mamolka1 05.01.06, 13:22 www.cda.pl/gry-online/filmy/kotki.php normalnie świetne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzindzinka Re: Dla kocich mam:) 05.01.06, 13:26 Dzięki Mogłabym nakręcić kilka podobnych scenek, ale jakoś nigdy nie mam pod ręką kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow to i ja cos dorzuce:) 05.01.06, 13:37 Filmik jest boski-kocham koty,nietylko koty-wszystkie zwierzaki. Tutaj link do filmu o kocie metalu www.maxior.pl/?p=index&id=5795&8 tytuł filmu kot metal pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Dla kocich mam:) 05.01.06, 13:30 obejrzałam bardzo fajne moja kotka niestety nie z tych wigimnastykowanych aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Dla kocich mam:) 05.01.06, 13:48 Mój ulubiony kotek obecnie się spasł i już nie gimnastykuje się na karniszu, co najwyżej pościera mi kurze z szafek kuchennych, ale nadal skacze do wanny pełnej wody i zabawnie "walczy" ze swoim dużo młodszym kolegą. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: Dla kocich mam:) 06.01.06, 01:25 kotki rewelka!w domu moich rodzicow mamy 5 kotkow wiec jest na co patrzec)) za to kotek metal chyba nie ma lekkiego zycia(( Odpowiedz Link Zgłoś
niepytana Re: Dla kocich mam:) 06.01.06, 02:33 Super!!! To chyba bylo na Animal Planet. A tego kotka od metalu to mi bardzo zal (( Uwielbiam koty. Odpowiedz Link Zgłoś