gepart_czester 18.02.06, 09:23 wiem, ze to bez sensu ale po prostu musiałam sobie miałknąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:27 miał masz fajne zdjecie w sygnaturce, takie...romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:48 Dziękuję romantyczne choc moj małż jest z natury znacznie bardziej reumatyczny niz romantyczny Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:50 miauuuuuuuu bo taka jestem zadowolona i szczesliwa i w ogole))))))))))) Wreszcie przyjechal moj małż tzn przyjechal juz wczoraj i wreszcie mnie wyglaskal za caly tydzien DDDDD no i wlasnie idziemy na zakupy (i wreszcie bede wydawac mnostwo kasy) Serdecznie wszystkich dzis pozdrawiam Normalnie depresja odleciala far far away Ide ugryzc małża w tylekDD Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 koffaniutka 18.02.06, 15:37 jak kotek jest szczesliwy to raczej tak: mrrrrrruuuuuu....... wiem co mrucze )) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:30 Aaauuuuuuuuuuuuuuuu!!! Ja tam musialam sobie zawyc, bo juz nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:31 ciociapolcia - cudowne! uśmiałam się a znudzone sobotnie miauuuuuuuu czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:35 Znudzone miauuu? Jak ja bym tak chciala... Ale wolalabym tak jak moje koty, gdy sie nudza, isc w kimono... Aaauuuuuu... Zawylam zalosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 09:53 No, może złego określenia użyłam - nie tyle "znudzone" co "rozleniwione". A kocur kalafiorowy też ma wszystko w poważaniu i śni o rzece mleka )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 10:58 ciociapolcia napisała: > Znudzone miauuu? Jak ja bym tak chciala... Ale wolalabym tak jak moje koty, > gdy sie nudza, isc w kimono... czy te koty to jakieś chińskie są? wrrrrrrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 15:29 Moje snia o myszach, ptaszkach i wolowinie Bynajmniej nie chinskie, europejskie, ale zakladaja takie male kimonka i szaolinki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 10:05 Gepard, przepraszam, ze w Twoim wątku, ale skoro tu tak sobie można ulżyć, to ja zrobię mraaałł wrrrrrrrrrr bbbbbrrrr i jeszcze AAAAAAAA!!!! Taki mam dziś humorek Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: miauuuuuuuu 18.02.06, 10:43 hu huuuuuuuuuuuuuu pozazdrościć , pozazdrościć udanych zakupów! i gryzeinia w tyłek nie naróbcie sobie tylko siniaków Odpowiedz Link Zgłoś