Dodaj do ulubionych

oglądałyście w interwncji albo czytałyście w gazec

22.01.06, 18:14
w super ekspresie z piątku i interweencji z piatku? o oszustce stomatologu?
jestem jedną z ofiar leczenia u niej zębów. Sprawę zgłaszam do prokuratury,
moze znajdą się jakieś mamy będzie raźniej! jestem z Warszawy, to działo się
w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • mojuda Re: oglądałyście w interwncji albo czytałyście w 22.01.06, 19:10
      a konkretnie o co chodzi? nic nie slyszalam...
    • sowa_hu_hu Re: oglądałyście w interwncji albo czytałyście w 22.01.06, 19:15
      nie wierze... znam cie - na pewno kłamiesz...
      • ewelinap4 Re: oglądałyście w interwncji albo czytałyście w 22.01.06, 19:23
        dlaczego miałabym kłamac, powaznie, sowo słyszałaś o tym? to okropne co ona
        robiła, ile osób naciągneła na kasę i eraz muszą leczyc gdzie indziej zęby.
        • hratli to prawda 22.01.06, 20:22
          gabinet protetyczny ul. przytyk - warszawa. koszmar - kobieta nie byla nigdzie
          zarejestrowana w spisie lekarzy.
          • kacha1979 co dalej ??? 22.01.06, 20:57
            to co jak nie byla nigdzie zarejstrowana w spisie lekarzy ?? jak moze oszukac
            dentysta ?? w jaki sposob ?? mowila ze wyleczyla zęby i wziela kase ???? a tak
            naprawde dziury byly ?? to niewidzialyscie ze nie byly zrobione??? czy jak was
            oszukala ?? chciala zaliczke ?? hehehe

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31437468
            • hratli Re: co dalej ??? 22.01.06, 21:05
              normalnie. czytalam w gazecie o tym przypadku. twierdzila, ze po prostu "lubila
              dlubac w zebach". doniesienie zlozono do prokuratuty - kilku "pacjentow",
              ktorym zaczely sie sypac zeby i korony. poza tym nie ona pierwsza i nie
              ostatnia pseudolekarka. nie wiem, co cie tak strasznie dziwi.
              • sowa_hu_hu Re: co dalej ??? 22.01.06, 21:08
                słyszałam o tym.mówie tak z przekory... nie pamiętasz tego co ty o mnie kiedyś
                napisałaś?
              • kacha1979 do hratli .... 22.01.06, 22:40
                poprostu to "strasznie mnie dziwi zarazem smieszy i to bardzo "bo jak mozna dac
                oszukac sie dentyscie.
                a tak na marginesie skoro jestem zdziwiona to chyba wszystko wyjasnia

>
                > dlubac w zebach". doniesienie zlozono do prokuratuty - kilku "pacjentow",
                > ktorym zaczely sie sypac zeby i korony. poza tym nie ona pierwsza i nie
                > ostatnia pseudolekarka. nie wiem, co cie tak strasznie dziwi.

wydaje mi sie ze kazdy dentysta "dlubie w zębach "
                • hratli Re: do hratli .... 22.01.06, 23:29
                  ja tez nie wiem jak mozna, ale taki przypadek mial miejsce. chodzilo mi tylko o
                  potwierdzenie tego faktu.
                  • ewelinap4 Re: do hratli .... 23.01.06, 07:56
                    no niestety ja natrafiłam na nią.Na szybie jej okna była wywieszka plomba 50
                    zł, kto by nie skorzystał?.... jak dookoło od 80 wzwyż za to samo....
                    A więc zadzwonilam i umowilam sie z nią. Poszlam, no i rozwiercila mi zeba, od
                    początku była podejrzana, cos mi nie pasowało bo co chwile szla do innego
                    pokoju, chyba pytac sie co dalej (męża, kogoś innego?) bo gabinet mieścił się w
                    domu. No i zrobiła mi tak zęba ze zakleiła mi na koniec 2 zeby. To mi się nie
                    spodobąło , wszytko zaczelo mnie bolec.Poszłam do innego stomatologa i zrobił
                    mi jeszcze raz tego samego zęba.Do niej poszłam o zwrot kasy, oddała.Bała się
                    chyba afery.
                    No ale to nie koniec...
                    Ząb pózniej okazało się bolał i musiałbyc leczony kanałowo.Tak dooprowadziło
                    dłubanie tej oszustki. Sporo płaciłam za leczenie, obudowanie zęba, komplet
                    prześwietleń.Nie mówiąc o bólach. Później pisałam do Izby lekarskiej, ale oni
                    odpisali zeby zglosic to na pismie.Niestety jakoś nie pojechałam, mało czasu...
                    Ale w tym tygodniu to zgłoszę. Za dużo tego wszystkiego co nawyprawiała.
                    Wyprowadziła się podobno do Pruszkowa i tam kupiła dom albo mieszkanie za
                    kasę "dłubie bo lubię"
    • ewelinap4 Re: oglądałyście w interwncji albo czytałyście w 23.01.06, 08:10
      link podaje do obejrzenia tego materiału
      interwencja.interia.pl/
      • ewelinap4 jeszcze drugi materiał 23.01.06, 08:25
        trochę się rózni film, ale trochę też powtarzają niektóre wycinki
        interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=698417
    • karina1974 Re: oglądałyście w interwncji albo czytałyście w 23.01.06, 08:10
      Normalnie szok!
      Niedawno też w jakiś wiadomościach było o lakarce bez uprawnień, co to leczyła
      wprzychodni chyba. POdobno dobrze leczyła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka