Dodaj do ulubionych

Test ciążowy

IP: *.* 28.08.01, 10:50
Cześć dziewczyny !Powiedzcie czu test ciążowy jest zasze skuteczny?Podejrzewam że jestem w ciązy, test nic nie wykazał. Jestem po odstawieniu tabletek Mercilonu i podejrzewam ciążę. Poprzednio jak byłam w ciązy ( mam cudownego 10-cio miesięcznego synka )to zrobiłam test 4 dni po spodzewanym okresie i był pozytywny. Teraz nie - a raczej powinien.Jakie wy macie doświadczenia z testami?Wiem że dopiero lekarz powinien potwierdzić ciążę, chyba że to co się ze mną dzieje to skutek odstawienia tabletek?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Test ciążowy IP: *.* 31.08.01, 08:36
      Hej,Jezeli jest to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, to mozliwe, ze jest po prostu jeszcze troche za wczesnie na pozytywny wynik, bo owulacja nieco sie opoznila. Ja skonczylam brac tabletki 14 listopada, 24 grudnia zrobilam pierwszy test (negatywny), a 17 stycznia byla juz kreseczka :-)Pozdrawiam,Ania
      • Gość: guest Re: Test ciążowy IP: *.* 31.08.01, 09:02
        Hejka :))) Przypomniałam sobie, że u mnie było tak samo przy pierwszej ciąży..... tez zaszłam bezpośrednio po odstawieniu tabletek i pierwszy test wyszedł negatywny -(niestety nie pamietam w którym dniu go robiłam ). Drugiego nie robiłam wcale - po prostu poszzłam do ginekologa, który stwierdził bodajże 8 tydz, ciąży ( tez już dokładnie nie pami,ętam :(((.Tak więc głowa do góry bo wszytsko jest możliwe :)))))PozdrawiamJoasia mama Miśka 4,5l i Brzusia 16 tydz.
        • Gość: guest Re: Test ciążowy IP: *.* 06.09.01, 15:16
          Cześć,u mnie było tak że na poczatku też nic test nie wskazywał, a czułam, że jestem w ciąży :-). Dopiero trzeci z kolei tes wskazał dwie kreseczki i oczywiście okazało się, ze jestem w ciąży!Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka