.05, 10:38
                Anul;ko a dlaczego to nie to sforum? a które forum jest to? i dlaczego uwazasz
                ze jestem 'zabawowa dziewczyna'?smile Raczej zwykła szra kura domowa,bez polotu
                (kiedys jedna tak mnie ładnie opisalasmile) No owszem,wiem ze Lipiec najczęściej
                wypowiada sie w wątkach, w których nie ma nic do powiedzenia,a ma tylko chęć
                dowalic. Ale to jerst forum publiczne i kazdy moze tu pisac. uwierzcie mi, my
                moderatorzy naprawde sie staramy wyłapywac obraźliwe teksty,zeby je usunąć.
                naprawde. od kiedy moderuję to nie mam juz praktycznie czasu pisac na forum.
                jak juz przejrze wątki,zeby sprawdzic czy wszystko ok., to i pisac sie nie
                chcesad
                • anulka.p Re: Astomi - racja racja racja 06.11.05, 10:50
                  Czajko, no przecież cały czas tłumaczę dlaczego nie to forum. A poza tym,
                  owszem publiczne, ale jednak o określonej tematyce i docelowym userze. Wiem, ze
                  działacie, usuwacie, ale jednocześnie zachęcacie, droga Czajkosmile
                  Moofka - super słownik, właśnie sobie dopasowuje rózne osobysmile
            • 18_lipcowa Re: Astomi - racja racja racja 06.11.05, 11:43
              Dokładnie tak. Nienawiśc do mnie łączy mamuśki
              • mruczek96 no nie 06.11.05, 16:26
                ja cie lipcowa lubie.
                ja nikogo nie nienawidze bo jestem tolerancyjna nie tak jak niektorzy tutaj.
                • come_back Re: no nie 06.11.05, 23:16
                  Cudownie wlazisz w dupke lipcowi, ah! Bez wazelinki; ale skoro obu wam sprawia
                  to przyjemnosc- to cudownie- wspaniala wazeliniarska symbioza smile
                  Pozdr
                  Zartujesz z tym uwielbieniem do lipca, prawda? na pewno... w przeciwnym razie
                  moja wiara w madrosc przedstwicielek mojej plci pojdzie sie pier...
                  A moze mruczek to lipiec? Takie rzeczy sie zdarzaly i wcale bym sie nie
                  zdziwila. w porzeciwnym razie pomylony lipiec powinien Cie w pietke cmokac i
                  lizac za to uwielbienie, bo byc taka idiotka, a miec tak cudowna fanke, to
                  prawdziwy skarb i prawie sie w przyrodzie nie zdarza.
                  pozdr (?)
                  • mruczek96 Re: no nie 07.11.05, 00:34
                    ach bo wiesz, ja mysle ze lipcowa jest niezrozumiana. i czuje sie jak pokrewna
                    dusza bo widze ze tu wszyscy na nia huzia na jozia.
                    nie nie zartuje sie z przyjaciol to nie ladnie.
                    jak zalozylam watek z pytaniem bo chcialam porozmawiac na jeden temat to tez na
                    mnie naskoczyly i nawet chcialy isc na policje niektore mamy. dlatego rozumiem
                    ze ktos moze miec inne zdanie albo nawet takie samo tylko wyraza je inaczej.
                    wy mowicie ze ona jest wredna i nie lubi karmic. moze nie miala pokarmu nigdy?
                    i jej sie po prostu nie podobaja wielkie obwisle cycki. jak ktos ma male i
                    wysoko to nie jest przyzwyczajony do duzych.
                    jak ktos jej zasieje fasolke to zrozumie co to jest macierzynstwo. tylko nie
                    mozna w kims dusic ognia jak tu niektorzy robia!
                    • come_back Re: no nie 07.11.05, 00:43
                      Dobrrrrrrre smile)))
        • 18_lipcowa Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 11:42
          Ja nie rozumiem. Jak Ci tak źle to nie uczestnicz w dyskusjach.
          Wygaś mnie.
          Po prostu lubisz sie klocić
      • 18_lipcowa [...] 06.11.05, 11:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • niepytana Cos pieknego... 06.11.05, 01:58
      Znalazlam zdjecie lipcowej hehehehehehe

www.luksfera.pl/wystawa2.php?wystawa=31&numer=12&LANG=pl&zdjecie=594
      • edytkus Re: Cos pieknego... 06.11.05, 03:14
        niepytana napisała:

> Znalazlam zdjecie lipcowej hehehehehehe
        >
        > www.luksfera.pl/wystawa2.php?wystawa=31&numer=12&LANG=pl&zdjecie=594
        >

czy ta pani na zdjeciu ma penis miedzy nogami?!!! wink)

wy tu o piersiach a czy temu dziecku ze zdjecia nie jest za goraco?
        • dagmama Re: Cos pieknego... 06.11.05, 10:14
          Dziewczyny, w "Superekspresie" - tak, tak, czasem czytam, teściowie kupują -
          dwie strony dalej jest rozebrana dziewczyna koło prognozy pogody.
          I co?
          Ona jest ok, bo to dla panów?
          Żeby sobie mogli popatrzeć.
          Czyli piersi dla panów, jak najbardziej?

Napiszcie kiedyś, ze jakaś panienka miała przezroczystą bluzkę w supermarkecie.
          Ale nie, to nas nie gorszy w naszym patriarchalnym społeczeństwie.

Nie ważmy się przyznawać, że piersi są czasem dla dzieci!!!!!!!!!!!
      • czajkax2 Re: Cos pieknego... 06.11.05, 10:18
        A te zdjęcia na Luksfera.pl........ niektóre sa po prostu obrzydliwe. wrecz
        makabryczne.
        • dagmama Re: Cos pieknego... 06.11.05, 10:30
          Nie, no tak się zastanawiam. Zdjęcia ładnych dziewczyn bez ubrania są piękne.
          Ale nie każdy tak wygląda.
          Zrobienie zdjęcia rozebranej pięćdziesięciolatce, czy zwyczajnej mamie karmiącej
          czy nie wywołuje aż takie obrzydzenie...
          Niesolidarne jesteśmy.
          Ubolewam.
          • luxfera1 watek bardzo zabawowy. 06.11.05, 17:28
            az mi sie chcialo przeczytac cały
            cóż...przemijanie.temat bardzo na listopad.
          • aga55jaga Re: Cos pieknego... 06.11.05, 18:33
            a mnie się te zdjęcia bardzo podbaja. Sa takie prawdziwe i tak naturalne, że
            faktycznie mogą u niektórych budzić skajne uczucia. Mnie przypadły do gustu bo
            to my, kobiety takie jakie jesteśmy naprawdę. U niektórych tłuszczyk tu i
            ówdzie, rozstępy, celulit, ciało już nie tak jędrne - ale nadal kobiety ,przede
            wszystkim matki, w oczach każdej z tych kobiet widać to coś ten błysk radości,
            dumy z macierzyństwa i spełnienia
        • termio Re: Cos pieknego... 06.11.05, 21:54
          I gdzie tolerancja? Nie wszystkei kobiety świata mogą posięcić dla polepszenie
          swojego wyglądu godzinę dziennie, nie? Pozdr.
          • ekan13 Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:11
            Lipcowa zgadzam się z Tobą, fuj, fuj, fuj. Jak tak można, takie obcycane, brązowe suty. Wiem coś o tym, sama mam takie i jakbym była facetem nie mogłabym na to patrzeć. Mój mąż tez nie może. Od 7 lat nie zdejmuje stanika, aby przypadkiem nie zobaczył, jak muszę nakarmić dziecko to wychodzę do łazienki, chyba, że jest wieczór to gasimy w domu światło.
            Ja po wykarmieniu trójki dzieci nie muszę już podnosić sweterka, tylko nogawkę od spodni, a jak wyglądam przez okno to zarzucam piersi na plecy bo by mnie ściągły na dół. Masz rację nie daj się w to wrobić.
            • come_back Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:17
              Gratuluje meza! swietny egzemplarz, tylko pozazdroscic. Moj maz uwielbia mnie
              kochalby moje suty nawet wtedy, kiedy mialabym takie jak to opisujesz, bo do
              ku.. nedzy- chyba jego dzieci karmisz?! NO chyba, ze sasiada, to rozumiem.
              Oj, trzeb uwazac z kim sie zaklada rodzine!
              Jesli cie urazilam, sorry, ale takie jest moje zdanie.
              Pozdr
              • come_back Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:19
                Ale przeciez Ty i tak zartowalas smile
                Dobrej nocy
                • ekan13 Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:27
                  smile))))
                  • come_back Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:37
                    papa
                    • mruczek96 Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:47
                      to i ja sie pozegnam:

PAPATKI!!!
                      • come_back Re: Cos pieknego... 07.11.05, 00:48
                        cmok... olbrzymi kocurze wink
            • milka_milka Re: Cos pieknego... 07.11.05, 08:42
              Suuuper! Ale się obśmiałam!
            • xymena.l Ekan... 07.11.05, 10:22
              ... a czy na noc nakręcasz je na wałki? Martwie się, jak śpisz, przecież się
              możesz w nie zaplątać... Dobry pomysł ze spodniami, no, i zimą cieplej, rajstop
              nie trzeba wink
            • lila1974 Re: Ekan 07.11.05, 11:56
              To już teraz rozumiem, co mialaś na myśli mówiąc "Masz i nie idź za daleko" ...
              rzucasz Kasi tego cyca na podwórko przez okno, a sama kroisz w kuchni paprykę?
          • niepytana Re: Cos pieknego... 07.11.05, 07:12
            termio napisała:

> I gdzie tolerancja? Nie wszystkei kobiety świata mogą posięcić dla polepszenie
            > swojego wyglądu godzinę dziennie, nie? Pozdr.

A gdzie nietolerancja??? Kto poswieca godzine dziennie na polepszanie
            wygladu??? Moze lipcowa a jeszcze dzieci nie miala hehehehehe. Dla mnie to
            prozne i strata czasu. Zostawiam sobie ta przyjemnosc na stare babciowe lata. A
            moze i wtedy nie. Trzeba sie w koncu starzec z gracja.

PS. Do tych ktorzy jeszcze nie zlapali: Nie mam nic przeciwko kobiecie ze
            zdjecia. Pozdr rowniez.
    • mik5 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 09:37
      Hej lipcowa!
      1. "Nienawiść do ciebie łączy mamuski"? - nie pochlebiaj sobie
      2. Co do obrzydzenia to moze i racja, macierzyństwo nie jest seksowne, napewno
      nie dla każdego, pewnie nawet dla większości nie. Ale bez tego nie byłoby nas!
      Pozdrowienia dla Twojej Mamy -
      • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 09:57
        jak to nie jest seksowne? jest jest czasem nawet bardzo.
        a ty sie lipcowej nie czepiaj. skad ty wiesz czy ja mamusia urodzila? moze nie
        urodzila tylko adpotowala? no i co???
        • mik5 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 10:13
          czasem jest ale nie zawsze i nie dla wszystkichh mruczusiu

a jak Mamusia adoptowała to tylko chwała jej za to
    • g0sik Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 10:29
      Lipcowa co prawda faceci wolą seks bez zobowiązań, ale bądź dobrej myśli, może
      i Ty znajdziesz takiego, który zachce zostać ojcem Twojego dziecka. W
      przeciwnym wypadku za 2-3 lat będziesz starą dewotą wymachującą
      beretem .........

A może Twoja obsesja odstrasza potencjalnego dawcę?
      • come_back Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 10:43
        smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • come_back Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 10:45
          No i lipiec ma czego chciala- ciagnacy sie w nieskonczonosc wniosek, bo w koncu
          dluuuuuuuuuugi watek to zawsze jakies pocieszenie dla takiek, ktorej nie ma
          kto...
          Mysle, ze lipiec mogla by wystartowac w konkursie rzutu beretem
          • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 10:55
            widzisz to jednak nie problem pomoc komus wydluzyc watek prawda? i obylo sie
            bez wiekszych zlosliwosci.

mam nadzieje ze sie kiedys wszyscy zaprzyjaznimy!
            jak ktos by chcial ze mna korespondowac to poprosze oto moj adres:
            mruczek96@gazeta.pl

pozdrawiam!
            • ledzeppelin3 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 12:01
              Małżeństwo potrafi być seksowne, pod warunkiem, że w pozycji na jeźdźca nie
              zabije się partnera dwoma bukłakami, zwanymi pieszczotliwie "cysią"
              • natiz Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 12:11
                Zabić nie zabije, co najwyżej spoliczkuje...
                • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 12:28
                  no wlasnie. dlatego lepiej miec male cycki, chocby na szyi niz tak trykac meza
                  jak baran owce, prawda?
                  • ledzeppelin3 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 12:35
                    To zależy, czy małżonek ma ciągoty sado-maso.
                    • mruczek96 Re: A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 12:45
                      chyba ze ktos nie ma meza, wtedy nalezaloby powiedziec:

To zalezy czy narzeczony ma ciagoty sado-maso.

z reszta zgadzam sie w zupelnosci i coraz przyjemniej mi sie tu z wami
                      rozmawia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka