Dodaj do ulubionych

bardzo prosze o zdanie

20.10.06, 09:10
Witam wszystkie emamy. Boję się napisać tak bezpośrednio bo chyba wszystkie
udzielające się mamy zjadłyby mnie przez net ( dobrze że się nie da ) Czytam
forum, nawet próbowałam raz i drugi "zagaić". Często szukam porad, czegoś
ciekawego, trochę interesuje się sportem. Tutaj na "emamie" czytam czasami
takie tematy, że wszystkie telenowele, gazety ( typu Chwila dla Ciebie, Na
żywo itp) niech się chowają. Dziewczyny czy Wy piszecie o owłosionych
klatach, o udanym seksie , z kim i gdzie sie bzykaliście , zeby serca? Co
Wami kieruje? Wasze udane życie rodzinne? Kochane dzieci? Jaki jest powód że
tak się niektóre "udzielają"? Co Wami kieruje, podajcie swoje pobudki to może
zrozmię i inaczej na to spojrzę.
Obserwuj wątek
    • kartoflana Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 09:17
      co to są zęby serca?

nie bój się smile
    • be.em wrodzone poczucie humoru 20.10.06, 09:18
      kpiące spojrzenie na świat i brak zahamowańsmile
      • hanka_79 Re: wrodzone poczucie humoru 20.10.06, 09:23
        Bo to tak jakby Cię demon dopadł, hahaha. Jak zaczniesz pisać, to przestać nie
        możesz, ja np już od 3 dni tak piszę, hahaha. Można się wciągnąć, a jak już po
        nickach kojarzysz dziewczyny, to sama przyjemność wink
    • weronikarb Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 09:31
      hihihi
      pisze tutaj tez cos kolo 3 lat smile I poprostu to jest odstresowanie sie te
      klaty i sex, przeciez nie bede nawijac w kolko o tesciowej i szwagierce wink
      • edycia274 Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 09:33
        Chyab powinnaś, bo te inne tematy zakazane są smile
    • sowa_hu_hu Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 10:03
      czy w gadaniu na mało wazne tematy musi twkić jakaś przyczyna?
      pewnie te ktore piszą są i szczęsliwe i są tez takie którym sie nie układa...
      mówimy o bdurach bo jest śmiesznie po prostu.
    • oxygen100 Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 10:17
      ja wypisuje wlasne madrosci bo lubie pisac. Tak w ogolesmile) No i moj maz ma na
      tyle sporego ptaka, ze nie moge, no wrecz nie moge ukrywac tego faktu przed
      swiatemtongue_out
      • mysia-mysia oxy 20.10.06, 10:39
        ale na ile sporego? jak nie chcesz ukrywać to podaj dokładniej bo tak to ja nic
        nie rozumiem i czuję się jakby było to przede mną ukryte wink
        • arnikaarnika Re: oxy 20.10.06, 11:08
          Regularny sex wyzwala w dziewczętach huć a że normy moralen sprawiają że się
          wstrzymują do lat studenckich to się dopiero rozkręcać zaczynają po
          studiach ,kilka lat praktyki i lekko ostygłe uczucia - i w końcu są sobą .
          Rodzą dziecko i są już w pełni doświadczone ,świadome i rozochocone najbardziej
          w życiu.Zajeździły by drużynę piłkarską i Spociły każdego dużego murzyna pod
          warunkiem że mają ochotę (bo w tym wieku zaczynają się pierwsze humorki
          wywołane lękami egzystencjalno -społecznymi). Ale mądrzy faceci wiedzą jak to
          działa - że nie ma to jak mężatki,spokojne ,dyskretne i wiedzą czego
          chcą .Wszystko przed Tobą mała ,najlepsze dopiero nadejdzie.
    • mala_kobieta3 Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 11:12
      Witam ponownie - "zeby serca" miało byc z POTRZEBY SERCA ))))Wasze odpowiedzi
      coś mnie mało przekonały. Bo odnoszę wrażenie że siedzą przeważnie osoby
      poprostu ( chyba mnie zjedzą) o .........tak trudno delikatnie nie obrażając
      nikogo napisać o niskiej samoocenie, te które nie mają zainteresowań, pasji. Bo
      dużo tematów postów jest naprawdę dobrych, użytecznych ale wynoszenie alkowy,
      swoich intymnych spraw, osobistych spraw jest poprostu niesmaczne. Piszecie o
      swoich mężach, partnerach, jak dobrze Wam w łóżku - dziewczyny nie oszukujcie
      się. Szczęśliwe , zadowolone nie uzależnią sie od forum ( 3 lata!!!) nie będę
      więcej pisać bo nie chcę dołączyć do grona frustek.Bawcie sie dobrze.
      • sowa_hu_hu Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 11:18
        no tak ,wszystkie jesteśmy nieszczęśliwe ,denne babska bez żadnych
        zainteresowań ,i do tego z bujną wyobraźnią bo pewnie w łózku wcale nie
        jesteśmy takie dobre... ogólnie pustostan! boshe jak mi przykro....

kolejna psycholożka od siedmiu boleści...
      • oxygen100 Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 12:26
        hehe klasiksmile) wiedzialam ze tak bedziesmile) Kompleksy i niska samoocena to
        faktycznie JEDYNY powod korzystania z rozrywki jaka jest forum hehe. A moze
        ktos sie nudzi w pracy?? moze piszac to mastrubuje do nieprzytomnoscismile) a moze
        knuje misterne lub mniej misterne intrygi i cieszy jak bawół widzac jak liczba
        postow stale rosnie?smile) Ja natomiast nie moge oprzec sie wrazeniu ze jest wrecz
        odwrotnie. Ze wlasnie cipunie ktore sa "ponad to" ktore obnosza sie swym
        paraszczesciem krytykujac innych za wybor jakby nie bylo legalnej formy
        rozrywki maja cos nie tak pod kopulawink)Bo skoro sa takie szczesliwe to skad
        nagla potrzeba pisania takich krytykanckich postow?? smile)Powinnas lezec na lozku
        czy gdzie tam i wypinac tyleksmile) A jednak tego nie robisz. Dziwne prawda??smile)
        Ludzie sa rozni jeden jest ksiedzem inny policjantem a jeszcze inny ku... I co
        z tego?? Kazdy zyje jak uwaza za stosowne i bawi sie tak jak lubi. Ja bym tutaj
        nie doszukiwala sie drugiego dna ani spiskowej teorii dziejow. Pisze bo lubie.
        I tylesmile)
        • sowa_hu_hu oxy bravo :) 20.10.06, 12:33

• sowa_hu_hu Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 12:35
          ja sie dowiedziałam ,żem głupia i że mam braki w szarych komórkach bo nic tylko
          nawijam o sexie...

ku.. chyba pójde leżeć krzyżem
      • demarta Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 12:42
        a gdyby zrobić psychologiczną analizę twoich słów, to:

jesteś dziewczynką wychowaną w duchu katolickim do bólu, ale jest to raczej
        katolicyzm typu dewocja. sama albo jeszcze nie ciupciałaś (bo delikwent do
        ślubu musiałby czekać) albo ciupciasz, ale w koszuli nocnej z dziurką wyciętą
        a'la kuśtyczka, wiadomo gdzie. i koniecznie przy zgaszonym świetle! bo ciupciać
        w celach prokreacyjnych można, a wszystko inne to grzech. a jak twojemu lubemu
        znudzi się pozycja misjonarska w tej nieszczęsnej koszuli z dziurką, to pójdzie
        łapać za dupsko wszystkie twoje koleżanki i sąsiadki (jak ich nie masz, to
        niech twoja mama za często was nie odwiedza, bo desperat jest gotowy na
        wszystko). i każda we wsi będzie znała smak igraszek z nim, tylko ty jedna nie.
        a po paru latach albo wylądujesz w ośrodku leczenia cieżkich stanów
        depresyjnych, albo sama tępą butelką podetniesz sobie żyły.

no i trzeba ci było poczytać o sobie takie rzeczy? zanim następnym razem
        przyjdziesz na forum i uaktywnisz się tu tylko po to żeby kogoś skrytykować to
        się zastanów, czy warto, stąd można poprostu wyjść i nie czytać, nie musisz nas
        nawracać, cobyśmy już nie szły tą ciemną doliną....
    • dag_mara Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 11:19
      Co kieruje ?

- Dystans do siebie
      • arnikaarnika Re: bardzo prosze o zdanie 20.10.06, 12:13
        Sex ,Forum i Dzieci - mi to odpowiada wink
        • edycia274 mała kobieta 3 20.10.06, 18:41
          ty się robotą w domu zajmij, szorowanie podłóg i rozwijaniem zainteresowan a nie
          siedzisz na forum i bzdury wypisujesz. nudzi Ci się?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka