kalinkaagata 31.08.06, 17:54 jedynie słuszny ideologicznie facet w białych rekawiczkach, cholera, niech go szlaczek... Teraz czepiają sie Kuronia, że rozmaiwiał z SB, piętnuja po śmierci, a oni kim są???? NIKIM, NICZYM, PAŃSTWO NIC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluniaaa Giertych...- koń, który mówi 31.08.06, 18:18 chcesz na piątke zdać mature, to Giertycha noś fryzurę )) a tak na poważnie, on i ta cała reszta to jedno wielkie nieporozumienie i pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: Giertych...- koń, który mówi 31.08.06, 18:23 ?Niby posmiewisko, a w gruncie rzeczy to nic w tym smiesznego... on jest niebezpieczny. Jak malpa z brzytwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulap15 Re: Giertych... 31.08.06, 18:51 Ja bym powiedziała więcej...,że z małpą to się na rozumy pozamieniał (nie obrażając małpy), a na twarz z koniem. Boże czemuś mnie pokarał mieszkaniem w takim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Giertych... 31.08.06, 19:08 No tak. Myślałem, że cyrk zwany lustracją i inne grzebanie w teczkach IPN skończy się jak poumierają już ci, którzy to dotyczy. Teraz widzę jak bardzo się myliłem. Jacek Kuroń od dwóch lat nie żyje, a partia będąca w koalicji zajmuje się jakże priorytetową dla dobra kraju sprawą - odebraniem mu orderu Orła Białego. Ciekawe czego jeszcze możemy się spodziewać? W końcu LPR to partia bliska Kościołowi, a przecież papież Stefan VI przeprowadził trupi synod na zwłokach Formozusa. Co więc jeszcze wymyśli LPR w sprawie J. Kuronia? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Giertych... 31.08.06, 19:14 Może nasi koalicjanci biora udział w jakimś konkursie, na najskuteczniejsze skompromitowanie kraju? Po ostatnim " Tańcu z Macierewiczem", kolejny kwiatek Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Giertych... 31.08.06, 21:12 I takie przerośnięte cos rządzi mną Niedobrze mi sie robi od tych jego edukacyjnych pomysłów. A jestem w nich na bieżąco bo jestem nauczycielką. Odpowiedz Link Zgłoś