07.02.06, 21:10
Hura - Cichopek i Małaszyński zostali Viva najpiękniejsi! Bardzo fajni są!
Obserwuj wątek
    • inez21 Re: ViVA 07.02.06, 21:16
      Też tak uważamsmile)Oboje są super,ale zaraz znajdzie sie ktoś kto skrytykujesmile))

Pozdrówka!
      • ja275 eeee tam Cichopek... 08.02.06, 21:23
        no nie wszedzie Cichopek - troche jej ostatnio za duzo, poza tem widzialam ja w
        Zakopcu jak sobie szedlasmileulica z tym swoim faciem i naprawde w telewizji
        wyglada duzo korzystniej, generalnie jest niska, ma dosc grubasnie nozki,
        twarzy nie widzialam bo miala na nosie wielkie, czarne okulary przeciwsloneczne
        ktore przyslanialy jej polowe twarzy....
    • anik801 Re: ViVA 07.02.06, 21:24
      Ja nie skrytykuje ich.Tylko te jak dla mnie głupie konkursy!Jak nie jakieś
      seriale oceniają(co roku wygrywa to samo),to znowu Gala,Viva i takie tam.Jak
      dla mnie to wszystko takie sztuczne jest.
    • red_dwele Re: ViVA 07.02.06, 21:25
      jezuuu, porzygać sie mozna
    • rita75 Re: ViVA 07.02.06, 21:25
      Cichopek???
      przeca ona wyglada jak ekspedientka ze sklepu mięsnego...wink)))))
      • beata985 Re: ViVA 07.02.06, 21:30
        dla mnie co poniektóre nominacje były wielkim nieporozumieniem-Majewski?Figura?
        Ijeszcze jeden facet,którego nazwisko mi umknęło,był w trzeciej 10-ce,oni niby
        najpiękniejsi???
        dobrze,że przynajmniej prowadzący byli na poziomie-podobały mi się ich
        żartobliwe teksty
        też uważam tego typu imprezy za wielą chałę ale zawsze jakoś tak wyjdzie ,że
        oglądamsmile
        • rita75 Re: ViVA 07.02.06, 21:43
          a propos tego typu konkursów- zastanawia mnie- ci ludzie są najpiękniejsi- ale
          spośród kogo?
          A Figura fakt- kiedys faktycznie byla ladna- a teraz to juz odgrzewany kotlet..
          • 18_lipcowa Ja osobiście wybrałabym Liszowską. 09.02.06, 13:06

• mamipatryka Re: ViVA 07.02.06, 21:26
      Fajnie, fajnie... a przez to nie było mojego kochanego "gniota" M jak miłosć
      wink) hehe
    • sutra Re: ViVA 07.02.06, 21:34
      A kto to jest?
    • triss_merigold6 Dzięki! 07.02.06, 21:37
      Dzięki serdeczne. Pozbywam się resztek kompleksów. Cichopek - hm... tłustawa
      dziewuszka z okrągłą buzią i perkatym nosem najpiękniejsza?
      • margosia.kr Re: Zdecydowanie bardziej urodziwi niż ... 07.02.06, 21:45
        zeszłoroczna para.
        Pozdrawiam - Małgosia
    • adsa_21 Re: ViVA 07.02.06, 21:43
      Cichopek - bardzo ladna i kobieca osoba. Ma mila buzia, ladna figure i w ogole
      nie jest tlustawa(nie wiem gdzie wy widzicie ten tluszcz????)

Natomiast Malaszynskiego nie znam i nie wiem kto tosad
      • triss_merigold6 Re: ViVA 07.02.06, 21:48
        Jest tłusta. Zwyczajnie. Zbyt okrągła twarz, zbyt pełne ramiona, kiepska talia,
        pulchne ręce. Bez radykalnych diet za 15 lat będzie miała 30 kg nadwagi, taki
        typ budowy.
        • atlantis75 Re: ViVA 08.02.06, 13:11
          triss_merigold6 napisała:

> Jest tłusta. Zwyczajnie. Zbyt okrągła twarz, zbyt pełne ramiona, kiepska talia,
          >
          > pulchne ręce. Bez radykalnych diet za 15 lat będzie miała 30 kg nadwagi, taki
          > typ budowy.

Słowiański typ urody moja droga smile))
      • 18_lipcowa Re: ViVA 07.02.06, 22:11
        Ja tez nie sądzę by była tłustawa.
        Kiedyś taka była, na początku MjM.
        W Tancu z gwiazdami wystepowala w skapych strojach i moim zdanie wyglada ok i
        jest bardzo proporcjonalna...
        • rita75 Re: ViVA 07.02.06, 22:12
          gdzie ty masz oczy- wyglada, jak siekiera ciosana
          • 18_lipcowa Re: ViVA 07.02.06, 22:28
            rita75 napisała:

> gdzie ty masz oczy- wyglada, jak siekiera ciosana

byla bardzo rozebrana w tańcu i nie wygladala jak siekiera
            • adsa_21 mi też się podoba... 08.02.06, 08:24
            • joanna266 do rita75 08.02.06, 09:35
              boże az tak zazdrościsz Cichopek je świetnej figury.dziewczyno opanuj się ona
              wygląda super i chyba trzeba byc slepym by pisac ze jest gruba.no chyba ze ty
              sam wazysz 45 kg.
              • rita75 Re: do rita75 08.02.06, 09:57
                > boże az tak zazdrościsz Cichopek je świetnej figury

tak, z chęcią bym zamienila swoje 172 cm wzrostu i 59 kg wagi, na 160 cm w
                kapeluszu- moje piekne, proste i rude wlosy na wsiowego barana, moją łabędzią
                szyję na brak szyi i moją piekną, o klasycznej urodzie twarz- na oblicze
                sklepowej.
                • joanna266 Re: do rita75 08.02.06, 09:59
                  poprosze o zdjęcie.bo tak nasłowo to kazdy może.jakoś ci nie ufam i jakos nie
                  wierze.sama tez niezle wyglądam ale miomo to jak ktos jest ładny to widze ze
                  jest ładny a nie sobie mydlę oczy ze to ja jestem najpiękniejsza
                  • rita75 Re: do rita75 08.02.06, 10:05
                    > poprosze o zdjęcie.bo tak nasłowo to kazdy może

nie rzucam pereł miedzy wieprze.
                    • joanna266 Re: do rita75 08.02.06, 10:07
                      wiedziałam że napiszesz coś podobnego Cudna Rito.
                • 18_lipcowa Re: do rita75 08.02.06, 11:04
                  rzeczywiście marzenie - rudy chudy wieszak,,, to juz wole być Kasią C,.
                  • rita75 Re: do rita75 09.02.06, 11:10

> rzeczywiście marzenie - rudy chudy wieszak,,, to juz wole być Kasią C,.

czyżbys i ty byla malym tlustym karakanem?
                    Wedlug wszelkich wspolczesnych, co podkreslam, standartów, osoba mierzaca 172
                    cm i warzaca 59 kg to nie wieszkak, a tym bardziej nie chudy.
                    • rita75 Re: do rita75 09.02.06, 11:11
                      sorki za blad, oczywiscie "waŻąca"
          • buanitka ZOBACZ!! 07.02.06, 23:03
            rita75 napisała:

> gdzie ty masz oczy- wyglada, jak siekiera ciosana

to popatrz: www.foksal.com.pl/new/gal-12-1-1-185.php

Może ja ślepa jestem, ale na grubą ona mi nie wygląda. A może mój monitor jakoś
            dziwnie ustawiony na "wyszczuplanie"?! wink
            • 18_lipcowa Re: ZOBACZ!! 07.02.06, 23:06
              kiedyś była grubawa
              ale potem schudła
              wyglada teraz całkiem ok
            • rita75 Re: ZOBACZ!! 07.02.06, 23:09
              Daj mi swoje fotki, tak cie "wyszczuplę", ze rodzony monsz nie pozna..wink
              • buanitka Re: ZOBACZ!! 07.02.06, 23:16
                eee... no bez przesady. Można wyszczuplić trochę, ale nie aż tak bardzo smile
                Ja i tak sie upieram przy swoim: Cichopek i Małaszyński (ach!) - są fajni!
            • lola211 Re: ZOBACZ!! 08.02.06, 00:02
              Ona jest taka "mała , krepa, niewywrotna"- po prostu taki typ figury, ze wiotka
              nigdy nie bedzie. Co nie znaczy, ze nie jest atrakcyjna.Choc mnie jak Ricie
              wlasnie z ekspedientka z miesnego taki typ urody sie kojarzy.

• adsa_21 Re: ZOBACZ!! 08.02.06, 08:27
              jest szczupla tylko biust ma duzy..
    • kotbehemot6 Re: ViVA 07.02.06, 21:45
      bzdzina jakich mało, utwierdza mnie w przekonaniu że największa paskuda jak liżnie trochę medialnej popularności automatycznie MUSI być piękna. Wśród moich znajomych jest więcej naprawdę pięknych kobiet i przystojnych facetów, niż tam w jednym rzędzie.
    • marcelino1 Re: ViVA 07.02.06, 21:45
      Co do prowadzących to czy u nas nie ma innej niż ta odwieczna i wszędobylska
      Torbicka ??
      • triss_merigold6 Re: ViVA 07.02.06, 21:48
        Ona jest jak Miecio Fogg kiedyś. P
    • scarlett74 Re: ViVA 07.02.06, 21:58
      Kasia jest fajna,ale ten facet za lalusiowaty.Przypomnijcie sobie,że rok temu
      wygrała Otylia(ona i piękno?).A co do Torbickiej, to znacie jakieś lepsze
      prowadzące(chyba nie Mołkową i Młynarską te beztalencia).
      • buanitka Re: ViVA 07.02.06, 22:10
        Co do tego typu konkursów - to "na bezrybie i rak ryba" wink
        Może i jest K.Cichopek słodka-medialnie, P.Małaszyński także, osobiście ich nie
        znam (możliwie, że w rzeczywistości też są fajni) więc wcale mi ta ich słodkość
        nie przeszkadza. Wolę oglądać coś lekkiego i przyjemnego niż... resztę. Świat i
        tak jest pełen szarości, smutków i brzydoty. I nie ważne dla mnie czy ten
        konkurs ma sens czy nie - ale popatrzyłam, uśmiechnęłam się i jakoś tak weselej
        sie zrobiło smile)
    • 18_lipcowa że kto ? 07.02.06, 22:10
      Małaszyński??????? bleeee
    • mamolka1 Re: ViVA 07.02.06, 22:10
      Kasia cichopek - kwestia gustu , może i ładna ale za dużo jej ostatnio wszędzie ,zaraz strach będzie lodówkę otworzyć. Bardziej wśród kobiet podoba mi się Magdalena Różczka .
      Natomiast Paweł Malaszyński to wg mnie dobry wybór - widziałam go nie w Magdzie M bo jestem szczęśliwą nieposiadaczką kablówki ale w Oficerze gdzie nie był pozytywnym bohaterem i spodobał mi się baaaaardzo .
      • katklos Re: ViVA 07.02.06, 22:16
        To prawda Magdalena Rożczka - śliczna jest!!!
        • wegatka Re: ViVA 07.02.06, 23:48
          Nie ładne, co ładne, ale co się komu podoba. I mnie na ten przykład podoba się
          Cichopek, a Różczka jest jakoś śliczna inaczej wink
          • edycia274 link? 07.02.06, 23:59
            są jużjakieś fotli w necie? z uroczystości?
    • ula_max A dla mnie 08.02.06, 07:18
      wszystkie tego typu imprezy: Viva, Telekamery, Wiktory itp itd to straszny
      obciach i dziadostowo. Ci sami ludzie "z branży" organizują sobie w swoim
      gronie takie impreski, żeby się pokazać, narobić szumu wokół uczestników,
      zareklamować się, aby potem drożej się sprzedać. Fakt to ich zawód:
      sprzedawanie się.
      A mnie to śmieszy. Im gorsza aktoreczka, piosenkarka itp tym częściej się
      pokazuje. Nieważne jak piszą, ważne że piszą. Skoro jest zapotrzebowanie w
      społeczeństwie na takie ochłapy to się im nie dziwię.
      Rzecz gustu.
      • ula_max Re: A dla mnie 08.02.06, 07:18
        oczywiście: imprezki...
        • wesolek11 Re: A dla mnie 08.02.06, 08:29
          beznadziejna impreza. Po co po raz kolejny robić gale dla tych samych osób,
          które były na telekamerach, wiktorach, itp. i powielac nagrody. Cichopek ładna,
          bo akurat popularna. Były ładniejsze. Taka Stenka np. ma klasę! A Cichopek może
          i szczupła teraz, ale ogólnie figura bardziej w krepa wpadająca i nigdy laska
          nie będzie. A Małaszyński? Nie znam i nie podoba mi się.
        • lila1974 Re: No to co? 08.02.06, 08:33
          Co jest w tym żenującego, że się urządza takie plebiscyty, konkursy, wybory, że
          istnieje lekka prasa, romanse w stylu Harlekina, wybory miss itp?
          Czy zawsze musimy być ambitne, inteligentne i na wysokim poziomie?
          • ywwy Re: Spoko 08.02.06, 08:39
            Piękno jest względne, to kwestia gustów, ale powiedzcie mi, gdzie to się odbyło?
            Strasznie podobało mi się to wnętrze - jakiś zamek? I było fajnie oświetlone.
            A Stenka i tak najlepiej wygląda !
            • lola211 Re: Spoko 08.02.06, 09:19
              Z tego co słyszalam to byl to budynek Politechniki Warszawskiej.
              I zgadzam sie , co do Stenki.
          • lola211 Re: No to co? 08.02.06, 09:23
            Razi raczej to, ze sie tak w tym wlasnym sosie taplaja- towarzystwo wzajemnej
            adoracji.Niektorzy z nominowanych nijak nie pasuja do
            konkursu "najpiekniejsi", najbardziej lubiani, popularni- tak, ale urody to im
            Bozia poskapila.W takim razie jakie kryteria przyjeto, ze w ogole zaliczono ich
            do tego grona?
        • lila1974 Re: TŁUSTA - i co jeśli nawet??? 08.02.06, 08:38
          Aleście się przyczepiły do dziewczyny.
          Nie jest wieszakiem, czy to źle?
          Jest za to apetyczna.

Co to za mania odchudzania wszystkich na siłę?
          Czy żeby być piękną trzeba prezentować rozmiar XS?

Gdyby wylewały jej się zwały tłuszczu z każdego możliwego miejsca, to
          rozumiałabym jeszcze tę niechęć ale w jej obecnej postaci dostrzegacie taki
          mankament?

Owszem, jest nad wyraz popularna i to może męczyć ale żeby brać za to odwet?
          • adsa_21 zgadzam się 08.02.06, 13:28
            świetnie to napisałaś

widać niektore mamusie mają kompleksy..
      • adsa_21 moze i obciach.. 08.02.06, 13:30
        ale przynajmniej jest sie z czego posmiacsmile
    • mamusia_chlopczyka Re: ViVA 08.02.06, 08:56
      a mnie najbardziej rozbroiła nominacja Kayi... gdzie oni mają oczy...
      • joanna266 Re: ViVA 08.02.06, 09:42
        ależ wy jesteście zawistne.wszyscy brzydcy,za grubi albo za chudzi.same
        jestescie pewnie najpiekniejsze.a może ranking na najpiękniejsza i
        najzgrabniejszą forumowiczke zrobimy??troszkę więcej samokrytycyzmu dziewczyny.
        • balba_77 Re: ViVA 08.02.06, 09:53
          He he Szkoda ze nie wygrał Majewski smile)
          Cudnie wyglądałby na scenie ;DDD
        • lola211 Re: ViVA 08.02.06, 10:23
          Miejsce jest dla wszystkich - grubych, chudych, ladnych i tych mniej ladnych,
          ale skoro przyznany tytul brzmi "najpiekniejsi" to wypadaloby, zeby kandydaci
          spelniali pewne kryteria, inaczej taki plebiscyt jest pozbawiony sensu.Kreuje
          sie niektorych bywalców na ikony piekna, podczas, gdy golym okiem widac, ze
          moga startowac conajwyzej w plebiscycie na najbardziej popularnych.Nie kazdy
          moze zostac miss i to chyba oczywiste.

• sowa_hu_hu Re: ViVA 08.02.06, 10:29
            ale cichopek może - bo faktycznie jest bardzo ładna...
            • joanna266 Re: ViVA 08.02.06, 10:39
              racja że nie wszyscy z nominowanych to chodzące kanony piekna.ale w tym
              programie wiele razy podkresla się ze oprócz urody liczy sie także osobowosc i
              chodzi o to by zwycięzca miał i jedno i drugie.pozatym w blebiscycie głosuja
              czytelnicy vivy i w/g nich własnie Małaszynski i Cichopek odpowiadali kryteriom.
              mnie jedynie wkurza gdy dziewczyny piszą ze Cichopek jest gruba ,brzydka itd.po
              prostu zazdroszcza i tyle.I to jeszcze w sposób bardzo jaskrawy-.-
              jestem mamą po raz trzecismile))))
              • triss_merigold6 Re: ViVA 08.02.06, 11:11
                Nie napisałam, że jest brzydka. Ma dużo uroku i kobiecości ale w
                kategorii "najpiękniejsi" bym jej nie umieściła.wink
                Kasia Cichopek ma taki typ urody, że - o ile nie będzie się bardzo pilnować -
                przytyje z wiekiem i to bardzo.
              • lola211 Re: ViVA 08.02.06, 12:49
                ale w tym
                > programie wiele razy podkresla się ze oprócz urody liczy sie także osobowosc
                i
                > chodzi o to by zwycięzca miał i jedno i drugie

Jak to moja babcia mówi(wrazliwych przepraszam, ale mi jak ulal pasujesmile-
                "sralis- mazgalis"smile.
                A jakaz to OSOBOWOSC ma K. Cichopek? Nic naprawde do niej nie mam, fajna,
                naturalna(taka sie przynajmniej zdaje) dziewczyna "z sasiedztwa", ale .. bez
                przesady, bez przesady.Dla mnie te wszelkiego rodzaju gale, bale, itd. sluza
                jedynie promowaniu tych osób, w ciemno wiem, ze bedzie i KOzuchowska i Kukulska
                i Steczkowska(typy urody dla , hmm, specyficznych koneserów).NA wypadek, gdybym
                nie zauwazyla, ze one sa piekne, Viva mnie uswiadomi- tak wygladaja
                najpiekniejsi, zebym nie miala watpliwosci.
                A ludziska sla jakies esemesy..

• beata985 Re: ViVA 08.02.06, 11:43
        mamusia_chlopczyka napisała:

> a mnie najbardziej rozbroiła nominacja Kayi... gdzie oni mają oczy...
        że o Figurze nie wspomnę.tragedia
    • kaktus22 Re: ViVA 08.02.06, 11:11
      Cichopek - no w sumie ładna, miła dziewuszka, ale jaka z niej piękność, mała
      krępa, dla mnie - typ "wiejski", niby gruba nie jest, ale jakaś taka pulchna.
      Ogólnie urocza istotka i gratuluje wyróżnienia, ale do piękności jej daleko....
      Ten koleś coś ma w sobie!
      Mi tak podoba się Górniak bije klasą i urodą Wszystkie Panie! No i wśród
      nominowanych również były piękne kobiety.
      • maniusza Re: ViVA 08.02.06, 11:21
        ja uważam że Cichopek jest ładna i ma w sobie "coś" - uwag o jej figurze nie
        rozumiem, może się kiedyś roztyje - a skąd mamy pewność że my nie? Jest zgrabna
        a nie anorektyczna i tyle. Choć jej wybór był w tej sytuacji o tyle
        nieporozumieniem, że wybierali czytelnicy - a ona jest teraz wszędzie (lodówki
        nie otwieram wink no więc i siłą rzeczy wygrała..
        Gala - beznadzieja, dowcipy nie bawiły - nawet publika nie udawała że się
        śmieje. Foremniak tańczy świetnie ale ze śpiewem niech sobie da spokój hehe
        • triss_merigold6 Re: ViVA 08.02.06, 11:27
          Ma taki typ urody, że prawdopodobieństwo roztycia się duże. Grubokoścista,
          krągła, pełne ramiona, duży biust, okrągła twarz. Mocno pulchna już była w MjM,
          teraz się odchudziła.
          Skąd np. moja pewność, że nie utyję? Typ budowy, rodzice, dziadkowie - wszyscy
          szczupli + nawyki żywieniowe.
          • maniusza Re: ViVA 08.02.06, 11:39
            powiem tak: prawdopodobieństwo tego że za parę lat ktoś będzie pamiętał kto to
            jest Cichopek jest bardzo małe... przy mojej dla niej sympatii jest to gwiazdka
            sezonowa, jak się serial skończy to i gwiazdka zgaśnie... więc jakkolwiek by
            wyglądała za lat parę mało kto ją będzie oglądał big_grin

Może dlatego jej bronię że mam podobną budowę - muszę wciąz się pilnować żeby
            nie przytyć sad
          • lila1974 Re: Triss 08.02.06, 13:06
            a jaka w tym Twoja zasługa, że rodzinę masz szczupłą?
            • triss_merigold6 Lila 08.02.06, 14:08
              Zasługa moja żadna oczywiście w szczupłej rodzinie. Niemniej mogłabym żreć
              czpisy, zjadać pół kilograma ciasteczek dziennie, robić tłuste zupy i
              zawiesiste sosy, popijac to colą i przegryzać żeberkami - wtedy z pewnością bym
              utyła.wink
              • lila1974 Re: Triss 08.02.06, 18:57
                Też niekoniecznie smile
                Mam kuzynkę, która z kuchni nie wychodzi, podżera co podleci i chudzina z niej
                niemiłosierna. Nawet po ciąży modliła się, by nie schudnąć z 26 kg nadwyżki i
                guzik - 2 miesiące i znów 45 kg.
                • triss_merigold6 Re: Triss 08.02.06, 20:14
                  Cóż... aż takiego apetytu nie mam.wink
                  • sowa_hu_hu Re: Triss 08.02.06, 20:19
                    wg mnie bardzo piekna nie jest.... ale jest bardzo ładna , ma sliczny
                    usmiech....
    • 18_lipcowa Dziś powtórka... 08.02.06, 11:47

to sobie obejrzę.
      • karawara hehe 08.02.06, 12:12
        jak słyszę o takich imprezach to po prostu wymiękam. A Cichopek rzeczywiście
        wielka gwiazda jednego serialu hehehe.
    • lila1974 Re: Komu zawdzięczamy urodę? 08.02.06, 13:09
      Zawsze zastanawiam się, dlaczego tak łatwo ludzie ferują wyroki i komentują
      cudzą urodę. Czy zawdzięczamy sobie samym typ urody?
      • anik801 Re: Komu zawdzięczamy urodę? 08.02.06, 13:37
        Oczywiście,że nie.Rodzimy się z danym typem urody i już.Choć w sumie dużo
        zależy od nas samych.Ja nie oceniam tego czy ona jest ładna,czy też nie.Mnie po
        prostu denerwują te konkursy!Najpiękniejsi?Ale dla kogo?Mamy tu przykład,że
        jedna i ta sama dziewczyna dla jednych jest szczupła i śliczna,a dla innych
        tłusta i brzydka.To są nasze subiektywne odczucia.
      • lola211 Re: Komu zawdzięczamy urodę? 08.02.06, 13:55
        I tak i nie.
    • driadea Re: ViVA 08.02.06, 13:44
      A kto to jest Małaszyński?
      • lola211 Re: ViVA 08.02.06, 13:52
        To ten z Magdy M.
        Przyznam, ze facet ma sporo uroku i rzeczywscie moze sie podobac.
        • driadea Re: ViVA 08.02.06, 14:23
          Oj, to nie wiem który, nie znam Magdy M. A to ten?
          www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=35922&baza=1
          • lola211 Re: ten ntx 09.02.06, 21:32
    • setia Re: ViVA 08.02.06, 14:01
      dajcie juz spokoj z ta Cichopek. za wszelka cene gwiazde chca z niej zrobic.
      kobieta stara sie, ale warunkow 'wrodzonych' nie ma zadnych; niska, krepa,
      tlustawa. jedynie usmiechac sie potrafi.
      • joanna266 Re: ViVA 08.02.06, 18:04
        dziewczyny czy wy naprawde wszystkie macie 175 cm wzrostu i ważycie 45 kg???
        --Czy w/g was tak powinna wyglądac dziewczyna która wygrała plebiscyt?przeciez
        ona w końcu wygrała większością głosów.jeszcze raz przejrzałam jej zdjęcia ze
        starszych numerów vivy i naprawde nie wiem gdzie ona jest tłusta.może to
        dlatego że sama nie jestem i nigdy nie chciałabym byc chudym
        wieszakiem.uwierzcie mi nie takich kobiet szukaja normalni faceci.i nie takie
        sa wzorce urody dla normalnych kobiet.i nie jest to tylko moje zdanie jak się
        okazuje
        jestem mamą po raz trzecismile))))
        • setia Re: ViVA 08.02.06, 18:16
          nie, ja mam 170 cm i przed obecną ciaza wazylam 52 kgsmile
          ale to nie ma nic do rzeczy; ja w konkursie startowac nie zamierzamsmile
          po prostu sa pewne kanony urody ktore mi odpowiadają; podobaja mi sie kobiety o
          smuklej budowie i pieknych badz ciekawych rysach twarzy. Cichopek nie ma ani
          jednego ani drugiego.
          • sowa_hu_hu Re: ViVA 08.02.06, 19:20
            budowy może smukłej nie ma , ale ładna ma moim zdaniem...

a twarz jak najbardziej ciekawą
    • jagoda56 Re: ViVA 08.02.06, 20:05
      Uroda jest pojęciem bardzo względnym.Nie rozumiem jak mozna pisać,że Cichopek
      jest tłusta.Niech na przykład te modelkowo-forumowe miski pośla swoje
      zdjecia.Po prostu wiem,że przemawia za tym zazdrość.
      PS Cichopek jest bardzo piękna.
      • anik801 Re: ViVA 08.02.06, 20:35
        I z tą zazdrością chyba masz rację!Ja też to zauważyłam,że jak ktoś ładnie
        wygląda,jest mądry i ma kasę to zaraz znajdą się zazdrośnicy i oczerniają.
        Gdyby była naprawdę szkaradna(ważyła 80kg,nie miała zębów i była łysa) no to
        mogłabym zrozumieć,że ktoś mówi o niej brzydka.Ale mogę się założyć,że co
        niektóre osoby krytykujące ją są 100 razy mniej atrakcyjne!Przeważnie krytykują
        ludzie,którzy sami mają jakieś kompleksy.A Cichopek dziewczyna jakich wiele(bo
        w Polsce wiele jest ładnych dziewczyn),ładnie się uśmiecha i ogólny wygląd jest
        ok.Na pewno jak każdy ma jakieś "braki",ale nie ma ludzi idealnych!A wybory
        miss-tam to niektóre nie wiem kto wybierał?
        • inez21 Re: ViVA 08.02.06, 21:07
          Bo to takie polskie właśnie wszystko i wszystkich krytykować,cudzym kosztem
          leczyc swoje kompleksysad
          Kiedyś byłam na Sycylii i tam ludzie potrafią się zachwycać wszystkim,zwłaszcza
          kobietami ,nawet jak nie są w rzeczywistosci takie piekne.Tam wszystko dookoła
          jest "bello" i "stupendo" zwłaszcza to co własne włoskie-no ale tam jest
          południowy,gorący klimat to i ludzie ciepli,a u nas jest zimno więc i ludzie
          złośliwi i lubią krytykowaćsmile)
          Nawet taką ciepłą i delikatną osóbkę jak Kasia Cichopek.

Pozdrawiamsmile
          • anik801 Re: ViVA 08.02.06, 21:12
            Tak Włosi wychwalają wszystkie babki i to jest miłe.Byłam we Włoszech dwa razy
            i idąc ulicą można usłyszeć jak ktoś woła za tobą bella!A Cichopek na pewno by
            im się spodobała,zresztą Polki mają tam wzięcie!A Włoszki czują się
            dowartościowane,a nie tak jak u nas tylko krytyka i zawiść!
            • inez21 Re: ViVA 08.02.06, 21:15
              No właśnie ja dopiero tam wyzbyłam się kompleksówsmile))
    • jagoda56 Re: ViVA 08.02.06, 21:38
      U nas wogole to wszystkiego się zazdrości.A jak ktoś ma urode i pieniadze to
      ludzie umieliby takiego kogos w łyżce wody utopić.Pracując z ludźmi widzę jacy
      są.Jak ktoś zarabia kilkaset zlotych więcej to juz jest krytykowany na
      wszystkie modele.Przyjaciółka odkąd zaczęła budować dom to zauważyła,że
      koleżanki z pracy zmieniły do niej stosunek.
    • kaktus22 Re: ViVA 09.02.06, 09:20
      Nie przesdzajcie z tą zazdrością, niby urody Kasi Cichopek! Owszem miłą ma
      aparycję, ale piekność dla mnie żadna, poprostu wiejska dziewucha. Jest ładna,
      ale taki typ urody mi nie odpowiada, nie wynika to z zazdrości, nie mam nic do
      niej, nie denerwuje mnie, wręcz sympatią ją darzę, ale to nie jest piękna
      kobieta - dajcie spokój!!! Niska, korpulentna...ładny ma uśmiech!
      Ale ludziom się podoba, super tańczyła z wielkim wdziękiem i gracją!
      Piękna jest dla mnie np Górniakowa, smukła wysoka, o niebanalnej urodzie! i
      wiele innych, ale Kasi szczerze gratuluje!
      Zazdroszczę to jej może biustu i nic więcej smile

• anik801 Re: ViVA 09.02.06, 09:40
        Górniakowa jest szczupła?Kiedyś owszem była,ale po ciąży chyba nie może wrócić
        do dawnej sylwetki.No a mnie z kolei Górniakowa na piękoność w ogóle nie pasuje.
        Owszem jest ok,ale jak dla mnie żadna z niej piękność.A O Kasi też się nie
        wyraziłam jako o piękności,jednak uważam,że przesadą jest pisanie o niej
        brzydka,tłusta itd.A co to znaczy wiejska dziewucha?Że niby w mieście same
        śliczności,a na wsi same szkaradny?A to dobre!Bo wiesz przez większość życia
        mieszkałam w mieście(w różnych miastach)i było tam pełno niezbyt urodziwych
        dziewcząt,a od lata mieszkam na wsi i jakoś szczególnych paskud nie zauważyłam.
        Piękne dziewczęta są i na wsi i w mieście.Po co jest ta segregacja?Że jak ktoś
        ze wsi to głupi i brzydki?Ja za wsią też nie przepadam,w maju wracam do miasta,
        ale jestem obiektywna!
        • triss_merigold6 Re: ViVA 09.02.06, 09:49
          Nie unoś się.wink Cichopek ma ładny uśmiech, duże oczy ale przaśną urodę. Wygląda
          na zdrową, rumianą, pulchną dziewczynę. Górniak akurat mnie się wcale nie
          podoba, w porównaniu z Cichopek jest aseksualna.
          • anik801 Re: ViVA 09.02.06, 09:52
            Ma przaśną urodę,a jest z miasta!Ja nie mówię,że ona jest piękna,ale denerwują
            mnie stereotypy dotyczące miasta i wsi!
            • triss_merigold6 Re: ViVA 09.02.06, 09:55
              Ale czy ktoś mówi, że nie jest? Taki typ urody był kiedyś częściej spotykany u
              dziewczyn ze wsi po prostu - świeże powietrze, praca fizyczna, kartofle z kaszą
              i mlekiem. Rumiane, o szerokich plecach i ramionach były panny ze wsi.
        • kaktus22 Re: ViVA 09.02.06, 09:54
          wiesz jest taki typ urody tak określany taka maryna ze młyna i tyle, a w
          miastach moja droga to więcej wsi niż miasta zwłaszcza w W-wie (niestety). Nie
          mam nic do osób ze wsi, ale tak się przyjęło mówić, wiejska uroda, istnieje coś
          takiego i już....
          Mi śię podoba Górniakowa i już, jak i wiele innych, Kasia Cichopek nie jest w
          moim typie, ale nie jestem facetem, są rózne gusta i spróbujcie to uszanować,
          to, że mówię, że mi się nie podoba to nic złego, gdyby wygrala np. Kożuchowska
          mi by się podobała innym nie i już - proste!
          Nie napisałam, że we wsi są brzydcy i głupi! Masz jakiś kompleks?
          Tylko, ż eto wiejski typ urody, mała kurpulentna, z dużym biustem - ot taka
          Maryna ze młyna i już!
          A i w mieście są brzydcy i głupi!
          Każdy tu wyraża swoje zdanie, dlaczego wszystkim ma się podobać Cichopek, dla
          mnie jest ładna, nie pisałam tłusta brzydka, bo jest atrakcyjna, ma piękny
          uśmiech! ale taki typ urody nie w moim guście i tyle!
          • wesolek11 Re: ViVA 09.02.06, 10:08
            Górniak moze i ma kilka kg po porodzie, zwłaszcza brzuszek tuszuje, ale ogólnie
            jest szczupła i nikt mi nie powie, że taka sama jest Cichopek. Dziewczyny
            prawdę piszą, jest ładniutka, przyjemna, ale ma skłonności do nadwagi i tyle. I
            nikt nic nikomu nie zazdrosci tylko wymieniamy poglądy. Też ja lubie, ale
            piekna nie jest. To samo Kożuchowska, smukła, a mnie się nie podoba. Mój typ to
            Stenka.
            • joanna266 Re: ViVA 09.02.06, 10:15
              uważam że ktoś kto pisze że Cichopek jest tłusta albo jej nigdy nie widział
              albo jest zazdrosny.Tyle.
              • triss_merigold6 Re: ViVA 09.02.06, 10:26
                A co Ty się tak ciskasz? Też masz skłonności do tycia, czy co? Można mieć pełny
                biust i okrągłe biodra a jednocześnie b. szczupłą talię, szczupłe ręce, długą
                szyję, szczupłe łydki... Cichopek - jest ładna, ma urok i wdzięk ale jest przy
                tym grubokoścista i w kategorii najpiękniejsi jakoś mi nie leży.
                Nie przeczę, że facetom się podoba ale tu wypowiadają się kobiety, prawda?
                • joanna266 do triss 09.02.06, 10:31
                  ciskam sie jak to nazwałas poniewa wkurza mnie jak ktos az tak bardzo
                  przesadza.już parę razy czytałam tutaj że K.C jest tłusta.ręce mi opadaja i nie
                  wiem jak mam to rozumiec.a co do mojej osoby mam 170 cm i waże 57 kg.jestem
                  okropnie tłusta niestetysmile)))a na tym forum sa same półfinalistki elite model
                  look.
                  • ledzeppelin3 Re: do triss 09.02.06, 10:44
                    A ja jestem pod wrażeniem Liszowskiej. Klasa i sam seks.
                    • joanna266 Re: do triss 09.02.06, 10:46
                      podpisuje się w zupełności Liszowska jest super.bardzo seksowna kobieta.
                    • 18_lipcowa Re: do triss 09.02.06, 11:11
                      ledzeppelin3 napisała:

> A ja jestem pod wrażeniem Liszowskiej. Klasa i sam seks.

to samo myślę
          • fyde Re: ViVA 09.02.06, 10:48
            Ale przecież to nie był konkurs piękności a osobowości i rónie dobrze mogłaby wygrac Maria Peszek- niesamowita osoba w kiepskim
            opakowaniu. Kasia jest milutka i skromniutka i dlatego ją lubię smile łądniutka jest tak samo jak Górniak, ta druga żadna pięknosc,
            buzię ma nawet będąc szczupłą troszkę jak przestraszone zwierzątkowink Piękną kobietą jest Audrey Hepburn npsmile Nie przemawia
            przeze mnie zazdrosc, bo uwielbiam piękno, jestem estetką a na ładną dziewczynę mogę się godzinami gapic np. w metrzesmile
            CO do wiejskiej urody to tez nie rozumiem dyskusji, chodzi Ci chyba o to, że nie ma szlechetnych, rasowych rysów twarzy tak?
            Osobiście z chęcią bym się na wieś przeniosła, bo miasta nie znoszęuncertain

P.S. Pomyliłam wątki i to co napisac chciałam tu, jakimś cudem napisałam na forum modawink
          • anik801 Re: ViVA 09.02.06, 11:22
            To z tym kompleksem to do mnie pytanie?Nie,nie mam kompleksów,nigdy nie miałam
            i nie mam skłonności do tycia.I nie bronię nikomu wyrażać własnego zdania.Jak
            już się wypowiadałam,nie napisałam,że Cichopek uważam za piękną.Po prostu
            denerwują mnie stwierdzenia,że ktoś jest wiejski itd.Te czasy już dawno
            minęły,że po wsi chodziły kobitki typu Jagna z "Chłopów",a w mieście paniusie z
            parasoleczkami.Niestety stereotyp pozostał.Nie zastanawiacie się,że może ktoś
            kto na wsi się urodził czuje się urażony?Ja po prostu szanuję ludzi i nie
            szufladkuję ich na podstawie tego gdzie mieszkają.Piszesz bo jest taki typ
            urody-a kto go wymyślił?Chyba właśnie ludzie z miasta!
    • kaktus22 Re: ViVA 09.02.06, 10:49
      Kobieto odpuść trochę, co ty jesteś taka zerstresowana, fajnie, ze masz 170cm
      wzrostu i 57 kg wagi - super! Ale co to ma do rzeczy jak my wyglądamy! Co to ma
      wspólnego z zazdrością - urody Kasi Cichopek, czy innych. Wiadomo chciałabym
      mieć super figurę np. jak jakaś modelka (nie podaję nazwiska, bo po co), ale
      nie rozumiem Ciebie...Każdy może oceniać wygląd Ksi według swojego gustu, dla
      mnie jest grubokoścista, mała pulchna, moż erzeczywiście jest szczupła, ale
      wrażenie mam jak na nią patrzę,że to taki słodki śliczny pączuszek - niew w
      moim guście...
      Zaakceptuj, że co człowiek to inny gust - co tak bronisz tej Kasi Cichopek!
      Ja ją lubię tak jak pisałam, nie ma to nic wspólnego z zazdrością, ale nie jest
      to kanon piekna i już!
      Strasznie masz zawężony "zmysł" akceptacji innych poglądów i opinie sad a to
      dobrze o Tobie nie świadczy!
      • wieczna-gosia no ale tanczyla niezle :)))) 09.02.06, 11:33
        ta cichopek znaczy smile
        ja bym jej o takie rozciagniecie i gibkosc nie posadzala.
        I w tych obcuistych tanecznych ciuszkach sie prezentowala calkiem calkiem, czyli
        gruba nie jest w znaczeniu tluszcz, bo brzuch miala plaski- ma biust duzy i
        kosci grube.
      • setia Re: ViVA 09.02.06, 12:37
        kaktus22 napisała:
        Ale co to ma do rzeczy jak my wyglądamy!

no wlasnie, tez sie nad tym zastanawiam.
        czy oceniajac kogos porownujemy go podswiadomie ze soba (czy raczej
        wyobrazeniem o sobie) czy nasz wyglad nie ma nic do rzeczy.
        • rita75 Re: ViVA 09.02.06, 12:47
          > czy oceniajac kogos porownujemy go podswiadomie ze soba (czy raczej
          > wyobrazeniem o sobie) czy nasz wyglad nie ma nic do rzeczy.

Chyba jest to sprawa osobnicza...
          Np. ja najpiekniejsze wedlug mnie: Maciąg, Gabryjelską, Wagner (z czasów
          POżegnania z Marią), Nieśpielak, Wolszczak ( Wiedźmin)zestawilam sobie z K.
          Cichopek i ta ostania wypadła żenująco.
          • 18_lipcowa Re: ViVA 09.02.06, 12:59
            No chwila ale nie porównuj modelek zawodowych - Maciąg, Gabryjelska z aktorkami
            i to w dodatku z castingu.
            Cichopek nie ma obowiązku byc żyrafą z długimi nogami, bo modelką nie jest.

Nieśpielak to akurat żadnej przyklad- brzydka tyle że zgrabna jak wiele
            dziewczyn.
            A Maciąg ładna babka.
            • rita75 Re: ViVA 09.02.06, 13:06
              > Cichopek nie ma obowiązku byc żyrafą z długimi nogami, bo modelką nie jest.

To w jakiej kategorii startowala ta pani, jezeli nie mogę jej porównywac z
              najpiekniejszymi?
              • 18_lipcowa Re: ViVA 09.02.06, 13:07

W kategorii najpiekniejsi. A jak wiesz gusta są rożne.wink)))
                W mojej opini to raczej był konkurs na najpopularniejszych, a nie
                najpiękniejszych.
                Z kobiet wybralabym Liszowską, wydaje mi sie babką z krwi i kości , modelki są
                dla mnie aseksualne i wyniosłe.
                • rita75 Re: ViVA 09.02.06, 13:16
                  tak..Liszowska jest super- jedna z najladniejszych aktorek mlodego pokolenia
                  • 18_lipcowa Re: ViVA 09.02.06, 13:23
                    na tej całej gali wylądała naprawdę fajowo
                    widzialaś?

gwiazdy.wp.pl/gid,8182086,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=17
                    • rita75 Re: ViVA 09.02.06, 13:34
                      rewelacja, powiem wiecej, spokojnie ja mozna porownac i z Maciąg i z
                      Gabryjelska tongue_out
                      Naprawde, super...
                      • 18_lipcowa Re: ViVA 09.02.06, 13:42
                        rita75 napisała:

> rewelacja, powiem wiecej, spokojnie ja mozna porownac i z Maciąg i z
                        > Gabryjelska tongue_out
                        > Naprawde, super...

tyle że ona też z tych ...grubościstych ....wink))
                        • rita75 Re: ViVA 09.02.06, 13:46
                          Nie, ona po prostu duza kobieta jest wink
                          • 18_lipcowa Re: ViVA 09.02.06, 14:02
                            rita75 napisała:

> Nie, ona po prostu duza kobieta jest wink

o właśnie wiesz co to zalezy od ujęcia , bo czasem to duża jest aż wielka, a
                            czasem szczupla,
                            ale fajna
          • 18_lipcowa Re: ViVA 09.02.06, 13:05
            Od wybierania najładniejszych modelek są osobne konkursy przecież.
            • wesolek11 Re: ViVA 09.02.06, 13:08
              Zgadzam sie z Lipcową, to nie wybory miss, by Cichopek porównywać z modelkami.
              Ja stawiałam na Stenkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka