lonex 16.01.06, 11:26 Muszę zamówić tort na swoje urodziny. Podpowiedzcie mi, jaki napis umieścić na nim? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonex Re: Napis na torcie 16.01.06, 11:33 Dzięki!!! Właśnie nie mam się czym chwalić. Osiemnastka dawno minęła (( Jakoś nie ma weny... A może jeszcze ktoś podsunie jakiś pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 no to może gorąca 30-cha,20-ka;) 16.01.06, 11:39 zależy ile wiosenek mija wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Napis na torcie 16.01.06, 11:40 Ale jakto "musisz"? I dlaczego akurat z napisem? Niech zrobią jakąś fajną dekorację, po co od razu napis? Tortu się nie czyta ;P Jeśli jednak musi koniecznie być napis, może po prostu "wszystkiego najlepszego", "sto lat +imię" lub coś w tym stulu. A jaki to będzie tort? Okrągły klasyczny czy jakiś inny kształtem? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Napis na torcie 16.01.06, 11:43 Tylko uwazaj -przy zamawianiu napisu musisz byc precyzyjna, zeby nie wyszlo jak na torcie z linka(ostatni list): img458.imageshack.us/my.php?image=skanuj5nr.jpg )) Odpowiedz Link Zgłoś
lonex Re: Napis na torcie 16.01.06, 11:44 Tort będzie klasyczny okrągły. Na początku miała być sama dekoracja, ale pomyślałam, że zabawnie byłoby coś umieścić. Dlatego pytałam o podpowiedź. Dziewczyna na tym forum mają fajne pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
lonex Re: Napis na torcie 16.01.06, 11:46 Czytałam ten list w "Wysokich obcasach". Ubawiliśmy się z mężem z tego napisu. Odpowiedz Link Zgłoś