Dodaj do ulubionych

Przedszkole Miś - opinie

15.09.08, 13:45
Wiem, że jest nowe, może macie jakieś informacje o tym przedszkolu. Na stronie
niewiele piszą. www.przedszkole-mis.lublin.pl
Obserwuj wątek
    • zosia-0 Re: Przedszkole Miś - opinie 02.02.09, 21:20
      Do tego przedszkola chodzi syn mojej koleżanki i sobie je bardzo
      chwali.Podobno jest dużo zróżnicowanych zajęć,dzieci są także pod
      dobra opieką kadry pedagogicznej.W przedszkolu tym panuje ciepła i
      przyjazna atmosfera.
      • karolina.24 Re: Przedszkole Miś - opinie 04.02.09, 18:01
        Do tego przedszkola uczęszczała moja córka i niezwykle sobie je chwalę. Panuje w
        nim niezwykle miła, rodzinna ,przyjazna dziecku atmosfera.W przedszkolu jest
        dużo zajęć dodatkowych, w których moja córka bardzo chętnie uczestniczyła.Dzieci
        przebywają tam pod bardzo dobrą opieką. Trzeba przyznać, że to przedszkole
        zasługuje na zaufanie rodziców smile
    • rywkaa1_0 Re: Przedszkole Miś - opinie 07.02.09, 17:20
      Mój synek chodzi drugi rok. Takiego przedszkola szukaliśmy. Panie fantastyczne, przyjazne i dziecku i nam. Zawsze informują o wydarzeniach (czy zjadło, jak zachowanie itp.) Nie było problemu aby w okres adaptacyjny być tam z synkiem, nawet teraz możemy przyjść, popatrzeć na zajęcia, na zachowanie dziecka, porozmawiać, poradzić się. Zajęcia jak widziałam super. Najbardziej mi się podoba to, że nauczycielki śmigają w zabawach na równi z dziećmi. No i zajęcia dodatkowe - tyle, aby nie przeciążyć dziecka, bo jak wiemy w tym wieku zabawa, zabawa i zabawa. Ale zabawa która uczy smile Atmosfera jest super. Polecam
      • e1w2ewa Re: Przedszkole Miś - opinie 09.06.10, 15:32
        Odświeżam wątek ponieważ interesują mnie aktualne opinie na temat tego
        prywatnego przedszkola na ulicy Sekutowicza. Za wszelkie informacje z góry
        dziękuje, pozdrawiam!!!
    • viki80-4 Re: Przedszkole Miś - opinie 02.09.10, 22:39
      Na stronce pisze dużo więcej. z tego co widziałam na żywo jest przytulnie i przyjaźnie. To jest to
      co szukaliśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka