kahlua1 Re: przyjaciel/przyjaciolka 01.11.03, 21:33 Nie moze byt agientem KGB jak obecni tu tawariszczi Wolnyj, soup nazij czy Wiarusij. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlua1 Re: przyjaciel/przyjaciolka 01.11.03, 21:57 Tak toczna! Na forum nie ma przyjaciol. Sa natomiast agenci KGB (Wiarusij, Wolnyj, Soup Nazij i insza holota) Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 02:00 Cos sie nam tutaj zadomowilas kolezanko. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 09:15 Powiem jaka moja przyjaciölka JEST: to wszystko co wymienilas, plus wspaniala do rozmöw. Nie przerywa (jak np. moja siostra, brrrrr), wyslucha do konca, a potem rzeczowo i zyczliwie odpowie. Widzimy sie rzadko, bo obie pracujemy, ale mamy staly kontakt tel. Wiem, ze w trudnych chwilach moge na niej polegac. I dziwne: jest to bardziej jednostronne, ona mnie niewatpliwie bardzo lubi i ceni, ale nie potrzebuje tak jak ja jej potrzebuje. Mam za to druga przyjaciölke, ktörej ja jestem "opoka" i podpora i nieraz ratowalam ja w trudnych sytuacjach. Czyli z ta nasza przyjaznia jest jak z lancuszkiem dobrej woli: nie musisz oddawac, dawaj nastepnemu i nastepnemu itd., a wtedy bedzie fajnie i dobrze. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 18:03 wlasnie, Basiu. Przyjaciel powinien wysluchac, zrozumiec, czuc empatie. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 18:19 Moja przyjaciolka nazywa sie smierc.jest niezawodna,zawsze ze mna i nigdy mnie nie zdradzi.doskonale wie ,ze i ja ja nie zawiode.Wie ,ze oszukac jej nie moge nawet jak bym chcial.ona tez jak przystalo na prawdziwa przyjaciolke mnie nie zawiedzie i gdy czas nadejdzie zjawi sie punktualnie. D. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 18:22 Don, to juz drugi watek w ktörym pröbujesz nas dzisiaj wpedzic w smuteczki. Dostajesz ode mnie niniejszym zölta karte! Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 19:14 .......droga pod bombami smierc codziennie scigala sie z nami poczekaj siostro ,nie tak ostro........... Scinajcie las na trumny do ataku ida karne bataliony.(wysocki) Gdzie wisly brzeg gdzie plazy piach tam czarnej manki grob kochanka hrabiego bylas ty a dzisiaj zimny trup zaklad pogrzebowy sprzedam doskonale warunki rozwoju stabilna baza klientow (autentyk.anons w mojej lok.gazecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 19:32 a zwierzyc sie jej mozesz? a umie sie ona smiac? a pragniesz i lakniesz jej obecnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 20:06 sabba napisała: > a zwierzyc sie jej mozesz? a umie sie ona smiac? a > pragniesz i lakniesz jej obecnosci? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> jak pragne i lakne to nazywam ja innaczej jak przyjaciolka ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 20:22 czy zwierzyc sie jej mozesz? A umie sie smiac? oczywiscie ,ty jej sie zwierzysz a ona sie z tego potem za twoimi plecami umie smiac.od tego sie ma przyjaciolki ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: przyjaciel/przyjaciolka 02.11.03, 20:26 taki przyjaciel, jak obmowi za plecami do swojego kumpla to tylko w samych superlatywach. Bo bylby obciach nie z tej ziemi, ze ma przyjaciolke do bani Odpowiedz Link Zgłoś