Dodaj do ulubionych

wstrząsy!!!

IP: *.* 21.06.01, 08:45
witam! mam problem który spedza mi sen z powiek! wczoraj jechalam samochodem , siedzialam z tyłu, byly straszne wertepy na drodze i kilka razy tak mnie wysoko podrzucilo, prawie do sufitu auta i spadalam na dół, wpadlam w paranoje ze cos moglo sie stac z dzieckiem , jestem w 20 tyg, moze uznacie mnie za panikare ale blagam napiszcie co o tym myslicie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wstrząsy!!! IP: *.* 21.06.01, 08:58
      Ja tez panicznie balam sie wstrzasow w samochodzie. Ale potem zorientowalam sie, ze jak za bardzo trzesie to moj maluszek po prostu sie buntowal i musielismy sie zatrzymywac. Jesli czulas sie ok to nie ma sie czym martwic!
    • Gość: guest Re: wstrząsy!!! IP: *.* 21.06.01, 10:27
      Ja w czasie jazdy samochodem czułam się okropnie i na każdy wstrząs po prostu reagowałam wymiotami.Jeśli dobrze się czujesz nie musisz się martwić.Nie bój się o dzidziusia - on tam ma miękko w brzuszku i nic mu się nie stanie.Życzę Ci jak najmniej dziur na drodze.Pozdrowienia. Aga
      • Gość: guest Re: wstrząsy!!! IP: *.* 21.06.01, 12:40
        O ile wiem ,wstrzasy jako takie nie sa niebezpieczne chyba,ze lacza sie z duzym wysilkiem ale bywaja kobiety,ktore i skacza na skakance i nic im nie bedzie. To na so trzeba uwazac to uderzenia w brzuszek-np przy upadku itp. Bardzo niebezpieczne jest uderzenie w gornej czesci brzucha bo ,o ile pamietam moze spowodowac uszkodzenie lozyska (????????).Powinno byc OK a jak dziewczyny juz powiedzialy, Twoje samopoczucie na to wskazuje. Nie przejmuj sie,ze pytasz. Nic!!!!!!! w czasie ciazy nie jest blachostka nie warta sprawdzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka