Dodaj do ulubionych

dziwne ruchy

IP: *.* 24.06.01, 07:32
witam! od tygodnia czuje ruchy mojego malucha(20 tyd)do wczoraj byly one sporadyczne i nie bardzo mocne, ale wczoraj maly wiercil sie caly dzien, jakby wogole nie spal, jego ruchy byly silne, gwaltowne jakby nerwowe( zaznaczam ze zaczely byc takie po stosunku) to podobno normalne ale zeby tak caly dzien i kawalek nocy?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 24.06.01, 20:58
      Tak, to ponoc normalne, ale jesli bardzo Cie to niepokoi, albo nadal trwa, to dla wlasnego spokoju skontaktuj sie z lekarzem prowadzacym. Jestem pewna, ze wszytko bedzie OK, ale to przede wszystkim Ty musisz zdobyc te pewnosc. Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 25.06.01, 07:28
        dzieki za odpowiedz ale trwalo to tylko 1 dzien, i juz jest spokojny!
        • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 25.06.01, 11:34
          zmienilas sobie ksywke? albo narzekasz,ze sie nie rusza wcale, albo ze kopie zbyt intensywnie... zdecyduj sie wreszcie. i przede wszystkim NIE ROZPACZAJ
          • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 26.06.01, 18:55
            ja tez jesTem w 20 Tyg. i rodze ok 10 lisTopada.a Ty?moje rusza sie wtedy gdy ja jestem spokojna a wscieka sie gdy leze na brzuchu
            • Gość: guest Re: dziwne ruchy do Asi IP: *.* 27.06.01, 08:40
              ja mam termin na 9 listopada, chetnie z toba pogadam, jak chcesz napisz agadub@poczta.onet.pl
    • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 02.07.01, 10:25
      Czy mogłabyś opisać jak czuje sie pierwsze ruchy? Jestem w 19 tyg. Pozdrowionka
      • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 02.07.01, 11:00
        na poczatku to jak pekanie banki, teraz to juz wyrazne i silne kopniaki, napewno rozpoznasz ruchy
      • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 03.07.01, 20:51
        Pierwsze ruchy dzieciaczka, to tak, jak byś miała bąbelki w brzuchu, delikatnie ocierają się o ściankę brzuch i pękają. Mam wyznaczony termin na 27 listopada, a pierwsze bąbelki poczułam 25 czerwca, dziwne uczucie, ale po kilku dniach dzieciaczek już się wierci i zaczepia mnie cały dzień, najczęściej po wieczornej kąpieli pod prysznicem, jak się kładę, to on też się wierci i pewnie szuka miejsca do spania. Fajne uczucie. Pozdrawiam i życzę miłych odczuć.
        • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 04.07.01, 13:42
          Dzieki, właśnie poczułam było to w kinie chyba "Kruszynce" przeszkadzała głośna akustyka. A jak Ty się czujesz?
          • Gość: guest Re: dziwne ruchy IP: *.* 05.07.01, 19:32
            Ja czuję się świetnie, cały czas chodzę do pracy i na razie nie narzekam, mój dziecaiczek cały czas bryka, czasami od rana do wieczora a czasami robi sobie wolne. Muzyka mu chyba nie przeszkadza, tak myślę. Mam już taki odruch, że jak tylko się położę, ręce zaraz lądują na brzuchu i czekam aż się powierci, lubię jak się rusza. Często zastanawiam się jak wygląda i do kogo będzie podobny, jeszcze nie wiem, ale myślę, że to będzie chłopiec. Co słychać u Ciebie? Pozdrawiam serdecznie, Monika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka