malgra 03.01.06, 20:14 www.translate.pl może się komuś przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 03.01.06, 22:08 coz za reklama... ale nic... ten translator znam od dawna... moj malz bawil sie nim jak probowal rozszyfrowac polski... cudne rzeczy mu wychodzily na tym translatorze... badziewie to to jest paskudne, poniewaz zarowno w polskim jak i anglickim slowa maja zbyt duzo znaczen aby mozna bylo automatycznie tlumaczyc zdania... oto przyklad - typowe - "honey, I am home" ow translator tlumaczy jako - Tłumaczenie: *honey*, JA jestem domowe hm... no jasne :o) Albo na przyklad... stare przyslowie pszczol: It's nice to be important, but it's more important to be nice: Tłumaczenie: To jest być istotny ale to jest bardziej (więcej) istotny jest przyjemny Blaaaaaaaaagaaaaaaaaaam, niech ludzie, ktorzy nie znaja angielskiego nie probuja tego uzywac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 03.01.06, 22:25 żadna reklama, trafilam na tą stronę kiedyś przypadkiem, przetlumaczylam kilka podstawowych zdan, wyszlo poprawnie, więc polecilam. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 03.01.06, 22:25 Zgadzam się z mijaczkiem.Pojedyńcze słowa jeszcze jak cię mogę,przy próbie tłumaczenia zdań wychodzą bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
mik5 Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 04.01.06, 08:31 dzięki, mnie sie chyba przyda a mijaczkowi również dziękuję za ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 05.01.06, 13:21 Translatory są rewelacyjne Pod tekstem piosenki napisane było "translate this song to another language". Wybrałam rosyjski. Oto rezultat: Tonight я праздную мою влюбленность для вас Она кажется, что как естественная вещь делает Tonight no one gonna находит нас Мы оставим мир за нами itd. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 06.01.06, 00:28 no cóż, jako tłumacz stwierdzam autorytarnie, że takie programiki to kit, nadają się wyłącznie jako słownik elektroniczny, czyli do tłumaczenia pojedynczych słów, ewentualnie znalezienia zwrotu, ale niczego więcej Odpowiedz Link Zgłoś
mik5 Re: polecam stronkę tlumacz zdań ang-pol pol-ang 06.01.06, 06:23 I o to przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś