Dodaj do ulubionych

bolą nogi - ratunku!!!!!

IP: *.* 28.07.01, 21:05
Strasznie mnie bolą stopy wieczorem - ale to przeokropnie. Czuję, ze są gorące i drętwieją - najchętniej to bym poucinała. Kiedy wkładam je do letniej wody to mam wrażenie, ze zaraz usłyszę "psssssyt" jak by się gorący węgielek wrzucało .... co z tym robić? - moczenie w wodzie z solą i masowanie żelem do zmęczonych stóp nie pomagają. HEEEELLLPPP PLEASE!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: bolą nogi - ratunku!!!!! IP: *.* 29.07.01, 00:01
      Łączę się w cierpieniu - mam to samo, w dodatku - po raz pierwszy w życiu (ale też po raz pierwszy w życiu jestem taka ciężka...). Ja po prostu dużo odpoczywam ze stopami do góry (prócz moczenia i kremów) - to pomaga, choć nie likwiduje problemu całkowicie (kolejny wysiłek - choćby za długi spacer - i ból wraca). Pozdrawiam Cię serdecznie.
    • Gość: guest Re: bolą nogi - ratunku!!!!! IP: *.* 29.07.01, 08:42
      Ja radziłam z tym sobie tak: Dużo leżałam z nogami do góry. A wieczorem obowiązkowo gorący prysznic na przemian z zimnym, zakończyć zimnym. Potem smarowałam nogi żelem masując je przy tym od dołu ku górze. Całkowitej ulgi to nie przynosiło ale było lepiej. A jeśli już wciągu dnia mnie bardzo bolały nogi to i w dzień stosowalam kąpiel, żel i masaż. Ból nóg spowodowany jest ciążą ale pogoda też ma tu wielki wpływ.Zycze sporej ulgi i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka