Dodaj do ulubionych

Dręczące pytania2

IP: *.* 30.08.01, 17:44
Jakie kryteria rządzą przenosinami wątków do salonu? Kompletnie nie rozumiem dlaczego trafił tam wątek o wróżkach, a tym bardziej o wilku. Czy jedynym kryterium jest autorstwo pierwszego posta? Może mi to ktoś w końcu wyjaśni.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 IP: *.* 30.08.01, 17:49
      jak widze kryterium jest inne, co nie zmienia faktu, że dalej nie wiem jakieMoże warto je jednak określić - po co zaczynać wątek w e-mamie jeśli potem trafi gdzie indziej?
    • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 IP: *.* 30.08.01, 17:51
      Widac, Kristo, zamkneli i owce, i wilka w gettcie, coby nie gorszyli bezecenstwami ogolu ;)Owce i wilk nijak sie nie maja do idei przyswiecajacej forum mamowemu "tu mozesz sie (...) posmiac" cryingPozdrawiam okrutnie ciekawa reakcji wilka.YennaM
      • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 IP: *.* 30.08.01, 18:32
        Ja sie zastanawialam na przyklda skoro jest porodnoworodek niemowle male dzecko wychowanie, zdrowie itd, to po co forum edziecko :) czyli dokladnie to samo pytanie. Ale wiesz Kristo dobrze niech sobie beda tam wilki z owcami, to przynajmniej nikt nie przyjdzie i nie opieprzy....
    • Gość: guest przestało mnie to już IP: *.* 30.08.01, 19:28
      interesować.Przepraszam za zamieszanie.
      • Gość: guest Re: przestało mnie to już IP: *.* 31.08.01, 08:30
        Kristo - miało być bez zmiany tematu.Zawiodłeś mnie...Monika P
      • Gość: guest Re: przestało mnie to już - Do KVM IP: *.* 31.08.01, 08:32
        KvM błagam teraz ciebie - zostawiaj początek wątku , bo Marcin nam znowu zablokuje pole "temat"
    • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 IP: *.* 31.08.01, 08:51
      Przepraszam bardzo, że wypowiadam się w wątku, który autora już nie interesuje, ale może zainteresuje kogoś innego. Kryterium jest takie: subiektywne odczucia moderatora i administratora. A to dlatego, że dyskusje na forum to nie liczby całkowite, które można poklasyfikować wg. wielkości i podzielić na grupy "od-do". Sorry, jeśli kogoś uraził ton mojej wypowiedzi, ale mam wrażenie, że ktoś tu się czepia. Przenoszenie wątków będzie się odbywało, gdyż zawsze tak było. Od tego jesteśmy moderatorami, aby robić trochę porządku na forum. Łatwiejsze to było w przypadku forów dotychczas istniejących, trudniejsze po wprowadzeniu Salonu, ale przecież jakoś sobie poradzimy.Sporo osób chciało otwarcia Salonu, więc dlaczego teraz traktujecie Salon jako banicję? Nazwa chyba ładna i dość nobilitująca. Widzę też, że jest tam spory ruch, więc chyba się przydał.Pozdrawiam wszystkich dyskutantów, a także moderatora Salonu (jeśli został już mianowany). Liczę na współpracę w przyszłości.agata - mama 16 mies. Szymka (który wrócił wczoraj do domu po 2 tyg. wakacji z tatusiem)
      • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 IP: *.* 31.08.01, 10:10
        Fajnie, że odpowiedziałaś, bo faktycznie wiele osób może to jednak interesować. Pytanie zadałem nie dlatego, że uważam salon za banicję, lecz po to aby wiedząc co może zostać przeniesione nie robić Ci dodatkowej roboty. Temat mnie przestał interesować ze względu na to, że postanowiłem nie rozpoczynać nowych wątków na e-mamie.
      • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 - z innej beczki IP: *.* 31.08.01, 12:23
        A ja tak z innej beczki. Agatko, jestem ciekawa jak zniosłaś dwutygodniowe rozstanie z Szymkiem ?ATA
        • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 - z innej beczki IP: *.* 31.08.01, 12:33
          Może Cię zbulwersuję, ale całkiem nieźle. Miałam codzienny kontakt z mężem, który donosił mi, że synek bawi się świetnie, w ogóle nie marudzi i nie przeajwia żadnych oznak tęsknoty. Tylko przy kąpieli czasem zawołał "mama". Ja w tym czasie odpoczywałam, uczyłam się. Jeden tylko miałam problem - nie mogłam spać. Szłam spać o 2.00 i potem do rana jakbym się unosiła gdzieś między snem a jawą. Wstawałam wykończona. Chyba odwykłam od samotnego przebywania w mieszkaniu.Wczoraj wrócili i Szymek początkowo zachowywał się tak, jakby był w szoku. Patrzył na mnie, uśmiechał się, ale nie rzucił mi się na szyję. Potem, gdy już długo trzymałam go na rękach, przytulił się do mnie i westchnął. Miałam wrażenie, że powrót i zobaczenie mamusi sprawiło mu nie tyle radość, co ulgę.Jestem przekonana, że wyjazd z tatą był dla niego udany. Ja nie mogłam pojechać, bo cały urlop wykorzystałam w styczniu po macierzyńskim, a Paweł miał urlop i możliwość wyjazdu w Bieszczady. Ale jest we mnie jakaś niepewność, co się działo w tej małej głowinie i w serduszku.Dzięki za zainteresowaniepozdrawiamagataP.S. najnowsze zdjęcie Smyczka zamieściłam dziś w Zobaczcie.
          • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 - z innej beczki IP: *.* 03.09.01, 08:45
            Nie bardzo wiem, czym miałabym sie bulwersować i bardzo się cieszę, że tak dobrze Wam poszło, chociaż napewno oboje tęskniliście do siebie. Ja ciągle mam mieszane uczucia co do rozstań z małym, chociaż czasami chciałabym go zostawić z kimś na dłużej. Dlatego interesuje mnie jak to wyglada u innych i z wielu przykłądów wynika, ze może nie należy tego tak bardzo demonizować, szczególnie jesli jest okazja wypoczynku i pozostawienia dziecka w dobrych rękach.PozdrawiamATAPS. A nowe zdjęcie Szymka widziałam, jest kochany !!
            • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 - z innej beczki do ATY IP: *.* 03.09.01, 13:11
              czesć ja tez wyjeżdzałam bez małej, nawet pisałam tu na forum czy jechać,i ty mi odpowiedziałas.Powiem Ci droga ATO ze róznie to rzeczywiscie bywa, ja generalnie byłam bez małej tylko 3 dni,i wiem ze w pierwszy dzien i noc , mała marudziła i tęskniła , potem juz nie.A jak wróciłam to była jakby rozżalona i okropnie mi dała w kość, dopiero wieczorem wszystko było ok. pozdrawiam
              • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 - z innej beczki do ATY IP: *.* 03.09.01, 13:22
                Stasiu, czy te 3 dni to były 3 z 10 na które mieliście wyjechać, czy to zupełnie inny wyjazd ?ATA
                • Gość: guest Re: Dręczące pytania2 - z innej beczki do ATY IP: *.* 03.09.01, 13:28
                  Dokładnie tak, sprawy się potoczyły ze pojechaliśmy zupełnie w inne miejsce i na krócej.Teraz uwazam ze tak było lepiej dla nas wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka