zaczarowany0lowek 24.10.06, 11:24 Czytając wątek o urodzie innych kobiet i przeglądając wasze wizytówki, tak sobie myślę, że niektóre jesteście naprawdę ładne. Moim typem jest bezapelacyjnie piękna kolaendra A wasze typy? Macie takowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
courtney Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 12:12 Zdecydowanie Joanna 266 , usta oczęta marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 12:17 moja faworyta jest oczywiście moja siostra joanna266 no i oczywiście ja sama z resztą , z wszystkimi moimi siostrami tak mamy - jestesmy boskie Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 12:23 Nie, nie, najbardziej urodna jest Joanna Ty sowo masz inne zalety Odpowiedz Link Zgłoś
marta.kunc Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 12:25 bezapelacyjnie joaska Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 12:45 no nie pozostaje mi nic innego jak dac wam dziewczyny wielkiego całusa)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 13:00 > no nie pozostaje mi nic innego jak dac wam dziewczyny wielkiego całusa)))) a mi, a mi? ;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 13:08 z przyzwoleniem męża moge tylko z dziewczynami))a ostatnio zostało mi wypomniane ze kompa dostalam od niego i mam głupot w nim nie wypisywac i nikogo nie zarywać))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany0lowek Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 13:07 Hmm, ale ja pytam o urodę, a nie czyimi fanami jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 13:10 Milenko ja bym mogła zagłosowac na ciebie ale nie zamiesciłas foty w wizytowce;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 13:11 A ja o czym pisze jak nie o urodzie?Fanem bynajmniej niczyim nie jestem srednio sie pasjonuje wypowiedziami Joanny 266 ale obiektywnie urodna jest bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 13:13 Nie wiem jak na forum bo wizytówek nie podglądam, ogólnie patrząc na moje otoczenie i w pracy też to jestem najładniejsza.... niestety ja. Taka prawda, cóż poradzić? Tak więc moim typem jest luxure a na forum nikt jej fotki nie widział i nie wiem czy zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 15:15 A co to wybory miss?)))))) Nie mam swojego typu, jeli chodzi o urodę, jeszcze chyba tutaj nikogo kto by mnie zachwycił, nie zobaczyłam Natomiast mam swoje faworytki intelektualne......... - "Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa" Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 15:19 Nie bardzo rozumiem do czego ma sie przydac "Uroda innych kobiet... na forum" zawody jakies robimy? ladny nie znaczy madry Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 09:58 joasiiik25 napisała: > Nie bardzo rozumiem do czego ma sie przydac "Uroda innych kobiet... na forum" > > zawody jakies robimy? > ladny nie znaczy madry Zazdrosc zzera o urode innych? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu joasik 25.10.06, 10:20 no ale zdarza sie tak że uroda idzie w parze z intelektem - a tak właśnie jest w moim i joasi przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:02 czy ma to jakiekolwiek znaczenie? tak jak monia mam swoje faworytki intelektualne. sama nigdy nie uchodzilam za pieknosc, znam osobiscie z 10 tuzinow ladniejszych dziewczyn, ale od czasu podstawowki ciesze sie niezmiennym powodzeniem (wylaczajac okres 5 ostatnich miesiecy ciazy) z ktorego od czasu do czasu korzystam... ech, ale ze mnie teraz prozna baba wylazla... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany0lowek Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:10 Nie, to nie ma znaczenia. Tak samo jak nie ma znaczenia czy mężowie zwracją uwagę na inne, jak to, jaki tusz jest najlepszy, która teściowa gorsza, czyje dziecko wcześniej coś tam zaczęło. Wątek jak każdy inny. A ja nie mam zdjęć w komputerze, więc nie zamieściłam, zresztą, nie jestem ładna, więc nie głosowałybyście na mnie. Obawiam się że nie każdy zakumał moje zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:19 tez jestem zdania ze to jak sie wyglada na forum nie ma znaczenia aczkolwiek fajnie jest wiedziec jak wyglada osoba z ktora sie klika lub ktorą sie polubiło.i tak wiekszosc z nas wyobraza sobie jak wyglada ta czy inna forumowiczka.natomiast co zaczarowanyołowek miała na mysli to ja pojęcia nie mam.widac zbyt bystra nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany0lowek Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:23 No, chyba rzeczywiście nie jesteś, skoro nie wiesz co oznacza "A wasze typy? Macie takowe?". Jak widać uroda (której faktycznie ci nie brakuje) niekoniecznie musi iść w parze z intelektem. Z całym szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:25 no i dowaliłas mi .czuje sie pogrązona.coz jestem typowym przykładem durnej szatynki.masz satysfakcje????jesli masz to cudnie.lubie uszczesliwiac ludzi.a do siebie samej mam spory dystans i to chyba lubie w sobie najbardziejtobie tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany0lowek Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:30 Nie dowaliłam ci wcale, potwierdzilam jedynie twoje spostrzeżenie. Mam ogromny dystans nie tylko do siebie, ale i do innych. a tobie troszkę pokory życzę, bo coś za bardzo gwieździsz, ślicznotko Nie, nie przeszkadza mi to, fajnie mieć ładną gwiazdę na forum (uprzedzając twoje pytanie). Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:32 a w jakiz to sposob gwiezdze?bo zaciekawiłas mnie tym Odpowiedz Link Zgłoś
marta.kunc Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 16:35 masz czelnosc umieszczac ladne zdjecia swe i miast zaprzeczac, krygowac sie po staropolsku po prostu dziekujesz za komplementy. wstydz sie. pokorny rumieniec niech oblecze to bezwstydne lico... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: łoswieciłas mnie Marto nadobna:-))))) 24.10.06, 16:50 to co by wszyscy powiedzieli jakby zobaczyli twoje zdjecie z usmiechem? ech... chyba zostane lesbijka i wpadne do piaseczna Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: łoswieciłas mnie Marto nadobna:-))))) 24.10.06, 16:55 ja mysle ze powinnam spowazniec siostro i wziac sie za intelekt.bo wyczuwam ostatnio ostre braki w tym zakresie.niedługo zostane z forum wydalona i co mi zostanie?jak zaczarownyołowek wytrze mnie swa gumką? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: łoswieciłas mnie Marto nadobna:-))))) 24.10.06, 17:01 moja droga siostro ja już od dawna jestem zgubiona , zapewne trzymaja mnie tu tylko z litości ,z obawy że jak wyrzucą takiego półgłowka jak ja to jestem gotowa skoczyc z mostu albo powiesić sie na sznurówce Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: łoswieciłas mnie Marto nadobna:-))))) 24.10.06, 17:03 mnie tylko skok z mostu pozostał.sznurówka biorac pod uwage moj stan obecny napewno by sie podemna zerwała))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 21:28 Aska, nie kokietuj, jestes najbardziej pyszna i zarozumiala baba na tym forum. Zartowalam. Nie przejmuj sie docinkami zakompleksionych szarych myszy, ni ereaguj, po co te dyskusje. Ps. moim typem jest joanna266 Angelina Joli znaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 17:06 fiu fiu.... a moje typy? Sowa, Joanna i Mufka51 z tych sygnaturek co widziałam i sie przyjrzałam Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 17:15 a ty ładna koleżanko mogłabys jakąś nową fote sobie strzelić bo to zdjątko juz widziałam dawnooo temu... Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 17:17 sowa_hu_hu napisała: > a ty ładna koleżanko mogłabys jakąś nową fote sobie strzelić bo to zdjątko > juz widziałam dawnooo temu... gdzie dawno, gdzie dawno! wrześniowe jest przecie tegoroczne Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 18:59 Specjalnie dla Ciebie Sowo Zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu boskieeeeeeee :) 24.10.06, 19:08 naprawde rewalacja! a dzidzia miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: boskieeeeeeee :) 24.10.06, 20:26 no tak wybory wybory, co będzie potem? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: boskieeeeeeee :) 24.10.06, 20:29 Nagroda, rzecz jasna Może szanowne jury zrzuci się na jakąś wycieczkę, kolię diamentową, czy robot kuchenny?))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: boskieeeeeeee :) 24.10.06, 20:32 a co jest za drugie i trzecie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: boskieeeeeeee :) 24.10.06, 20:33 asia bije nas na łeb i szyje królewna i zastęp kopciuchów hehe Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: boskieeeeeeee :) 24.10.06, 20:38 Może zaczarowany ołówek coś narysuje? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 21:17 co do naszej gwiazdy joanny to typ urody ma zupelnie taki jakie prezentuje posty na forum do mnie jakos nie przemawia ladna babka jest mijaczek z tego co zdazylam zauwazyc po zdjeciach wklejanych tu czy tam. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:00 a co do urody każdejz Nas to każdy lubi co innego.. ja lubie siebie heheh) zaraz po mnie pojadą Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:05 ja też lubie siebie! jak napisałam wyżej ja i moje siostry jestemśmy księżniczkami i tego sie ukryc nie da Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:10 no tak , tylko gdzie moja szata księżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:14 ja jestem wiedzma nie ukrywam DD Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:20 czary mary będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:22 a po co ci szaty? podobno masz jędrną dupe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:29 nie, "blair witch project" ) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:40 elza ale sie czepiasz ,nas takich wyluzowanych fajnych babeczek... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:44 pewnie dlatego z enie mam jedrnego tyleczka i cycuszkow i mam kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 24.10.06, 23:52 nooo moja droga ja też nie mam jędrnego tyłka i cycki też mi obwisły ,takie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 09:01 Odrazu zaznaczam, że nie przemawia przezemnie zazdrość - żeby nie było, ale skoro już tak oceniemy to powiem że mnie się joasia nie podoba, myślę sobie coś nie tak z moim gustem i zwołałam parę koleżanek z pracy i podzieliły moje zdanie.Wygląd zbyt demoniczny, a może to tylko na tym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 09:47 dlatego mówię, że każdy ma inny typ urody, jaki mu się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 10:05 oj dziewczyny jakie to ma znaczenie.jestem zyczliwa do ludzi,staram sie nikogo nie krzywdzic i rowna ze mnie babka.gdy rano wstaje i patrze w lustro to często widze w nim podkrazone z niewyspania oczy i szara twarz.po ciazach zostały mi na brzuchu rozstepy ,moglabym pewnie byc chudzsza w/g niektorych,obgryzam paznokcie i wyglad jak tu juz ktos dodał mam demoniczny czyli niektorych odstraszajacy.naprawde nie jedzcie po mnie bo wesoła ze mnie i dobra kobitka przede wszystkim normalna(no czasem moze sa jakies zalamania w tym wzgledzie:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 10:19 ty siostra , chyba sie nie przejmujesz nie musimy sie przeciez wszystkim podobac heheh poza tym sądze że opinie sa powodowane tym wyuzdanym z deka zdjęciem hehe bo to które ja mam jak sie uśmiechasz jest przecudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 10:23 nie przejmuje sie ale sie cholercia choc nie chciałam jakos zżyłam z tym forum.chyba musze dac na wstrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 10:29 E tam...tak to już w życiu jest, że udostepniając zdjęcia swoje lub rodziny w necie, można spodziewać się nie tylko słów pochwalnych a wręcz należy liczyc się z tym, że ktoś wyrazi swoje zdanie, niekoniecznie nam pasujące.... Zresztą, tak jest tez z tym, co tutaj piszemy- też są spięcia i dyskusje. Wyluzuj i normalnie funkcjonuj na forum Założę się o psa Sowy, że za dwa dni niewiele osób będzie pamietało ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu monia 25.10.06, 10:33 co ty tak z tym psem? to jakas aluzja że chcesz go zaadoptować? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: monia 25.10.06, 10:37 To moja pierwsze nawiązanie do Twojego psa na forum...jak tak już mam, że mam dobra pamięć i czasami jakis nick wywołuje we mnie pewne skojarzenia Ale nie chcę go adoptować, więc może rzeczywiście nie powinnam o nim wspominać, bo a nóż wygram zakład?))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: monia 25.10.06, 10:39 no to uważaj bo za pare dni listonosz może ci przywieść dość pokaźną paczke albo paczka przyniesie sie sama bo listonosz będzie w kawałkach trawiony przez soki zołądkowe mojego/twojego psa Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 10:32 ale przeciez nic sie nie stało babo jedna czy dwie odoby napisały co tam sobie myślą... weź daj na luz! co mi ostatnio pisałas jak na mnie naskoczyła nawiedzona rita? przeciez my wiemy jakie jestesmy prawda??? a to co sobie myślą jakies tam osoby z drugiego końca polski ,co mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 10:34 gwarantuje ci joasiu że na mój temat padały tu o wiele gorsze zdania... już ci chyba na gg pisałam (związane z moją drugą ciążą) - wtedy to jeszcze przezywałam... ale teraz... phi Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: do elza78 :) 25.10.06, 13:04 trudno powiedziec, sopot w koncu male miasto Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: do elza78 :) 25.10.06, 13:11 mieszkam na wyscigach a dokladnie moje mieszkanie wisi nad aleja niepodleglosci co za koszmar, ostatnio przez remont przelotowki non stop korek... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a cała masa ślicznych emamiś :) 25.10.06, 19:18 widziałam cała masę ślicznych twarzyczek, nie jestem w stanie ich wymienić, niektórych nawet nie pamiętam nicków, a niektóre mam u siebie wśród przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: do elza78 :) 25.10.06, 19:47 tia...zwłaszcza jak rano pan policjant trzyma przejscie dla pieszych przez 10 minut, a ja z Didi na ostatnią chwilke do przedszkola biegnę D Jest nas trzy ) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: do elza78 :) 25.10.06, 20:37 juz chyba skonczyli remont liwilla mieszkamy jakies pol kilosa od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: do elza78 :) 25.10.06, 21:27 w sumie to bombowo moze sie jakos kiedys umowimy, he? ja pieke wysmienity jablecznik Odpowiedz Link Zgłoś
demonii możemy :-) 25.10.06, 22:41 nie mam nic przeciwko ale ostrzegam...piec to ja nie umiem - za to jabłecznik tonami mogę pochłaniac DD (gotowac tez nie potrafie - cudem nie potrułam rodzinki jeszcze ;-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
temeko Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 19:28 Akurat natknęłam się na wizytówką malgra. Zdecydowanie bardziej mój typ niż ubóstwiana przez was Joasia. Odpowiedz Link Zgłoś
pola1982 Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 20:08 Mnie sie tam Joasia podoba, wie dziewczyna jak o siebie zadbac, nie wiem czemu niektorzy sie jej uczepili. A pierwsze co, czytając jej posty (zanim zerknelam na fotke), dala sie poznac jako sympatyczna i wesoła osobka, a to wiele daje kiedy ocenia sie czyjs wygląd. A tak w ogole to na tym foru są same ładne dziewczyny! Łącznie ze mną ma sie rozumiec! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 20:16 Z ust mi to wyjęłaś. Wszystkie jesteśmy fajne, piekne i powabne Ja nie wiem czy Wy wiecie ile na tym forum jest ognistych brunetek DD Apetycznie poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
pola1982 Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 20:22 Ja to taka ładna jestem , ze momentami oczu od siebie oderwac nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Uroda innych kobiet... na forum 25.10.06, 22:52 A gdzie jest zdjęcie Joanny ? Kilka dni temu przeglądałam wizytówki i w pamięci została tylko jedna buzia, ale jaka śliczna Mało, że buzia ładna, to jeszcze ogromne, błękitne oczy i ślicznie wykrojone usta miała. Gdzież jest ta kobietka, bo jest moim typem Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jest, jest :-) 26.10.06, 02:01 Dzięki Demonii, właśnie o tą buźkę z tymi oczami mi chodziło )) To jest właśnie mój typ Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka77 Re: Uroda innych kobiet... na forum 26.10.06, 01:34 Ja tu rzadko zaglądam , więc mam do dyspozycji głównie dostępne wizytówki .Jestem wzrokowcem (żeby nie było ,zamężną mamusią) Mój jedyny typ Sowa hu hu Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś