pani.dobrodziejka 30.09.06, 00:42 mam w krateczke. teraz jest chlodno zimno i nastroj taki jakis jesienny. a wy macie kocyki na jesienne szarugi i chlody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Re: kocyk 30.09.06, 03:52 Mam kocyk,ale lozko nim przykrywam ,-) a sama do meza sie tule,no chyba ze chlodem od niego bije.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: kocyk 30.09.06, 08:40 a ja mam kocyk w pieski, taki co to z jednej strony jest bardziej brązowy a z drugiej bardziej beżowy, sposób przykrywania się tym kocykiem jest uzależniony od mojego nastroju - nastrój kiepski to ciemnym na wierzch, dobry - jasnym na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: kocyk 30.09.06, 08:50 joasiiik25 napisała: > co za durnoty wypisujecie > > o kocykach ja mam taki ulubiony..włochaty czasem mi się z mężem myli Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: kocyk 30.09.06, 09:21 ja zaś przykrywam się skórą zdjętą z męża. wszystkim mówię, że wyjechał za granicę, a jego pozostałości po zdjęciu skóry schowałam do szafy. myślicie, ze ktoś się kiedyś o tym dowie?. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_micha Re: kocyk 30.09.06, 10:20 ja mam kilka kocyków - foliowych, na zamek...tak, jestem grabarzem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miezekatze_78 Re: kocyk 30.09.06, 15:11 A ja mam piękny kocyk z tygrysem, taki brązowo-żółto-biały. Aha, i nos ma taki pomarańczowawy, znaczy tygrys nie kocyk. Kiedy na nim leżę, lub śpię nim przykryta, to koniecznie tygrys musi być zwrócony tyłem do mnie, żeby tylko na mnie nie patrzył, bo dużo czytałam, że kotowatym nie wolno patrzeć prosto w oczy. Dobrze robię? )) ...... Morgen wirst du sein was du heute denkst Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: kocyk 30.09.06, 15:37 Widzę że dopisuje Wam chumor dziewczyny. A mi jest smutno i otulam siękocykiem w jesienne liście. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: kocyk 30.09.06, 20:45 A ja mam kocyk w księżyce i gwiazdy, ale przykrywa się nim przeważnie mąż Ola Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kocyk 30.09.06, 20:49 a ja mam kocyk w kolorze i deseniu tygrysiej skory.stwierdzam nieskromnie ze do twarzy mi w tym tygrysim kocyku.i wiele juz sie fajnych rzeczy na kocyku działo)))oj uwielbiam ten moj kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś