Dodaj do ulubionych

Z serii "szok i groza"

29.09.06, 20:32
Moja koleżanka zna faceta, któremu niedługo urodzi się czternaste dziecko.
Stwierdził, że machnie pietnastkę, bo po tylu właśnie dostaje się rente!

Każdy się juz pewnie domysla, że nawet na wychowanie jednego nie ma syfiarz
warunków.
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:36
      no to jest faktycznie szok;-(ja juz od dawna jestem zdania ze na posiadanie
      dzieci powinno byc wydawane pozowolenie.tylko niestety jest to nierealne i
      zawsze juz pewnie bedzie tak ze ludzie niezrownowazeni psychicznie beda mogli
      pykac sobie dzieci do woliwink
    • niutaki Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:36
      rentę? chyba na głowę, tak?
    • a.lenard Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:37
      przeczytałam: "moja koleżanka ma faceta....." i jak doszłam do końca to oczy mi
      wyszły, ale się cofnęłam i doczytałam, że "zna"!!! A to spora różnica,
      przynajmniej dla tej koleżanki. Domyślam się, ze mamuś jest pare sztuk?
      Niezły ....byczek rozpłodowy.
      • deyani Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:48
        Niestety. Mamuska tez jest jedna i ta sama. Równie rozgarnięta jak jej mąż.
        Wiecie jak oni zyją? Zgarniją ponad dwa tysiące rodzinnego, przepijają, a dzieci
        zywią ludzie z wioski.
        • jowita771 Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:49
          ale sobie sposób znaleźli, szlag mnie trafia na samą myśl. jeszcze renty się
          zachciewa, reproduktor
    • be.em Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:38
      jak to jest, że tam gdzie najbiedniej najwięcej dzieci? smile
      • joanna266 no nie zawsze tak jest;-))) 29.09.06, 20:39

• be.em aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:40
          Twoje stadko to pikuśwink
          • joanna266 Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:43
            ttttaaa a w moim srodowisku jestesmy uwazani za nierozwaznych(delikatnie
            mowiac).no bo po co tyle dzieci?przeciez moglibysmy inwestowac w nowe samochody
            na przykładwink)))a my jeszcze w czwarte chcemy inwestowac.psychiczni nie?
            • be.em Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:46
              joanna266 napisała:

> ttttaaa a w moim srodowisku jestesmy uwazani za nierozwaznych(delikatnie
              > mowiac).no bo po co tyle dzieci?przeciez moglibysmy inwestowac w nowe
              samochody
              >
              > na przykładwink)))a my jeszcze w czwarte chcemy inwestowac.psychiczni nie?

gdybym miała kase też bym chciała trójkęsmile może jeszcze zdażę? smile
              • joanna266 Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:47
                no mnie dogonic bedzie trudnowink))
                • be.em Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:49
                  joanna266 napisała:

> no mnie dogonic bedzie trudnowink))

bo Ty we wszytskim chcesz być najlepszasad wink))
                  • joanna266 Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:50
                    iuj tam we wszystkim.jeno w efektach bzykanekwink)))
                    • be.em Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:50
                      joanna266 napisała:

iuj tam we wszystkim.jeno w efektach bzykanekwink)))

jeno to Ci w głowie! ;0
                      • joanna266 Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:52
                        nie no czasem tez w głowie mam jedzenie a konkretnie w ustachwink))
                        • be.em Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:53
                          joanna266 napisała:

nie no czasem tez w głowie mam jedzenie a konkretnie w ustachwink))

ech... niektórzy ciągle mają coś w ustachwink
                          • joanna266 Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:55
                            bo kobiety dziela sie na takie ktore często maja cos w ustach,chciałyby miec
                            cos w ustach,udaja ze nie chciałyby miec czegos w ustachwink))
                            • be.em Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:55
                              joanna266 napisała:

> bo kobiety dziela sie na takie ktore często maja cos w ustach,chciałyby miec
                              > cos w ustach,udaja ze nie chciałyby miec czegos w ustachwink))

wydrukuję sobie i na lodówce powieszęwink
                              • joanna266 Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:57
                                to sie nazywa byc albo nie byc na diecie be.emwink))swinko;-00
                                • be.em Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 20:58
                                  joanna266 napisała:

> to sie nazywa byc albo nie byc na diecie be.emwink))swinko;-00

he, he... smile ja jestem na wysokobiałkowejwink
                                  • joanna266 to ta sama dieta na ktorej jestem ja;-)))) 29.09.06, 21:00
                                    a mój koteczek jak sie cieszy z tej mojej dietkiwink)))
                                    • be.em Re: to ta sama dieta na ktorej jestem ja;-)))) 29.09.06, 21:00
                                      joanna266 napisała:

> a mój koteczek jak sie cieszy z tej mojej dietkiwink)))

smile))
                                      • demonii Re: to ta sama dieta na ktorej jestem ja;-)))) 29.09.06, 22:11
                                        a te zaś o seksie smile)))
            • mama.igora Re: aska ja mówię o powyżej 10-ciu! ;) 29.09.06, 22:10
              Aska, my tak sobie gadu gadu, a jam nieswiadoma, ze ty trojke dzieci
              masz!!!!!!!! I jeszcze czwarte planujesz! Wow, ja po prostu podziwiam, dla mnie
              jedno jak na razie wystarczy.
              A skad wola posiadania (ech, to wyrazenie) az czworki? Poglady, zamilowanie do
              rodzicielstwa, namowy meza, tradycja rodzinna no nie wiem co tam jeszcze.
              • joanna266 mamo igora 30.09.06, 11:21
                ja po prostu chce na starosc miec gwarno w mojej willi z basenamiwink)))
    • vharia Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 20:38
      Może powyżej jakieś liczby (10?) powinien zostać obciążony pełnymi kosztami
      edukacji, ochrony zdrowia i takich tam, to by mu renta wywietrzała z głowy.
      • lia_may A propos posiadania nastu dzieci 29.09.06, 21:04
        znajomi moich rodzicow mają "JEDENASTKĘ". Od kiedy pamiętam pani Ewa ciągle
        chodziła z brzuchem i ciągle pracowała. Mieszkają na 4 pokojach: 11 dzieci,
        mama, tata, babcia, prababcia. Mieszkał jeszcze dziadek, ale zmarł kilka
        miesięcy temu. Dzieci w wieku ok. 8-28 lat. Matka prowadzi SAMA firmę i pracuje
        od rana do wieczora. Ojciec pracuje od rana, gdzieś do 16.30. Babcia chodzi po
        zakupy i targa z marketu 10 kilo ziemniaków, gotuje obiady. Ciocia pracuje do
        19.

Rodzina przecietna, kokosów nie zarabiają. Autko JEDNO dełu matiz na całą
        rodzinkęsmile Dzieci zawsze czyste, wszystkie grzeczne i uśmiechnięte. Te starsze
        wyszły na ludzi.

Wszystko zależy od człowieka i podejścia do zycia, poważnego lub nie. Jak sie
        chce to mozna zyc normalnie nawet jak sie "przydarzyło".

Niestety wielodzietnośc dotyczy jednak rodzin zacofanych. Pomijając rentę, gros
        z takich rodzin mysli kategoriami "robimy dzieciaka. dostaniemy tysiaka". Mysle
        ze o takiej menatalnosci dlugo by tu dyskutowac a i tak do niczego nie
        dojdziemy ani nie zmienimy. Kapitalizm rzadzi swoimi prawami. Musza byc biedni
        i bogaci, sfrustrowani i szczesliwi, zacofani i inteligentni. Musi byc
        rownowaga. Jedni z jednym dzieckiem musza robic na tych co planują pietnastewink
    • beretta1 Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 21:03
      Jakby tak urodził jedno to odechciałoby mu się juz więcej....smile)))
    • mama.igora Re: Z serii "szok i groza" 29.09.06, 22:05
      Nie wiem, kto glupszy, on czy ona.
    • wobbler Re: Z serii "szok i groza" 30.09.06, 08:36
      Wykastrowac kretyna by nalezalo.Jakiez to wartosciowe geny on rozsiewa!Jak
      starannie wychowuje potomstwo!Przeciez jego dzialalnosc jest spolecznie
      szkodliwa.Koniec koncem to my wszyscy utrzymujemy te dzieci,a i tak marne
      nadzieje,ze wyrosnie z nich ktos z kogo bedzie pozytek.
      Chociaz moze jedno bedzie np.Mozartem..?
    • rita75 Re: Z serii "szok i groza" 30.09.06, 08:51
      > Stwierdził, że machnie pietnastkę, bo po tylu właśnie dostaje się rente!

chyba wojenną, hehhehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka