ruda270 21.10.06, 23:50 nie pytam o palenie w czasach liceum, na studiach, koncertach itp. tylko czy teraz będąc przykładną mamą jednego, dwojga itd dzieci zdarza Wam sie zapalić skrętaska? p.s. mnie i owszem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: która z eMam popala trawę?;D 21.10.06, 23:50 a co z tymi co maja troje i więcej?))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: która z eMam popala trawę?;D 21.10.06, 23:52 One sa ujete w tym "itd." ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: która z eMam popala trawę?;D 22.10.06, 09:04 No co Ty, nikt się nie przyzna Przecież to patologia Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: która z eMam popala trawę?;D 22.10.06, 10:10 ja bym sie przyznała gdybym paliła ale nie pale bo nie lubie... aczkolwiek bardziej by mi na zdrowie wyszedł jeden skręt od czasu do czasu niż papierochy codziennie... a czasach liceum zapaliłam ze 3 razy - teraz jak czuje ten zapach to mnie zbiera (rzyg ,rzyg) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: która z eMam popala trawę?;D 22.10.06, 10:15 Od miesiaca mieszkam w Holandii, czyli teoretycznie moge sobie isc do coffee shopu i kupic pot brownies albo przypalic gande.... i pewnie bym to robila, gdyby to bylo X lat temu... teraz na sam zapach skunksa robi mi sie nie dobrze...chyba zbyt wiele wspomnien powiazanych z czasami mlodosci...hehe... Ostatni raz zdarzylo mi sie palic jakies 2 lub 3 lata temu... jakos wole walnac sobie winko niz lufke... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu mijaczek 22.10.06, 10:18 a gdzie cie tam do holandii wywiało??? bom w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: mijaczek 22.10.06, 10:24 no fyfialo, fyfialo.... Erik dostal sie tutaj [Rotterdam] do szkoly na MBA...pobedziemy tu rok... :o) a potem zobaczymy... z hameryki to teskno mi bardziej do technicznych udogodnien niz do samego kraju... a ja przynajmniej blizej do mojego kochanego krakoffffa mam.... juz sie nie moge doczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: mijaczek 22.10.06, 10:46 no to super! bo coś kiedyś pisałas o kłopotach z teściem o ile sie nie myle...? pisałam do ciebie na wizytówke ale mnie olewasz Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: mijaczek 22.10.06, 10:48 sofko moja droga... ja wizytowke strasznie rzadko sprawdzam...prafie fogole...ale juz cie dodalam :o) z tesciem na razie spkoj, ale tylko dlatego, ze jest cholernie daleko... ale oczywiscie mam coraz wiecej koszmarow z nim [sennych] oj... nawet nie mam czasu zajrzec do tamtego watku i go wznowic... Odpowiedz Link Zgłoś