Dodaj do ulubionych

re Hola Hola

IP: *.* 07.08.01, 18:36
Droga Mesiu. Pisząc tamten post nie miałam na myśli stworzenia żadnych podziałów na elitę i resztę. Napisałam go w imieniu osób, które stale spotykają się na czacie i które się już dość dobrze znają. Napisałam go ponieważ tym właśnie osobom zostało kiedyś zarzucone, że "zbudowały" sobie zamknięty i zaczarowany krąg. Powiedziała to nowa na czacie osoba, która nie potrafiła znaleźć sie w temacie.Ja przynajmniej nie uważam się za elitę. Jestem tutaj dość częstym bywalcem ale nie mam nic przeciwko nowym ludziom na czacie. Bardzo chetnie poznam wszystkich tych, którzy chcą poznać mnie.Także przestań już pisać o tej elicie bo pomyślę, że to ty jesteś niedowartościowana.Pozdrowienia Su
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Do Su IP: *.* 07.08.01, 19:12
      No ale sama widzisz-już raz ktoś to zauważył czyli coś w tym jest no nie? I to nie tylko tu. Tego typu sytuacje są też na irc"u , tylko po co? Zeby ludzi skłócić?Chyba nie po to wszyscy tu przychodzą. Nie miej urazy ale drażnią mnie tego typu podziały. No bo kiedy mam się uważać za stałego bywalca?Po tygodniu,dwóch,miesiącu,a może po roku???:)potraktuj to wszystko z przymrużeniem oka.Tu nie ma stałych wartości. Jak do mnie odezwała się NOWA osoba ,to zamiast faszerować ją zasadami po prostu zaprosiłam ją do siebie i będę przynajmniej miała nową kumpelę , czy to nie miłe?Jestem więc wystarczająco dowartościowana, serio!:)Pozdrawiam.Aha a jeśli nie zauważyłas to Mela też do mnie pisała i nią jakos sie dogadałam-dziwne,nie?
    • Gość: guest Re: re Hola Hola IP: *.* 07.09.01, 12:31
      Mesia ma racje! Dziwie sie tez, ze nikt do tego nic nie dorzucil...Piszemy tu o roznych sprawach, dzielimy sie doswiadczeniem, pytamy, gdy mamy watpliwosci. Kto bedzie myslal np. o duzych "niepolskich" literach, kiedy ma jakis problem, czy chce sie podzielic radoscia? Dajmy spokoj. Bez przesady.Wiecej dystansu.Pozdrawiam Was goraco.Szczegolnie Mesie!Agnieszka
      • Gość: guest Re: re Hola Hola IP: *.* 07.09.01, 12:57
        Uaaa, jaki to nudne :eek:
      • Gość: guest Re: re Hola Hola IP: *.* 07.09.01, 14:58
        Sprawa już nie istnieje. Mesia nas porzuciła a teraz źle o nas mówi na innych forach. Pozdrawiam agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka