Gość: kzk IP: *.* 14.08.01, 07:40 Czesc Mamy i przyszle Mamy, mam problem z wypadajacymi wlosami. Mysle o ich obcieciu ale z drugiej strony z krotkimi wlosami jest tak wiele porannej toalety. Moze macie jakies zlote srodki? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Problemy z wlosami IP: *.* 14.08.01, 11:41 czesc Kasia) Wcale nie musisz obcinac wlosow jesli tego nie chcesz.Ich wypadanie podczas ciazy to calkiem normalna rzecz i po porodzie wraca wszystko do normy.Ja uzywam codziennie magnezu i specjalnych tabletek dla kobiet w ciazy i karmiacych piersia,ktore przepisal mi moj lekarz i musze przyznac,ze teraz wypada mi mniej wlosow niz przed ciaza.Poradz sie swojego ginekologa,zeby Ci przepisal jakies witaminki.Mozesz tez sprobowac sobie zrobic plukanke z rzepy,ale nie uzywaj Nirozalu lub jemu podobnych,bo sa one szkodliwe dla kobiet w ciazy i karmiacych piersia i mozna je tylko uzywac po konsultacji z lekarzem (wyczytalam to na ulotce)Chetnie postaram sie odpowiedziec jeszcze na Twoje inne pytania,jesli moj zakres wiedzy bedzie dostatecznie rozwiniety.Zycze powodzenia i glowa do gory) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzk Re: Problemy z wlosami IP: *.* 14.08.01, 17:29 Dzieki Gosiu za rade i cieple slowa. Pewnie jeszcze nie raz bede prosic o pomoc i porade. Teraz juz wychodze z pracy i jutro wyjezdzam na dlugi weekend, nareszcie odpoczne. Pozdrawiam Cie serdecznieKasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Problemy z wlosami IP: *.* 14.08.01, 11:53 Zajżyj do wątku: "ratunek dla włosów" na emamie, jest tam sporo rad. Odpowiedz Link Zgłoś